ma_fa198
کاربر سایت
اولا که نه من نه هیچ کدوم از طرفدارهای one هیچ وقت نگفتن که one از اول برتر بوده که شما اینطور برداشت کردی!هیچ کسی هم برتری ps4 در سال اول رو زیر سوال نبرده و واضح ومشخص هست این مسئله و احتیاجی به گذاشتن آمار و ارقام هم نبود! ولی شما که داری میگی تو سال اول ps4 برتر بوده (که ما هم قبول داریم بوده!) اینو نمی گی که مایکروسافت در سال اول (موج اول) نسبت به سونی منابع کمتری از ظرفیت one رو در اختیار سازنده ها گذاشته بود و همون منابع موجود هم به سادگی قابل استفاده نبودن !(دیگه بچه ها انقدر گفته های سازنده ی مترو رو گذاشتن من خجالت می کشم بذارم!:d) و این اختلاف ها تو سال اول به این خاطر بوده نه به خاطر ضعف سخت افزاری! ( یعنی واقعا فک می کنی که بازی های سال اول انقدر نسل بعدی بودن که بتونن اختلاف واقعی بین دو تا کنسول رو نشون بدن؟) اگه بر اساس استدلال شما بخوایم قضاوت کنیم باید گفت که x360 به خاطر اینکه تو شش سال متوالی توی بازی های مالتی پلتفرم کیفیت بالاتری رو ارائه داده (نه تو یک سال که شما بر اساسش قضاوت کردی!:d) پس از ps3 هم قدرت بیشتری داشته! در حالی که نه من نه هیچ کس دیگه ای این جور قضاوت ها رو منطقی نمی دونیم! جالبه که شما xone رو در موج دوم بازی ها هم بازنده می دونید که مشخص هست که از روی تعصب صحبت می کنی! وقتی من به بازی های موج دوم بازی سازا نگاه می کنم ، می بینم که one تو دوتا از پر فروش ترین بازی های سال یعنی call of duty و unity کیفیت بالاتری از ps4 ارائه داده! و توی بقیه بازی های مهم مثل destiny و farcry ( با یه مقدار اختلاف تو رزولوشن که تا اونجایی که من متوجه شدم به واسطه ی رم هست و قبل از این آپگرید آخری بوده! ) کیفیت برابری رو ارائه داده! من بر اساس بازی می سنجم نه بر اساس اعداد و ارقام روی کاغذ ! ( چون هم cpu و هم gpu کنسول مایکروسافت به وسیله ی این شرکت تغییر کرده و مقایسه ی این قطعات با cpu ها و کارت های گرافیکی مشابه کار غلطی هست!) حالا با این وضعیت دوستان میگن که تازه با دایرکت 12 قراره xbox one تازه به ps4 نزدیک بشه ! حد اقل برای من قابل قبول نیست! همه ی حرفام هم نه فکت هست نه چیز دیگه ! نظرات شخصی هست!چون احساس می کنم 1 عده فراموش کردن یا خودشون زدن به فراموشی و تو پست هاشون حرف از این میزنند که تا الان رقابت نزدیکه و اختلاف چیزی نیست و حتی تو ورژن پیشرفته ترش حرف از فریم one جلوتر و در تکسچر از اول one جلو بوده به میان میارند گفتم بد نیست 1 پست از تاپیک بقل اینجا بزارم شاید برای اونهایی که تازه میان تو این تاپیک خوب باشه که 1 وقت دچار اشتباه نشن چون از قرار معلوم این جور پستهای کاملا غلط تو این تاپیک ماندگار هست و 1 سری از پست ها فقط پاک میشه
فعلا که سال اول و موج اول و دوم(چه بحثی سال قبل سر همین مورد بود!!!) رد شده و کنسول برتر از نظر تکنیکی کاملا مشخص هست
حالا هم صبر می کنیم ببینیم با آمدن DX12 چه اتفاقی قراره بر روی فیچرهای سخت افزاری XB1 بیافته که باعث بشه اگر فلان اتفاق بیافته بعد فلان دیگه اتفاق بیافته معجزه ای بر روی xb1 شکل بگیره!!!اونم چه معجزه ای که با فاصله از PS4 جلو میافته و از اون ور مات و مبهوت سونی نشسته و نگاه می کنه!!!
فقط امیدوارم بعد موج دوم و سوم و غیره بازم دچار فراموشی نشید یا خودتون به فراموشی نزنید!
خوب من نه تخصصشو دارم نه سوادشو! به خاطر همین خیلی وارد این بحثا نمی شم!مطمئنی از این حرف؟ تا جایی که که ما فهمیدیم مایکروسافت 2 بار منابع XO رو جلوشو باز کرد واسه سازنده ها. اگه منظورت SDK های جدیده که کلا پستت رو باید عوض کنی.
ولی آزاد کردن 10 درصد از توان gpu که رزرو کینکت بود باعث شد رزولوشن destiny به 1080p برسه! و اینکه ماکروسافت با SDK های جدید امکان استفاده ی بهینه تر و راحت تر از سخت افزار one رو فراهم کرده (که این کار همچنان ادامه داره!)
آخرین ویرایش: