PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
اونور نمیزارن پست بدیم هی پاک میکنن ، مشخث بود زیاد نباید به متا امید داشت چون خداییش محتواش کمه AI هم تعریفی نداره انگار
ولی از گرافیکش نمیشه گذشت ، خداییش عالیه ولی من که قید خریدش زدم.

فدای سرت . بزار حداقل فروشش کم بشه تخفیف میخوره سریع میزنی تو گوشش . ولی با ندادن پچ آبو هوا گند خورد توی متا . یکی نیست بگه بیجا میکنید انقدر روی برفو بارون مانور میدید که چشما فقط به یک سمت خیره بشه . خودشون خراب کردن

خب دوستان عزيزم بالاخره بعد از چند روز انتظار 2ساعتي بازي كردم و خيلي خلاصه در موردش توضيحاتم رو ميدم و ميرم واسه ادامه ي بازي
منوي ابتداي بازي واقعا خوشگل موشگل هستش ، ساده اما شكيل و زيبا
گرافيك بازي به اندازه كافي در موردش بحث شده ، گرافيك همون عكس ها ، تريلرها و گيف هايي هستش كه بارها ديديم ، طراحي پيست كانادا واقعا بي نظيره ، فوق العاده زيباست ، بين اون همه درختاي سر به فلك كشيده رانندگي كردن با سرعت بالا به شدت حال ميده ، هوا وقتي به مرور تاريك ميشه و كاملا وارد شب ميشيم ( :d ) رانندگي هم سخت تو ميشه هم لذتبخش تر مخصوصا اگر علاقه اي به تصادف كردن و توي خاكي رفتن نداشته باشيد بايد خيلي دقت كنيد ، گرافيك بازي توي مخصوصا داخل كاكپيت واقعا زيباست
صداگذاري بسيار خوبه ، نماي كاكپيت ، روي كاپوت و پشت ماشين هر كدوم صداي ماشين فرق داره ، البته اين يه استاندارد براي بازي هاي ريسينگ محسوب ميشه ، در مورد موزيك ها نظري ندارم چون Off هستن
و اما مهمترين و اصلي ترين قسمت بازي كه خودم خيلي روش حساسم و يكم نگرانش بودم !
هندلينگ ماشين ها يك كلام فوق العاده و به شدت لذتبخشه ، به لطف فيزيك بسيار خوب بازي و حس سنگيني ماشين ها كه به خوبي منتقل ميشه ، رانندگي كردن عجيب حال ميده ! از شروع مسابقه وقتي استارت ميزنيد و شتاب ميگيريد و سرعتتون بالا ميره هيجان شروع ميشه ! حس سرعت به بهترين شكل منتقل ميشه به آدم مخصوصاوقتي توي سراشيبي بيفتيد و بخوايد سبقت هم بگيريد بدون ابنكه تصادف كنيد و امتيازتون كم شه ! سر پيچ ها ميتونيد استراتژي خودتون رو داشته باشيد ، خودم تست كردم اينو هر دو جواب ميدن ! اول اينكه ميتونيد خيلي ريلكس چند متر مونده به پيچ ترمز بگيريد و بپيچيد ( ترجيحا تا جايي كه امكان داره L2 رو كامل فشار نديد ، آروم فشار بدين و نگه دارين تا به سرعت لازم برسيد )
راه دوم هم كه بسيار جذابه اينه كه وحشيانه دريفت بكشيد و بپيچيد و باز هم به لطف فيزيك بسيار خوب بازي و صداي عاليه لاستيك ها كنده شدن آسفالت رو حس كنيد ! البته جلوگيري از برخورد با بقيه ماشين ها و موانع كنار جاده هيجان رو 2برابر كرده ، سيستم پنالتي گرفتن كه با كم كردن امتياز همراهه به نظرم هيچ مشكلي نداره و جذابيت بازي رو زياد كرده تا شما مجبور باشي بيشتر دقت كني همينجوري هردنليلي نري واسه خودت اول شي ! قوانين و جرايم مربوط به رعايت نكردن قوانين بيشتر مواقع بازي هارو جذابتر ميكنن و اين يكي ازوناس
هندلينگ بازي رو بخوام توضيح بدم ميتونم بگم ورژن خيلي بهتر شده ي NFS Rivals هستش ، من با اون مشكل داشتم اما DriveClub چيزي جز لذت واسم نداره
بي موقع و بد ترمز كردن يا برخورد با موانع كنار جاده توي Time Trial و چلنج هاي مربوط به ثبت زمان شديد واستون گرون تموم ميشه و جاي اشتباه نداريد تقريبا ، من خودم يه بار 034 هزارم ثانيه كم اوردم و دور بعد تمومش كردم :d
امتياز دهي بازي هم به چند صورته ، Drift , Draft و سبقت از رقبا و در Time Trial زدن ركوردها ! سيستم بسيار جالبيه
هر Race هم 3تا چلنج داره كه هركدوم ستاره بهتون ميدن ، اين سيستم ستاره دادن واقعا اعتياد آوره ، مجبورت ميكنه هميشه 3ستاره كني ، از Angry Birds بگير بيا تا عشق من DriveClub :d

سخن اخر با دوستاي گلم كه با متا دو دل شدن يا از اول دو دل بودن ، اگر دنبال لذت و هيجاني و واست مهمه بازي به چالش بكشتت شك نكن توي خريدش، اكثرتون پلاس داريد ، نسخه مجاني رو بگيريد و خوشتون اومد حتما كاملش رو بخريد ، سوالي بود در خدمتم
خلاصه اينكه اين عزيز دل كاملا انتظاراتمو براورده كرد با تشكرات فراوان از Evolution Studio :x
ارزش 75$ هزينه رو داشت
قربون همتون ، موفق باشيم

میخواستم بازی رو بگیرم اما با امتیازا و انتقاد دوستان نظرم عوض شد پولم رو نگه دارم و GTA V بخرم !!!

ویرایش : مثله اینکه نوید جان راضی بوده :دی آقا یکی من رو راهنمایی کنه لطقا ! بگیرم بازی رو یا نه ؟! بزارم برای بازی دیگه ؟

این دوستانی که ناپدید شدن مسوولن ، ما ندیدیم ی نفر ی انتقادی بکنه از بازی تو تایپک همه به به عجب گرافیکی راه انداخته بودن ، ما هم هیچی میخواستیم 179_180 بدیم .
ریسینگ خونمومن پایین اومده، حالذ تاخیر میزدن برف و بارون داشن

اقا عجب گرافیکی داره بازی ! جیگر ادم حال میاد بعد کلی بازی بین نسلی رانندگی توی پیستای این واقعا حال میده ، به شدت منتظر پچ اب و هواشم .

این دوستانی که ناپدید شدن مسوولن ، ما ندیدیم ی نفر ی انتقادی بکنه از بازی تو تایپک همه به به عجب گرافیکی راه انداخته بودن ، ما هم هیچی میخواستیم 179_180 بدیم .
ریسینگ خونمومن پایین اومده، حالذ تاخیر میزدن برف و بارون داشن
هنوزم به به و چه چهه و هل هله سر میدیم :d . ایشا.. پلاس که داری ؟؟ رایگانش امشب از 12 میاد به احتمال زیاد . فکر نکنم با نسخه رایگان مشکلی داشته باشی دیگه !!! . میخوای ضرر این 180ی که ندادیم از سونی بگیر :d

میخواستم بازی رو بگیرم اما با امتیازا و انتقاد دوستان نظرم عوض شد پولم رو نگه دارم و GTA V بخرم !!!

ویرایش : مثله اینکه نوید جان راضی بوده :دی آقا یکی من رو راهنمایی کنه لطقا ! بگیرم بازی رو یا نه ؟! بزارم برای بازی دیگه ؟

والا منم راضی هستم نمیدونم اصلا در مخیره من نمیگنجه 5 از گیم اسپات برای بازی هرچند خیلی وقته امتیاز ها برام مهم نیست و فقط یه نگاهی میندازم ببینم نظر منتقدا چطور بوده اما دیگه سر این بازی کاملا آب منتقدین قطع بوده در حد دکترا یعنی نمیدونم چی بگم نظر منم به نوید نزدیکه فقط اگه نوید هند هم بازی کنه بعد میفهمه چه کیفیتی داره بازی منم قبلش از کانادا خیلی خوشم امده بود اما هند هم بد چیزیه هنوز نرسیدم همه نقشه ها رو بازی کنم اما بازی به صورت کلی برای من یک نفر عالیه منم 220 فیزیکی خریدم حتی 1% هم نه تنها پشیمون نیستم بلکه دنبال اینم که سیزن پس بازی هم بخرم .:d

نمیدونم فاز بعضی ها که بد میگن چیه بازی یه چیزی میون آرکید و سیمولیشن بعضی ها نتونستن درک کنن که بازی در هیچ کدام از این سبک ها قرار نمیگیره بلکه بینا بین بازی .;) کاستی های داره اما بازی واقعا لذت بخشه .;)

خب دوستان عزيزم بالاخره بعد از چند روز انتظار 2ساعتي بازي كردم و خيلي خلاصه در موردش توضيحاتم رو ميدم و ميرم واسه ادامه ي بازيمنوي ابتداي بازي واقعا خوشگل موشگل هستش ، ساده اما شكيل و زيباگرافيك بازي به اندازه كافي در موردش بحث شده ، گرافيك همون عكس ها ، تريلرها و گيف هايي هستش كه بارها ديديم ، طراحي پيست كانادا واقعا بي نظيره ، فوق العاده زيباست ، بين اون همه درختاي سر به فلك كشيده رانندگي كردن با سرعت بالا به شدت حال ميده ، هوا وقتي به مرور تاريك ميشه و كاملا وارد شب ميشيم ( :d ) رانندگي هم سخت تو ميشه هم لذتبخش تر مخصوصا اگر علاقه اي به تصادف كردن و توي خاكي رفتن نداشته باشيد بايد خيلي دقت كنيد ، گرافيك بازي توي مخصوصا داخل كاكپيت واقعا زيباستصداگذاري بسيار خوبه ، نماي كاكپيت ، روي كاپوت و پشت ماشين هر كدوم صداي ماشين فرق داره ، البته اين يه استاندارد براي بازي هاي ريسينگ محسوب ميشه ، در مورد موزيك ها نظري ندارم چون Off هستنو اما مهمترين و اصلي ترين قسمت بازي كه خودم خيلي روش حساسم و يكم نگرانش بودم !هندلينگ ماشين ها يك كلام فوق العاده و به شدت لذتبخشه ، به لطف فيزيك بسيار خوب بازي و حس سنگيني ماشين ها كه به خوبي منتقل ميشه ، رانندگي كردن عجيب حال ميده ! از شروع مسابقه وقتي استارت ميزنيد و شتاب ميگيريد و سرعتتون بالا ميره هيجان شروع ميشه ! حس سرعت به بهترين شكل منتقل ميشه به آدم مخصوصاوقتي توي سراشيبي بيفتيد و بخوايد سبقت هم بگيريد بدون ابنكه تصادف كنيد و امتيازتون كم شه ! سر پيچ ها ميتونيد استراتژي خودتون رو داشته باشيد ، خودم تست كردم اينو هر دو جواب ميدن ! اول اينكه ميتونيد خيلي ريلكس چند متر مونده به پيچ ترمز بگيريد و بپيچيد ( ترجيحا تا جايي كه امكان داره L2 رو كامل فشار نديد ، آروم فشار بدين و نگه دارين تا به سرعت لازم برسيد )راه دوم هم كه بسيار جذابه اينه كه وحشيانه دريفت بكشيد و بپيچيد و باز هم به لطف فيزيك بسيار خوب بازي و صداي عاليه لاستيك ها كنده شدن آسفالت رو حس كنيد ! البته جلوگيري از برخورد با بقيه ماشين ها و موانع كنار جاده هيجان رو 2برابر كرده ، سيستم پنالتي گرفتن كه با كم كردن امتياز همراهه به نظرم هيچ مشكلي نداره و جذابيت بازي رو زياد كرده تا شما مجبور باشي بيشتر دقت كني همينجوري هردنليلي نري واسه خودت اول شي ! قوانين و جرايم مربوط به رعايت نكردن قوانين بيشتر مواقع بازي هارو جذابتر ميكنن و اين يكي ازوناسهندلينگ بازي رو بخوام توضيح بدم ميتونم بگم ورژن خيلي بهتر شده ي NFS Rivals هستش ، من با اون مشكل داشتم اما DriveClub چيزي جز لذت واسم ندارهبي موقع و بد ترمز كردن يا برخورد با موانع كنار جاده توي Time Trial و چلنج هاي مربوط به ثبت زمان شديد واستون گرون تموم ميشه و جاي اشتباه نداريد تقريبا ، من خودم يه بار 034 هزارم ثانيه كم اوردم و دور بعد تمومش كردم :dامتياز دهي بازي هم به چند صورته ، Drift , Draft و سبقت از رقبا و در Time Trial زدن ركوردها ! سيستم بسيار جالبيههر Race هم 3تا چلنج داره كه هركدوم ستاره بهتون ميدن ، اين سيستم ستاره دادن واقعا اعتياد آوره ، مجبورت ميكنه هميشه 3ستاره كني ، از Angry Birds بگير بيا تا عشق من DriveClub :dسخن اخر با دوستاي گلم كه با متا دو دل شدن يا از اول دو دل بودن ، اگر دنبال لذت و هيجاني و واست مهمه بازي به چالش بكشتت شك نكن توي خريدش، اكثرتون پلاس داريد ، نسخه مجاني رو بگيريد و خوشتون اومد حتما كاملش رو بخريد ، سوالي بود در خدمتمخلاصه اينكه اين عزيز دل كاملا انتظاراتمو براورده كرد با تشكرات فراوان از Evolution Studio :x ارزش 75$ هزينه رو داشتقربون همتون ، موفق باشيم
با تک تک جملاتت کاملا موافقم ، منم دقیقا همین حس تو رو نسبت به بازی دارم و تصمیم گرفتم سیزن پسشم بگیرم ، خدایی تجربه لذت بخشیه

اصلا اینقدر مشکلات داره که نمیدونم کدومشونو بگم! البته اون قسمتی که گفتم تقصیره اوناییه که گفتن خوبه رو شوخی کردم! ولی واقعا افتضاحه! هوش مصنوعی که قربونش برم احساس میکنی همون motor stormـه! میان چنان میکوبن بهت خودت خندت میگیره!
تصویر نصفش که کلی خندس! AA که کلا به چه دردی میخوره؟ مهم اینه 30 فریم ثابت باشه! ایوینت جدید میخوایم چیکار همون قبلیا رو به اسم جدید میرید حالشم میبرید!
ایشونم انتقادش شدیده نسبتا، و بلاخره ی نقد از فارسی زبانان دیدم.

ایشونم انتقادش شدیده نسبتا، و بلاخره ی نقد از فارسی زبانان دیدم.

والا آدم واقعی هم میان بهت میزنن که از جاده بری بیرون خودشون برن اول بشن نمیدونم حتما AI ملت هم مشکل داره اگه وقتی داری اول میشی یا وسط مسابقه ای یه نفر از بقل بهت بزنه که کنترل بازی از دست بدی و طرف جلو بزنه نمیدونم والا .:|
اگه انتقاده باید منطقی باشه منم میتونم از 1000 تا بازی ایراد بگیرم اما واقعا شاید بعضی هاش وارد باشه شاید هم نباشه به دیدگاه شخص بر میگرده به بازی کلا نقد یه چیز سلیقه ای هستش FACT نیست شاید کاستی FACT باشه اما بعضی چیزا رو نمیشه به حساب نقد گزاشت مثل همین AI که محمد جان میگه من آنلاین میزنم حرکت ملت دقیقا مثل AI بازیه خوب یا AI بازی مشکل داره یا ملت کلا تعطیلات به سر میبرن .;)

گرافيك بازي به نظرم نوسان داره ، پيست با پيست فرق داره ، يكي فكت ميچسبه زمين اما يكي ميشه گفت خيلي خوبه !
دوم اينكه صداي تصادفات و برخورد ماشين ها بهم خيلي يه جوريه :d
سوم اينكه اون قضيه كم شدن سرعت رو هم ديدم ! سرپيچ از خاكي بري سبقت بگيري ٢ثانيه كمتر سرعتت رو كم ميكنه ، سبقت نگير خب به اين شكل ميدونم عادت كردي اما تركش كن :d
در مورد ايراداتي كه به AI ميگيرن واقعا جالبه ! حاضرم شرط ببندم تو عمرتون ريسينگي نبوده كه بدون از دور خارج كردن ماشيناي ديگه اول بشين حالا يه بازي پيدا شده يه تنه ي ريزي بهتون ميزنن AI شد خر و الاغ ؟!
قبلا ميگفتين چقدر گلابين كاري نميكنن الان كه يه كاري ميكنن ميگين چرا ميكنن ! :d

بچه ها این تام چیک بیاد یه 10 بده (با توجه به صحبتاش که حال کرده بود از بازی) متا رو یه تنه سبز کنه اخ چه حالی بده:)) گر عدو (البته دیوانه:d) سبب خیر شود!!!

منم از همون اولش از بازی خوشم اومد و قصدم این بود تهیش کنم با صحبتای نوید جان و بقیه دوستان دیگه حتمیه خریدش! البته با آپدیت ها بیشتر هم از خرید بازی لذت می بریم:>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or