DX12 دارای قابلیتهایی برای نسل آینده GPU ـها خواهد بود.[ پست اول تاپیک حتماً خوانده ]

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چون احساس می کنم 1 عده فراموش کردن یا خودشون زدن به فراموشی و تو پست هاشون حرف از این میزنند که تا الان رقابت نزدیکه و اختلاف چیزی نیست و حتی تو ورژن پیشرفته ترش حرف از فریم one جلوتر و در تکسچر از اول one جلو بوده به میان میارند گفتم بد نیست 1 پست از تاپیک بقل اینجا بزارم شاید برای اونهایی که تازه میان تو این تاپیک خوب باشه که 1 وقت دچار اشتباه نشن چون از قرار معلوم این جور پستهای کاملا غلط تو این تاپیک ماندگار هست و 1 سری از پست ها فقط پاک میشه

فعلا که سال اول و موج اول و دوم(چه بحثی سال قبل سر همین مورد بود!!!) رد شده و کنسول برتر از نظر تکنیکی کاملا مشخص هست
حالا هم صبر می کنیم ببینیم با آمدن DX12 چه اتفاقی قراره بر روی فیچرهای سخت افزاری XB1 بیافته که باعث بشه اگر فلان اتفاق بیافته بعد فلان دیگه اتفاق بیافته معجزه ای بر روی xb1 شکل بگیره!!!اونم چه معجزه ای که با فاصله از PS4 جلو میافته و از اون ور مات و مبهوت سونی نشسته و نگاه می کنه!!!
فقط امیدوارم بعد موج دوم و سوم و غیره بازم دچار فراموشی نشید یا خودتون به فراموشی نزنید!
اولا که نه من نه هیچ کدوم از طرفدارهای one هیچ وقت نگفتن که one از اول برتر بوده که شما اینطور برداشت کردی!هیچ کسی هم برتری ps4 در سال اول رو زیر سوال نبرده و واضح ومشخص هست این مسئله و احتیاجی به گذاشتن آمار و ارقام هم نبود! ولی شما که داری میگی تو سال اول ps4 برتر بوده (که ما هم قبول داریم بوده!) اینو نمی گی که مایکروسافت در سال اول (موج اول) نسبت به سونی منابع کمتری از ظرفیت one رو در اختیار سازنده ها گذاشته بود و همون منابع موجود هم به سادگی قابل استفاده نبودن !(دیگه بچه ها انقدر گفته های سازنده ی مترو رو گذاشتن من خجالت می کشم بذارم!:d) و این اختلاف ها تو سال اول به این خاطر بوده نه به خاطر ضعف سخت افزاری! ( یعنی واقعا فک می کنی که بازی های سال اول انقدر نسل بعدی بودن که بتونن اختلاف واقعی بین دو تا کنسول رو نشون بدن؟) اگه بر اساس استدلال شما بخوایم قضاوت کنیم باید گفت که x360 به خاطر اینکه تو شش سال متوالی توی بازی های مالتی پلتفرم کیفیت بالاتری رو ارائه داده (نه تو یک سال که شما بر اساسش قضاوت کردی!:d) پس از ps3 هم قدرت بیشتری داشته! در حالی که نه من نه هیچ کس دیگه ای این جور قضاوت ها رو منطقی نمی دونیم! جالبه که شما xone رو در موج دوم بازی ها هم بازنده می دونید که مشخص هست که از روی تعصب صحبت می کنی! وقتی من به بازی های موج دوم بازی سازا نگاه می کنم ، می بینم که one تو دوتا از پر فروش ترین بازی های سال یعنی call of duty و unity کیفیت بالاتری از ps4 ارائه داده! و توی بقیه بازی های مهم مثل destiny و farcry ( با یه مقدار اختلاف تو رزولوشن که تا اونجایی که من متوجه شدم به واسطه ی رم هست و قبل از این آپگرید آخری بوده! ) کیفیت برابری رو ارائه داده! من بر اساس بازی می سنجم نه بر اساس اعداد و ارقام روی کاغذ ! ( چون هم cpu و هم gpu کنسول مایکروسافت به وسیله ی این شرکت تغییر کرده و مقایسه ی این قطعات با cpu ها و کارت های گرافیکی مشابه کار غلطی هست!) حالا با این وضعیت دوستان میگن که تازه با دایرکت 12 قراره xbox one تازه به ps4 نزدیک بشه !:| حد اقل برای من قابل قبول نیست! همه ی حرفام هم نه فکت هست نه چیز دیگه ! نظرات شخصی هست!
مطمئنی از این حرف؟ تا جایی که که ما فهمیدیم مایکروسافت 2 بار منابع XO رو جلوشو باز کرد واسه سازنده ها. اگه منظورت SDK های جدیده که کلا پستت رو باید عوض کنی.
خوب من نه تخصصشو دارم نه سوادشو! به خاطر همین خیلی وارد این بحثا نمی شم!
ولی آزاد کردن 10 درصد از توان gpu که رزرو کینکت بود باعث شد رزولوشن destiny به 1080p برسه! و اینکه ماکروسافت با SDK های جدید امکان استفاده ی بهینه تر و راحت تر از سخت افزار one رو فراهم کرده (که این کار همچنان ادامه داره!)

آخرین ویرایش:
آقا اینقدر بالا پایین نپرید.صبر کنید زمان همه چیز رو مشخصه.فعلا XBOX ONE عقب بوده، اول باید تلاش کنه خودش رو به سطح حریف برسونه بعد.اگر سخت افزار XBOX به صورت خاصی کاستومایز شده باشه که یک سری منابع سخت افزاری داشته باشه که هنوز ازش بهره نبرده باشن احتمال داره DirectX اثر گذار باشه(حالا تا چه حد معلوم نیست).در غیر این صورت بعید میدونم زیاد تفاوتی ایجاد شه

DX12 بدون هیچ شکی روی بازیهای Xbox one تاثیر مثبت داره مقدار این اثر هم ناچیز نخواهد بود به قول فیل اسپنسر Impact داره ولی عظیم (اوووففففف ، اووووه ، وااااای در این حد) هم نخواهد بود که دوستان تخیلی فکر کنن.
اگر اونجور که گفته ها دارن آدرس میدن ساپورت DX12 روی Xbox one در حد Feature Level 12 باشه این تبدیل به یه فکت میشه که Xbox one کنسولی هست که یک GPU نسل بعدی داره با پتانسیلهایی که از حالا به بعد باید منتظر نمود پیدا کردنشون تو بازیها باشین...

DX12 بدون هیچ شکی روی بازیهای Xbox one تاثیر مثبت داره مقدار این اثر هم ناچیز نخواهد بود به قول فیل اسپنسر Impact داره ولی عظیم (اوووففففف ، اووووه ، وااااای در این حد) هم نخواهد بود که دوستان تخیلی فکر کنن.
اگر اونجور که گفته ها دارن آدرس میدن ساپورت DX12 روی Xbox one در حد Feature Level 12 باشه این تبدیل به یه فکت میشه که Xbox one کنسولی هست که یک GPU نسل بعدی داره با پتانسیلهایی که از حالا به بعد باید منتظر نمود پیدا کردنشون تو بازیها باشین...
خیلی عالی بود دمت گرم
تاپیک جالبی زدی
ازاول تااخرتاپیک روخوندم وبرای من کهpcبازی میکنم خیلی خبر های خوب وامیدوارکننده یی بود

ولی شما که داری میگی تو سال اول ps4 برتر بوده (که ما هم قبول داریم بوده!) اینو نمی گی که مایکروسافت در سال اول (موج اول) نسبت به سونی منابع کمتری از ظرفیت one رو در اختیار سازنده ها گذاشته بود
مطمئنی از این حرف؟ تا جایی که که ما فهمیدیم مایکروسافت 2 بار منابع XO رو جلوشو باز کرد واسه سازنده ها. اگه منظورت SDK های جدیده که کلا پستت رو باید عوض کنی.

صاحب ملک یه چیزه دیگه فداییا یه چیزه دیگه!
Lol !!
دوست عزیز اول مطلب نقل قولت مطالعه کن بعد ارسال کن اینجا هم کسی نگفت قراره DX12 معجزه کنه رو کنسول . ولی پست ها رو بخونی تو تایپک بد نیست بعد مطلبی از روی فن بودن ارسال کنی.

البته اینو فراموش نکنید که پلی‌استیشن ۳ با رزولیشن ۴۸۰پ + بلوری پلیر که سال‌های سال بی‌ استفاده بود پس سخت افزار دلیل بر برتری نبود و نسل پیش هم این ثابت شده
چرا باید از بهترین سخت افزار‌ها استفاده شه وقتی‌ هیچ استفاده‌ای نخواهد داشت البته استفاده‌ای که داره اینه که دوستان اهل فان بیان بگن سخت افزار ما بهتره پس کنسول ما بهتره در حالی‌ که اون سخت افزار سالیان سال استفاده‌ای نخواهد داشت که به طور واضحی تو مقایسه ۲ کنسول مشخصه
از طرفی شرکت مقابل بیاد از سخت افزار‌ها و ابتکارات مهندس‌های خودش بهره ماند شه و بالاترین بهره مندی و ببره بالاخره تفاوت کشور‌هایی‌ که حاضر و آماده مصرف می‌کنن با کشور‌هایی‌ که ابتکار به خرج میبرن اینجا مشخص می‌شه..ماکروسافت الکی‌ ماکروسافت نشده
باشه عزیز من پستم و الان به صورت یه پست کاملا مجزا دوباره میزارم

از طرفی شرکت مقابل بیاد از سخت افزار‌ها و ابتکارات مهندس‌های خودش بهره ماند شه و بالاترین بهره مندی و ببره بالاخره تفاوت کشور‌هایی‌ که حاضر و آماده مصرف می‌کنن با کشور‌هایی‌ که ابتکار به خرج میبرن اینجا مشخص می‌شه..ماکروسافت الکی‌ ماکروسافت نشده
این سفارشی سازی ها رو فقط MS بلده سونی رفت در کارخونه AMD گفت GPU میخوام اونا هم دست کردن تو جیبشون گفتن بفرما :))
“You’ll see the benefits in terms of the graphics and the quality of the world simulation and the like. On top of that we did significant customisation of the GPU to make sure that there was that extra target for people to go after in 2016/2017. Put that all together, I think the future’s looking very bright for PlayStation 4.
Cerny Computer Entertainment • Eurogamer.net

اینجوری که تا الان مشخص بوده از نظر سخت افزاری قدرت پردازشی GPU پی اس از وان بیشتر بوده، حالا اگه فرض کنیم اومدن DX12 تاثیر زیادی هم داشته باشه چه دلیلی داره که سازنده هایی مثل ناتی داگ یا سانتا نتونن تو سالهای بعد از حداکثر قدرت پی اس استفاده کنن .
به نظر من اومدن DX12 یکی دوسالی اوضاع را برابر یا حتی توی مواردی به نفع وان تغییر میده ولی هر چی به اواخر عمر چرخه کنسولها نزدیک بشیم برتری پی اس به خاطر قدرت سخت افزاری بالاتر، بیشتر مشخص میشه . حتی تفاوت رم های هر دو کنسول هم در آینده می تونه به نفع پی اس باشه .

st2gspwpytpltidpvb41.jpg

اینجوری که تا الان مشخص بوده از نظر سخت افزاری قدرت پردازشی GPU پی اس از وان بیشتر بوده، حالا اگه فرض کنیم اومدن DX12 تاثیر زیادی هم داشته باشه چه دلیلی داره که سازنده هایی مثل ناتی داگ یا سانتا نتونن تو سالهای بعد از حداکثر قدرت پی اس استفاده کنن .
به نظر من اومدن DX12 یکی دوسالی اوضاع را برابر یا حتی توی مواردی به نفع وان تغییر میده ولی هر چی به اواخر عمر چرخه کنسولها نزدیک بشیم برتری پی اس به خاطر قدرت سخت افزاری بالاتر، بیشتر مشخص میشه . حتی تفاوت رم های هر دو کنسول هم در آینده می تونه به نفع پی اس باشه .
افرین احسنت
بالاخره یکی اومد یه حرف بدون جانبدارانه زد
ببینید دوستان هیچ کس منکر قدرت بالای سخت افزاری ps4نیست ونخواهدبود
وهمچنین باارائهdx12هم بالاخره یک سری بهبود هایی صورت میگیره وxoهم پرفورمنس بالاتری روایجادمیکنه
شاید درحدهم بشن این دوکنسول بعدازdx12
شایدم ps4 بالاتر
شایدمxoبره بالاتر
مهم این نیست
مهم اینه که نمیدونم چرا عده یی ازامدن dx12 وافزایش کاراییxoناراحت میشن؟
ناراحتی نداره برادرمن
قطعا استودیوهای بزرگی داره سونی
وسونی هم بیکارنمیشینه بالاخره یه کاری میکنن
ولی خب حقیقت روقبول کنیدdx12اول ازهمه برایpcخوب میشه بعدشمxo

من طرفدار هیچ کنسولی نیستم ، ولی از نظر من دلیل برتری کنسول سونی درصد زیادیش به خاطر سیاست های درست کمپانی بود ، با برنامه و در بهترین زمان ممکن (E3) ضربه خودش رو به حریف زد اوایل نسل که هنوز بحث مقایسه سخت افزاری آنچنان داغ نبود

و همه راجع به DRM و فروش بازی های دسته دوم فکر می کردن ، درصد کمی هم به سخت افزار.

تجربه ثابت کرده یک دستگاه که قدرت بیشتری داره صرفا برنده میدون نیست ! قیمت مناسب و مشتری مداری میتونه از نمونه های خوب این قضیه باشه ! به نظر من دلیل اصلی عقب موندن xone توی فروش کلی هم بد شروع کردن نسل بود !

زمانی که نتونست روی حرفش بمونه و برای اینکه از ضرر کم کنه سیاست هاش رو عوض کنه یک جورایی اوایل نسل فهمید که راه رو اشتباهی اومده و برگشت

ولی چون ذهن مردم نسبت بهش تغییر کرد نمی شد که به محبوبیت زیادی که داشت بر گرده سونی خیلی خوب تونسته بود کارش رو انجام بده.

در مورد DX 12 هم امیدوارم که قضیه XO بازی تبلیغاتی نباشه چون الان کنسول مایکروسافت نیاز به یک بوست داره برای اینکه رقابت گرم تر شه !

هرچی هم این رقابت در این بحث ها باشه به نفع گیمراست ! سر سخت افزار رقابت باشه بهتر از این هست که سر انحصاری کردن بازی های مولتی پلتفرم بحث باشه.

According to company reps, there are several rendering pipeline features that will only be supported on new cards, but those won’t be detailed until GDC in a few months. The updated APIs should ship with Windows 10 later this year, and games utilizing the new version of DirectX will be around for the 2015 holiday season. Now that you know whether or not you’ll need new hardware, you can plan your splurging accordingly.

مایکروسافت گفته چندین رندرینگ فیچر جدید تو دایرکت 12 وجود داره که فقط روی کارتای جدید پشتیبانی میشن اما تا زمان gdc چیزی دربارشون گفته نمیشه .بازیایی که از ورژن جدید استفاده میکنن آخر 2015 میان شما باید بدونید که به کارت جدید احتیاج دارین واسه همین ولخرجیاتونو برنامه ریزی کنید.

http://www.extremetech.com/gaming/198204-most-directx-12-features-wont-require-a-new-graphics-card

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or