Duty Calls: The Calm Before the Storm

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
duty.jpg

ظاهرا شاخ و شونه کشیدن های EA برای سری Call of Duty تمامی ندارد :d

پس از اظهارات متناوب سرانی EA مبنی بر رقابت با سری محبوب شرکت اکتیویژن در یکی دو سال اخیر حالا پیش از انتشار عنوان پر سر وصدای EA یعنی BulletStorm که توسط دو شرکت موفق Epic و PFC در دست ساخت است این دو شرکت با همکاری EA دست به ساخت یک شوتر کمدی بر مبنای این سری و البته تمسخر آن زده است :d

مطمئنا نباید از Duty Calls انتظاری داشت چون Duty Calls یک بازی مجانی فقط به حجم 700 مگابایت است .

تیزر بازی را میتوانید از اینجا مشاهده کنید .

میتوانید با مراجعه به سایت رسمی بازی با آدرس http://www.thedutycalls.com بازی را به صورت رایگان دریافت کنید.

یا از این زیر اقدام به دانلود کنید :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Alien87
@ shefer

نمیدونم چرا اگه صحبت خاصی نداری از اول واسه این بحث پافشاری میکنی. شما میای حرف طنز و کنایه و انتقاد میزنی. عزیزم، قربونت برم، این نه طنز بود، نه کنایه بود، نه انتقاد. اسم این لوده گری و تبلیغات کثیف ِ. انتقاد و کنایه یعنی یه بازیساز ( فرض کن یه جوان مثل ما ) بیاد یه همچین چیزی بسازه و مثلا از نظر رسانه ای هدفش رو به چالش بکشه. پپسی و کوکاکولا هیچ وقت به این شکل و علنی نمیان همو مسخره کنن. اینکه اسم ِ یه بازی رو عوض کنی و بعد 4 تا تیکه مسخره بذاره توش و بخواد ادای " کنایه " رو در بیار ِ نه تنها انتقاد نیست، بلکه زیر سوال بردن اعتبار یه شرکت و سازنده هستش. شما که هی میگی EA و طنز، اگر همین رو اکتیویژن میساخت میشد لوده و مسخره و دلقک و از حرص پول زیاد و کم آورده و این برچسب هارو به اکتیویژن میزدید. اما حالا که EA اومده به مسخره ترین شکل ممکن یکی از بزرگترین فرنچایز های زیر سوال برده شده فرشته و خدای طنز و کنایه و روشنفکر. خود ِ EA هم چیزی در این رابطه نگفت پس بهتره برچسب " دایه مهربان تر از مادر " رو به خودتون بزنید. بحث ِ سقوط و گریه کردن اکتیویژن هم نیستش. به این میگن مغلطه و در رفتن از زیر بحث که بیای تند تند حرف بزنی و بخوای بحث رو با 2 تا :دی تمومش کنی. چیزی که روشنه، اینه که اسم اینا طنز نیستش و فقط شکست EA رو نشون میده که دست به همچین کاری زده. طنز ماله یه منتقده، ماله یه بازیساز و شخص ِ مستقله، نه ماله EA.
حقیقتش EA داره آثاری مثل Bulletstorm رو با این کاراش زیر سوال میبره. از اونور هم خدا میدونه Battlefield 3 چقدر بخواد طعنه بزنه به COD. چه خوب یا بد، COD الان بزرگترین فرنچایز این نسل هستش.

• Like
Reactions: Alien87
@ shefer

نمیدونم چرا اگه صحبت خاصی نداری از اول واسه این بحث پافشاری میکنی. شما میای حرف طنز و کنایه و انتقاد میزنی. عزیزم، قربونت برم، این نه طنز بود، نه کنایه بود، نه انتقاد. اسم این لوده گری و تبلیغات کثیف ِ. انتقاد و کنایه یعنی یه بازیساز ( فرض کن یه جوان مثل ما ) بیاد یه همچین چیزی بسازه و مثلا از نظر رسانه ای هدفش رو به چالش بکشه. پپسی و کوکاکولا هیچ وقت به این شکل و علنی نمیان همو مسخره کنن. اینکه اسم ِ یه بازی رو عوض کنی و بعد 4 تا تیکه مسخره بذاره توش و بخواد ادای " کنایه " رو در بیار ِ نه تنها انتقاد نیست، بلکه زیر سوال بردن اعتبار یه شرکت و سازنده هستش. شما که هی میگی EA و طنز، اگر همین رو اکتیویژن میساخت میشد لوده و مسخره و دلقک و از حرص پول زیاد و کم آورده و این برچسب هارو به اکتیویژن میزدید. اما حالا که EA اومده به مسخره ترین شکل ممکن یکی از بزرگترین فرنچایز های زیر سوال برده شده فرشته و خدای طنز و کنایه و روشنفکر. خود ِ EA هم چیزی در این رابطه نگفت پس بهتره برچسب " دایه مهربان تر از مادر " رو به خودتون بزنید. بحث ِ سقوط و گریه کردن اکتیویژن هم نیستش. به این میگن مغلطه و در رفتن از زیر بحث که بیای تند تند حرف بزنی و بخوای بحث رو با 2 تا :دی تمومش کنی. چیزی که روشنه، اینه که اسم اینا طنز نیستش و فقط شکست EA رو نشون میده که دست به همچین کاری زده. طنز ماله یه منتقده، ماله یه بازیساز و شخص ِ مستقله، نه ماله EA.
حقیقتش EA داره آثاری مثل Bulletstorm رو با این کاراش زیر سوال میبره. از اونور هم خدا میدونه Battlefield 3 چقدر بخواد طعنه بزنه به COD. چه خوب یا بد، COD الان بزرگترین فرنچایز این نسل هستش.
خدارو شکر مونیدیم تو بازیسنتر و معنای مغلته رو هم یاد گرفتیم! احتمالا شما دبیرستانی هستی درسته؟(البته قصدی از این حرف ندارم ولی نوع گفتارتون خیلی برام اشناست!). خداییش به گفتن من نه خودت یه بار پستت رو بخون ببین هدفت از نوشتن اینایی که گفتی چیه!
حرف من از اول تا اخر روشن بود اتفاقا جوابا و نقطه نظرات دوستان دیگه هم تا به اینجای کار کاملا روشن بود که رسید به این پست شما!
ببین دوست عزیز توهین یه چیزه، طنز یه چیزه رقابت هم یه چیز. ظاهرا شما EA رو با تراست های بین المللی اشتباه گرفتی. به هر حال پست من کاملا واضح بود نیازی به توضیح اضافه نمیبینم.
درضمن شما کافیه یه سرچی درباره مناسبات پپسی و کوکاکولا انجام بدی چون دیگه واقعا همینم مونده که بیام اینجا برای اثبات یه سری مسئله کاملا بدیهی عکسای رقابت اونا رو اینجا بذارم.

خب اینم نوعی در رفتن از بحث بود که به ویترین شما اضافه شد :). بله توهین و رقابت و طنز هرکدام یه مقوله هستند، ولی الان این حرفا چه ربطی به صحبت ما داشت؟

کلا بحث با شما بی فایدس. ما دوکلمه حرف میزنم شما میای میگی " آره خب فلان چیز که نیاز به اثبات نداره " و " همین کم مونده فلان کنم بیثار کنم " و ... . کلا بیخیال مشخصه نمیتونی بحث کنی و الان باز میای یه سری صحبت که کوچکترین ارتباطی به حرفام نداره تحویلم میدی. خوش باشید با این جفنگیات و اسمش رو بذارید " طنز و کنایه " !!
موفق باشی
شما اگه واقعا دنبال جواب بودی، اون رو تو پستای قبلی من پیدا میکردی. مسئله اینجاست که با این حرفایی که زدی اصولا چیزی برای بحث کردن باقی نذاشتی.
خوش باشید...

آخرین ویرایش:
خدارو شکر مونیدیم تو بازیسنتر و معنای مغلته رو هم یاد گرفتیم! احتمالا شما دبیرستانی هستی درسته؟(البته قصدی از این حرف ندارم ولی نوع گفتارتون خیلی برام اشناست!). خداییش به گفتن من نه خودت یه بار پستت رو بخون ببین هدفت از نوشتن اینایی که گفتی چیه!
حرف من از اول تا اخر روشن بود اتفاقا جوابا و نقطه نظرات دوستان دیگه هم تا به اینجای کار کاملا روشن بود که رسید به این پست شما!
ببین دوست عزیز توهین یه چیزه، طنز یه چیزه رقابت هم یه چیز. ظاهرا شما EA رو با تراست های بین المللی اشتباه گرفتی. به هر حال پست من کاملا واضح بود نیازی به توضیح اضافه نمیبینم.
درضمن شما کافیه یه سرچی درباره مناسبات پپسی و کوکاکولا انجام بدی چون دیگه واقعا همینم مونده که بیام اینجا برای اثبات یه سری مسئله کاملا بدیهی عکسای رقابت اونا رو اینجا بذارم.
خب اینم نوعی در رفتن از بحث بود که به ویترین شما اضافه شد :). بله توهین و رقابت و طنز هرکدام یه مقوله هستند، ولی الان این حرفا چه ربطی به صحبت ما داشت؟

کلا بحث با شما بی فایدس. ما دوکلمه حرف میزنم شما میای میگی " آره خب فلان چیز که نیاز به اثبات نداره " و " همین کم مونده فلان کنم بیثار کنم " و ... . کلا بیخیال مشخصه نمیتونی بحث کنی و الان باز میای یه سری صحبت که کوچکترین ارتباطی به حرفام نداره تحویلم میدی. خوش باشید با این جفنگیات و اسمش رو بذارید " طنز و کنایه " !!
موفق باشی

چرا شما اصلا MOH رو وسط میکشی اخه چه ربطی به اون داره؟ مگه کسی اینجا از MOH دفاع کرده؟؟؟ اصلا اگه اکتیویژن هم عرزه داره بره یکی بسازه که MOH رو به مسخره بگیره. واقعا دارید بحثی رو که توش چیزی نیست بیخود به جاهای دیگه میچسبونی که چی بشه؟! خدا میدونه...
پس چی
از عالم و آدم بپرسید اگر یک بازی قرار باشه با COD رقابت کنه و یا رقیبش باشه چیه همه میگن MOH
معلومه طرفدارا نمیخوان بحث مدال وسط کشیده بشه چون به طور قطع شکست خورده حساب میشن;) ولی بالا برید پایین بیاید رقابت همونه.
این بازی های تخیلی چه ربطی به COD داره که قرار باشه باهاش مقایسه بشه؟
دلیل:
EA به راحتی پذیرفته که توی رقابت دیرین با اکتیویژن شکست خورده.شکست که چه عرض کنم ترکیده :d
یکی از راههایی که بتونه این شکست رو روپوشونی کنه اینه که بگه: داداش من اصلا من رقابتم با کال اینجوری نیست.من اصلا مدال رو با کال رقابت نمیدم.من این بازی رو که توش موجودات تخیلی و دایناسور و اژدها هست با کال رقابت میدم.انقدر این مدال رو نزنین تو سرمون :-j

ضمن این که خیلی EA داره بهترین استفاده رو از اعتبار Call of duty میکنه.با همین بحث های داغی که راه مینداره بازی باز ها رو مجاب میکنه که بازی جدیدش رو بخرن و بازی کنن.
بله با رقابت دادن چنین بازی بی ربطی به کال هدف فقط معرفی بازی جدیدش هست و بس
قرار نیست ملت بیان بازی رو بخرن و نظر بدن
قراره این موج عظیم طرفداران COD بیان و بازی جدید EA رو بخرن و فروش بازی بالا بره.ترفندی جدید برای فروش
وگرنه مقایسه این دو مثل مفایسه ماریو با متال گیره

چرا الکی جارو جنجال درست می کنید
این یه نمونه معمولی و عادی از تبلیغات و کل کل بین کمپانی های مختلفه و همیشه افراد در مورد رقباشون آزادانه صحبت می کنن و کارهای اونا رو به تمسخر می گیرن تا کار خودشون بزرگ جلوه کنه
جالبه همین دیشب GTTV مربوط به E3 2010 رو دیدم که رجی و دان متریک پیتر دلی بودن و خیلی مستقیم کارهای هم دیگه رو مسخره می کردن
از همه بدتر دان متریک بود که خیلی بچه گونه داشت به سونی و نیتندو تیکه می نداخت. حالا این یه نمونه کوچیکش هست که بین کمپانی های بازیسازی اتفاق افتاده و الا در مورد بازی ها که یه چیز عادیه و البته باید منتظر پاسخ اکتیویژن هم بود.
در کل این چیزا واسه اینه که ماها با دیدنش لذت ببریم و دور هم بخندیم نه این که توی سر و کله همدیگه بزنیم و اوقات همدیگه رو تلخ کنیم. البته این صحبت ها در مورد افرادی هست که بی طرفانه به این قضیه نگاه کنن و الا فن بوی ها که خودشون نقش کلیدی توی پهن کردن بساط سور و سات و خنده افراد دارن و همیشه از نظراتشون استقبال می کنیم!( به کسی برنخوره. شخص خاصی مد نظر نیست)

چقدر این بازی مزخرف و بی سر و ته هستش. فقط مسخره بازی داره تا دلت بخواد .
همون اول بازی تا 2 نفر رو می کشی بهت درجه و مدال میده .
دیالوگ هاش مسخرست
از اون بدتر گرافیکشه که هیچ تنظیمی نداره
در حد گرافیک ps2)x

چقدر این بازی مزخرف و بی سر و ته هستش. فقط مسخره بازی داره تا دلت بخواد .
همون اول بازی تا 2 نفر رو می کشی بهت درجه و مدال میده .
دیالوگ هاش مسخرست
از اون بدتر گرافیکشه که هیچ تنظیمی نداره
در حد گرافیک ps2)x

خُب عزیزم مسخره کردن همیشه با مسخره بازی همراه هستش دیگه! :دی

اون رنک دادنش دقیقا تیکه ای بود به رنک دادن های آبکی توی cod

دیالوگ ها رو ولی ترجیه میدم چیزی نگم... گرچه توی COD دیالوگ های مسخره ای هم وجود داره اما در عوض بیشترشون هم خوبه و حداقل از MOH یا BC که بهتره !

البته خود MOH هم دیالوگ های بدی نداشت ولی نصف بیشترشون این بود که ژنرال میگفت رنجر ها رو بفرستید ولی کلنل بحث رو عوض میکرد =))

واسه من که لگ نداشت:-/
به جای اینکه بیاد ایرادای cod رو بگیره بهتره ایرادای مدال رو بگیره تا یه عنوان در پیت مثل این شماره قبلی نده
من اینو بازی نکردم نمیذونم از چی ایراد گرفته
ولی اگه از داستان و هوش مصنوعی ایراد گرفته بهتره بره دوباره به داستان و هوش مصنوعی مدال یه نگاه بندازه که واقعا افتضاح بود
نمره هایی هم که گرفت نسبت به cod پایین تر بود
درسته باید جنبه داشته باشیم، ولی وقتی یه شرکتی که بازی هم سبک COD میسازه که خیلی ضعیفتر از COD هست بجای اینکه ازش ایراد بگیره ، بهتره کار خودشو بهتر کنه
مقایسه bulletstorm با cod کلا غلطه ، چون سبکشون با هم فرق می کنه، باید مدال رو با cod یا battle field مقایسه کنید
آقا شما اصلا COD رو با BF مقایسه نکون که COD باس بره تو جیبه BF Zچه از لحظ شوتینگ چه گیم پلی چه دشمنا و از همه مهمتر Map ها و بازم مهمتر میزان تخریبه محیط.

کلا چیز باحالی بود و کلی خندیدم!
مقصودش زیاد مسخره کردن کال نبود ، بیشتر میخواست روند بازی های اول شخص رو کمی قلقلک بده ... بیشتر میخواستن بگن که آره بابا بازی ای که ما ساختیم خیلی شاخه و با اکشن های اول شخص کنونی فرق داره ... کشت و کشتار در بازی ما خیلی تفاوت داره و بسیار با حرفه و مهارت خاصی باید این کارارو بکنید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or