Multi Platform Dying Light 2 Stay Human

سازنده
Techland
تاریخ انتشار
February 2022
ناشر
Techland
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
dying-light-2-8k-nm-1920x1080-920x518.jpg

تاریخ عرضه: ۷ دسامبر 2021، ۱۶ آذر 1400
پلتفرم(ها): PC, PS4, PS5, X1, XSX|S,

بلاخره بعد کلی انتظار نسخه جدید دایینگ لایت معرفی شد.
بازی تغییرات خیلی زیادی داشته از جمله انیمیشن های جدید برای پارکور, محیط تاریکتر و اتمسفر سنگین تر و گرافیک فوق العاده چشم نواز... منتظر یه تجربه فوق العاده باشید!

....

تصاویر:

082293.jpg 082299.jpg 082294.jpg 082296.jpg 098085.jpg 082297.jpg image_dying_light_2-40419-4093_0004.jpg 1528718224_dying-light-2-5.jpg DyingLight2_screen_06.jpg

....

تریلر جدید (گیم پلی):

1622295200820.png

Attachments

• 1622295200820.png
    1622295200820.png
    186.9 KB · مشاهده: 4,024
آخرین ویرایش:
دوستان بین اینو الدن رینگ موندم کدومو بخرم!؟
پرسیدن داره مردک؟:|:D

الدن فاکینگ رینگ. حتی اگه خواستن سرت رو با داس ببرن، باید بگی الدن رینگ. حتی اگه خورشید را در دست راست و ماه رو در دست چپت گذاشتن، بازم الدن رینگ.

دق
پرسیدن داره مردک؟:|:D

الدن فاکینگ رینگ. حتی اگه خواستن سرت رو با داس ببرن، باید بگی الدن رینگ. حتی اگه خورشید را در دست راست و ماه رو در دست چپت گذاشتن، بازم الدن رینگ
دقیقا باهات موافقم
الانم نمرات دایینگ لایت اومد متاسفانه ضعیف عمل کرد
منتظره الدن رینگ هستیم بد جوره😲😲😲
شما دیسک میخرید یا دیجیتالی؟🤔😉

انتظار بالاتری از امتیازهای بازی داشتم، البته امتیاز نسخه اول هم بالا نبود اما خیلی بازی جذاب بود
نسخه اول هم موقع ریلیز همینطوری بود دقیقا 1-2 سال صبر باید کنید با dlc هاش کامل بخرید نسخه اول بعد dlc ها انگار یه بازی دیگه بود انقدر خوب شده بود .

دوستان وضعیت گرافیک بازی تو کنسول‌های نسل نهم افتضاحه، قبل از خرید این بازی حتما به این موضوع توجه کنید
حالت‌های گرافیکی بازی تو PS5 و XBSX:
بازی تو این کنسول‌ها سه تا حالت گرافیکی داره:
حالت گرافیکی اول (Performance Mode): فول اچ دی با ۶۰ فریم
حالت گرافیکی دوم (Quality): 3456x1944 با ۳۰ فریم
حالت گرافیکی دوم (Ray Traycing): فول اچ دی با ۳۰ فریم !!!!
وضعیت بازی تو کنسول XBSS:
بازی فقط یه حالت گرافیکی داره: فول اچ دی با ۳۰ فریم !
این بازی صدای خیلی ها رو درآورده با این وضعیت افتضاح گرافیکیش تو کنسول‌های نسل نهم!
PS5 و XBSX با اون همه قدرت برای ۶۰ فریم فقط بازی رو می‌تونن تو فول اچ دی اجرا کنند! ببنید سازنده این بازی چه گندی زده!!

حدود دو ساعتی از بازی رو تجربه کردم
واقعیت رو بگم انتظارم از بازی بیشتر بود اما بازی بسیار سرگرم کننده ای به نظر میرسه
نسخه دوم واقعا یک دژاوو کامل از نسخه اوله
متای متوسط و نادیده گرفته شدن بازی توسط منتقدین اما همزمان پلیرها از بازی استقبال میکنن و اگر بازی اسیر یکنواخت شدن نشه میتونه مدت ها پلیرهاشو حفظ کنه.

اما تو بخشی که واقعا انتظارم از بازی بیشتر بود بخش گرافیک بازیه
بازی رو مد ۶۰ فریم بدک نیست نه بیشتر با اینکه با Series X بازی رو روی مانیتور 2K و رزولوشن 1440 اجرا کردم اما باز هم تار شدن تصویر کاملا مشهوده
حالا دیگه اگر رو این فریم ریت بخواید سراغ رزولوشن 4K برید که رسما یک تصویر بلور شده تحویل میگیرید
وضعیت مشخصا رو مد رزولوشن از نظر وضوح تصویر و رو مد کوآلیتی از نظر نورپردازی پیشرفت خوبی داره اما اگر بتونید با ۳۰ فریم بر ثانیه کنار بیاید که برای من به شخصه غیر ممکنه!

در نهایت شروع بازی نوید یک اثر سرگرم کننده رو میده البته مثل هر اثر دیگه ایرادات ریز و درشت خودشو هم خواهد داشت.

حدود دو ساعتی از بازی رو تجربه کردم
واقعیت رو بگم انتظارم از بازی بیشتر بود اما بازی بسیار سرگرم کننده ای به نظر میرسه
نسخه دوم واقعا یک دژاوو کامل از نسخه اوله
متای متوسط و نادیده گرفته شدن بازی توسط منتقدین اما همزمان پلیرها از بازی استقبال میکنن و اگر بازی اسیر یکنواخت شدن نشه میتونه مدت ها پلیرهاشو حفظ کنه.

اما تو بخشی که واقعا انتظارم از بازی بیشتر بود بخش گرافیک بازیه
بازی رو مد ۶۰ فریم بدک نیست نه بیشتر با اینکه با Series X بازی رو روی مانیتور 2K و رزولوشن 1440 اجرا کردم اما باز هم تار شدن تصویر کاملا مشهوده
حالا دیگه اگر رو این فریم ریت بخواید سراغ رزولوشن 4K برید که رسما یک تصویر بلور شده تحویل میگیرید
وضعیت مشخصا رو مد رزولوشن از نظر وضوح تصویر و رو مد کوآلیتی از نظر نورپردازی پیشرفت خوبی داره اما اگر بتونید با ۳۰ فریم بر ثانیه کنار بیاید که برای من به شخصه غیر ممکنه!

در نهایت شروع بازی نوید یک اثر سرگرم کننده رو میده البته مثل هر اثر دیگه ایرادات ریز و درشت خودشو هم خواهد داشت.
امیدوارم در ادامه خسته کننده نشه 😶

گرافیک بازی روی نسل ۹ کلا زد تو پرم! :|
خیلی بهش امیدوار بودم واسه گرافیک ولی اصلا نظرم رو جلب نکرد، نسل ۹ نگرفتیم که کیفیت نسل ۸ پلی بدیم :/
فعلا منتظر میمونم ببینم با پچ ای چیزی بهتر میشه یا نه!

• Like
Reactions: KingofSkyrim
خب منم 4 ساعتی بازی کردم و واقعا سورپرایز شدم بازی خیلی خوبه از انتظاراتم بالاتر بود .یکسری باگ داره که اصلا اختلالی توی بازی ایجاد نمیکنه .حالت پرفورمنس 60 فریم بازی میکنم 30 فریمش به نظرم سرطانه نمیشه بازی کرد.
فقط نکته منفی بازی همونطور که دوست بالایی گفت گرافیم پایینه بازی هست .برای 2022 روی ps5 واقعا ضعیفه .دو هفته دیگه هورایزن روی ps5 مطمئنا از نظر گرافیکی یه نسل از این بالاتره

خب منم 4 ساعتی بازی کردم و واقعا سورپرایز شدم بازی خیلی خوبه از انتظاراتم بالاتر بود .یکسری باگ داره که اصلا اختلالی توی بازی ایجاد نمیکنه .حالت پرفورمنس 60 فریم بازی میکنم 30 فریمش به نظرم سرطانه نمیشه بازی کرد.
فقط نکته منفی بازی همونطور که دوست بالایی گفت گرافیم پایینه بازی هست .برای 2022 روی ps5 واقعا ضعیفه .دو هفته دیگه هورایزن روی ps5 مطمئنا از نظر گرافیکی یه نسل از این بالاتره
مقایسه یه استدیو فرست پارتی که از همون اولش موتور گرافیکیش برا معماری کنسولای سونی ساخته شده و تمام اعضاش تجربه چندین ساله تو ساخت بازی برا این پلتفرم دارن با بازی مولتی پلتفرمی که از همون اول سازنده هاش ادعایی تو زمینه گرافیکی نکردن اشتباهه
اینم درنظر بگیرید بازی نسل قبلیه و از پایه برا نسل جدید ساخته نشده
البته من منکر مشکل پرفورمنس نه چندان عالی رو کنسولا نسل ۹ نمیشم ولی بازی بنظرم گرافیک زیبایی تو این سبکی که ارائه میده داره و از همه مهم تر گیم پلی یونیک بازی که نکته اصلیه بازیه
یه چیز جالبی هم که میان حرفتون بود گفتید حالت سی فریم سرطانه
الان خود منم نمیتونم بازی زیر ۶۰ فریم بازی کنم ولی موندم تا همین دو سه سال پیش تمام بازیامون رو نسل قبل حتی انحصاریاش ۳۰ فریم بودن و چه لذتی بردیم ولی الان همه چی برعکس شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or