DriveClub | Photo Mode [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

آخرین سری عکس هام و خداحافظی با DC :
به یکی از محبوب ترین عکاسام تبدیل شده بودی. چرا خداحافظی :( واقعا عکس هات رئال بودن و من هم عاشق عکس های رئالم :دی

FaRd!N @
خیلی خیلی ممنون از لطف و توجهت و خوشحالم که عکسایی رو که گذاشتم،پسندیدی. بخاطر مشکلات شخصی قصد فروش کنسول و کنار گذاشتن گیمینگ رو دارم و امیدوارم تا زمان عرضه ی GT7 ، بتونم تغییرات جدیدی به زندگی خودم بدم.قطعاً خاطرات DC و این تاپیک رو هرگز فراموش نخواهم کرد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
احتمالاً عدد 66 رو در عکس هام دیدید.این عدد به نوعی یاد آور تلخ ترین خاطرات زندگیم هست و یاد آور تعدادی از عزیزانی که سال ها پیش در حادثه ی رانندگی از دست دادم . تقریباً 10 سالی هست که در بازی های ریسینگ این عدد رو استفاده می کنم و یک جورایی بهم یادآوری می کنه برای مقاومت در برابر سختی های زندگیم و این که روز های بدتر از حال رو تجربه کردم و بهتره که نسبت به آینده خوشبین باشم.
این عکس ها رو می خواستم پاک کنم ولی پست فردین جان نظرمو عوض کرد.امیدوارم به عنوان یادگاری از من قبولش کنید.

^^^^^^^^^
ایشالا که موفق باشی و بتونی گیمینگ رو کنار بزاری من خودم 5 ساله دارم روش کار میکنم دارم سعی میکنم منم گیمینگ رو بزارم کنار.:d

با توجه به تجربه خودم بنظرم سخت ترین کار ممکن کنار گذاشتن گیم ـه :d یکی بازی نکردن سخته, یکی هم درس خوندن :d درود میفرستم به اونایی که از عهده این دوتا براومدن :d
اینارم امروز به افتخار محسن جان گرفتم که میخواد بره ( که فکر نکنم بتونه :d )

دوستان اگه میخوایین کیفیت کار زیادی بالا بره و به پوستر تبدیل بشه (:d) توی تنظیمات حتماً از Shutter Speed استفاده کنین ( روی 1000 یا 500 پیشنهاد میشه )

خدابیامرز محسن هم توی تصاویر اول از این افکت استفاده کرده بود :d البته توی بعضی زاوایای خاص تصویر رو قشنگ میکنه در غیراینصورت گند میزنه

انگار تبلیغ خود مرسدس بنزه لامصب :d

من این شورلت رو میخوام....:((
سیزن پس بخریم اینا باز میشه؟
یا باید بعدشم پول بدیم؟

سیزن پس بخرید تمامی DLC ها براتون مجانی میشه تا آخرین قطره DLC که قراره بیاد. اما اگه فقط این ماشین رو میخواید میتونید جداگانه بخرید.

دوستان اگه میخوایین کیفیت کار زیادی بالا بره و به پوستر تبدیل بشه (:d) توی تنظیمات حتماً از Shutter Speed استفاده کنین ( روی 1000 یا 500 پیشنهاد میشه )
البته برای پوستر شدن حتما نیاز نیست از Shutter استفاده بشه. مثلا دو تا عکس پایین :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or