PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
منتظر باشین تا project cars بیاد اون موقه میفهمید برای خرید این بازی مثل من اشتباه کردید :(

اونوقت شما Project Cars رو دیدید که با این جرئت این حرف رو میزنید؟ اصلا گیم پلی های بازی رو دیدید؟ همون دیدن فیزیک برخورد ماشین های بازی Project Cars کافی بود تا این بازی رو کلا از خاطراتم پاک کنم.

بعدشم DC توی بیس گیم پلی و گرافیک هیچ مشکلی نداره. هر کس نمیتونه بازی کنه مشکل از خودشه و اصلا ریسینگ باز نیست. FACT#

مشکل DC تو چیزای دیگست که واقعا هم نمیشه ازشون چشم پوشی کرد.

1. نبود موزیک های کافی برای بازی. جمعا فکر کنم 2-3 تا موزیک بیشتر نداره :|
2. نبود کلا Content های کافی برای بازی
3. نبود یک Replay ساده
4. نبود حالت فوتومود
5. نبود تغییرات آب و هوا در همون ابتدا
6. الان 1 هفته است تقریبا از ریلیز بازی میگذره و سرور ها همشون خوابن.

اینا مشکلات عمده این بازی هستن. و الا این بازی توی گیم پلی و گرافیک هیچ مشکلی نداره هیچ، یکی از بهترین هاست. به قول یکی از بچه ها اینا DLC رو دادن و 1 ماه بعد قراره با اون آپدیت حجیم، خود بازی رو منتشر کنن!

اونوقت شما Project Cars رو دیدید که با این جرئت این حرف رو میزنید؟ اصلا گیم پلی های بازی رو دیدید؟ همون دیدن فیزیک برخورد ماشین های بازی Project Cars کافی بود تا این بازی رو کلا از خاطراتم پاک کنم.

بعدشم DC توی بیس گیم پلی و گرافیک هیچ مشکلی نداره. هر کس نمیتونه بازی کنه مشکل از خودشه و اصلا ریسینگ باز نیست. FACT#

مشکل DC تو چیزای دیگست که واقعا هم نمیشه ازشون چشم پوشی کرد.

1. نبود موزیک های کافی برای بازی. جمعا فکر کنم 2-3 تا موزیک بیشتر نداره :|
2. نبود کلا Content های کافی برای بازی
3. نبود یک Replay ساده
4. نبود حالت فوتومود
5. نبود تغییرات آب و هوا در همون ابتدا
6. الان 1 هفته است تقریبا از ریلیز بازی میگذره و سرور ها همشون خوابن.

اینا مشکلات عمده این بازی هستن. و الا این بازی توی گیم پلی و گرافیک هیچ مشکلی نداره هیچ، یکی از بهترین هاست. به قول یکی از بچه ها اینا DLC رو دادن و 1 ماه بعد قراره با اون آپدیت حجیم، خود بازی رو منتشر کنن!

مشکلای بازی و که خودتون گفتید همشون دلیل بر نخریدن این بازی هستش
موندم تو این 1 سالی که تاخییر داشتن تو ریلیز بازی چه ... کردن
وقتی با سرعت 200ک.م میزنی به دیوار ماشین هیچیش نمیشه !!! چه فایده داره این بازی:((

مشکلای بازی و که خودتون گفتید همشون دلیل بر نخریدن این بازی هستش
موندم تو این 1 سالی که تاخییر داشتن تو ریلیز بازی چه ... کردن
وقتی با سرعت 200ک.م میزنی به دیوار ماشین هیچیش نمیشه !!! چه فایده داره این بازی:((
1. همین پستی که دادین دلیلی بر این بود که شما اصلا ریسینگ باز نیستید. مجبورتون نکردم این بازی رو بخرید که. انتخاب هایی مثل NFS Rivals داشتید که میتونستید دور همی حال کنید باهاش.
2. شما اصلا اطلاعاتی از سبک بازی هم ندارید متاسفانه!!!

توی این یه سال تاخیر هم بیس گرافیکی بازی رو عوض کردن اینا. DF هم تو مقاله اش توضیح داده.

با فردین کاملا موافقم ولی این نبود فوتو مود دیگه جزء ایرادهای بازی بحساب نباد بیاد که؟! بودنش عالیه اما نبودنش نقطه ضعف نیست خدایی!!

من خودمم اینطوری فکر میکردم اما باید یه چیزی رو در نظر بگیریم. الان دیگه فوتومود جز لاینفک بازی های ریسینگ این شکلی شده. به همین خاطر نبودش رو میشه یه ایراد به حساب آورد.

دوستان سلام
2تاسوال
1-بازی هنوز سروراش قطعه؟!؟! چون رو بعضی گزینه هاش که میرم ارور میده میگه کانکت شو در صورتی که لاگ اینم و فیفارو انلاین میزنم بدون مشکل؟
2-شما چجوری بازی میکنین میگین همه ستاره ها و... گرفتین من رو اماتور هم نمیتونم اول بشم:( شما خیلی حرفه ای هستین یا من خیلی نوبم یا هردو؟:d

اوايل بازي خيلي راحته ، هندلينگ و درست و به موقع ترمز كردن دستت بياد راحت ميري جلو
يكم بايد وقت بذاري و حوصله كني

روش درست دریفت کردن چطوریه من تا یه کم دایره رو میگیرم چند دور، دور خودم میچرخم و کنترل ماشین برام غیر ممکن میشه؟

روش درست دریفت کردن چطوریه من تا یه کم دایره رو میگیرم چند دور، دور خودم میچرخم و کنترل ماشین برام غیر ممکن میشه؟

دریفت زدن تا حد زیادی به نوع پیچ،طول پیچ، پهنای جاده،ارتفاع پیچ و از اون ور بسته به شدت سرعت ماشین تون،هندلینگ خاص ماشین تون و یکسری چیزای دیگه کاملاً متفاوته شرایطش و به صورت تصویری باید ببینید تا متوجه ریزه کاری ها بشید!:d
منتها برای یک ماشین معمولی مثل مرسدس بنز AMG ، قبل از رسیدن به یک پیچ مثلاً 50 درجه مایل به چپ؛ 20 متر مونده به پیچ،ماشین رو به حاشیه ی سمت چپ جاده نزدیک کنید و حدود 5 متر مونده به ابتدای انحنای جاده، دکمه ی دایره رو در حد نیم تا 1 ثانیه فشار بدید،همزمان فرمون رو کاملاً به سمت چپ بچرخونید تا تعادل ماشینتون در جهت چپ بهم بخوره و ماشین تون در حالت لیز خوردن به سمت راست منحرف بشه.بلافاصله فرمون رو کامل به راست بپیچونید و گاز بدید تا تعادل ماشین ماشین به راست برگرده و بالانس حرکت و چسبندگی ماشین به حالت نرمال برگرده.حالا شدت چرخوندن فرمون،ترمز و جابجایی ماشین حین لیز خوردن تو شرایط مختلف، بستگی به مهارت و تجربه ی راننده داره.

نمیدونم چرا دوستان اینقدر به یه بازی سخت میگیرن . فک کنم دلیلش هم همین انحصاری بودن باشه . از نظر من بازی خیلی بازی خوبی هست . واقعا ارزشمنده و ارزش تجربه رو داره . من خودم هفته اینده تهیه میکنم . امروز خونه دوستم یکم بازی کردم خیلی خوشم اومد . متاسفانه انتظارات از این عنوان خیلی بالا رفته بود واسه همین اینطوری شد . از نظر بنده که متای بازی واقا یه چیز مضخرف شده و جدیدا باید کلا متارو بیخیال شد . توی همین متاها اگه نگاه کنید از نقد های بازی بعضی هاش نمره کامل یا 9.5 دادن . خب اون فرد یه منتقد بوده . بازی به مزاجش خوش اومده . شاید به مزاج شما هم خوش بیاد . شاید سلیقتون مثل اون منتقد باشه . از نظر من همیشه باید بازی هارو با تجربه و سلیقه خودمون بسنجیم . مهم ما هستیم که باید از بازی لذت ببریم . از نظر من دوستانی که قدرت خرید دارند بازی رو حتما تهیه کنند . بنده بعد از اینکه بازی کردم نظرم رو میگم .

تو این یکسال یه درصد فکر کردن ممکنه بعد از عرضه سرورا مشکل به وجود بیارن خدایی؟!
محتوای تک نفرش کمه معلومم نیست سرورا کی درست بشه صبر ادمم حدی داره!حدود 1 هفته داره میگذره یه عنوان انحصاری سروراش هنوز راه نیفتاده واقعا عجیبه!نمیدونم تا کی قراره این چندتا event رو هی پشت هم بازی کنیم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or