دسته اسپیکر داره ! توی اون نمایش KZ : SF در برنامه اون گاگول Jimmy fallon :d به سراحت Hults سازنده KZ میگه که دسته اسپیکر داره و بعضی صدا ها از اسپیکر دسته میاد !
من فقط تریلر های کنفرانس رو دیدم و دقیق نمیدونم ولی به نظر میاد اون قسمت پشت تریگر تا زیر دسته اسپیکر باشه:
از اسپیکر میشه صدای ریلود کردن اسلحه رو گرفت که خیلی جالب میشه!من فکر کردم فقط میکروفون داره، اسپیکر نمیدونم! آخه زیاد معقول نیست. میکروفون مثلاً کارکردی داره تو مایه های "فوت کُن تا فلان چیز بره کنار" که خیلی توی بازی های ایندی کاربرد داره، اما اسپیکر زیاد جالب نیست. کاربردی هم نیست.
ارگونومی این دسته خیلی خوب شده. به وضوح میشه دید که L2 , R2 قراره بهتر کار کنند. از اون مهمتر L3 , R3 هم به شکل کلید در اومدن، خیلی جاها مشکل من فشار دادن و حرکت دادن توئم این دو کلید بود، اینطوری خیلی بهتر می شه.
دسته اسپیکر نداره...جک 3.5 داره برای اتصال هدفون...ضمنا سونی یه هدفون به اسم Pulse زده برای پای استیشن که احتیاجی به اسپیکر روی دسته نیست///یهنی چی یه اسپیکر جلوت و یه اسپیکر روی دسته...واقعا احتیاجه؟
ميگن در زير دسته يك حسگر وجود داره كه با توجه به گرماي دست ميزان حول بودن بازي كن رو نشون ميده اگه باشه عالي ميشه.