Multi Platform DYING LIGHT THE BEAST

سازنده
Techland
تاریخ انتشار
نامشخص
ناشر
Techland
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
header.jpg
DYING LIGHT THE BEAST سومین نسخه سری DYING LIGHT هست که در گیمزگام 2024 معرفی شد.
--------------------------------------------
سازنده: Techland
ناشر: Techland
تاریخ عرضه: نامشخص
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • شخصیت اصلی بازی کایل کرین همان شخص اصلی بازی اول میباشد.​
  • منطقه‌ای که بازی در آن جریان دارد Castor Woods نام دارد.​
  • امکان رانندگی با خودرو از DLC قسمت اول به بازی باز خواهد گشت.​
  • به روز رسانی میشود.​
عکسها
--------------------

ss_a3f5b5c7cc28d119669d4fea7ebb752b2dab0344.1920x1080.jpg ss_42517dcaa43cfe5c00eed3e63ae55a151a024bc8.1920x1080.jpg ss_206a3a25abd387cfa38e18a47df98d573ccc8584.1920x1080.jpg
ss_37c546a2192dc5843c10fb691e12714df0f09712.1920x1080.jpg ss_7e59d13e7d631dcee4cbe7c230458977b5faf075.1920x1080.jpg

نسخه اول یکی از بهترین بازی های دنیای گیم بود ، اولین بازی تو سبک جهان باز بود که این همه جزئیات داشت داستانش عالی بود گیم پلی و گرافیک عالی داشت و.... اما از همه مهمتر کرکتر اولش کایل کرین یکی از بهترین کرکتر های دنیای گیم بود خوشحالم که با این بازی برگشته
چقدر این نسخه شبیه نسخه یک هست

به شدت علاقه مندم به این فرنچایز و فکر کردم Beast دی ال سی هست که باطناً هم هست ولی در قالب یه گیم مستقل :D قیمتش هنوز مشخص نیست هنوز با توجه پلی تایم نه چندان طولانیش؟

• Cool
Reactions: Thundersky
بازی قیمت کامل 60 دلاری داره
یعنی رسما این نسخه سومه
در این حد بزرگه بازی؟
مگه نمیگفتن اکسپنشن نسخه دومه که قراره بزرگ تر بشه یعنی در این حد بزرگش کردن که شده نسخه سوم؟

• Like
بازی قیمت کامل 60 دلاری داره
یعنی رسما این نسخه سومه
در این حد بزرگه بازی؟
مگه نمیگفتن اکسپنشن نسخه دومه که قراره بزرگ تر بشه یعنی در این حد بزرگش کردن که شده نسخه سوم؟
انصافا نمیشه گفت نسخه سومه ولی مثل یه بازی کامل براش قیمت گذاری کردن.
دقیقا همینطوره که میگی.
مثل AC Mirage اول DLC یا حتی آپدیت بوده که گفتن از تو دلش یه بازی بکشیم بیرون.
همه چی همون نسخه دومه ولی یه دستی روش کشیدن ، جاهایی کمتر و جاهایی خیلی بیشتر.

قیمتگذاریش به نظر منم درست نیست.
حداقل برای این بازی که کلی از ابزارهاش از قبل آماده بوده و کپی پیست نسخه قبلیه.

توی این سبک یک شماره تجربه کنی ، انگار همه رو تجربه کردی .

من dying light 1 و dead island 2 رفتم . حقیقتا لذت بردم و از کیفیت نهایی متعجب شدم مخصوصا عمق گیم پلی و تنوع مراحل Dead Island 2

من نسخه اول و بازی نکردم ولی دومی رو تموم کردم و خیلی چسبید ولی عیبش این بود که از نیمه به بعد بازی میفته رو دور تکرار ٬ ببینیم The beast چه میکنه
به شماره دومش آب بسته بودند . اون خلاقیت شماره اول رو که با عشق ساخته بودند ، در شماره دوم از دست دادند

Dying light 2 تلاش میکرد یک بازی شبیه بزرگای سبک نقش افرینی با انتخابای مختلف و ماموریتای فرعی جذاب بسازه. بعضی جاها موفق بود خیلی جاها واقعا بد بود و خسته کننده که حس یک بازی mmo میگرفت و در کل نسخه یک بسیار برای من جذاب تر بکو.تو این نسخه و نسخه های بعد امیدوارم یا واقعا درست کار کنن رو rpg یا برگردن به سبک قدیمیشون.

به نظر فرقی نکرده با نسخه دوم و 60 دلار قیمت بالاییه براش
ولی الان که دیگه پارکور خاصی تو سری AC نمی بینیم به نظرم این سری پارکور خوب و راضی کننده ای داره

• Like
بنظرم اونايى كه تا حالا بازى نكردن از جمله خودم كلا اين سرى رو صبر كنن واسه د بيست يماه بعدش همرو ميكنن تو يه پكيج مثلا دو و اينو يجا ميدن با قيمت بسيار خوب

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or