پ ن:پیشاپیش فرا رسیدن سال 94 رو به تمام خستگان جاده ، دود خوردگان دریفت و هلاک شدگان تصادفات خفن و Epic ، تبریک میگم و سالی رو پر از موفقیت ، چلنج های مهلک ، Exotic Cars ، Sweet Love ، A Lot Of Money ، سلامتی و Happening Our Dreams رو آرزو می کنم و امیدوارم واحد های پاس شده مون به Max برسه!:d
پ ن2:اگر این آخر سالی رو زنده بگذرونیم بدون هیچگونه قطع عضو ، جراحت ، سوختگی و..، عکس های آینده متمرکز میشه بر روی بروبچز لامبورگینی و میریم که لذتی خفن ببریم از این DLC فوق العاده و دیگه امیدوارم ریخت مرسدس بنز AMG رو در عکس های آینده ام برای بار n اُم نبینم! مرسدس بنز AMG از نظر طراحی و زیبایی ، خوش عکس ترین اتومبیل Driveclub هستش و از هر نمایی که فکرش به ذهن آدم برسه ، این لعنتی معرکه ظاهر میشه و آدم رو متحیر میکنه! این ناتزی های آدم خوار میان مرسدس AMG رو طراحی میکنند،یک ملتی رو در کف و خون غوطه ور می کنند بعد مهندسای وطنی میان 206 صندوقدار رو "تاکسیدرمی" میکنند به اسم "رانا" ،یعنی چند تا تمدن از حیرت و شگفتی در آنِ واحد منقرض شدند و از بین رفتند! الله اکبر!:d
چند عکس جدید برای دوستان خوبم . این سری از عکسا شامل خودروهای فراری , مرسدس , BMW , رنو , RUF و آئودی هست . سعی کردم عکسها ترکیبی از رئال و هنری باشه . عکسهای هنری رو در انتهای پست ببینید
اولین عکس از ferrari 599 gto
فراری 599 واقعا خودروی بینظیری هست بهترین ویژگیش چسبندگی حیرت آورش به زمین هست بسیار سنگین روی آسفالت راه میره
عکسهای بعدی متعلق هست به دو مدل آئودی که در شب و روز گرفته شده
ماشینهای خوبی هستند مدل کوپه که رانندگی باهاش خیلی حال میده من عاشق نمای داخل کابینش هستم
خب از آئودی میریم سراغ BMW
دریفت بازا حال کنن :d
این BMW یکی از بهترین خودروهای بازی هست از نظر زیبایی