منم برای بار سوم اومدم سر وقت بازی چون پلاس شدا بود. این سری گفتم فرصت بیشتری بدم و تحملم رو ببرم بالاتر ولی جدی خیلی سختمه باهاش ارتباط بگیرم. حالا شاید بگید خب چه کاریه ولش کن برو سراغ یه بازی دیگه ولی ازونجایی که دهها ساعت با نسخه اول سرگرم شدم خیلی دوس دارم اینم بتونه جذبم کنه. مپ بازی که خوب نیست. طراحیش واقعا قشنگ نیست. به شکل عجیبی هم پر از کپی پیست هستش. من واقعا فکر میکردم دارم دور خودم میچرخم وقتی رو پشتبوما حرکت میکردم اما چک کردم دیدم خیر دارم مسیر مستقیم رو به جلو میرم! پارکور هم جذابیتی نداره واسم ضمن اینکه همچنان به طور کامل پولیش نشده. بارها پیش اومد به جاهای عجیب غریب گیر کردم مثل این نَردههای جلو پنجره. یه بار بین یه دیوار و ماشین گیر کردم که بعد از درگیری فراوان تونستم خلاص شم. گرافیکم پولیش نیست. کامبتش صرفا اوکی هستش. انتظار بیشتری داشتم. داستان هم نظر خاصی ندارم. دیشب رسیدم به اولین انتخاب برای واگذاری فسیلیتی به یکی از فکشنها. طراحی زامبیها هم چیز خاصی ندارن. این سیستم لوتش رو فقط دوس دارم. من کلا خرت و پرت جمع کردن تو بازیای اول شخص رو خیلی دوس دارم. خوش میگذره بهم. ای کاش گلایدر و گرپلر رو اوایل بازی میداد تا میتونستم زودتر پارکور رو اسکیپ کنم و سرعت رفت و آمد تو محیط بیشتر بشه. خیلی رفت و برگشت داره. به خودت میای میبینی نیم ساعته فقط داری میری اینور اونور. خلاصه که دارم تلاشمو میکنم ولی فکر نمیکنم بشه
حیف.