IMANOKA کاربر سایت Apr 15, 2015 #136 نوشته شده توسط matte: احتمالا خیلی ناقصه درسته؟ بیشتر... ناقص که نیست.پیست و ماشین هاش طبق سودی که واسه سیستم پلاس داره کم شده(فکر کنم):d
نوشته شده توسط matte: احتمالا خیلی ناقصه درسته؟ بیشتر... ناقص که نیست.پیست و ماشین هاش طبق سودی که واسه سیستم پلاس داره کم شده(فکر کنم):d
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Apr 15, 2015 #137 نوشته شده توسط matte: احتمالا خیلی ناقصه درسته؟ بیشتر... دقیقا در حد یه دمو هستش. 2 تا پیست که فقط توی هندوستانه و حدود 10 تا ماشین.
نوشته شده توسط matte: احتمالا خیلی ناقصه درسته؟ بیشتر... دقیقا در حد یه دمو هستش. 2 تا پیست که فقط توی هندوستانه و حدود 10 تا ماشین.
YAMAUCHI کاربر سایت Apr 16, 2015 #138 b-)THIS IS A MERCSEDES-BENZb-) عکسها متعلق به صفحه رسمی مرسدس بنز در فیسبوک هست که در داخل بازی گرفته شده خود مدیران صفحه مرسدس بنز درباره ی این عکسها از تعبیر "عکسهای با عظمت مرسدس بنز در بازی درایوکلاب " یاد کرده اند واقعا تصاویر عالی هست آخرین ویرایش: Apr 16, 2015
b-)THIS IS A MERCSEDES-BENZb-) عکسها متعلق به صفحه رسمی مرسدس بنز در فیسبوک هست که در داخل بازی گرفته شده خود مدیران صفحه مرسدس بنز درباره ی این عکسها از تعبیر "عکسهای با عظمت مرسدس بنز در بازی درایوکلاب " یاد کرده اند واقعا تصاویر عالی هست
YAMAUCHI کاربر سایت Apr 23, 2015 #140 خب بعد از یه وقفه کوتاه دوباره به میادین برگشتم :d بعد از اینکه به شدت بچه های سایت رو هایپ Project CARS کردم الان در خدمت درایوکلاب بازهای عزیز هستم با چند عکس فوق تخصصی که تازه گرفتم :d لامصب عین هواپیما س وقتی داری میرونیش :d استیل سینماییت تو حلقم مرسدس جوووون اینو سوار بر بالگرد گرفتم :d دو تا عکس هم از BMW و آئودی میذارم کسانی که ناراحتی قلبی دارن نبینن . . . . . . . . . . Come Back Soon
خب بعد از یه وقفه کوتاه دوباره به میادین برگشتم :d بعد از اینکه به شدت بچه های سایت رو هایپ Project CARS کردم الان در خدمت درایوکلاب بازهای عزیز هستم با چند عکس فوق تخصصی که تازه گرفتم :d لامصب عین هواپیما س وقتی داری میرونیش :d استیل سینماییت تو حلقم مرسدس جوووون اینو سوار بر بالگرد گرفتم :d دو تا عکس هم از BMW و آئودی میذارم کسانی که ناراحتی قلبی دارن نبینن . . . . . . . . . . Come Back Soon
Mir7anA کاربر سایت Apr 23, 2015 #141 چندتا عکس از LaFerrari: لطفا دوستان سوالات مربوط به بازی رو تو تاپیک خودش مطرح کنند تا این تاپیک صرفا به فوتومد اختصاص داشته باشه.
چندتا عکس از LaFerrari: لطفا دوستان سوالات مربوط به بازی رو تو تاپیک خودش مطرح کنند تا این تاپیک صرفا به فوتومد اختصاص داشته باشه.
-7- کاربر سایت Apr 23, 2015 #142 نوشته شده توسط Mir7anA: چندتا عکس از LaFerrari: لطفا دوستان سوالات مربوط به بازی رو تو تاپیک خودش مطرح کنند تا این تاپیک صرفا به فوتومد اختصاص داشته باشه. بیشتر... اگر بازی رو نداشتم با همین پست می رفتم می گرفتم
نوشته شده توسط Mir7anA: چندتا عکس از LaFerrari: لطفا دوستان سوالات مربوط به بازی رو تو تاپیک خودش مطرح کنند تا این تاپیک صرفا به فوتومد اختصاص داشته باشه. بیشتر... اگر بازی رو نداشتم با همین پست می رفتم می گرفتم
GrAy MooN کاربر سایت Apr 25, 2015 #143 [URL=http://8pic.ir/viewer.php?file=dem6j28kws7aoh2d6rnp.jpg] [/URL]
YAMAUCHI کاربر سایت Apr 27, 2015 #144 دوستان عزیز امروز میخوام متفاوت ترین عکسهای بازی رو براتون بذارم :d جوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون :d حالا اینا رو داشته باشید . . . . . اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووففففففففف یه دونم هنری
دوستان عزیز امروز میخوام متفاوت ترین عکسهای بازی رو براتون بذارم :d جوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون :d حالا اینا رو داشته باشید . . . . . اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووففففففففف یه دونم هنری
H hsaknig کاربر سایت Apr 27, 2015 #145 نوشته شده توسط YAMAUCHI: دوستان عزیز امروز میخوام متفاوت ترین عکسهای بازی رو براتون بذارم :d جوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون :d حالا اینا رو داشته باشید . . . . . اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووففففففففف یه دونم هنری بیشتر... چطوری با کامیون عکس گرفتی ؟
نوشته شده توسط YAMAUCHI: دوستان عزیز امروز میخوام متفاوت ترین عکسهای بازی رو براتون بذارم :d جوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون :d حالا اینا رو داشته باشید . . . . . اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووففففففففف یه دونم هنری بیشتر... چطوری با کامیون عکس گرفتی ؟
TRUE WARRIOR کاربر سایت Apr 29, 2015 #147 بزرگترین هدیه ای که DriveClub بهمون داد،تحقق آرزو های بصری مون بود! Plan A
alone ahmad کاربر سایت Apr 30, 2015 #150 نوشته شده توسط FaRd!N: Baby ـم اومد :bighug: dat look بیشتر... raying:raying:raying:raying:raying:raying:raying:raying:raying:raying:
نوشته شده توسط FaRd!N: Baby ـم اومد :bighug: dat look بیشتر... raying:raying:raying:raying:raying:raying:raying:raying:raying:raying: