Duke Nukem Forever | PC

duke2.jpg

بالاخره انتظار 13 ساله به پایان رسید و Duke Nukem Forever در نمایشگاه PAX معرفی شد. این بازی در حال ساخته شدن در Gearbox است و قرار است شرکت 2K ناشر ان باشد.

طبق گفته های رندی پیچفرد مدیر عامل Gearbox بازی در اواخر سال 2009 تحویل این استودیو داده شده است و این استودیو مسئول تمام کردن بازی است که مدت ها 3D Realms بر روی ان کار کرده است. طبق گفته های وی ساخت بازی در ان زمان به پایان نرسیده بود اما بسیاری از عوامل ان تکمیل شده بود. وی همچنین اضافه کرد بازی در مرحله پلیش به سر می برد.

قرار است دمو قابل بازی برای مجله ها و سایت به نمایش دربیاید. در حال حاضر به نظر می رسد بازی در سال اینده عرضه شود. بازی دارای هر دو مد تک نفره و چند نفره خواهد بود.
..................
با تشکر از کسرا (619)
..................
تصاویر بازی :

...........................
تریلرهای بازی :
9/4/2010
1
2

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Isildur
آقا شما آخه به امتیاز چی کار داری؟
این از اون بازیاس که نباید به امتیازش نگاه کرد.
حتی اگه امتیاز صفر هم بگیره برای من یه دنیا خاطره پرارزشه!

چرا همش یادمون میره که دوک برای نکات فنیش خیلی تو اذهان ما نمونده،برای سبک و سیاق بازیش بوده که خدا رو شکر به اون هم وفادار مونده و تغییری نکرده !
قیاس مع الفارق هست ولی من خودم ترجیح می دادم که مکس پین 1 با همون گرافیک میومد جای نسخه ی جدید (3) و فقط داستان ادامه پیدا میکرد ولی مکس 3 با این تغییرات فنی و بصری رو به رو نمیشد...
منظورم اینه که به نظرم سبک بازی حفظ بشه خیلی مقدم تره تا از لحاظ فنی رشد کنه.
البته رشد فنی هم بسیار مهم هست که نمرات هم بر همین مبناست ولی نمیشه گفت بازی برای طرفدارانش نامطلوب خواهد بود.

آخرین ویرایش:
از اینکه این تاپیک خوابیده کاملا مشخص هست که تمام فن های pc تازه به دوران رسیده هستن یعنی یک نفر حاضر نشده این بازی رو بخره صد البته چون باهاش خاطره ای ندارید

شب خودم عکس از گیم پلی می ذارم

توهین ؟!
حرف بد !؟
آآآآآآآآآآیپ :دی :دی !
من داشتم خودکشی میکردم چون 1 پارتش یه شب عقب افتاد :دی !
----
بهش 0 ام بدن بازیش میکنم !
خیلی فازه ، حرف ، تیکه ها ، خاطره هامون باهاش، :X :x
اون نوشابه ها و آّ ب جو ها :)))

• Like
Reactions: veryhigh
توهین ؟!
حرف بد !؟
آآآآآآآآآآیپ :دی :دی !
من داشتم خودکشی میکردم چون 1 پارتش یه شب عقب افتاد :دی !
----
بهش 0 ام بدن بازیش میکنم !
خیلی فازه ، حرف ، تیکه ها ، خاطره هامون باهاش، :X :x
اون نوشابه ها و آّ ب جو ها :)))

اهان حالا شد یه دو تا پست حسابی دیدم جیگرم حال اومد طرف خودشو فن pc دو اتیشه می دونه این همه کرایسیس کراسیس می کنه اما اصلا نمی دونه دوک چه معنی ای می ده چی هست اصلا

:punish: اینم یه پس گردنی آبدار برا شما:d اصلا به شما چه امضاء من چیه و تندی به امضام نگاه میکنی:d(شوخی کردم:d) آقایون عزیز بله ما هم باهاش خاطره داریم ولی وقتی یه همچین نقدایی ازش بشه بازم همینو میگید(که دارید میگید!!!!!)؟ نسخه های قدیمی هم عالی بودن هم فان اما اگه میخواستن مثل این مزخرف باشن که دیگه اینقده معروف نمیشدن.................شما کاری کردی که بذارم تو لیست دانلود، اصلا به گرافیکش کاری ندارم ولی اگه دانلود کردمو دیدم گیم پلیش آشغاله وای به حالتون:d

• Like
Reactions: "[MTV]"
بازی رو من الان تموم و به فن های اصلی بازی هشدار میدم این بازی اصلا حس نوستالژیک شما رو درمان نمی کنه که هیچ بلکه اعصابتون رو هم خورد می کنه .
گرافیک و انیمیشن ها از دوم 3 پایین تره
گیم پلی افتضاح می پرسی چرا چون 65 درصد بازی شما فقط باید از یه نقطه به نقطه دیگه برسی بدون اینکه حتی یک دونه فضایی بکشی .
سازندهای بازی حتی به خودشون زحمت نوشتن چند دیالوگ رو ندادند و دوک بیچاره باید همین جوری دیالوگ تکراری بگه.
توی دوک 3d میتونستیم انواع و اقسام اسلحه ها رو با خودمون حمل کنیم که این کار هیجان بازی رو چند برابر می کرد اما انگار توی این بازی پیری به دوک اجازه حمل بیشتر 2 تا رو نمیده.
اگر منتظر کشتن سیل دشمن های فضایی هستید باید بهتون بگم تو این بازی بیشتر بی هدف راه میرید تا بکشید .
اگر منتظر یه پایان درست حسابی هستید باید بگم حتی خود دوک در پایان می گه : این چه پایان مزخرفی بود دیگه ( البته به انگلیسی و خیلی بی ادبانه )
تنها نکته جالب اسلحه کوچک کننده هستش که بعد از چند دقیقه اون هم خسته کننده میشه.
متاسفانه 12 سال و دو تا شرکت بزرگ بازی سازی برای ساخت این بازی بسیار بسیار نا امید کننده بود

آخرین ویرایش:
بازی رو من الان تموم و به فن های اصلی بازی هشدار میدم این بازی اصلا حس نوستالژیک شما رو درمان نمی کنه که هیچ بلکه اعصابتون رو هم خورد می کنه .
گرافیک و انیمیشن ها از دوم 3 پایین تره
گیم پلی افتضاح می پرسی چرا چون 65 درصد بازی شما فقط باید از یه نقطه به نقطه دیگه برسی بدون اینکه حتی یک دونه فضایی بکشی .
سازندهای بازی حتی به خودشون زحمت نوشتن چند دیالوگ رو ندادند و دوک بیچاره باید همین جوری دیالوگ تکراری بگه.
توی دوک 3d میتونستیم انواع و اقسام اسلحه ها رو با خودمون حمل کنیم که این کار هیجان بازی رو چند برابر می کرد اما انگار توی این بازی پیری به دوک اجازه حمل بیشتر 2 تا رو نمیده.
اگر منتظر کشتن سیل دشمن های فضایی هستید باید بهتون بگم تو این بازی بیشتر بی هدف راه میرید تا بکشید .
اگر منتظر یه پایان درست حسابی هستید باید بگم حتی خود دوک در پایان می گه : این چه پایان مزخرفی بود دیگه ( البته به انگلیسی و خیلی بی ادبانه )
تنها نکته جالب اسلحه کوچک کننده هستش که بعد از چند دقیقه اون هم خسته کننده میشه.
متاسفانه 12 سال و دو تا شرکت بزرگ بازی سازی برای ساخت این بازی بسیار بسیار نا امید کننده بود
Downloading Canceled................Thanks for your Advise

دوک من کجاست؟ من دوکم رو میخوام

دوستانی که اینقدر دم از Duke میزنید این ... رو بازی کردید؟ واقعا این ... چیزی بود که انتظار داشتید؟ Duke 3D رو یه بار با این ... مقایسه کنید؟ اصلا قابل مقایسه کردن هست؟ من بعید میدونم سازنده های این ... اصلا تو عمرشون Duke بازی کرده باشن.من هنوز باورم نمیشه این ... همونی باشه که من 12 سال منتظرش بودم. Gearbox تا حالا دوستت داشتم. ولی از الان به بعد هر شب دعا میکنم خود Duke زنده بشه و بیاد استدیوتون رو روی سرتون خراب کنه. الان خود Duke از همه عصبانی تره. پس بترسید از عذاب بزرگی که در انتظار شماست.
در ضمن اگه یه بار دیگه طرف دوک من:x برید خودم میام اونجا رو رو سرتون خراب میکنم. فهمیدید؟)x

خب بازی اومده ولی من هنوز حتی جلدش رو هم ندیدم. :d
ولی امتیازهای بازی داره نشون میده بعد از نزدیک به 15 سال با یه شاهکار مضخرف روبرو هستیم. :d

گفتم شب عکس می ذارم اینم یه سوپرایز توسط خودم مقایسه ی نسخه ی 360 با pc عکس ها رو خودم جمع اوری کردم مربوط به سایتی نیست برای بزرگ شدنم روش کلیک کنید

اینم فاکتور اصلی دوک:d

اینم برای بزرگ شدن روش کلیک کنید فقط مواظب باشید درست کلیک کنید:d

گفتم شب عکس می ذارم اینم یه سوپرایز توسط خودم مقایسه ی نسخه ی 360 با pc عکس ها رو خودم جمع اوری کردم مربوط به سایتی نیست برای بزرگ شدنم روش کلیک کنید

اینم فاکتور اصلی دوک:d

اینم برای بزرگ شدن روش کلیک کنید فقط مواظب باشید درست کلیک کنید:d

بسيار عالي دوست عزيز ...
خوب بود ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or