Driver: San Francisco | PC

4c0e60d957cd6_featured_without_text_driver.jpg

بالاخره پرده از اصرار بازی Driver: San Francisco برداشته شد ، این بازی در تعطیلات 2010 برای پلتفرم های PC,PS3 , Xbox360 ,MAC در راه است البته نسخه کنسول Wii این بازی نیز در حال ساخت می باشد.

داستان بازی Driver: San Francisco چند ماه پس از نسخه Driver 3 رخ می دهد و ادامه این بازی می باشد، اگر شما نسخه 3 این بازی به اتمام رسانده باشید خواهید دید که 2 شخصیت این بازی Tanner و Jericho در بیمارستان استانبول به سر می برند ، همه بازتاب این داستان در 30 دقیقه اول این بازی به نمایش داده می شود. از دیگر شخصیت های این داستان می توان به Martin Edmondson اشاره کرد که در این نسخه از وی استفاده شده است.داستان از جایی شروع می شود که یک قطعه گران بها از جنس طلا دزدیده می شود و شخصیت اصلی این داستان Tanner سوار بر ماشین Dodge Challenger در حال تعقیب دوست خودTabias Jones سوار بر ماشین Porsche 911 می باشد.
این بازی دارای جدید ترین ماشین ها است به طوری که از 120 مدل ماشین مختلف در این نسخه استفاده شده است ، در تریلری که از این منتشر شده است 20 ماشین از 120 ماشین موجود را به نمایش می کذارد

لینکه دانلود تریلر بازی:
rcj4s13afhahqska8x4g.jpg

HD

SD

آخرین ویرایش:
در کل خاک بر سر UBI !!!!!!!!! خاک عالم بر سرش! بیاد همون قفلشو بزاره بابا نخواستیم باسه خودش ! هر درایور آشغال تر از قبلی .:-& مردم رو چی فرض کرده !!!!)x

همه چیش شده کنسول )x ......تو هرچی کنسوله :-&:-&:-&

در کل خاک بر سر UBI !!!!!!!!! خاک عالم بر سرش! بیاد همون قفلشو بزاره بابا نخواستیم باسه خودش ! هر درایور آشغال تر از قبلی .:-& مردم رو چی فرض کرده !!!!)x

همه چیش شده کنسول )x ......تو هرچی کنسوله :-&:-&:-&

این نسخه از نسخه ی قبلیش خیلی بهتره ولی یه مشکلاتی داره.
یه خوبی که داره اینه که هر نوع ماشینی رو میخوای میتونی بگیری و تنوعشون خیلی زیاده.ابن قابلیت از این ماشین به اون ماشین رفتن رو هم وقتی بازی رو شروع کنید میفهمید که چرا همچین قابلیتی هست .پس من هیچی در مورده داستان نمیگم تا خودتون بازی کنید.
در کل میتونم بگم نه بازیه افتضاحی هست و نه بازیه با ارزشی.نمره ی من هم تا اینجای کار 6.5 به این بازی هست.

اگه عین 3 ش باشه که دیگه . . . . . . .

تفنگ داره یا نه (امیدوارم بگید نه ) ؟

ارزش داره بدانلودیم ؟
عزیز من که گفتم با نسخه ی آشغال قبلیش به کل فرق داره.شما از ماشین نمیتونید پیاده بشید و هیچ اسلحه ای هم در کار نیست.

خب AA رو که فعال نکردی ، رزولوشن هم که خیلی پایینه . بازی هم که ظاهرا پورته کنسولیه ، عکسا طبیعیه پس

با AA بهتر شد ، ولی بازم تعریفی نیست . Gameplay خوب باشه ، گور بابای گرافیک.تا نسل بعد نیاد باید با همین گرافیکا ساخت.

این عکسی که دوستمون بالا گزاشته الان نسخه ی xbox هست دیگه.گرافیکش که با ماله من هیچ فرقی نمیکنه.

این عکسی که دوستمون بالا گزاشته الان نسخه ی xbox هست دیگه.گرافیکش که با ماله من هیچ فرقی نمیکنه.

فرق میکنه ، عکسایی که شما گرفتید با کیفیت تر هستند ، هم رزولوشن بالاتره ، هم این که بعد از فعال کردن AA مرز اجسام خیلی بهتر شد.ولی خب چون پورت کنسولیه نمیشه انتظار داشت خیلی بهتر از کنسول باشه.البته این عکسایی هم که حسین گذاشته از ویدئوی بازی گرفته شده که با عکسی که از خود بازی گرفته بشه فرق میکنه.
یه سوال ، کنترلر 360 رو ساپورت میکنه ؟

تنها کلمه میشه که در مورد این بازی گفت مزخرف! کسی که Driver 1 2 بازی کرده باشه یه لحظه هم نمیتونه اینو تحمل کنه خود بازی داغون هست پورت هم شده دقیقا یه Driver تکرار نشدنی مثل شماره 3 میبینید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or