Duke Nukem Forever | PC

duke2.jpg

بالاخره انتظار 13 ساله به پایان رسید و Duke Nukem Forever در نمایشگاه PAX معرفی شد. این بازی در حال ساخته شدن در Gearbox است و قرار است شرکت 2K ناشر ان باشد.

طبق گفته های رندی پیچفرد مدیر عامل Gearbox بازی در اواخر سال 2009 تحویل این استودیو داده شده است و این استودیو مسئول تمام کردن بازی است که مدت ها 3D Realms بر روی ان کار کرده است. طبق گفته های وی ساخت بازی در ان زمان به پایان نرسیده بود اما بسیاری از عوامل ان تکمیل شده بود. وی همچنین اضافه کرد بازی در مرحله پلیش به سر می برد.

قرار است دمو قابل بازی برای مجله ها و سایت به نمایش دربیاید. در حال حاضر به نظر می رسد بازی در سال اینده عرضه شود. بازی دارای هر دو مد تک نفره و چند نفره خواهد بود.
..................
با تشکر از کسرا (619)
..................
تصاویر بازی :

...........................
تریلرهای بازی :
9/4/2010
1
2

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Isildur
کوروش .:d:d:d:d . دسته .جایی که دسته قرار گرفته. رنگ ناخن دستی که اونجا قرار گرفته . زاویع دوربین !الان دوربین تو کدوم قسمته ؟ وسط دوربین کجای کجاس:d:d دیگه از این واضح تر بگم ...؟؟؟؟:d:d
به دست چپ دوک هم دقت کنید بد نیست !

• Like
Reactions: sheypooorchi
کوروش .:d:d:d:d . دسته .جایی که دسته قرار گرفته. رنگ ناخن دستی که اونجا قرار گرفته . زاویع دوربین !الان دوربین تو کدوم قسمته ؟ وسط دوربین کجای کجاس:d:d دیگه از این واضح تر بگم ...؟؟؟؟:d:d

خب ميدونم ...
دست ـه يكي از همون چيك هاست كه دوك به خاطرشون جنگ راه انداخته
اما چطور؟ :d

بلاخره دانلود تمام شد و یه دست بازی کردم. وای چقدر دلم واسه این بازی تنگ شده بود. بازی فقط برای تجدید خاطره خوبه. از بازی توقع گرافیکی نداشته باشد. ولی چیزه با حالیه:d

بلاخره دانلود تمام شد و یه دست بازی کردم. وای چقدر دلم واسه این بازی تنگ شده بود. بازی فقط برای تجدید خاطره خوبه. از بازی توقع گرافیکی نداشته باشد. ولی چیزه با حالیه:d
اینک دانلود بازی رو اگه میشه بذار ...ممنون...

سلام.
این لینکهای مدیافایر که صفحه قبل از مدیافایر گزاشتید 5 گیگ هست ولی اینی که من صفحه قبل گزاشتم و دارم دانلود میکنم 4 گیگ و 500 مگ هست!فقط امیدوارم مشکلی نداشته باشه.:(

من خودم بازی زو از تورنت گرفتم و نسخه Razor 1911 بودش. بدونومشکل و خیلی راحت نصب شد و کرکش هم مشکلی نداره!بازی هم جو تنظ جالبی داره و این دوگ حرفهای خنده دار زیاد میزنه... اما عد از 12 سال !!! گرافیک بازی واقعا تاریخ گذشتههستش - بافتهای بسیر معمولی و نورپردازی ضعیف و یا حتی دورنماهای بای همه و همه اصلا به روز نیستن و معلومه سازنده ها وقت زیادی کلا نداشتن که تا حد مطلوبی کیفیت بصری و گرافیکی رو افزیش بدن و بیشتر روی Gameplay تمرکز داشتن که اون هم به نوعه خودش شاید به عنوان یک بازی کلا مفرحانه مشکلی نداشته باشه اما تو تکنیک کلا خیلی ضعیفه و سازنده ها سعی کردن با در اختیار گذاشتن استفاده از تعداد زیادی ایتم بیهوده بخش زیادی از مشکلات بازی رو - مخصوصا دز ذهن بازی باز به فراموش کاری بسپرن. درکل بازی متوسط و ضعیف هست و جز رفتن وکشتن سیل سرازیر هیولاها کاره دیگه ندارید. من حدود 3 ساعت رفتم وتا اینجا هم 6 بالاتر نمیشه بهش داد. اما میتونم بگم اگه طرفداره دوک بزی های سبک و سیاق Seriouse Sam هستید....انو وقت عنوان خوبی هست

بازی رو دیروز دانلود کردم و با بی رغبتی تمام نصبش کردم(اینقدر که ازش بد گفتین!)...ولی خداییش اونقدر هم بد نیست ! تم بازی کمی مضحک و بسیار س ک س ی هست. صحنه های خنده دار و تیکه های جالب و کمی نوآوریهای مسخره به جالب شدن بازی کمک کرده.
چشتون رو روی گرافیک ببندید و از بازی لذت ببرین!

بازی رو دیروز دانلود کردم و با بی رغبتی تمام نصبش کردم(اینقدر که ازش بد گفتین!)...ولی خداییش اونقدر هم بد نیست ! تم بازی کمی مضحک و بسیار س ک س ی هست. صحنه های خنده دار و تیکه های جالب و کمی نوآوریهای مسخره به جالب شدن بازی کمک کرده.
چشتون رو روی گرافیک ببندید و از بازی لذت ببرین!
چشم لازم نيست بسته بشه روي گرافيك ..
من با اغوش باز رفتم سراغش :d

ببخشید اینجا مطرح میکنم
بازی من صدا نداره کرکش هم razor هستش چیکار باید بکنم
از این کرک ها استفاده کن شاید مشکل حل بشه در غیر این صورت بازی ناقص نصب شده.

بعله:d این شاهکار نسل آینده(:d) به کسب امتیاز مخوف 3.5 از سایت GS نائل گردید:)) تازه GS دست و دلبازی درآورده واسه نسخه PC چون به نسخه 360 این ابربازی امتیاز 3.0 رو داده:))

نمیدونم چرا از اینکه بازیا امتیازای پایین میگیرن بشدت خرسند میشم:d از این مطلوبتر اینه که نابودی دو صنعت بازی های کامپیوتری و فیلم رو شاهد باشم:x اون موقع دیگه بال درمیارم:d

از اینکه این تاپیک خوابیده کاملا مشخص هست که تمام فن های pc تازه به دوران رسیده هستن یعنی یک نفر حاضر نشده این بازی رو بخره صد البته چون باهاش خاطره ای ندارید

شب خودم عکس از گیم پلی می ذارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or