Duty Calls: The Calm Before the Storm

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
duty.jpg

ظاهرا شاخ و شونه کشیدن های EA برای سری Call of Duty تمامی ندارد :d

پس از اظهارات متناوب سرانی EA مبنی بر رقابت با سری محبوب شرکت اکتیویژن در یکی دو سال اخیر حالا پیش از انتشار عنوان پر سر وصدای EA یعنی BulletStorm که توسط دو شرکت موفق Epic و PFC در دست ساخت است این دو شرکت با همکاری EA دست به ساخت یک شوتر کمدی بر مبنای این سری و البته تمسخر آن زده است :d

مطمئنا نباید از Duty Calls انتظاری داشت چون Duty Calls یک بازی مجانی فقط به حجم 700 مگابایت است .

تیزر بازی را میتوانید از اینجا مشاهده کنید .

میتوانید با مراجعه به سایت رسمی بازی با آدرس http://www.thedutycalls.com بازی را به صورت رایگان دریافت کنید.

یا از این زیر اقدام به دانلود کنید :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Alien87
خيلي جالبه
توي تمسخر Call يه نكته اي كه خيلي مسخره شده اينه "its so real"
بعدش تبليغ يك بازي رو نشون ميده كه سرشار از تخيله به نام Bulletstorm
ضمن اين كه اگر مقايسه اي باشه بايد بين Call of duty و مدال افتخار (كه EA نابودش كرد) باشه، و نه با Bulletstorm

سوء براشت نشه من خودم اگر Bulletstorm بياد مطمئنا ميخرم و بازي ميكنم.اما Bulletstorm بايد با serous sam مقايسه بشه.واقعا در اون حده

دوستانی که دلشون شکسته بد نیست که یه مقداری جنبشون رو ببرن بالا! به این کار میگن طنز. قرار نیست وقتی ما از هرچیزی خوشمون میاد، اونچیز کاملا بی عیب و ایراد باشه و هیچ کس حق اعتراض بهش رو نداشته باشه که! (حالا بگذریم از اینکه کلا این استایل COD منو یاد فیلم هندی میندازه...). طنز هم برا اینجاهاست که به ایرادات بخنده!
شما لازم نیست مفهوم طنز رو برای دیگران شرح بدی! انگار کسی تو این سایت نمیفهمه و نمیدونه طنز چیه بعد شما باید براش توضیح بدی!
عالم آدم میدونن EA با Activision تو این مدت اخیر چه کل کلی داشتن همیشه هم EA بازنده بوده وقتی میاد یه IP بزرگ رو با مسخره کردن میبره زیر سوال قشنگ معلوم هست هدفش چیه تمام بازی ها مشکل دار هستن و میشه ازشون ایراد گرفت ولی نه به این صورت. اگه یه شرکت دیگه دست به همچین کاری میزد شاید کسی زیاد نارحت نمیشد ولی وقتی میبینی EA پشت این کار هست و برای کوبیدن COD همچین چیز مزخرفی رو میده بیرون تاسف برانگیز هست. الان فکر میکنی برای Microsoft یا Sony کاری داره از این شیوه استفاده کنن و IP های هم رو خراب کنن؟! بعد بگن طنز بوده جنبه طنز داشته باشید! وقتی رقابتی بین دو طرف شکل میگره باید یه صورت رو در رو و سالم باشه نه این که بری یه بازی بدون این که کسی بفهمه بسازی باهاش یه بازی دیگه رو ببری زیر سوال بعد به صورت Free بذاری برا دانلود بشینی هرهر بهش بخندی بگی دیدی چه حالی از Activision و COD گرفتیم!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S.T Infamous
بابا EA بايد با مدال افتخار كل بندازه.خودش هم ميدونه دوره مدال تموم شده
بماند كه مدال هم مال همون گروهيه كه الان رفته اكتيويژن:d
مسئله خنده دار اينه كه مدال سرتاسر تقليد بود اما باز هم نتونست حداقل درست تقليد كنه
اون سورتمه سواري رو هم نتونست حداقل يه هيجاني بهش بده مثل كال بشه
يه جا به صورت خيلي خنده دار يكي مياد ميخواد كاراكتر رو بكشه كه اون يكي سرباز مياد و نجات ميده.آدم خندش ميگيره
اوج مدال آخر بازي بود كه چشماي كاراكتر سياهي ميره
خود EA هم روش نميشه بگه كه مدال رقيب Call هست :-j
حالا serius sam رو ساخته ميخواد با يك بازي مربوط به جنگ جهاني ربطش بده

واسه من که لگ نداشت:-/
به جای اینکه بیاد ایرادای cod رو بگیره بهتره ایرادای مدال رو بگیره تا یه عنوان در پیت مثل این شماره قبلی نده
من اینو بازی نکردم نمیذونم از چی ایراد گرفته
ولی اگه از داستان و هوش مصنوعی ایراد گرفته بهتره بره دوباره به داستان و هوش مصنوعی مدال یه نگاه بندازه که واقعا افتضاح بود
نمره هایی هم که گرفت نسبت به cod پایین تر بود
درسته باید جنبه داشته باشیم، ولی وقتی یه شرکتی که بازی هم سبک COD میسازه که خیلی ضعیفتر از COD هست بجای اینکه ازش ایراد بگیره ، بهتره کار خودشو بهتر کنه
مقایسه bulletstorm با cod کلا غلطه ، چون سبکشون با هم فرق می کنه، باید مدال رو با cod یا battle field مقایسه کنید

شمایی که لگ ندید بازی رو مولتی بازی کردید ؟!
والا من پیش خریدشم کردم ولی تا الان یا DC بودم دم به دقیقه یا فریز میکرد یا لگ داشت یا .....
حداقل شمایی که میگی مدال برو مولتیش رو بازی کن ببین به اندازه این مشکل داره یا نه ؟!
بلایی که سر کال آو اومد بعد از MW این بود که بازی به شدت سطحی شد ! MW 2 که نصف بیشترش کات سین بود ( با اینکه عاشق MW2 بودم نمی تونم ایناش رو نادیده بگیرم) از لحاظ صحنه های سینمایی Mw2 واقعا عالی بود. ولی هیچ تغیری نسبت به شماره های قبلش نکرده بود ! Bo که من رو واقعا نا امید کرد ! من نه سینگل Medal رو تموم کردم نه سینگل Bo رو چون هیچ کدوم ارزش وقت گذاشتن رو نداشتن !
هوش مصنوعی BO که ماشالا ! هیشکی هیچ جارو نمیدید جز هد شما ! انقدر هم لگ داشتم توش که واقعا اشکم رو در آورد !
مدال هم سینگلش بی روح بود واقعا !
حالا اینارو بیخی !
الان کال آو یه بازی کلیشه ای شده که دقیقا هر سری یه تکرار هست با لوکیشن های جدید ! یه آدم بده ! با چنتا آدم خوبه که قراره 2 3 تاییشون بمیرن ! بعدم دینگ دنیا نجات پیدا کنه !
وقتی Cod 2 و Cod 4 رو بازی میکردم با همه وجودم لذت میبردم ! ولی الان دیگه خیلی برام تکراری شدن !
زمانش رسیده یکم تکونشون بدن ! وگرنه یه شماره بدن و هی EXP بدن براش بهتره ! ;)
درسته این بازی خیلی طرفدار داره ! که منم یکیشونم ! ولی بد نیس جا طرفداری الکی واقعیت هاش رو ببینیم !
من وقتی این بازی رو بازی کردم از ته دل خندیدم ! کاری ندارم کی ساخته ! واقعیت رو گفته ! کال آو میخواد واقع گرایانه باشه ! ولی نمیتونه ! Bulletstorm شعار واقعگرایانه بودن رو نمیده !
ولی هر نوب ای که تازه دستش به موس خورده ام نمیتونه بیاد بگه من خیلی عالی بازیش میکنم ( همونطور که Serious Sam رو نمیتونه) Cod دیگه اون Cod قدیمی نیست ! Cod الان یه کلیشست ! یه چیزیه که توی یه لوپ افتاده و حالا حالا ها هم در نمیاد ! به شخصه اگه MW3 همین باشه که اینا هستن حتی طرفش نمیرم !
یادمه یه زمانی به COD اولیه میگفتن مدال افتخار جدید ! من اون کال آو رو دوست دارم ! نه این کال آو یی رو که الان دارن میدن بهمون ! چیزی که با 2 تا شماره رقیبش رو چنان زمین زد که دیگه بلند نشد ! نه اینی که فقط یه تکرار سادست با یه سری شکل و قیافه جدید !
ببخشید سرتونم در آوردم ! ولی این حرکت هرچی که بود دل من رو شاد کرد، چون کل شکایتایی که داشتم رو خیلی پررنگ و قشنگ نشون داد !
من میخوام Call Of Duty بازی کنم نه اینکه کال آو دیوتی ببینم نه اینکه کال آو دیوتی Alt+f4 کنم ! ;)

شاهکار بود ! تا حالا تو عمرم اینقدر نخندیده بودم !
ولی اشتباه کردم 700 مگ دانلود کردم ! بازی همون 5 دقیقه ای هست که توی دمو نشون میده .
ولی اگه کسی دموش رو نبینه نصف عمرش بر فناست .

شما لازم نیست مفهوم طنز رو برای دیگران شرح بدی! انگار کسی تو این سایت نمیفهمه و نمیدونه طنز چیه بعد شما باید براش توضیح بدی!
عالم آدم میدونن EA با Activision تو این مدت اخیر چه کل کلی داشتن همیشه هم EA بازنده بوده وقتی میاد یه IP بزرگ رو با مسخره کردن میبره زیر سوال قشنگ معلوم هست هدفش چیه تمام بازی ها مشکل دار هستن و میشه ازشون ایراد گرفت ولی نه به این صورت. اگه یه شرکت دیگه دست به همچین کاری میزد شاید کسی زیاد نارحت نمیشد ولی وقتی میبینی EA پشت این کار هست و برای کوبیدن COD همچین چیز مزخرفی رو میده بیرون تاسف برانگیز هست. الان فکر میکنی برای Microsoft یا Sony کاری داره از این شیوه استفاده کنن و IP های هم رو خراب کنن؟! بعد بگن طنز بوده جنبه طنز داشته باشید! وقتی رقابتی بین دو طرف شکل میگره باید یه صورت رو در رو و سالم باشه نه این که بری یه بازی بدون این که کسی بفهمه بسازی باهاش یه بازی دیگه رو ببری زیر سوال بعد به صورت Free بذاری برا دانلود بشینی هرهر بهش بخندی بگی دیدی چه حالی از Activision و COD گرفتیم!
برا همین مجبور شدم طنز رو تعریف کنم دیگه! که کسانی که مثل شما پست میدن و هنوز نمیدونن طنز چیه و چی کار میکنه، مقداری با مفهومش اشنا بشن و بیخود نارنجک نبندن نیان دیگران رو به حسادت متهم کنن. شما اگه مقداری احساسی با این قضیه برخورد نکنی، میبینی که انتقاد اونم از نوع طنزش واقعا چیز خوبیه.

برا همین مجبور شدم طنز رو تعریف کنم دیگه! که کسانی که مثل شما پست میدن و هنوز نمیدونن طنز چیه و چی کار میکنه، مقداری با مفهومش اشنا بشن و بیخود نارنجک نبندن نیان دیگران رو به حسادت متهم کنن. شما اگه مقداری احساسی با این قضیه برخورد نکنی، میبینی که انتقاد اونم از نوع طنزش واقعا چیز خوبیه.
کسی مجبورت نکرده خودتو بندازی وسط آقا معلم! درضمن به تو ربطی نداره من یا کسی دیگه مفهوم طنز رو میفهمیم یا نمیفهمیم باز هم به تو ربطی نداره ما با این قضیه چه جوری برخورد میکنم.
وقتی هنوز مفهوم این کار EA رو نگرفتی بحث باهات بی فایده هست طنز جایگاه و حد داره! اگه قرار بود هرکی با هرکی شوخی کنه و براش طنز بسازه که فاتحه این صنعت خونده شده بود. این اولین باری هست که یک شرکت برای فروش و بزرگ کردن خودش و کوبیدن رقیب از این شیوه کثیف استفاده میکنه اونم به فاصله کمتر از یک ماه تا ریلیز بازیش کسی منکر جالب بودن و خنده دار بودن این بازی نمیشه ولی EA ماهیت واقعی خودش رو نشون داد که کارش به کجا کشیده! این مسله فراتر از یه طنز خالی هست. حالا باز بیا بگو طنز این جوری طنز اونجوری.

کسی مجبورت نکرده خودتو بندازی وسط آقا معلم! درضمن به تو ربطی نداره من یا کسی دیگه مفهوم طنز رو میفهمیم یا نمیفهمیم باز هم به تو ربطی نداره ما با این قضیه چه جوری برخورد میکنم.
وقتی هنوز مفهوم این کار EA رو نگرفتی بحث باهات بی فایده هست طنز جایگاه و حد داره! اگه قرار بود هرکی با هرکی شوخی کنه و براش طنز بسازه که فاتحه این صنعت خونده شده بود. این اولین باری هست که یک شرکت برای فروش و بزرگ کردن خودش و کوبیدن رقیب از این شیوه کثیف استفاده میکنه اونم به فاصله کمتر از یک ماه تا ریلیز بازیش کسی منکر جالب بودن و خنده دار بودن این بازی نمیشه ولی EA ماهیت واقعی خودش رو نشون داد که کارش به کجا کشیده! این مسله فراتر از یه طنز خالی هست. حالا باز بیا بگو طنز این جوری طنز اونجوری.
وقتی میبینم به یه مسئله ای که اینقدر ساده و بدیهی هست،کسایی مثل شما اینطور از روی خصومت و احساسات بهش نگاه میکنن، مجبورم که خودمو بندازم وسط تا شاید بعد این کمتر از این حرفای احساسی و بی منطق ببینیم! فرقی نمیکنه که مفهوم کار EA برای فروش بوده باشه یا برای موعظه ، مسئله اینجاست که یه استودیو اومده یه سری مسائل کلیشه ای و فسیل شده رو با یه نگاه طنزگونه برده زیر سوال. خب این چیش بده؟ اینجا هم هرکی نیومده به هرکی توهین کنه! بلکه یه نفر حال کرده یه سری از نقاط ضعف یکی دیگه رو به شکل اغراق امیز نشون بده تا به نوعی کارش رو نقد کنه همین. این نه صنعت بازیسازی رو خراب میکنه نه روی اراده اکتیویژن مبنی بر گند زدن به نسخه بعد تاثیر میذاره !حالا من نمیدونم چطور میشه با این جور کارا صنعت بازیسازی رو نابود کرد.. خیلی جالبه برا که کمی توضیح بدی چجوری با این کار بازیسازی نابود میشه!
حالا چون بعضیا جنبه دیدن این رو ندارن که طرف محبوب یا مورد نظرشون بره زیر سوال که دیگه مشکل از خودشونه که ظرفیت انتقاد رو ندارن...

آخرین ویرایش:
وقتی میبینم به یه مسئله ای که اینقدر ساده و بدیهی هست،کسایی مثل شما اینطور از روی خصومت و احساسات بهش نگاه میکنن، مجبورم که خودمو بندازم وسط تا شاید بعد این کمتر از این حرفای احساسی و بی منطق ببینیم! فرقی نمیکنه که مفهوم کار EA برای فروش بوده باشه یا برای موعظه ، مسئله اینجاست که یه استودیو اومده یه سری مسائل کلیشه ای و فسیل شده رو با یه نگاه طنزگونه برده زیر سوال. خب این چیش بده؟ اینجا هم هرکی نیومده هرکی رو مسخره کنه! بلکه یه نفر حال کرده یه سری از نقاط ضعف یکی دیگه رو به شکل اغراق امیز نشون بده تا به نوعی کارش رو نقد کنه همین. این نه صنعت بازیسازی رو خراب میکنه نه روی اراده اکتیویژن مبنی بر گند زدن به نسخه بعد تاثیر میذاره !
حالا چون بعضیا جنبه دیدن این رو ندارن که طرف محبوب یا مورد نظرشون بره زیر سوال که دیگه مشکل از خودشونه که ظرفیت انتقاد رو ندارن...
اون کسایی مثل من فقط همین طنز خشک خالی که اومده بیرون رو نمیبینن اگه یکم بشینی با خودت فکر کنی ببینی چه دلیلی داره EA این بازی بده بیرون اونم به فاصله خیلی کم تا ریلیز Bulletstorm بعد بازی خودشو خوبه کنه COD بده! میتونی دلیل این کار بگی؟! نمیتونست بعد ریلیز Bulletstorm این کار رو بکنه! فکر میکنی دلشون برای ژانر FPS سوخته و میخواد این ژانر پیشرفت کنه؟! در ضمن خیلی هم فرق میکنه که هدفش از این کار برای فروش بوده یا نبوده!
یه باز بهت گفتم این کار مثل این میمونه که Microsoft و Sony شروع کنن به مسخره کردن هم دیگه!
من خودم دارم میگم هیچ بازی کامل نیست تمام بازی ها مشکل و عیب دارن COD هم مشکل زیاد داره ولی این درست نبود که EA این کار رو بکنه به خدا اگه یه سری فن MOH یا BF همچین چیزی میساختن من ناراحت نمیشدم و در موردش بحث نمیکردم! ولی وقتی میبینم EA روی گود زورش به Activision نمیرسه دست به این کار میزنه زیاد خوشم نمیاد از این سیاست! تو این که این بازی واقعا به مشکلات COD پرداخته بود و خنده دار بود هیچ شکی نیست. این یه کاری هست که شرکتهای کوچیک هم بهش دست نمیزنن چه برسه به EA ! امیدوارم فهمیده باشی که من یا کسای که مثل من فکر میکنن مشکلمون با او بازی و طنزش نیست با سیاست EA بوده!

اين طنز با اون طنز و يا طنز همراه به انتقاد متفاوته
طنز مياد يك سري ايرادها رو مطرح ميكنه اما اينجا قصد فقط مقايسه و تحميل عنوان جديد به جاي Call of duty هست.
بنابراين طنز هايي كه مطرح شده مقايسه بوده و بس
حال اين كه مياد ميگه so real بعد يه بازي سرشار از تخيل رو تبليغ ميكنه خيلي جالبه
اين كه مياد ميگه im also an anemy بعد اون بازي شلوغ رو معرفي ميكرده كه مطمئنا از در و ديوار دشمن ميريزه و فرق دوست و دشمن مشخص نيست.
ببينيد بازي Call چقدر كامله كه اين همه گشتن و در نهايت نتونستن ايرادي پيدا كنن.اومده به اين گير داده كه توي بازي درجه هاي الكي به بازيكن داده ميشه:d
حالا اگر تونستيد مدال افتخار رو براي بار دوم بردي تا آخرش... خداييش ميخوام بدونم چند نفر براي بار دوم اين باري رو بازي كردن!

اضافه ميكنم كه اين كار خود EA نبوده.اينطور كه من توي خبر خوندم EA فقط توي ساخت كمك كرده كه مطمئنا فقط قسمتهاي فني ساخت بازي بوده.
مطمئنا چنين ايده احمقانه اي كار EA نيست و نخواهد بود.... اميدوارم ;)(بنابراين اميدوارم دوستان با اين طناب كه محصول از شركت EA و ساخته ذهن اين شركت هست توي چاه نيفتن با طرفداري هاي كوركورانه)

در ضمن دوستاني كه ميگن Call كليشه ايه يا واقعا مدال رو بازي نكردن و يا كال رو هم كامل بازي نكردن.
كساني هم كه اومدن قسمت مولتي پلير بازي رو مقايسه ميكنن كه ديگه فبها:d
باز برميگرديم به اين كه نميدونن به چي گير بدن و ....

حالا بزاريد اين بازي عرضه بشه و بعد هم سام ماجراجو بياد تا مقايسه بشه.چون در همون حد هست:d
اكتيويژن هم رقيب خودش رو در Call of duty همون مدال افتخار ميبينه كه به اعتقاد تمام دنيا EA شكست خورده بزرگ هست.;)

چیزی که مشخصه اینه که این بازی رو به دست EA ساخته شده. کسی هم اگر دنبال اخبار میشه از رقابت EA و Activision خبر داره. طوری حرف نزنید که انگار یه منتقد بی طرف یا اشخاص بی طرفی ساختن. این رو EA ساخته و کاملا مشخصه به چه دلیل.

آقا بلاخره این بازیه یا انیمیشنه یا چیه ما نفهمیدیم ؟ تیزر تبلیغاتیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی میگه کوتاهه یکی میگه چند دقیقه بیشتر نیست .

آخه 700 مگ دانلود کنم بازی کنم یا فیلم ببینم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چیزی که مشخصه اینه که این بازی رو به دست EA ساخته شده. کسی هم اگر دنبال اخبار میشه از رقابت EA و Activision خبر داره. طوری حرف نزنید که انگار یه منتقد بی طرف یا اشخاص بی طرفی ساختن. این رو EA ساخته و کاملا مشخصه به چه دلیل.

حالا جالبه که بعضی ها هنوز نفهمیدن هدف EA چی بوده و از کنارش راحت میگذرن! و فقط همین طنز به کار برده تو بازی رو میبینن و خوشحال میشن!

نميگم EA دستي نداشته.وقتي كه همكاري توي ساخت داشته يعني محصول رو تاييد هم كرده
منظورم اينه كه چنين چيز سطحي كار EA نبوده.به طور قطع اگر خود EA ميخواست كار رو انجام بده خيلي بهتر از چنين ايده سطحي و كودكانه اي انجام ميداد.
به هر حال اين ضربه بزرگي به اعتبار افكار EA زده.به نظر يك سري كودك 15 ساله توي EA دارن كار ميكنن.بنابراين اميدوارم EA فقط يك حامي و كمك كننده فني باشه و بس :دي

دوستانی که گیر میدن به سیاست EA و که برای فروش داره اینکارو میکنه و .... خب که چی ؟ اصلا اینکارو بکنه مگه با اینکار نمیدونم اتفاق خاصی میوفته یا نمیدونم اکتیویژن میزنه زیر گریه میگه که من دیگه COD نمیسازم یا یه همچین چیزی؟ چرا اخه اینطور متعصبانه به بازی محبوبتون نگاه میکنید؟؟؟ از این نوع مثالها توی صنعت و تجارت بسیار بسیار زیاده.نمونش رقابت دو کمپانی پپسی و کوکاکولا! تا دلتون بخواد علیه همدیگه طنز میسازن ولی ایا طرفدارای هر کدوم میان بگن که چون تو اینکارو کردی خیلی نامردی حالا دیگه فروش کمپانی محبوب من سقوط میکنه؟ نه! در مقابلش میان خودشون هم دست به کار میشن یه چیز باحال تر میسازن:d!اینکار فقط باعث افزایش کیفیت نهایی محصولات میشه همین.این رو بدونید همیشه وجود فضایی برای طرح انتقاد و چیزایی نظیر طنز فقط باعث افزایش کیفیت محصول نهایی میشه.
اصلا خود اکتی که تاحالا هیچ واکنشی نشون نداده شما چرا حالا شدید دایه عزیزتر از مادر؟
جمع کنید خواهشا:d

اين طنز با اون طنز و يا طنز همراه به انتقاد متفاوته
طنز مياد يك سري ايرادها رو مطرح ميكنه اما اينجا قصد فقط مقايسه و تحميل عنوان جديد به جاي Call of duty هست.
بنابراين طنز هايي كه مطرح شده مقايسه بوده و بس
حال اين كه مياد ميگه so real بعد يه بازي سرشار از تخيل رو تبليغ ميكنه خيلي جالبه
اول اینکه کنایه از so real مربوط به ادعای واقع گرایانه بودن COD هست و داره این تمش رو میبره زیر سوال که بر فرض شما فقط داری شعار میدی و در عمل یه چیز ابدوغ خیاری تحویل ملت میدی و این قضیه هیچ ربطی به فانتزی بودن بازی bulletstorm نداره چون هیچوقت و هیچ جایی و هیچ کدوم از سازنده ها، ادعای realestic بودن بازیشون رو نکردن.

اين كه مياد ميگه im also an anemy بعد اون بازي شلوغ رو معرفي ميكرده كه مطمئنا از در و ديوار دشمن ميريزه و فرق دوست و دشمن مشخص نيست.
خداییش این دیگه از اون حرفا بود!!!:-o

ببينيد بازي Call چقدر كامله كه اين همه گشتن و در نهايت نتونستن ايرادي پيدا كنن.اومده به اين گير داده كه توي بازي درجه هاي الكي به بازيكن داده ميشه:d
این همه نگشتن عزیز من! به راحتی یه دمو ساختن که پر از نکات جالبه که ادم رو از خنده روده بر میکنه.مطمئن باش اگه چیزی نداشت نمیتونست اینقدر جذاب بشه و مضحک COD رو جلوه بده!

حالا اگر تونستيد مدال افتخار رو براي بار دوم بردي تا آخرش... خداييش ميخوام بدونم چند نفر براي بار دوم اين باري رو بازي كردن!

اضافه ميكنم كه اين كار خود EA نبوده.اينطور كه من توي خبر خوندم EA فقط توي ساخت كمك كرده كه مطمئنا فقط قسمتهاي فني ساخت بازي بوده.
مطمئنا چنين ايده احمقانه اي كار EA نيست و نخواهد بود.... اميدوارم ;)(بنابراين اميدوارم دوستان با اين طناب كه محصول از شركت EA و ساخته ذهن اين شركت هست توي چاه نيفتن با طرفداري هاي كوركورانه)
اگه کار EA نیست پس چرا moh رو وسط میکشی؟

در ضمن دوستاني كه ميگن Call كليشه ايه يا واقعا مدال رو بازي نكردن و يا كال رو هم كامل بازي نكردن.
كساني هم كه اومدن قسمت مولتي پلير بازي رو مقايسه ميكنن كه ديگه فبها:d
باز برميگرديم به اين كه نميدونن به چي گير بدن و ....

حالا بزاريد اين بازي عرضه بشه و بعد هم سام ماجراجو بياد تا مقايسه بشه.چون در همون حد هست:d
اكتيويژن هم رقيب خودش رو در Call of duty همون مدال افتخار ميبينه كه به اعتقاد تمام دنيا EA شكست خورده بزرگ هست.;)
چرا شما اصلا MOH رو وسط میکشی اخه چه ربطی به اون داره؟ مگه کسی اینجا از MOH دفاع کرده؟؟؟ اصلا اگه اکتیویژن هم عرزه داره بره یکی بسازه که MOH رو به مسخره بگیره. واقعا دارید بحثی رو که توش چیزی نیست بیخود به جاهای دیگه میچسبونی که چی بشه؟! خدا میدونه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or