Duke Nukem Forever | PC

duke2.jpg

بالاخره انتظار 13 ساله به پایان رسید و Duke Nukem Forever در نمایشگاه PAX معرفی شد. این بازی در حال ساخته شدن در Gearbox است و قرار است شرکت 2K ناشر ان باشد.

طبق گفته های رندی پیچفرد مدیر عامل Gearbox بازی در اواخر سال 2009 تحویل این استودیو داده شده است و این استودیو مسئول تمام کردن بازی است که مدت ها 3D Realms بر روی ان کار کرده است. طبق گفته های وی ساخت بازی در ان زمان به پایان نرسیده بود اما بسیاری از عوامل ان تکمیل شده بود. وی همچنین اضافه کرد بازی در مرحله پلیش به سر می برد.

قرار است دمو قابل بازی برای مجله ها و سایت به نمایش دربیاید. در حال حاضر به نظر می رسد بازی در سال اینده عرضه شود. بازی دارای هر دو مد تک نفره و چند نفره خواهد بود.
..................
با تشکر از کسرا (619)
..................
تصاویر بازی :

...........................
تریلرهای بازی :
9/4/2010
1
2

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Isildur
بسيار عالي دوست عزيز ...
خوب بود ;)

کاری نکردیم

بازی توسط گیم اسپات لگد کوب شد ایرادهایی که گرفته کاملا به جا بوده اما دیگه خیلی پایین نمره داده 3.5 برای pc همچنین 3 برای 360

دلیل این نیم نمره هم گرافیک و لود طولانی بوده گرافیکش که کاملا توی عکس های بالا مشخصه

کاری نکردیم

بازی توسط گیم اسپات لگد کوب شد ایرادهایی که گرفته کاملا به جا بوده اما دیگه خیلی پایین نمره داده 3.5 برای pc همچنین 3 برای 360

دلیل این نیم نمره هم گرافیک و لود طولانی بوده گرافیکش که کاملا توی عکس های بالا مشخصه

3؟؟؟؟؟؟
یعنی ا نقدر بازی آشغاله.:d

سلام دوستان بخش مشکلات بازی تایپیک این بازی پیدا نکردم

اگه میشه راهنمایی کنید

من نسخه رازور دانلود کردم بعد از ریختن کرک رازور بازی اجرا نمیشه و اخطار میده بازی کرک اسکیدرو هم ریختم اخطار میده

اینم عکسش

http://up.vatandownload.com/images/pu5nwmdsxi3ub9kkxvoc.jpg

مشکلی نیست شما بازی رو برو ببینید با اعصاب و خاطراتتتون از به قول خودت دوووووووووووووووووووووک چی کار می کنه.
این هم یک کریکاتور زیبا و جالب :

k9cufgm1zvx68g83kssm.jpg

من هم قبول دارم بازیه شاخی نیست . . . ولی انتظار بیشتری هم ازش نداشتم . . .

دقیقا موافقم
بازی که این همه تاخیر بخوره و ساختشرو از این بدن به اون و دست به دست شه واقعا نباید انتظار داشت چیز جالبی در بیاد چه برسه به اینکه بخواد خاطرات گذشته یه افسانرو تکرار کنه

خوب بازیرو تموم کردم چنتا نکته رو بگم بد نیست:

-پایان مزخرفی داشت)x هیچی نشون نداد
-احساس کردم زیادی و الکی طولانیش کردن،به حدی بود که وسطاش فقط دوست داشتم تمومش کنم که ببینم پایان چیه که .... زد بمون
-لودینگ رو مخی داشت قبل مرحله undergraund:part2 (دقیقا زمان گرفتم) 1:48 طول کشید(البته فقط همون یه بار در کل میانگین لود بازی روی 40-50 ثانیست،اینم بگم که هر بار که بمیرید باید یه لود 20تا30 ثانیرو تحمل کنید
-بعضی از مراحل هم بد طراحی شده بودن یعنی رو مخ بودن،3-2 دفعه میخواستم با کله برم تو دیوار (خدا رحم کرد:d)

اگر منتظر دوک بودید و دوستش داشتید بگیرید (البته یه شما هم پیشنهاد میکنم نگیرید چون هم خاطراتتون و هم اعصابتون رو خراب میکنه) اما اگه براتون مهم نیست برید red faction رو بازی کنید بیشتر حال میکنید

توجه داشته باشید این بازی ناقصه ها اگه خوب از اب در می یومد که خیلی قبل تر عرضه شده بود نمی یومدن تازه بفروشنش که اما یه سری از قسمتاش خیلی حال می ده باسه همینم ارزش خریدن و بازی کردن و داره

در مورد زمان لودم pc مشکلی نداره فکر نمی کنم با رم ddr3 از مرز 30 ثانیه بگذره

سلام دوستان بخش مشکلات بازی تایپیک این بازی پیدا نکردم

اگه میشه راهنمایی کنید

من نسخه رازور دانلود کردم بعد از ریختن کرک رازور بازی اجرا نمیشه و اخطار میده بازی کرک اسکیدرو هم ریختم اخطار میده

اینم عکسش

http://up.vatandownload.com/images/pu5nwmdsxi3ub9kkxvoc.jpg

جواب منم بدید بدک نیستا

راستی میدونید سر این بازی چه اتفاقاتی تو 2K Games افتاده ، نشستین دارین بازی میکنین این محمل رو نمیدونید تو 2K جنگه ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or