t.A.T.u Russia
کاربر سایت
دوستان ، حتی کسی نمیدونه که این LT2 کی منتشر میشه؟ انتظار خیلی دردناکه...
آخه چند روز دیگه هم مدرسه و بسات داریم...
تاریخ عرضه ی دقیق نداره؛ C4eva گفته برای مقابله با XBG 3 ورژن جدید LT+ یعنی ورژن 2 رو بهزودی عرضه میکنه؛ تا اون موقع هم هرگز داشبورد رو آپدیت نکنید.دوستان ، حتی کسی نمیدونه که این LT2 کی منتشر میشه؟ انتظار خیلی دردناکه...آخه چند روز دیگه هم مدرسه و بسات داریم...
کسی نبود؟! عجله دارمدوستان یه سوال فوری: دموی بازی Driver: SF روی LT+ ورژن 1.8 اجرا میشه یا نه؟ مشکلی پیش نمیاد کپی خور نمیپره؟

دوستان ، حتی کسی نمیدونه که این LT2 کی منتشر میشه؟ انتظار خیلی دردناکه...
منم دیگه واقعا" دیگه صبرم بریده،دیگه اینقدر این demo شو بازی کردم که دیگه خسته شدم:dنه من هم با Lt+ 1.1 اجرا کردم بدون هیچ مشکلی!دوستان Demo نیاز به LT1.9 داره؟
بنظرم شما تو اين سبك ها كلا بازي نكنيد چون فقط اين سبك بازي هارو رو خراب ميكنيد پيش دوستاني كه هنوز تجربش رو نكردننترس داداش بازیش اصلا پخی نیست(وقتی من میگم نیست اصلا شک نکن) و من جیتگ دارم و دیروز دانلودش کردم و بگم که اصلا از بازی خوشم نیومد و به قول مسعود فراستی بازی در حد مقوا بودش و این شرکت یوبی سافت گند زد با این درایور ساختنش و بازی همون در ساعات اولیه خوش میگذره و اون جوری نیست مثله درایور 1 و 2 و 3 ادم بتونه از گیم پلی اون لذت ببره و اون قابلیت شیفتش هم اولش جالبه ولی بعدش میشه ضد حال!!