در مورد انگشت های اشاره باید توی دست گرفته بشه تا متوجه بشیم
اما در مورد تریگر هاش
به نظرم از PS3 بهتر شده ولی باز هم میتونست بهتر باشه! ، به نظرم هنوز تریگر های 360 بهتره! اون هم به این دلیل که تریگر های 360 به حد مطلوبی جلو اومده در حالی که برای PS4 هنوز یکم عقب هست ، اگر به این عکس نگاه کنید متوجه منظورم میشید :
دکمه های R2 & L2 در PS3 که اصلاً کاملاً رو به عقب هستند و برای همین هم هی از دست لیز میخورن و همه باهاش مشکل دارن و راحت نیستن و کارایی دسته 360 رو نمیدن
برای PS4 ما میبینیم که این دکمه ها یکم جلوتر آورده شدن و به نظرم دیگه نباید مشکلی داشته باشه و فکر میکنم دیگه لازم نباشه باهاشون نارنجک پرت کنیم و برای شلیک مناسب باشه
ولی هنوز به برامدگی که دسته 360 داره نرسیده! ، دسته 360 تریگر هاش عالی هست و کار کردن باهاش لذت بخش و آدم احساس راحتی میکنه امیدوارم بتونن دقیقاً به همون راحتی 360 درش بیارن!
دسته 360 یه برتری دیگه هم داره که هنوز توی PS4 هم در کمال ناباوری اصلاح نشده! اون هم قسمتی از قاب دسته که زیر تریگر ها قرار میگیره تا تریگر ها هنگامی که دسته به زمین گداشته میشه به زمین برخورد نکنه و فرو نره و باعث عملی ناخواسته بشه (مثلاً نارنجکمون هدر بره!) ، به جز این ، این محافظ باعث میشه که کار کردن با این تریگر ها راحت تر هم بشه چرا که تکیه گاه انگشتان هم حساب میشه و همچنین انتها و ماکسموم میزانی که تریگر فرو میره هم بهتر مشخص بشه ، مشکلی هم که خودم دارم اینه که مثلاً دسته روی زمین هست نمیشه با هول دادن کنار بزنیش و حتماً باید بلندش کنی و برش داری بذاریش کنار چرا که دکمه هاش گیر میگیره به زمین و حتی ممکن خراب بشه! که باز میبینم دسته PS4 هم همین مشکل رو داره!! من نمیدونم یه محافظ براش درست میکردن مثل 360 چی میشد مگه یعنی به عقلشون نرسیده؟!
باید تا E3 منتظر بمانیم تا ببینیم سونی چه پاسخی برایمان آماده کرده!