Driver: San Francisco | PC

4c0e60d957cd6_featured_without_text_driver.jpg

بالاخره پرده از اصرار بازی Driver: San Francisco برداشته شد ، این بازی در تعطیلات 2010 برای پلتفرم های PC,PS3 , Xbox360 ,MAC در راه است البته نسخه کنسول Wii این بازی نیز در حال ساخت می باشد.

داستان بازی Driver: San Francisco چند ماه پس از نسخه Driver 3 رخ می دهد و ادامه این بازی می باشد، اگر شما نسخه 3 این بازی به اتمام رسانده باشید خواهید دید که 2 شخصیت این بازی Tanner و Jericho در بیمارستان استانبول به سر می برند ، همه بازتاب این داستان در 30 دقیقه اول این بازی به نمایش داده می شود. از دیگر شخصیت های این داستان می توان به Martin Edmondson اشاره کرد که در این نسخه از وی استفاده شده است.داستان از جایی شروع می شود که یک قطعه گران بها از جنس طلا دزدیده می شود و شخصیت اصلی این داستان Tanner سوار بر ماشین Dodge Challenger در حال تعقیب دوست خودTabias Jones سوار بر ماشین Porsche 911 می باشد.
این بازی دارای جدید ترین ماشین ها است به طوری که از 120 مدل ماشین مختلف در این نسخه استفاده شده است ، در تریلری که از این منتشر شده است 20 ماشین از 120 ماشین موجود را به نمایش می کذارد

لینکه دانلود تریلر بازی:
rcj4s13afhahqska8x4g.jpg

HD

SD

آخرین ویرایش:
من هم موفق شدم بازی کنم اونطور که بچه ها می گفتن بد نبود ولی زیادم جالب نیست ، گرافیک که خدایی داغونه انصافا ولی گیم پلی قابل قبوله

پس چرا برای من اجرا نمی شه منم می خوام

کرک من با from dust داخل درایو من :c قاطی شده راه حل چیست؟

یه اپدیتم اولش کرد البته قبلشم اجرا نشد

پس چرا برای من اجرا نمی شه منم می خوام

کرک من با from dust داخل درایو من :c قاطی شده راه حل چیست؟

یه اپدیتم اولش کرد البته قبلشم اجرا نشد

نوژن درایور چه کار داره به from dust!!!!!!!!!!
بازی رو تو ی درایو دیگه نصب کن ! بعدش کرک اسکیدرو رو هم بریز ! بعد بزار خودشو آپدست کنه ! فکر کنم 22 مگ بیشتر نباشه ! بعد بزار نصب کنه ! بعد اینجا error میده ! حالا بایدبری توی my document و mفولدر driver و فایل offline.ini رو پاک کن و بعد روی exe بازی کلیلک کن تا اجرا بشه !

---------- نوشته در 10:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:46 PM ارسال شده بود ----------

آقا رضا توی این عکسایی که گرفتی AA فعال بوده ؟! چرا اینقدر مرز اجسام لبه لبه هست ؟!

آره عزیز . یادم رفته بود AA رو روشن کنم !!!! :p

برای من فرق داره با c: هم کار داره باید لانچر بازی رو تغییر بدم با اون بازی یکی می شه احمق الان جفتشون رو پاک کردم دوباره دارم می ریزم

من که هر چی به تریلر های بازی نگاه می کنم خوشم نمیاد
با وجود اینکه خیلی هوس یه درایور کردم ولی فکر نمی کنم اینم بتونه اون خاطرات رو زنده کنه

من که هر چی به تریلر های بازی نگاه می کنم خوشم نمیاد
با وجود اینکه خیلی هوس یه درایور کردم ولی فکر نمی کنم اینم بتونه اون خاطرات رو زنده کنه

بهتره حتما بازی کنیش !!!!! این ی چیز دیگست !

---------- نوشته در 12:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:05 AM ارسال شده بود ----------

برای من فرق داره با c: هم کار داره باید لانچر بازی رو تغییر بدم با اون بازی یکی می شه احمق الان جفتشون رو پاک کردم دوباره دارم می ریزم

به LAUNCHER ربطی نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بازی رو از روی DRIVER.EXE اجرا کن ! کاری که منم انجام میدم !!! تازه من لانچر رو آپدیت هم کردم !!!!

راستی قلیون نو مبارک ! دادی آب طلاش کردن !:d قلیون اتمی !!!!:d

اجرا شد تا الانم بازی کردم مشکل از کرک بود یکی خودم دان کردم

بازیش مصنوعی شده نه بده نه خوب کلا چیزی نیست که خیلی حال بده حالا بیشتر برم بهتر می تونم نظر بدم

انصافا رضا هیچ حسی قدیمی رو بیدار نمی کنه شایدم می کشه:d

اما دست فرمونش عالیه این یکی حس رو می ده

اجرا شد تا الانم بازی کردم مشکل از کرک بود یکی خودم دان کردم

بازیش مصنوعی شده نه بده نه خوب کلا چیزی نیست که خیلی حال بده حالا بیشتر برم بهتر می تونم نظر بدم

انصافا رضا هیچ حسی قدیمی رو بیدار نمی کنه شایدم می کشه:d

اما دست فرمونش عالیه این یکی حس رو می ده

همون باید بری فورزای آشغال بازی کنی تا حس بگیری !:d دیگه چی میخوای سانفرانسیسکو اون موقع رو HD کردن تحویلت دادن دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:d

همون باید بری فورزای آشغال بازی کنی تا حس بگیری !:d دیگه چی میخوای سانفرانسیسکو اون موقع رو HD کردن تحویلت دادن دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:d

forza که می دونی بهترین ریسینگ این نسل شده میانگین امتیازاش............:d

نمی گم قشنگ نیست اما بازی تاپی هم نیست قبول نداری چیزی مثل gta خیلی قشنگ تره یا حتی مافیا؟

اینم در حد خودش خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or