-7- کاربر سایت Dec 12, 2014 #61 تاپیک منو مجاب کرد برم بازی رو بخرم اکثر عکس ها شایسته والپیپر شدن دارن :d فراری نداره بازی ازش عکس بذارید یکم ذوق مرگ شیم؟
تاپیک منو مجاب کرد برم بازی رو بخرم اکثر عکس ها شایسته والپیپر شدن دارن :d فراری نداره بازی ازش عکس بذارید یکم ذوق مرگ شیم؟
sia sag کاربر سایت Dec 12, 2014 #63 با تشکر از همه ی عزیزانی که عکس گرفتن و گذاشتن همه شون تو لیست والپیپر های بنده قرار گرفتن. آقا جداً بدور از شوخی عجب گرافیکی داره D
با تشکر از همه ی عزیزانی که عکس گرفتن و گذاشتن همه شون تو لیست والپیپر های بنده قرار گرفتن. آقا جداً بدور از شوخی عجب گرافیکی داره D
Infected Area کاربر سایت Dec 13, 2014 #64 ماشالله بچه ها چه استعداد های نهفته ای دارن :d عحب عکسایی گرفتین :d
NaViiDii God Of War کاربر سایت Dec 24, 2014 #68 اون Mclaren F1 خدایی شاهکاره تمام دورانه ! فوق العادس این ماشین به نظرم بهترین ماشین این بازی شد و P1 رو زد کنار :d
اون Mclaren F1 خدایی شاهکاره تمام دورانه ! فوق العادس این ماشین به نظرم بهترین ماشین این بازی شد و P1 رو زد کنار :d
NINJѦ Kill em With Kindness کاربر فعال Dec 26, 2014 #70 فکر کنم کمتر کسی برای گرفتن چند تا عکس بالای 30 بار تلاش کنه !#:d LOTUS Exige S در حال پرواز البته ماشین مورد علاقم هم همینه :bighug:
فکر کنم کمتر کسی برای گرفتن چند تا عکس بالای 30 بار تلاش کنه !#:d LOTUS Exige S در حال پرواز البته ماشین مورد علاقم هم همینه :bighug:
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Dec 26, 2014 #71 واقعا تبریک میگم که موفق شدی تو درایوکلاب ماشین رو به پرواز در بیاری ************************
MEHRAN ARBABI کاربر سایت Jan 3, 2015 #74 اومدم فقط بگم عکسای تمام بچه ها فوق العادست دم همه گرم تو هر پستی حداقل یه عکس فوقالعاده هست من که گذاشتم بک گراند:d
اومدم فقط بگم عکسای تمام بچه ها فوق العادست دم همه گرم تو هر پستی حداقل یه عکس فوقالعاده هست من که گذاشتم بک گراند:d
.:MEHRAN:. کاربر سایت Jan 3, 2015 #75 یعنی من غلط کردم که این بازی رو فروختم!!!! این چهههههه کاری بود من کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟