Driver: San Francisco | PC

4c0e60d957cd6_featured_without_text_driver.jpg

بالاخره پرده از اصرار بازی Driver: San Francisco برداشته شد ، این بازی در تعطیلات 2010 برای پلتفرم های PC,PS3 , Xbox360 ,MAC در راه است البته نسخه کنسول Wii این بازی نیز در حال ساخت می باشد.

داستان بازی Driver: San Francisco چند ماه پس از نسخه Driver 3 رخ می دهد و ادامه این بازی می باشد، اگر شما نسخه 3 این بازی به اتمام رسانده باشید خواهید دید که 2 شخصیت این بازی Tanner و Jericho در بیمارستان استانبول به سر می برند ، همه بازتاب این داستان در 30 دقیقه اول این بازی به نمایش داده می شود. از دیگر شخصیت های این داستان می توان به Martin Edmondson اشاره کرد که در این نسخه از وی استفاده شده است.داستان از جایی شروع می شود که یک قطعه گران بها از جنس طلا دزدیده می شود و شخصیت اصلی این داستان Tanner سوار بر ماشین Dodge Challenger در حال تعقیب دوست خودTabias Jones سوار بر ماشین Porsche 911 می باشد.
این بازی دارای جدید ترین ماشین ها است به طوری که از 120 مدل ماشین مختلف در این نسخه استفاده شده است ، در تریلری که از این منتشر شده است 20 ماشین از 120 ماشین موجود را به نمایش می کذارد

لینکه دانلود تریلر بازی:
rcj4s13afhahqska8x4g.jpg

HD

SD

آخرین ویرایش:
بچه ها من کارت گرافیک لپ تاپم ATI 5470 - 512Mb هست و کارت گرافیک کامپیوترم Geforce 8400 1gig هست . فکر میکنید روی کدوم سیستم بهتر جواب میده ؟
روي لپ تاپ
بازيش بي خودي سنگين است گرافيك درست درماني هم ندارد به نظره من كلا نصب نكني بهتر است

گرافیک داغون،گیم پلی متوسط،هر چی با درایور های قبلی حال کردیم این یکی گند زد یه جوری اینگار gta داری بازی میکنی
هیف شد کلی براش ارزو داشتم

من که از خیر نسخه 360 گزشتم و رفتم نسخه pc بازی را گرفتم .
راستش با این همه تاخیر هایی که بازی خورده بود و با این همه تبلیغی که براش شده بود فکر میکردم خیلی عالی از آب دراموده ولی اصلا در حد قابل قبول نبود .
یعنی کلا با اون درایور خاطره انگیز خیلی فاصله داره مخصوصا با این مود ماورایی که از این ماشین میپره تو اون یکی .

عجب اشتباهی کردم این بازیو خریدم...وقتی اجراش کردم فیلم اولش خیلی قشنگ بود اما داخل بازی افتضاح...اخه این چه گرافیکیه؟
حالم از UBISOFT بهم میخوره...ناسلامتی داریم میریم تو سال 2012...منم طرفدار گیم پلی خوب هستم اما به شرطی که گرافیک بازی مال دو نسل قبل نباشه

• Smile
Reactions: Gotham Knight
گرافیک دمو های از پیش رندر شدش که عالیه واقعا :d
مخصوصا فیزیک چهره ها
( جدی میگما )
داخل بازی هم خوبه
اما خوب یه کم بازیش شاد میزنه
یعنی فضای بازی طوری نیست که ببردت به دوران PS1
البته بنده رو کامپیور بازیش کردما

بازی را دیشب اجرا کردم همونطور که فکر می کردم از همه لحاظ عالی و بی نظیر هست مخصوصا گیم پلی بازی بی خود هم از گرافیک بازی ایراد نگیرید که مشکل خواصی نداره
در ضمن یادتون باشه داریور یعنی گیم پلی !!!

• Like
Reactions: leonk13

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or