.:Joel:.
کاربر سایت
اينم يه لينك بدون شيلتر تقديم شما و دوستاني كه شيلتر شكن ندارن....سلام میشه لینک بدون ف یل بدید؟
ممنون
Разработчики рассказывают о DUALSHOCK 4 - новости
اينم يه لينك بدون شيلتر تقديم شما و دوستاني كه شيلتر شكن ندارن....سلام میشه لینک بدون ف یل بدید؟
ممنون
اينم يه لينك بدون شيلتر تقديم شما و دوستاني كه شيلتر شكن ندارن....
Разработчики рассказывают о DUALSHOCK 4 - новости
صحبت های Game Informer در مورد DualShock 4 که البته بعضی هاشون رو میدونستیم.
+ بعضی از اجزای کنترلر هنوز در دست طراحی هستن و شاید نمونه نهایی کمی متفاوت باشه. (از جمله D-Pad و وزن کنترلر)
+ Deadzone آنالوگ ها به خوبی کاهش پیدا کرده. (توضیح این Deadzone یه کم سخت هست ! فکر کنم در کل کاهش پیدا کردنش باعث بالا رفتن دقت آنالوگ و استفاده راحت تر میشه.)
+ آنالوگ ها سفتی و سختی خوبی دارن.
+ برخورد شست انگشت ها به همدیگه موقع کار کردن با آنالوگ ها دیگه پیش نمیاد و فاصله آنالوگ ها از همدیگه کمی بیشتر شده.
+ بالای آنالوگ ها حالت مقعر و فرو رفته داره تا شست ها لیز نخورن.
+ محل قرارگیری آنالوگ ها مثل گذشته هست تا مشکلی برای کار کردن با صفحه لمسی کنترلر پیش نیاد. اگه آنالوگ سمت چپ بالاتر بود ، موقع کار کردن با صفحه لمسی احتمال برخورد اشتباهی با اون وجود داشت.
+ صفحه لمسی کنترلر Multi Touch هست و جایگزینی برای دکمه های Start و Select محسوب میشه.
+ برآمدگی و انحنای Trigger ها (L2 و R2) باعث میشه انگشت توی اون ها راحت تر گیر کنه و سُر نخوره.
+ اسپیکر کوچکی در بالای PS Button و زیر صفحه لمسی وجود داره.
+ Lightbar با PS Eye در ارتباط هست تا محل نشستن بازیکن رو تشخیص بده و صفحه Split Screen رو تنظیم کنه.
+ کنترلر خوش دست هست و کار کردن با اون راحته.
+ سونی برای طراحی کنترلر علاوه بر پرسیدن نظر استودیوهای First Party ، از استودیویی مثل Bungie هم نظرشون رو خواسته بوده و اون ها هم دنبال کنترلری بودن که برای بازی های FPS راحت باشه.
+ در نهایت هم نویسنده مقاله گفته که DualShock 4 دلیل بزرگی برای بالا رفتن علاقه و اشتیاق بازیکن ها نسبت به کنسول PS4 هست.
+ Deadzone آنالوگ ها به خوبی کاهش پیدا کرده. (توضیح این Deadzone یه کم سخت هست ! فکر کنم در کل کاهش پیدا کردنش باعث بالا رفتن دقت آنالوگ و استفاده راحت تر میشه.)
به نظرتون اگر ds4 گرم کن سرد کن داشت خوب نمیشد!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا وقتی پشت رگباری زمانی که داغ میشه دسته هم داغ شه یا زمانی که تو برف و سرمایی دسته یخ شه دستت بچسب بهش:d
بشه مثل صندلی های vip ماشین ها
یخ کنی ننه
چه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! حالا چرا مسخره میکنی .نه جدی گفتم خوب نمیشد خدایی اگه گرم کن سرد کن داشت؟؟؟؟؟