نه خیلی هم خوبه شایدم بیشتر و مطمئنا وقتی XBOX ONE به API DX12 مجهز بشه میتونه پابه پای PS4 تو اجرای بازیها حرکت کنه . کامل اون خلا پر میکنه :dالان 20% کمه؟:d
من فقط عرض کردم اگه DX12 قراره باعث افزایش حرارت بشه برای همه پلتفروم های ماکروسافت صدق میکنه نه فقط PCmehrdad safari@
الان مشکلت چیه ؟
اینکه شما بعد از سه سال مشکلی نداشتی دلیل نداره حرف شکمی بزنیم که . ایشون میگه بعد از چند سال پاور 600 وات شما 500 وات راندمان داره در این صورت اگر سیستم زغالی بنده فقط 450 وات اونو نیاز داشته باشه اصلا مشکلی نیست ولی اگر بیشتر مثلا 600 وات نیاز داشته باشه قطعا به مشکل بر می خوری . دوما حالا تو باهوشی و فهمیدی که در صورت ارتقا به dx12 نیاز به خنک کننده بهتری داری خب این نشان از هوش بالای تو داره ولی من نوب که نمی دونم باید یکی بهم بگه تا به سیستمم آسیب نرسه . در مورد x1 هم حرفی ندارم چون فنش نیستم .
حالا باز بیا بگو بعد از سه سال سیستمم مثل بنز کار می کنه .
Lets talk a bit about Xbox One now. Phil Spencer has made it clear in his tweets that Xbox One will be getting DX12, infact he claims that it will be getting not only DX12 but Feature Level 12_0 as well
Read more: Microsoft Soft-Launches the Highly Anticipated DirectX 12 'Low Level' API in Recent Windows 10 Update
x1 مثل سخت افزارهای قدیمی فقط با dx12 کار نمیکنه فیچر لولهای dx12 هم داره این یعنی که گرافیک ایکس باکس وان کاملا نسل بعدیه فقط باید از فیچراش استفاده بشه.
فعلا باید منتظر بود و دید چقدر از حرفا و تبلیغاتی که میکنن واقعیت داره.something I find hard to believe since the feature level has yet to be finalized. However, as I have maintained before, consoles already have to-the-metal access to their hardware via an RTOS (Real Time Operating System) and the only advantages Xbox One will get are new graphical features. Still it would be interesting to see what Microsoft can pull off with this new update.
However, Brad also believes that PS4 will also have something in store. He teases that fans will soon have something to rejoice about. Perhaps, he knows that something is going to be announced soon. Most of the stuff that Sony does with PlayStation’s technology is behind closed doors since they use a custom API for the PS4. Who knows, may be they are having a closed door session at GDC this March. Regardless, this goes to show that both consoles will eventually get better with time. And finally, Brad thinks that both PS4 and Xbox One have capable hardware but is puzzled as most games are running at 30 frames per second on them.
بعضی از حرفها آدم رو به فکر فرو می بره واقعا!:d بعضی از دوستان انقدر گفتن کنسول ضعیف تر کنسول ضعیف تر که فک کنم خودشون هم باور کردن این مسئله رو! اگر یه مقدار منطقی باشیم می بینیم که همین الان که دایرکت 12 عرضه نشده و اتفاق خاصی هم نیفتاده هنوز، xbox one از نظر فریم ریت از ps4 جلو تر افتاده و از نظر گرافیکی هم نسبت به ابتدای نسل خیلی پیشرفت کرده طوری که دیگه تو مسئله ی رزولوشن داره پا به پای ps4 حرکت می کنه! (تو زمینه ی تکسچر هم جلو بود از اول!:d) نمونه اش هم اسسینزکرید هست و دستنی و ندای وظیفه و... چیزی که من از اول نسل تا حالا دیدم اینه که فیل اسپنسر تا حالا دروغی نگفته (بر خلاف سونی که در باره ی watch dogs حرف از 60 فریم و 1080p زده بود ! و ... ) و وقتی می گه فکر دایرکت 12 رو زمان طراحی xbox one کرده بودیم ، من به شخصه قبول می کنم!تا تعریف ما از نسل بعدی چی باشه بله DX12 باعث افزایش پرفورمنس در کنسول XBOX ONE خواهد شداما در حدی که بتونه به PS4 نزدیک بشه
اینو سازنده مترو تو مصاحبه با یورو گیمر گفته اگه فرض کنیم سازنده مترو که یه بازی برای کنسولهای نسل جدید ساخته حداقل یه چیزی بارش هست:
ترجمه خلاصه وار:
در کل من نمیدونم واقعا چرا اونها برای شروع از DX11 برای کنسول (Xbox one) استفاده کردن . این یک کنسوله!... روی PS4 اکثر دستوراتی که برای GPU فرستاده میشن فقط چندتا DWORDs هستن که مستقیما داخل کامندبافر نوشته میشن بزارید اینطوری بگم که فقط چند سیکل کلاک از CPU رو میگیرن. روی Xbox one همین قضیه به راحتی میتونه میلیونها بار کندتر انجام بشه که دلیلش گلوگاهی هست که API ایجاد میکنه.
Metro Redux: what it's really like to develop for PS4 and Xbox One • Eurogamer.net
بسیار عالی پس شما عزیزان اعتقاد دارید که dx12 در مقابل GNM مثل خفن ترین ماشین دنیا در مقابل اشغالی ترین هواپیماست
یعنی سونی اینقدر شاس ممد تشریف داره وقتی کنسولش بیس سخت افزاری قوی تره داره api خودشو ثابت نگه داره ارتقا نده :d
در کل من که pc gamer هستم برامم فرقی نداره انتهای این بحث به کجا میرسه همون 100% افزایش پرفورمنس روی PC برامون کفایت میکنه