واسه من که لگ نداشت

به جای اینکه بیاد ایرادای cod رو بگیره بهتره ایرادای مدال رو بگیره تا یه عنوان در پیت مثل این شماره قبلی نده
من اینو بازی نکردم نمیذونم از چی ایراد گرفته
ولی اگه از داستان و هوش مصنوعی ایراد گرفته بهتره بره دوباره به داستان و هوش مصنوعی مدال یه نگاه بندازه که واقعا افتضاح بود
نمره هایی هم که گرفت نسبت به cod پایین تر بود
درسته باید جنبه داشته باشیم، ولی وقتی یه شرکتی که بازی هم سبک COD میسازه که خیلی ضعیفتر از COD هست بجای اینکه ازش ایراد بگیره ، بهتره کار خودشو بهتر کنه
مقایسه bulletstorm با cod کلا غلطه ، چون سبکشون با هم فرق می کنه، باید مدال رو با cod یا battle field مقایسه کنید
شمایی که لگ ندید بازی رو مولتی بازی کردید ؟!
والا من پیش خریدشم کردم ولی تا الان یا DC بودم دم به دقیقه یا فریز میکرد یا لگ داشت یا .....
حداقل شمایی که میگی مدال برو مولتیش رو بازی کن ببین به اندازه این مشکل داره یا نه ؟!
بلایی که سر کال آو اومد بعد از MW این بود که بازی به شدت سطحی شد ! MW 2 که نصف بیشترش کات سین بود ( با اینکه عاشق MW2 بودم نمی تونم ایناش رو نادیده بگیرم) از لحاظ صحنه های سینمایی Mw2 واقعا عالی بود. ولی هیچ تغیری نسبت به شماره های قبلش نکرده بود ! Bo که من رو واقعا نا امید کرد ! من نه سینگل Medal رو تموم کردم نه سینگل Bo رو چون هیچ کدوم ارزش وقت گذاشتن رو نداشتن !
هوش مصنوعی BO که ماشالا ! هیشکی هیچ جارو نمیدید جز هد شما ! انقدر هم لگ داشتم توش که واقعا اشکم رو در آورد !
مدال هم سینگلش بی روح بود واقعا !
حالا اینارو بیخی !
الان کال آو یه بازی کلیشه ای شده که دقیقا هر سری یه تکرار هست با لوکیشن های جدید ! یه آدم بده ! با چنتا آدم خوبه که قراره 2 3 تاییشون بمیرن ! بعدم دینگ دنیا نجات پیدا کنه !
وقتی Cod 2 و Cod 4 رو بازی میکردم با همه وجودم لذت میبردم ! ولی الان دیگه خیلی برام تکراری شدن !
زمانش رسیده یکم تکونشون بدن ! وگرنه یه شماره بدن و هی EXP بدن براش بهتره !

درسته این بازی خیلی طرفدار داره ! که منم یکیشونم ! ولی بد نیس جا طرفداری الکی واقعیت هاش رو ببینیم !
من وقتی این بازی رو بازی کردم از ته دل خندیدم ! کاری ندارم کی ساخته ! واقعیت رو گفته ! کال آو میخواد واقع گرایانه باشه ! ولی نمیتونه ! Bulletstorm شعار واقعگرایانه بودن رو نمیده !
ولی هر نوب ای که تازه دستش به موس خورده ام نمیتونه بیاد بگه من خیلی عالی بازیش میکنم ( همونطور که Serious Sam رو نمیتونه) Cod دیگه اون Cod قدیمی نیست ! Cod الان یه کلیشست ! یه چیزیه که توی یه لوپ افتاده و حالا حالا ها هم در نمیاد ! به شخصه اگه MW3 همین باشه که اینا هستن حتی طرفش نمیرم !
یادمه یه زمانی به COD اولیه میگفتن مدال افتخار جدید ! من اون کال آو رو دوست دارم ! نه این کال آو یی رو که الان دارن میدن بهمون ! چیزی که با 2 تا شماره رقیبش رو چنان زمین زد که دیگه بلند نشد ! نه اینی که فقط یه تکرار سادست با یه سری شکل و قیافه جدید !
ببخشید سرتونم در آوردم ! ولی این حرکت هرچی که بود دل من رو شاد کرد، چون کل شکایتایی که داشتم رو خیلی پررنگ و قشنگ نشون داد !
من میخوام Call Of Duty
بازی کنم نه اینکه کال آو دیوتی
ببینم نه اینکه کال آو دیوتی Alt+f4 کنم !