PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
نمیدونم چرا دوستان اینقدر به یه بازی سخت میگیرن . فک کنم دلیلش هم همین انحصاری بودن باشه . از نظر من بازی خیلی بازی خوبی هست . واقعا ارزشمنده و ارزش تجربه رو داره . من خودم هفته اینده تهیه میکنم . امروز خونه دوستم یکم بازی کردم خیلی خوشم اومد . متاسفانه انتظارات از این عنوان خیلی بالا رفته بود واسه همین اینطوری شد . از نظر بنده که متای بازی واقا یه چیز مضخرف شده و جدیدا باید کلا متارو بیخیال شد . توی همین متاها اگه نگاه کنید از نقد های بازی بعضی هاش نمره کامل یا 9.5 دادن . خب اون فرد یه منتقد بوده . بازی به مزاجش خوش اومده . شاید به مزاج شما هم خوش بیاد . شاید سلیقتون مثل اون منتقد باشه . از نظر من همیشه باید بازی هارو با تجربه و سلیقه خودمون بسنجیم . مهم ما هستیم که باید از بازی لذت ببریم . از نظر من دوستانی که قدرت خرید دارند بازی رو حتما تهیه کنند . بنده بعد از اینکه بازی کردم نظرم رو میگم .
البته در تصحیح حرفتون ، هیچ سایتی بهش نمره کامل نداده که توی متا ثبت شده باشه ، بیشترین نمرم همون 9.5 هست که سایت Playstation Universe داده که خوب معلوم هم هست از اسمش وابسته به کجاست :d

من ریسینگ باز نیستم قبول
خودمم تو این سبک اصلا Hard-Core نمیدونم
ولی مشخصا بعد ۲۶ سال گیمر بودن و انواع ریسینگ ها رو هم تموم کردن نوب هم نیستم
واقعا باید قبول کرد این بازی زیادی سخته ! قطعا قابلیت تنظیم درجه سختی بازی از واجبات بازی بود که متاسفانه انجام نشده !
خود بازی تصمیم میگیره کی باید سخت شه در روند مراحل که اصلا هم درست و به جا نیست تصمیماتی که گرفته شده.

- - -ویرایش - - -

همین الان یه آپدیت ۱۳۵ مگی اومد برای بازی

- - -ویرایش - - -

آپدیت انجام شد اما نفهمیدم برای چی بود !
سرور ها هنوز Down هستن

من ریسینگ باز نیستم قبول
خودمم تو این سبک اصلا Hard-Core نمیدونم
ولی مشخصا بعد ۲۶ سال گیمر بودن و انواع ریسینگ ها رو هم تموم کردن نوب هم نیستم
واقعا باید قبول کرد این بازی زیادی سخته ! قطعا قابلیت تنظیم درجه سختی بازی از واجبات بازی بود که متاسفانه انجام نشده !
خود بازی تصمیم میگیره کی باید سخت شه در روند مراحل که اصلا هم درست و به جا نیست تصمیماتی که گرفته شده.

- - -ویرایش - - -

همین الان یه آپدیت ۱۳۵ مگی اومد برای بازی

- - -ویرایش - - -

آپدیت انجام شد اما نفهمیدم برای چی بود !
سرور ها هنوز Down هستن
این آپدیت همون اولی بود ها! همون روز اول بود این. واسه من آپدیتی نیومده.

بحث سختی شد. نمیخوام مثلا بگم من ال و بله اما خدایی تا قبل از این مراحل LEGEND من به مشکلی برنخوردم سر مسابقات :دی و اما .... WTF ـترین مرحله Tour. رسما تو عمرم اینقدر عذاب و استرس و سختی نکشیده بودم سر یه Time Trial :دی

2uxs9rh3rba2z3xp077i.jpeg

توی تنظیمات
Controls-->Dualshock 4 Wireless Controller --> Steering Input

رو بزارین روی Motion sensor function :d
با چپ و راست کردن DS4 ماشینم تکون میخوره:))ارزش یبار امتحان کردن مخصوصاً با نمای داخل خیلی حال میده :d

اقایون من شنیدم بازی قابلیت restart کردن مسابقه رو نداری... درسته؟

خیر

آخرین ویرایش:
توی تنظیمات
Controls-->Dualshock 4 Wireless Controller --> Steering Input

رو بزارین روی Motion sensor function :d
با چپ و راست کردن DS4 ماشینم تکون میخوره:))ارزش یبار امتحان کردن مخصوصاً با نمای داخل خیلی حال میده :d
این قابلیت توی MS3 هم بود! :d اتفاقا براش تروفی هم گذاشته بودن! :d
منم که خودت میدونی، فن PS :-" به صورت کاملا برنامه ریزی شده، یک تروفی رُند و ماندگارش کردم این قابلیت و عکس DS3 رو! :d
2Sd9eab8.png

2000ـمین تروفیم! :d >:)

نمره گیم اسپات قشنگ تو پرو پوستشه .8-| خوب بود نخریدم چند ساعت از یکی از دوستان گرفتم همش حرفهای بچهای که از میگفتن تو مقزم عینه چکش میکوبید .واقعا کم کاری کردن انتظار من خیلی بالا بود ولی نابود شد خراب اندر:wallbash: خراب شد حالم

نمره گیم اسپات قشنگ تو پرو پوستشه .8-| خوب بود نخریدم چند ساعت از یکی از دوستان گرفتم همش حرفهای بچهای که از میگفتن تو مقزم عینه چکش میکوبید .واقعا کم کاری کردن انتظار من خیلی بالا بود ولی نابود شد خراب اندر:wallbash: خراب شد حالم

هرچی خواستم نظرمو نگم دیدم نمیشه..به قرآن بازی اصلا بد نیست منم اول از حرفای این و اون از بازی زده شده بودم و تا الان که لول 10 هستم بازی خیلی خوب بوده..حس سرعت به آدم قشنگ القا میشه..این بازی رو بیشتر باید با dirt مقایسه کرد تا با forza
گرافکیش که خب بدون اغراق خوبه..من خودم منتظر پچ آب و هوا هستم..
گیم پلی خب خیلی خوبه از نظر من..واقعا باید زحمت بکشی تا بتونی اول بشی
عیباش از نظر من نداشتن آهنگ مناسب و همینطور مسیرهای نه چندان کافی و دمیج بازی که جالب نیست و دیگه اینکه کاستامایز کردن ماشین وجود نداره به جز چند نوع رنگ که اصلا جالب نیستن

امروز به یه نکته جالب برخوردم :dوقتی با سرعت بالا یدفعه ترمز کنین چرخ ها اینجوری میشن
فقط با 458 Italia و R8 امتجان کردم بقیه ماشینا رو نمیدونم

خسته نباشی :دی وقتی ترمز کنی دیسک های ماشین داغ میکنه دیگه. از قدیم الایام این هست تو بازی های ریسینگ فقط گرافیکشون بالاتر میره :دی

حالا با اینش کار ندارم، جان من ببین بازتاب نور دیسک روی رینگ چرخ رو :دی

وقتی ترمز کنی دیسک های ماشین داغ میکنه دیگه.
ماشالله به اطلاعات عمومی نمیدونستم :d

از قدیم الایام این هست تو بازی های ریسینگ فقط گرافیکشون بالاتر میره :biggrin1:
من تا حالا توی هیچ ریسینگی به این نکته توجه نکرده بودم و اولین باره دیدم, توی گف بهم گفتن 14 سال پیش Ridge Racer V روی PS2 هم چرخا اینجوری میشدن :d

حالا با اینش کار ندارم، جان من ببین بازتاب نور دیسک روی رینگ چرخ رو
biggrin1.gif

هولی شت ! :d

e0hbgyvcwr2w70nqcs8m.png

آخرین ویرایش:
هرچی خواستم نظرمو نگم دیدم نمیشه..به قرآن بازی اصلا بد نیست منم اول از حرفای این و اون از بازی زده شده بودم و تا الان که لول 10 هستم بازی خیلی خوب بوده..حس سرعت به آدم قشنگ القا میشه..این بازی رو بیشتر باید با dirt مقایسه کرد تا با forza
گرافکیش که خب بدون اغراق خوبه..من خودم منتظر پچ آب و هوا هستم..
گیم پلی خب خیلی خوبه از نظر من..واقعا باید زحمت بکشی تا بتونی اول بشی
عیباش از نظر من نداشتن آهنگ مناسب و همینطور مسیرهای نه چندان کافی و دمیج بازی که جالب نیست و دیگه اینکه کاستامایز کردن ماشین وجود نداره به جز چند نوع رنگ که اصلا جالب نیستن

قروبن دهنت...
واقعا بنظرم اینا منتقی هستن ولی گیر دادن به گرافیک نوبره بخدا...

من تا حالا توی هیچ ریسینگی به این نکته توجه نکرده بودم و اولین باره دیدم, توی گف بهم گفتن 14 سال پیش Ridge Racer V روی PS2 هم چرخا اینجوری میشدن :d
دوستان فقط توجه داشته باشین همه ی ماشین ها دیسک هاشون داغ نمیکنه . فقط ماشین هایی که دیسک ترمزشون سرامیکِ کربنیه داغ میکنه.
پ.ن : اینو گفتم یه موقع ملت نرن همه ماشین ها رو چک کنن ببینن فقط چندتاشون دیسکشون داغ میکنه و از بازی ایراد بگیرن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or