Duty Calls: The Calm Before the Storm

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
duty.jpg

ظاهرا شاخ و شونه کشیدن های EA برای سری Call of Duty تمامی ندارد :d

پس از اظهارات متناوب سرانی EA مبنی بر رقابت با سری محبوب شرکت اکتیویژن در یکی دو سال اخیر حالا پیش از انتشار عنوان پر سر وصدای EA یعنی BulletStorm که توسط دو شرکت موفق Epic و PFC در دست ساخت است این دو شرکت با همکاری EA دست به ساخت یک شوتر کمدی بر مبنای این سری و البته تمسخر آن زده است :d

مطمئنا نباید از Duty Calls انتظاری داشت چون Duty Calls یک بازی مجانی فقط به حجم 700 مگابایت است .

تیزر بازی را میتوانید از اینجا مشاهده کنید .

میتوانید با مراجعه به سایت رسمی بازی با آدرس http://www.thedutycalls.com بازی را به صورت رایگان دریافت کنید.

یا از این زیر اقدام به دانلود کنید :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Alien87
حالا نوبت ما هم میرسه.
ea با این کارش ضعف از خودش نشون میده.
فکر نکنم مسخره کردن یه عنوان بزرگ مثل cod کار خوبی باشه .( چه از لحاظ وژدانی . چه از لحاظ انسانی و قانونی):d

کل تیکه هاش به نظر من درست و به جا بود
باحال ترین قسمتش معرفی سرگروه آدم بدهاست.می گه من یه صدای کت و کلفت و زشت دارم و یه لهجه تابلو و ساختگی .یه چشم بند و یه کت تر تمیز.اینا یعنی من سرگروه آدم بدا هستم.من یه بمب هسته ای دارم و هیچ موقع اونو بتو نمی دم! :دی

اصلا کارشون حرفه ای نبود. از یه شرکت پر آوازه مثل ea بعید بود. من نمیدونم اینا چرا اینقدر اصرار دارن با کال در بیفتن. آقا خوب زورتون بهش نمیرسه چرا خودتونو اینقدر به درو دیوار میکوبین. اصلا به نظر من دلیل این همه حمله به کال تو این چند وقت اخیر به خاطر اینه که وقتی این عنوان عرضه میشه به بقیه اصلا فرصت فروش نمیده، واسه همینم شرکت های دیگه وقتی تاریخ عرضه ی کال مشخص میشه تا میتونن تاریخ انتشار بازیشون رو کلی عقب وجلو میکنن تا به کال نخوره واسه ی همین دست به مبارزه ی منفی زدن مثل همین مسخره بازیه ea. شک نکنید واسه ی همینه.

اصلا کارشون حرفه ای نبود. از یه شرکت پر آوازه مثل ea بعید بود. من نمیدونم اینا چرا اینقدر اصرار دارن با کال در بیفتن. آقا خوب زورتون بهش نمیرسه چرا خودتونو اینقدر به درو دیوار میکوبین. اصلا به نظر من دلیل این همه حمله به کال تو این چند وقت اخیر به خاطر اینه که وقتی این عنوان عرضه میشه به بقیه اصلا فرصت فروش نمیده، واسه همینم شرکت های دیگه وقتی تاریخ عرضه ی کال مشخص میشه تا میتونن تاریخ انتشار بازیشون رو کلی عقب وجلو میکنن تا به کال نخوره واسه ی همین دست به مبارزه ی منفی زدن مثل همین مسخره بازیه ea. شک نکنید واسه ی همینه.

اگه شما توجه کرده باشی ! آخرش تریلر Bulletstorm رو پخش میکنه به قول خودشون "Kill With Skill " نه مثل سری COD روی هوا و الکی !
کلا سری Cod یه سری هست که همه میپسندنش و خیلی وقت ها هم به طرز عجیبی نوب پسند هستش ! فروش بالاش هم به همین دلیله !
مثلا شماره آخر ! به جز ! لگ ، فریز ، افت فریم ، هوش مصنوعی زیر صفر و ... چی داشت ؟!
یه داستان خوب داشت ! که واقعا برام عجیب بود این همه فروش کرد !
من مخالف COD نیستم و یکی از طرفداراشم ! ول واقعا تیکه هایی که توی این بازی بش انداخته کاملا به جاست ! :دی
توجه کردید آبجکتیو که میداد ؟ :))) =))))

آخرین ویرایش:
وای عجب بمبی بود!
باگا رو داشتید؟ از اون جیپه که میاد تا خود رییس آخر بازی.
درجه هاش منو کشته بود:
:))!RANK UP
SERGEANT OF THE MASTER SERGEANTS MOST IMPORTANT PERSON OF EXTREME SERGEANTS OF THE MAX

دوستانی که دلشون شکسته بد نیست که یه مقداری جنبشون رو ببرن بالا! به این کار میگن طنز. قرار نیست وقتی ما از هرچیزی خوشمون میاد، اونچیز کاملا بی عیب و ایراد باشه و هیچ کس حق اعتراض بهش رو نداشته باشه که! (حالا بگذریم از اینکه کلا این استایل COD منو یاد فیلم هندی میندازه...). طنز هم برا اینجاهاست که به ایرادات بخنده!
وای عجب بمبی بود!
باگا رو داشتید؟ از اون جیپه که میاد تا خود رییس آخر بازی.
درجه هاش منو کشته بود:
:))!RANK UP
SERGEANT OF THE MASTER SERGEANTS MOST IMPORTANT PERSON OF EXTREME SERGEANTS OF THE MAX
=)) حالا نوع مبارزشونو بگو=))

واقعا جالب بود
جاي بسي تفكر داشت
اگه بخوايم به ديد فن نيگا كنيم فقط بايد عصباني بشيم
ولي اگه به ديد معمولي ببينيم فقط يه محصول تبليغاتي و فان بود كه مشكلات يه بازي رو پر رنگ كرده بود!!

i am enemy !!!

واسه من که لگ نداشت:-/
به جای اینکه بیاد ایرادای cod رو بگیره بهتره ایرادای مدال رو بگیره تا یه عنوان در پیت مثل این شماره قبلی نده
من اینو بازی نکردم نمیذونم از چی ایراد گرفته
ولی اگه از داستان و هوش مصنوعی ایراد گرفته بهتره بره دوباره به داستان و هوش مصنوعی مدال یه نگاه بندازه که واقعا افتضاح بود
نمره هایی هم که گرفت نسبت به cod پایین تر بود
درسته باید جنبه داشته باشیم، ولی وقتی یه شرکتی که بازی هم سبک COD میسازه که خیلی ضعیفتر از COD هست بجای اینکه ازش ایراد بگیره ، بهتره کار خودشو بهتر کنه
مقایسه bulletstorm با cod کلا غلطه ، چون سبکشون با هم فرق می کنه، باید مدال رو با cod یا battle field مقایسه کنید

واسه من که لگ نداشت:-/
به جای اینکه بیاد ایرادای cod رو بگیره بهتره ایرادای مدال رو بگیره تا یه عنوان در پیت مثل این شماره قبلی نده
من اینو بازی نکردم نمیذونم از چی ایراد گرفته
ولی اگه از داستان و هوش مصنوعی ایراد گرفته بهتره بره دوباره به داستان و هوش مصنوعی مدال یه نگاه بندازه که واقعا افتضاح بود
نمره هایی هم که گرفت نسبت به cod پایین تر بود
درسته باید جنبه داشته باشیم، ولی وقتی یه شرکتی که بازی هم سبک COD میسازه که خیلی ضعیفتر از COD هست بجای اینکه ازش ایراد بگیره ، بهتره کار خودشو بهتر کنه
مقایسه bulletstorm با cod کلا غلطه ، چون سبکشون با هم فرق می کنه، باید مدال رو با cod یا battle field مقایسه کنید
هر دو FPS هستن غیر اینه؟

هر دو FPS هستن غیر اینه؟

درسته ولی همه fps ها رو که باهم مقایسه نمی کنن
bulletstorm اکشنیه که طراحاش از همون اول جوری طراحیش کردن که باید به روش های مختلف دشمنا رو بکشی تا امتیاز بگیری
اما cod یا مدال اصلا سبکشون اینطوری نیست
نمیشه گفت cod نسبت به bulletstorm فلان طوریه، اگه بخوایم اینطوری مقایسه کنیم پایه مدال هم وسط میاد، اونوقت مدال هم اینطوری نیست؟

• Like
Reactions: S.T Infamous

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or