DX12 دارای قابلیتهایی برای نسل آینده GPU ـها خواهد بود.[ پست اول تاپیک حتماً خوانده ]

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چندتا تصویر دیگه از UT :
qk8kzt9rpcf8v7o6j1z0.jpg
akyknijxz34d0k1vwc6l.jpg

نسل بعدی یعنی این نه این کنسول هایی ک تو full hd هم موندن:|
با پیکس روند ساخت بازی و کیفیت اجرایی سرعت خیلی بهتری پیدا میکنه

اون 20% مختص به PC هست گویا:

DirectX 12: DirectX 12 enables PC developers to have a new level of power and control and is a single API developers can access across Windows devices. As shown with Fable Legends running on Unreal Engine 4, there has been a 20% improvement in performance. And as announced today, Epic is creating Unreal Tournament using Unreal Engine 4 running on DirectX 12, which sets a new bar for visual fidelity in PC gaming.

http://news.xbox.com/2015/03/xbox-gd...medium=twitter

چندتا تصویر دیگه از UT :

یکمی شبیه halo 5 شده.

چهارتا بالاتر
ویدئوی کنفرانس رو هم دیدم فیل اسپنسر درباره بازی Fable روی PC صحبت میکنه و حرفی درباره Xbox one نمیزنه.
حرفی که میزنه این هست که تو پورت بازی [از DX11 ] به DX12 بهبود 20 درصدی تو استفاده از GPU دیدن...

این 20% برای رفتن از DX11 به DX12 هست. حالا میخواد روی کنسول باشه یا PC (هرچند توی متن هم گفته نشده مختص PC هست).

ویدئوی ارائه Max McMullen اومده و دموی فیبل و یسری دموی دیگه و فیچرهای جدید DX12 رو میتونید توی این ارائه ببینید.

bv19u0oiuga5.png
جالبی عکسی که گذاشتم این هست که با استفاده از تکنیک ExecuteIndirect در واقع Overheadـه CPU چیزی حدود 80% کمتر شده و خود GPU هم نسبت به حالت Bindless حدوداً 10% و نسبت به حالت عادی DX12 هم 20% بهبود پرفورمنس داشته. البته این ExecuteIndirect روی همه سخت افزارهایی که FL_11 دارن قابل اجرا هست ولی چیزهایی که گفتن شباهت زیادی به چیزهایی که در مورد بهینه سازیهای Command Processorـه XB1 گفتن داره. متأسفانه هیچ صحبتی در مورد XB1 و ساپورت سخت افزاریش از FL_12 به میون نیومد و هنوز مشخص نیست که منظور اسپسنر از گفتن اینکه Xbox در انجام دادن یسری از این کارها خوب هست چیه و اون کارها چی هستن، ولی خب برای خود ویندوز 10 و PC گیمرها کنفرانس خیلی خوب و امید بخشی بود.

متأسفانه هیچ صحبتی در مورد XB1 و ساپورت سخت افزاریش از FL_12 به میون نیومد و هنوز مشخص نیست که منظور اسپسنر از گفتن اینکه Xbox در انجام دادن یسری از این کارها خوب هست چیه و اون کارها چی هستن، ولی خب برای خود ویندوز 10 و PC گیمرها کنفرانس خیلی خوب و امید بخشی بود.
این همه منتظر GDC بودیم آخر هم نگفتن که سطح پشتیلانی GPU XONE در حد FL 12 هست یا نه ! :| این یعنی اینکه پشتیبانی XONE از DX12 در سطح همان API هست ؟ چون به نظر من که منطقی نیست اسمی ازش به میان نیاورده باشن اونم توی مراسمی به این مهمی و این همه کنفرانس در مورد DX12 !!!

یکی از کنفرانسهای DX12 ویدئوش برای دانلود روی سایت مایکروسافت هست:
Advanced DirectX12 Graphics and Performance

Advanced DirectX12 Graphics and Performance | GDC 2015 | Channel 9

چیزای جالبی داخل ویدئو هست کسایی که علاقه دارن حتما ببینن.

01166lz0s4xuet82q1wr.jpg

veemhqc286k5isfbl9i2.jpg

Feature Level ـهای DX12 رو اکثر کارتها دارن ولی ظاهرا FLـهای 12.1 رو فقط بعضی کارتها دارن.
یه سری قابلیتها مثل Tiled Resources Tire 3 و یه سری چیزای دیگه هم هنوز در هاله ای از ابهام قرار داره و احتمالا میره جزو FL ـهای DX 12.2 و معرفی پردازنده های گرافیکی جدید AMD و nVidia.
من زبان شنیداریم زیاد قوی نیست ولی به هر حال ....
جالب بود تو کنفرانس با استفاده از یه قابلیت DX12 که منجر به حذف UAV Barrier شده بود بازی Fable رو با رزولوشن و فریم ریت بهتر اجرا میکردن!
یه دموی دیگه بود به اسم asteroid که اینتل ساخته بود با DX11 نزدیک 30 فریم اجرا میشد همون دمو با DX12 حدود 70 فریم با اضافه کردن یه سری قابلیتهای DX12 به ترتیب رسید به 80 و نهایتا به 90 فریم و در کمال ناباوری تو مرحله آخر CPU Utilization ازحدود 35 درصد روی پردازنده Core i7 4770R رسید به 9% !!

h4cf642zkhnjbzmo2ohg.jpg

l9060egnxwohboljv62o.jpg

6dm1i3kj8m18nz6hheme.jpg

آخرین ویرایش:
این همه منتظر GDC بودیم آخر هم نگفتن که سطح پشتیلانی GPU XONE در حد FL 12 هست یا نه ! :| این یعنی اینکه پشتیبانی XONE از DX12 در سطح همان API هست ؟ چون به نظر من که منطقی نیست اسمی ازش به میان نیاورده باشن اونم توی مراسمی به این مهمی و این همه کنفرانس در مورد DX12 !!!

توی این کنفرانس فیچرهای جدید و خوبی رو معرفی کردن و کلاً با این کار طول عمر GPUهای فعلی رو بیشتر کردن و هم CPU های فعلی رو بهتر بکارگیری کردن و هم GPUها رو. اما در عین حال چیزی در مورد XB1 گفته نشده و فکر میکنم دیگه بهتر باشه بیخیال این موضوع بشیم. شباهتهایی بین بهینه سازیهای سخت افزاری که در Command Processorهای XB1 اعمال کردن و فیچرهای جدیدی که معرفی کردن (که گویا روی GPUهای دارای FL_11 هم قابل بکارگیری هستن) وجود داره و قبلاً هم گفته بودن که میخوان این فیچرها رو روی Windows هم بیارن اما باز هم نمیتونم درک کنم اون تغییرات و بهینه سازیهای سخت افزاری کجای این معادله قرار میگیرن. یا اون صحبت اسپسنر که گفت DX12 در کارهایی که XB1 در انجام دادنشون خوب هست کمک میکنه و ... چی هستن.

هایپشون برای DX12 الکی نبود و واقعاً چیزهای جدیدی برای عرضه داره (حتی فراتر از منتل که فقط به پرفورمنس CPU اضافه میکرد) اما عملاً هایپی که برای اثر DX12 روی XB1 کرده بودن رو فراموش کردن و خیلی از سؤالها رو بدون پاسخ گذاشتن و ما هم بهتره دیگه این موضوع رو فراموش کنیم. متأسفم که این رو میگم ولی انگار همه رو دست انداختن.

هایپشون برای DX12 الکی نبود و واقعاً چیزهای جدیدی برای عرضه داره (حتی فراتر از منتل که فقط به پرفورمنس CPU اضافه میکرد) اما عملاً هایپی که برای اثر DX12 روی XB1 کرده بودن رو فراموش کردن و خیلی از سؤالها رو بدون پاسخ گذاشتن و ما هم بهتره دیگه این موضوع رو فراموش کنیم. متأسفم که این رو میگم ولی انگار همه رو دست انداختن.

تموم شد رفت :d پس فعلا ps4 میتونه قدرتنمایی کنه .

تموم شد رفت :d پس فعلا ps4 میتونه قدرتنمایی کنه .
شما از فرصت استفاده نکن. حرفای سران مایکرو درباره کارکرد dx12 روی xb1 فکر کنم به شونصد زبان زنده دنیا ترجمه شده همشون گفتن تاثیر داره تاثیرم قابل لمسه و روی هر دو تاثیر داره وقتی داشتن ایکس باکس وان رو که میساختن میدونستن dx12 قراره چیکار کنه و از اینجور حرفا دیگه نمیدونم هر دقیقه باید بیان چی بگن؟ الان فقط مونده یه بازی که با dx12 ساخته باشن روی x1 بیاد که اولیش fable هست که از dx11 پورت شده به dx12 دیگه بقیه چیزا میمونه تو عمل ثابت بشه هر روز که نمیتونن بیان یه بیانیه صادر کنن.

توی این کنفرانس فیچرهای جدید و خوبی رو معرفی کردن و کلاً با این کار طول عمر GPUهای فعلی رو بیشتر کردن و هم CPU های فعلی رو بهتر بکارگیری کردن و هم GPUها رو. اما در عین حال چیزی در مورد XB1 گفته نشده و فکر میکنم دیگه بهتر باشه بیخیال این موضوع بشیم. شباهتهایی بین بهینه سازیهای سخت افزاری که در Command Processorهای XB1 اعمال کردن و فیچرهای جدیدی که معرفی کردن (که گویا روی GPUهای دارای FL_11 هم قابل بکارگیری هستن) وجود داره و قبلاً هم گفته بودن که میخوان این فیچرها رو روی Windows هم بیارن اما باز هم نمیتونم درک کنم اون تغییرات و بهینه سازیهای سخت افزاری کجای این معادله قرار میگیرن. یا اون صحبت اسپسنر که گفت DX12 در کارهایی که XB1 در انجام دادنشون خوب هست کمک میکنه و ... چی هستن.

شایدم همه ی سورپرایز ها رو واسه E3 گذاشتن!:d (ناامید نشیم!)

شما از فرصت استفاده نکن. حرفای سران مایکرو درباره کارکرد dx12 روی xb1 فکر کنم به شونصد زبان زنده دنیا ترجمه شده همشون گفتن تاثیر داره تاثیرم قابل لمسه و روی هر دو تاثیر داره وقتی داشتن ایکس باکس وان رو که میساختن میدونستن dx12 قراره چیکار کنه و از اینجور حرفا دیگه نمیدونم هر دقیقه باید بیان چی بگن؟ الان فقط مونده یه بازی که با dx12 ساخته باشن روی x1 بیاد که اولیش fable هست که از dx11 پورت شده به dx12 دیگه بقیه چیزا میمونه تو عمل ثابت بشه هر روز که نمیتونن بیان یه بیانیه صادر کنن.

چی می گی تو ؟
من خودم از طرفدارای این حرکت ( DX12 ) مایکروسافتم ولی من فوکوسم روی کامپیوتر هست بعد ps4 ، ناگفته نماند اگر DX12 باعث بشه قدرت XO از PS4 بیشتر بشه می تونه باعث بشه به جای PS4 یک XO بگیرم چون تو نسل قبلی بازیهای هر دو کنسول برام لذت بخش بود و حالا قدرت کنسول برای من تعیین کنندست که انتخاب راحت تری داشته باشم . من اصلا فن مطلق یک کنسول نیستم و هر کدوم که به نفعم باشه رو می گیرم .

فقط سوال میمونه عملکردش روی CPU های قدیمی چجوری میشه؟ اصلا تاثیری هم میزاره؟
Mantle هم از این بنچمارکای خفن میداد بیرون که 30-40 فریم رفته بود رو فریم اصلی اما برا ما هیچ فرقی نکرد :(

فقط سوال میمونه عملکردش روی CPU های قدیمی چجوری میشه؟ اصلا تاثیری هم میزاره؟
Mantle هم از این بنچمارکای خفن میداد بیرون که 30-40 فریم رفته بود رو فریم اصلی اما برا ما هیچ فرقی نکرد :(
بجز فراستبایت بازی دیگه ای هم بود که ساپورتش کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or