g4m3r
کاربر سایت
نسل بعدی یعنی این نه این کنسول هایی ک تو full hd هم موندن
با پیکس روند ساخت بازی و کیفیت اجرایی سرعت خیلی بهتری پیدا میکنه
DirectX 12: DirectX 12 enables PC developers to have a new level of power and control and is a single API developers can access across Windows devices. As shown with Fable Legends running on Unreal Engine 4, there has been a 20% improvement in performance. And as announced today, Epic is creating Unreal Tournament using Unreal Engine 4 running on DirectX 12, which sets a new bar for visual fidelity in PC gaming.
ویدئوی کنفرانس رو هم دیدم فیل اسپنسر درباره بازی Fable روی PC صحبت میکنه و حرفی درباره Xbox one نمیزنه.
حرفی که میزنه این هست که تو پورت بازی [از DX11 ] به DX12 بهبود 20 درصدی تو استفاده از GPU دیدن...
این همه منتظر GDC بودیم آخر هم نگفتن که سطح پشتیلانی GPU XONE در حد FL 12 هست یا نه ! این یعنی اینکه پشتیبانی XONE از DX12 در سطح همان API هست ؟ چون به نظر من که منطقی نیست اسمی ازش به میان نیاورده باشن اونم توی مراسمی به این مهمی و این همه کنفرانس در مورد DX12 !!!متأسفانه هیچ صحبتی در مورد XB1 و ساپورت سخت افزاریش از FL_12 به میون نیومد و هنوز مشخص نیست که منظور اسپسنر از گفتن اینکه Xbox در انجام دادن یسری از این کارها خوب هست چیه و اون کارها چی هستن، ولی خب برای خود ویندوز 10 و PC گیمرها کنفرانس خیلی خوب و امید بخشی بود.
این همه منتظر GDC بودیم آخر هم نگفتن که سطح پشتیلانی GPU XONE در حد FL 12 هست یا نه ! این یعنی اینکه پشتیبانی XONE از DX12 در سطح همان API هست ؟ چون به نظر من که منطقی نیست اسمی ازش به میان نیاورده باشن اونم توی مراسمی به این مهمی و این همه کنفرانس در مورد DX12 !!!
هایپشون برای DX12 الکی نبود و واقعاً چیزهای جدیدی برای عرضه داره (حتی فراتر از منتل که فقط به پرفورمنس CPU اضافه میکرد) اما عملاً هایپی که برای اثر DX12 روی XB1 کرده بودن رو فراموش کردن و خیلی از سؤالها رو بدون پاسخ گذاشتن و ما هم بهتره دیگه این موضوع رو فراموش کنیم. متأسفم که این رو میگم ولی انگار همه رو دست انداختن.
شما از فرصت استفاده نکن. حرفای سران مایکرو درباره کارکرد dx12 روی xb1 فکر کنم به شونصد زبان زنده دنیا ترجمه شده همشون گفتن تاثیر داره تاثیرم قابل لمسه و روی هر دو تاثیر داره وقتی داشتن ایکس باکس وان رو که میساختن میدونستن dx12 قراره چیکار کنه و از اینجور حرفا دیگه نمیدونم هر دقیقه باید بیان چی بگن؟ الان فقط مونده یه بازی که با dx12 ساخته باشن روی x1 بیاد که اولیش fable هست که از dx11 پورت شده به dx12 دیگه بقیه چیزا میمونه تو عمل ثابت بشه هر روز که نمیتونن بیان یه بیانیه صادر کنن.تموم شد رفت :d پس فعلا ps4 میتونه قدرتنمایی کنه .
شایدم همه ی سورپرایز ها رو واسه E3 گذاشتن!:d (ناامید نشیم!)توی این کنفرانس فیچرهای جدید و خوبی رو معرفی کردن و کلاً با این کار طول عمر GPUهای فعلی رو بیشتر کردن و هم CPU های فعلی رو بهتر بکارگیری کردن و هم GPUها رو. اما در عین حال چیزی در مورد XB1 گفته نشده و فکر میکنم دیگه بهتر باشه بیخیال این موضوع بشیم. شباهتهایی بین بهینه سازیهای سخت افزاری که در Command Processorهای XB1 اعمال کردن و فیچرهای جدیدی که معرفی کردن (که گویا روی GPUهای دارای FL_11 هم قابل بکارگیری هستن) وجود داره و قبلاً هم گفته بودن که میخوان این فیچرها رو روی Windows هم بیارن اما باز هم نمیتونم درک کنم اون تغییرات و بهینه سازیهای سخت افزاری کجای این معادله قرار میگیرن. یا اون صحبت اسپسنر که گفت DX12 در کارهایی که XB1 در انجام دادنشون خوب هست کمک میکنه و ... چی هستن.
هایپشون برای DX12 الکی نبود و واقعاً چیزهای جدیدی برای عرضه داره (حتی فراتر از منتل که فقط به پرفورمنس CPU اضافه میکرد) اما عملاً هایپی که برای اثر DX12 روی XB1 کرده بودن رو فراموش کردن و خیلی از سؤالها رو بدون پاسخ گذاشتن و ما هم بهتره دیگه این موضوع رو فراموش کنیم. متأسفم که این رو میگم ولی انگار همه رو دست انداختن.
شما از فرصت استفاده نکن. حرفای سران مایکرو درباره کارکرد dx12 روی xb1 فکر کنم به شونصد زبان زنده دنیا ترجمه شده همشون گفتن تاثیر داره تاثیرم قابل لمسه و روی هر دو تاثیر داره وقتی داشتن ایکس باکس وان رو که میساختن میدونستن dx12 قراره چیکار کنه و از اینجور حرفا دیگه نمیدونم هر دقیقه باید بیان چی بگن؟ الان فقط مونده یه بازی که با dx12 ساخته باشن روی x1 بیاد که اولیش fable هست که از dx11 پورت شده به dx12 دیگه بقیه چیزا میمونه تو عمل ثابت بشه هر روز که نمیتونن بیان یه بیانیه صادر کنن.
بجز فراستبایت بازی دیگه ای هم بود که ساپورتش کنه؟فقط سوال میمونه عملکردش روی CPU های قدیمی چجوری میشه؟ اصلا تاثیری هم میزاره؟
Mantle هم از این بنچمارکای خفن میداد بیرون که 30-40 فریم رفته بود رو فریم اصلی اما برا ما هیچ فرقی نکرد