بحث در مورد بالا بردن بهره وری GPU ها با DX12 هست فرقی نمیکنه
بعیده روی xo همچین اثری بزاره.
دوستان به نظرتون من اگه یه 280x بگیرم بعدا پشیمون نمیشم؟ یا صبر کنم کارتایی که کامل از dx12 استفاده میکنن رو بگیرم؟
این یعنی با DX12 میشه از GPU 1.2ترافلاپسی XONE اندازه یک کارت گرافیک 4-5ترافلاپسی افیشنسی گرفت !!! WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا!کاملا هم فرق داره.فک کنم اگه بتونه 20 درصد بهش کمک کنه تقریبا معجزه میشه.
عزیز بهتره دلخوشی ایجاد نکنید، چون قرار نیست زیاد روی X1 تاثیر بزاره!
اگه اینجوری باشه که بعد یه مدت فاصله کنسول با pc خیلی خیلی زیاد میشه.
یه جا نوشته بود تازه درایورهای انویدیا و ای ام دی بتا هستن هنوز برای کار با dx12 اول راهن تو مرحله بعد کارایی dx12 حتما بهتر میشه اگر کارتی سخت افزار مورد نیاز dx12 داشته باشه که کارایی فضایی میشه.
اگه QB با فریم 60 و 4k اجرا شد حرف شما درستهمشخص میشه با آمدن آحرین موج بازی های انحصاری XONE مثل QUANTUM BREAK و HALO 5 و FABLE و غیره
اون که 100% بزار ویندوز 10 بیاد انویدیا درایو برای dx12 low level ارائه میده در حد تیم ملی :d
تو اصلا بنچمارکو ببین لامصب اصلا نمیشه جلو 980 گرفت کلا دوپینگ میکنه فکرشو بکن 26 فریم یهو بشه 66 اصلا مخفم داره سوت میکشه
کلا با کنسول مقایسه نکن DX12 یعنی سلام بر 4K اصلا قابل مقایسه با کنسولها نیست :d
مشخص میشه با آمدن آحرین موج بازی های انحصاری XONE مثل QUANTUM BREAK و HALO 5 و FABLE و غیره
980 و 970 فول dx12 هستن؟
We’re more than ready. GPUs built on our Maxwell GPU architecture – such as our recently released GeForce GTX 970 and GeForce GTX 980 – fully support DX12
شما این قسمت نوشتتو به ۷تا زبون دنیا ترجمه کن شاید یکسری از دوستان بفهمنو نیان اینجا ترول کنن و نظراته مهندسی بدن دیگهgpu تو x1 از کلاس dx12 هستش پس برا همین مقایسش با یه gpu تو کلاس پایینتر اشتباهه همونجوری که یه کارت dx11 حتی ضعیفو نمیشد با یه کارت خیلی قوی dx10 مقایسه کرد چون وقتی بازی قابلیت dx11 ساخته شد کارت dx10 یواش یواش اوت شد الانم همینه وقتی بعد یه مدت قابلیت dx12 بیاد کم کم کارتای dx11 اوت میشن.