Duke Nukem Forever | PC

duke2.jpg

بالاخره انتظار 13 ساله به پایان رسید و Duke Nukem Forever در نمایشگاه PAX معرفی شد. این بازی در حال ساخته شدن در Gearbox است و قرار است شرکت 2K ناشر ان باشد.

طبق گفته های رندی پیچفرد مدیر عامل Gearbox بازی در اواخر سال 2009 تحویل این استودیو داده شده است و این استودیو مسئول تمام کردن بازی است که مدت ها 3D Realms بر روی ان کار کرده است. طبق گفته های وی ساخت بازی در ان زمان به پایان نرسیده بود اما بسیاری از عوامل ان تکمیل شده بود. وی همچنین اضافه کرد بازی در مرحله پلیش به سر می برد.

قرار است دمو قابل بازی برای مجله ها و سایت به نمایش دربیاید. در حال حاضر به نظر می رسد بازی در سال اینده عرضه شود. بازی دارای هر دو مد تک نفره و چند نفره خواهد بود.
..................
با تشکر از کسرا (619)
..................
تصاویر بازی :

...........................
تریلرهای بازی :
9/4/2010
1
2

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Isildur
گور بابای منتقدا :دی دوک رو عشق است !!! امروز یکساعت بازی کردم فقط میتونم بگم Fun , Fun , Fun !

منم دقیقا امروز یه ساعت بازی کردم و همین نظرُ دارم...(گور بابای منتقدا :d)
نمره 2 و 3 ؟ اینجور امتیاز هارو آدم می می بینه فکر می کنه یه گیم خوشحالی که میره 8 و 9 میگیره حتما پولی چیزی داده به منتقدِ.

گور بابای منتقدا دوک رو عشق است !!! امروز یکساعت بازی کردم فقط میتونم بگم Fun , Fun , Fun !
تازه رسیدی به حرف من! سالهای پیش من این شعار رو دادم(lol) که منتقد ها و نمره هاشون فقط باعث میشن که تجربه ماها از بازی ها خراب بشه. با نمره های بالاشون هایپ ایجاد می کنن و باعث میشن که آدم گیج بشه که الان از این بازی خوشم اومده یا ازش متنفرم و فقط دارم بخاطر امتیاز بالاش تحملش می کنم! این موضوع دقیقا واسه خیلی ها که به نمره اهمیت میدن اتفاق میفته و وقتی ازشون می پرسی که چی این بازی خوب بود، یا نمی دونن و یا حرف های منتقد ها رو برات تکرار می کنن. با نمره های پایینشون هم باعث میشن که به یه بازی بدبین بشیم و بدون توجه و دقت به خود بازی و گیم پلیش یه بازی خوب و یا عالی رو از دست بدیم و یا اون لذت کافی رو ازش نبریم. حتی ایراد هایی که هم می گیرن روی تجربه ما توی بازی ها تاثیر میزاره چرا که گیمر ناخودآگاه چشمش دنبال ایراد ها هست و با دیدنشون یه احساس بدنسبت به بازی پیدا می کنه که گاها اینقدر شدید میشه که مجبور میشه بازی رو نصفه رها کنه در صورتی که اگه این نقد رو این ادم نمی خوند شاید اصلا متوجه این مشکل نمی شد و لطمه ای به تجربه و حسش در مورد بازی نمی زد و می تونست چندین برابر بیشتر از بازی کردن اون عنوان لذت ببره
بهترین کار اینه که اول از همه بازی رو انجام بدید و بعد از تموم کردنش ( البته اگه خوشتون اومد) سراغ نقد ها و نمرات برید. اون موقع دیگه اگه یه اشکال که اصلا تو طول بازی ندیدید رو ازش مطلع بشید براتون اهمیتی نداره و هیچ گونه تاثیری روی لذت و تجربه شما از بازی نداره و حتی توی نقد های مثبت میشه نکاتی پیدا کرد که اصلا متوجهشون نبودید و حالا که فهمیدید بیشتر هم از بازی لذت می برید و با نخوندن نقد قبل از بازی کردن بازی این خصیصه براتون اسپویل نشده و خودتون اون رو تجربه کردید بدون اینکه کسی بهتون آدرس داده باشه
ولی خوب مشکل اینجاست که هر چقدر هم آدم میخواد از این چیزا دوری کنه باز توی جاهای دیگه و میون صحبت های افراد این شماره ها مطرح میشه و ناخودآگاه آدم در برابر یه بازی جبهه می گیره. پس اصلا قبل از انجام یه بازی بازی سنتر نیاید!:دی البته اگه براتون این موضوع به این اندازه مهم هست که بتونیدچند شب به بازی سنتر سر نزنید تا بازی رو تموم کنید!:دی جدای از شوخی میشه این کار رو انجام داد و شدنی هست ولی فقط نیاز به یه اراده فولادین داره!lol

آخرین ویرایش:
بازی خیلی خوبه،فوق العاده لذت بردم، منتقدا و بقیه مخالفین میتونن Eat S**t & Die :دی
به نظر من گیم پلی ـی که سال 2001 نشون دادن از همه بهتر بود..

سلام دوستان. حالم خیلی گرفتست. کلی بازی کردم الان دیدم save هام پریدن! کسی میتونه save های خودشو برام آپلود کنه؟ واقعا ممنون میشم.

از دوستان کسی میتونه سیو گیمی بده که بشه مراحل را انتخاب کرد؟؟چون با کرک razor نمیشه ولی با کرک skidrow میشه.البته یه سیو گرفتم ولی چون ماله کرک razor بود با کرک skidrow مراحل باز نشد.
کسی سیو کرک skidrow را داره؟؟

دوستان من تو بازی یه مشکلی دارم.وقتی وارد بازی میشم new game رو میزنم یه لودینگ میاد....
این لودیگ برای من یه 10 دقیقه طول میکشه بعد از بازی خارج میشه و یه صفحه میاد که پایینش نوشته باگ 01KUD
حالا من چیکار کنم.لطفا جواب بدین...
خواهشا جواب بدین...
التماستون میکنم جواب بدید....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or