Driver: San Francisco | X360 Thread

دوستان ، حتی کسی نمیدونه که این LT2 کی منتشر میشه؟ انتظار خیلی دردناکه...آخه چند روز دیگه هم مدرسه و بسات داریم...
تاریخ عرضه ی دقیق نداره؛ C4eva گفته برای مقابله با XBG 3 ورژن جدید LT+ یعنی ورژن 2 رو بهزودی عرضه میکنه؛ تا اون موقع هم هرگز داشبورد رو آپدیت نکنید.
دوستان یه سوال فوری: دموی بازی Driver: SF روی LT+ ورژن 1.8 اجرا میشه یا نه؟ مشکلی پیش نمیاد کپی خور نمیپره؟
کسی نبود؟! عجله دارم:دی

دوستان من Demo رو دیشب دانلود کردم! ریختم رو هارد وقتی اجرا میکنم صفحه سیاه میشه! منم زود دستگاهرو خاموش کردم :(
دز ضمن LT+ 1.1 رو دارم و هنوز اپدیت نکردم چون خیلی وقت بود که درگیر بودم و بازی نمیکردم حالا هم که داره LT+ 2 میاد دیگه گفتم صبر کنم یه دفعه بریزم!
میشه حالا اجرا کرد اینو یا نه ؟

من دمو رو بازی کردم و نیاز به lt +1.9 داره میتونید دمو رو از طریق dvd مجله بازی نما هم بگیرید چون این شماره dvd دموی بازی xbox رو هم شامل میشه .

فقط اینو بگم دموشو که بازی کردم شوکه شدم چقدر زیباست :-o.. بازی رو 64 فریم ثابت وقعا کاردن رواین نسخه ... من که خاطراتی بسیاری از این سری دارم شما چطور..o:-);;)

بهترین خاطره روی همون ps1 است با مینی ماینر زرد باید دو تا ماشین مخفی ازاد میکردیم پسر یکی تو ورزشگاه بود یکی توی یک پارکینگ چقدر بزی میکردم روی ps1 تازه چه محیط گسترده ای داشت با انواع ماشین های دژ کادیلاک....

درایور رو PS1 یه حالت نوستالژیک دیوونه کننده ای داره . اینقدر بازی رو رفته بودم دیگه چشم بسته هم مسیر رو پیدا میکردم. :d
کل تابستون رو منتظر بازی بودیم حالا که بازی های جدید دارن میان این قفل جدید ضد حال زده .

نترس داداش بازیش اصلا پخی نیست(وقتی من میگم نیست اصلا شک نکن) و من جیتگ دارم و دیروز دانلودش کردم و بگم که اصلا از بازی خوشم نیومد و به قول مسعود فراستی بازی در حد مقوا بودش و این شرکت یوبی سافت گند زد با این درایور ساختنش و بازی همون در ساعات اولیه خوش میگذره و اون جوری نیست مثله درایور 1 و 2 و 3 ادم بتونه از گیم پلی اون لذت ببره و اون قابلیت شیفتش هم اولش جالبه ولی بعدش میشه ضد حال!!
بنظرم شما تو اين سبك ها كلا بازي نكنيد چون فقط اين سبك بازي هارو رو خراب ميكنيد پيش دوستاني كه هنوز تجربش رو نكردن
شما با عيب گرفتن منطقي بازي رو ارزيابي كنيد تا با نظرهاي شخصي
موفق باشيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or