PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
اقا راستی جا داره از تلاش این دوست عزیز که با نمرشون به تنهایی منجر شدن، تعداد زیادی در همین جا بازی رو تهیه کنن و احتمالا ایران رو به یکی از کشورهایی که بازی توش فروش خوبی داشته تبدیل کنن، تشکر به عمل بیاریم.:d
الان نمره دادن من به شما چه ارتباطی داره؟
به شما هم باید جواب بدم احیانا؟ من نظرم رو گفتم و همچنان هم بر نظر خودم ایستادم در عین حال کلا افرادی که اینجا میان بهشون میگن انسان و مسلما چیزی به نام عقل شعور دارند پس تصمیماتشون قاعدتا ربطی به تعریف و تمجید من نداره در ادامه هم فکر نمیکنم خارجی ها نظرات من رو خونده باشن که توی ۱ -۲ روز اول حدود ۱۰۰۰ نفر مشغول بازی بودن.
خداشکر رو به قول شما حضور من حداقل باعث فروش چیزی شد اما جالبه که حضور شما باعث ایجاد... میشه!:))

جمله بنديت و استفاده ي بسيار به جات از كلمات افقي داخل حلقت
الان چي كار كنيم ؟ دست بزنيم واست خوشحال شي ؟ ميخواي بگيم كسي بالاي 5 نده عزيزم ؟
آه نوید جان اخه با این سن و سالی که داری من چه جور بیام جمله بندیه کنایه امیز و لوده امیز(:d)رو برات تشریح کنم!
و البته بنده اصلا اشاره ام به نمره ی اون اقا نبود، بیشتر برام جالب بود که چند نفر منجمله خودت به خاطر همین نمره و جو ایجاد شده در تاپیک بازی رو خریدن، وگرنه بازی از همون اول هم مشخص بود میانگینش بین 70-80 میشه.

الان نمره دادن من به شما چه ارتباطی داره؟
به شما هم باید جواب بدم احیانا؟ من نظرم رو گفتم و همچنان هم بر نظر خودم ایستادم در عین حال کلا افرادی که اینجا میان بهشون میگن انسان و مسلما چیزی به نام عقل شعور دارند پس تصمیماتشون قاعدتا ربطی به تعریف و تمجید من نداره در ادامه هم فکر نمیکنم خارجی ها نظرات من رو خونده باشن که توی ۱ -۲ روز اول حدود ۱۰۰۰ نفر مشغول بازی بودن.
خداشکر رو به قول شما حضور من حداقل باعث فروش چیزی شد اما جالبه که حضور شما باعث ایجاد... میشه!:))

بنده اصلا قصد توهین به شما رو نداشتم و همون طور که تو جمله ی بالا گفتم بیشتر جنبه ی فان این قضیه که احتمالا خیلیا به خاطر حرف شما بازی رو چشم بسته خریدن، برام جالب بود. وگرنه این قضیه تاثیر شما بر دیگران نشون از بزرگی شما داره و ما هیچ توهینی نکردیم.:d

دوستان یکی ما را روشن کنه یعنی نسخه اصلی هوای برفی یا بارانی نداره؟ یا مثلا تو یه مپ یهو ار آفتابی به بارانی رو نداره؟

الان اون دوستانی که به دروغ میگفتن خیلی خوبه و... رو من میخوام پیدا کنم:دی بیخودی جوگیر شدم 50$ ریختم تو جوب! 5 هم زیادشه! گرافیک بالا؟؟؟؟؟

من که از همون روز معرفی بازی ذاتا باهاش حال می کردم نمی دونم چرا :dولی حداقل بازی جلوه نسل بعدی داره و تو شروع نسل وجود اینجور بازیا برا یه پلتفرم خیلی مهمه تا

سیلی از بازی های cross genالانم هیچ اتفاقی نیفتاده من فرض می گیرم در کنار کلیزون لانچ شده و یه عنوان متوسط روبه خوبه :d(البته خیلی ازون بهتره و با اپدیت ها عالیم میشه)

ولی در کل من به اینده امیدوارم و همونطور که سونی تو نسلای قبل نشون داده بعدا با انحصاری های توپ چه کمی و چه کیفی جای هیچ بحثی نمیذاره مخصوصا تو این نسل که تمام

تمرکزش رو این کنسوله تو مولتی پلتفرم ها هم که موفق تر بوده تو فروش هم همینطور پس همه شرایط محیاست مگه اینکه زلزله ای تو توکیو رخ بده ورق برگرده:d

اما منم مثل دوستان دیگه خیلی دوست دارم motor storm 4 رو تو ps4 ببینم از یه بابت دلم برا این استدیو دوست داشتنی میسوزه از یه طرف دیگه هم خوشحالم با این شرایط

سرشون خورده باشه به سنگ برن سراغ همون موتور استورم خدا کنه بصورت موازی این فرانچیز هم توسعه داده باشن فوقالعاده بود این عنوان:(( (البته امیدوارم برا استدیو اتفاق بدی نیوفته)

اصلا اینقدر مشکلات داره که نمیدونم کدومشونو بگم! البته اون قسمتی که گفتم تقصیره اوناییه که گفتن خوبه رو شوخی کردم! ولی واقعا افتضاحه! هوش مصنوعی که قربونش برم احساس میکنی همون motor stormـه! میان چنان میکوبن بهت خودت خندت میگیره!
تصویر نصفش که کلی خندس! AA که کلا به چه دردی میخوره؟ مهم اینه 30 فریم ثابت باشه! ایوینت جدید میخوایم چیکار همون قبلیا رو به اسم جدید میرید حالشم میبرید!

دوستان من شنیدم یه پچ با حجم سنگین قراره بدن به صورت اپدیت یعنی؟ یعد اینکه کی میاد وحجم دقیقش چقدر ؟
من که میخرم به متا بتا کاری ندارم ۱سال منتظر یه ریسینگ برای ps4 بودم حالا بیام به خاطر چندتا نمره بد نگیرم این پچ اگر بیاد مشکلاتش رفع میشه

آخرین ویرایش:
دوستان من همین الان همیطوری یهویی با موجی از نمرات روبرو شدم ولی هیچ نگران نیستم . DC قرار بود از همون ابتدای لانچ PS4 کاملا F2P باشه . و تمام هزینه هاش توسط سونی پرداخته شده بود . ولی چون استودیو کار شگرفی رو انجام داد سونی تصمیم گرفت محیط رو گسترده تر کنه تا صرفا یک عنوان ساده رو بیرون نداده باشه .

پس هزینه ها و ایده ی تیم ایوو از اول فقط یک F2P بوده و لاغیر . پس هیچ دلیلی نداره نخوان ایده ی اصلیشونو فراموش کنن یا ضرری دیده باشن . خود سونی خواسته و اونها هم تغییراتی رو اعمال کردن .

کوچکترین مشکلی برای این استودیو بوجود نیومده و نخواهد اومد . یعنی چی برای پلاس دارا چون داده ضرر میبکنه ؟؟؟!! این بازی از اول سونی فریاد زد F2Pه . یه عنوان F2P رو پولیش کردن چه ضرری میکنن حتی با همین تاخیر .

اونور نمیزارن پست بدیم هی پاک میکنن ، مشخث بود زیاد نباید به متا امید داشت چون خداییش محتواش کمه AI هم تعریفی نداره انگار
ولی از گرافیکش نمیشه گذشت ، خداییش عالیه ولی من که قید خریدش زدم.

چه عجب به جز من یکسری دوستانم پیدا شدن به بازی انتقاد کنن!
محتوا و داستان بازی کلا نباتیه!
حداقل مثل گرنتوریسمو کاش یک چندتا دموی قشنگ تو بازی داشت! چیه جاده تکراری ماشین تکزاری!!
با هنسی ونوم با سرعت 240 کیلومتر پیچ 60 درجه رو میپیچه! اخه... چی بگم؟
کلا بازی بی روحیه! حداقل میزاشتن رنگ ماشینا رو عوض کنیم!
دوستان امروز سرور بازی، اذیت میکرد، اصلا کانکت نمیشد، مال شمام اینطوری میشد!!؟
دقیقا بعد اینکه اپدیت کردم ،تست زدم اینطوری بود
.
حیف کا این بازیها انحصاریه وگرنه عقل حکم میکنه، اول 25_6 تومان بدیم نسخه pc بخریم، بعد اگه از سبک بازی خوشمون اومد بریم نسخه کنسولیشو بخریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or