PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
این امتیازها کاملاً تابلو بود و انتظارش رو داشتم! :دی قبل از اومدن امتیازها هم به 2،3 تا از بچه ها گفتم احتمالاً بین 73 تا 75 میشه که فعلاً همین شده. بازی در کنار ویژگی های مثبتی که داره، مشکلات زیادی هم داره و نمیشد انتظار امتیازهای بالایی رو داشت.
از همون اولین روزهای معرفی بازی گفتم که کاش Evolution سراغ این سبک نمیرفت. سبکی که عناوین بزرگی توش وجود داره و یه ذره کم کاری میتونه خیلی به بازی ضربه بزنه. DriveClubهمین طوریش اگه امتیازهای خوبی میگرفت هم بعید بود فروش خیلی خفنی بکنه، چون همزمان با نسخه اصلی نسخه Plus میاد و خیلی از گیمرها نمیرن سریع بازی رو بخرن و اول با نسخه Plus امتحانش میکنن. چه برسه با این امتیازها که دیگه رسماً کاری میکنه که بازی بترکه! فقط امیدوارم اتفاق بدی برای Evolution نیفته و بازی جوری ضرر نده که استودیو کلهم تعطیل بشه. خیلی دوست دارم یه MotorStorm توی این نسل ببینم و به نظرم چیز جالبی از آب درمیاد و بیشتر هم با حال و هوای این استودیو (که کارش رو از بازی های رالی شروع کرد) جور هست. ولی با این شرایط DC آدم یه کم نگران میشه.

امتیازاتش که خیلی عجیب غریبه! مثلا سایت های معروف، GS اومده 5 داده :| (دیگه خیلی کم داده به نظرم:| 5 !!!! :| ) از اونطرف GT 8.5 داده ...!

ولی خوب منم مثل آریا امیدوارم هرچی میشه Evolution بلایی سرش نیاد! :( چون عاشق سری MotorStorm هستم و عاشق اون آرکید دیوانه وارشم! :x
با قدرت PS4 و این گرافیکی که توی DC به نمایش گذاشتن...یه MS بسیار خفنی میتونند بسازنند! :x و ... کاش ایندفعه مثل اون نسخه ی PSP مراحل برفی هم داشته باشه و ما از چنین مراحلی محروم نمونیم! :( (حالا کی گفت MSـی ساخته میشه دیگه... :| )

فروش DC هم ضربه ی زیادی میخوره به نظرم:( پلاس==>امتیازات==>بی خیال شدن از خرید نسخه ی اصلی! پلاتشم که میشه گرفت و برای خیلی ها دیگه DC اصلا مهم نیست! :(

امیدوارم این اخراج هایی که امسال سر همه ی استودیوهای سونی اومد،دیگه بی خیال اینا بشه(البته کارگردان خودش رفت... :-" ) !

واقعا سونی خسته نباشه با انحصاریاش و انحصاریای معنویش
خیلی امیدوار بودم به بازی
چیزی که تو ذوق میزنه مانور بیش از حد رو تغییرات آب و هوا هست که در زمان انتشار بازی نیست همین به متای بازی خیلی ضربه زده
ایکاش ۶ ماه دیگه تاخیر میزدن تا تغییر آب و هوا و چند تا ماشین و جاده دیگه هم اضافه میکردن
فکر کنم اردر هم به همین سرنوشت مبتلا بشه

الان شمایی که از امتیازات 74 این بازی ایراد میگیرید فکر کنم آخرین نسخه grid که امسال اومد هم نمرش 75 شد. اون نمره مسخره gs رو بی خیال شیم نمراتش زیادم بد نشده.
کلی سایت هم گفتن بهترین گرافیک رو بین همه racing ها داره.

ای جماعت متا پرست !
تا دیروز که نظرات رو میخوندم همه با اینکه بازی رو خریده بودن کلی به به چه چه میکردن ولی الن که متاش شده 74 یکی درمیون میگن ناامید کننده بود ! همه ایراد میگرن !
بابا دست بردارین بازی ای خوبه که باهاش حال کنین خودتون نه اینکه چون نمره ش کم شده بگین بده . منکه خییییییلی حال میکنم کاری هم ندارم این گیم اسپات با اون منتقد های عتیقه چی میگن !
توصیه میکنم اونایی که متا روشون تاثیر داره ازین به بعد نگاه نکنن و بعد از اتمام بازی بیان ببینن..

الان شمایی که از امتیازات 74 این بازی ایراد میگیرید فکر کنم آخرین نسخه grid که امسال اومد هم نمرش 75 شد. اون نمره مسخره gs رو بی خیال شیم نمراتش زیادم بد نشده.
کلی سایت هم گفتن بهترین گرافیک رو بین همه racing ها داره.

تعداد نسبتا کم ماشین و کم بودن نسبی محتوا و همینطور کمبود ماشین آمریکایی و ژاپنی (یا نبودشان) و مشکلات نسبی AI و حتی بعضا مشکلات تکسچر از جمله مواردی هست که باعث میشه این بازی یک بازی متوسط به بالا باشه به نظرم و نه یک بازی خیلی خوب . بعلاوه ی کامل نبودن بازی در موقع لانچ !

5 از gamespot و 6 از eurogamer و 6 از joystick و 6 از Game Revolution و ...

به نظر من حدود 7 تا 8 تقریبا امتیاز خوبی هست برای این بازی .

خیلی ممنون

به نظرم معمولا همه چی گرافیک نیست , حتی اگرم که بهترین گرافیک رو داشته باشه .

در ضمن میانگین امتیاز Grid Autosport نسخه pc هم 78 هست در متا (البته اگر منظور شما کنسول هست برای کنسولها 75 هست و درست میفرمایید)

تعداد نسبتا کم ماشین و کم بودن نسبی محتوا و همینطور کمبود ماشین آمریکایی و ژاپنی (یا نبودشان) و مشکلات نسبی AI و حتی بعضا مشکلات تکسچر از جمله مواردی هست که باعث میشه این بازی یک بازی متوسط به بالا باشه به نظرم و نه یک بازی خیلی خوب . بعلاوه ی کامل نبودن بازی در موقع لانچ !

5 از gamespot و 6 از eurogamer و 6 از joystick و 6 از Game Revolution و ...

به نظر من حدود 7 تا 8 تقریبا امتیاز خوبی هست برای این بازی .

خیلی ممنون

به نظرم معمولا همه چی گرافیک نیست , حتی اگرم که بهترین گرافیک رو داشته باشه .

در ضمن میانگین امتیاز Grid Autosport نسخه pc هم 78 هست در متا (البته اگر منظور شما کنسول هست برای کنسولها 75 هست و درست میفرمایید)
من که نگفتم بازی عالی هست. ولی بعضی ها جوری بازی رو کوبیدن انگار با چه بازی بدی طرفیم :d.

اقا راستی جا داره از تلاش این دوست عزیز که با نمرشون به تنهایی منجر شدن، تعداد زیادی در همین جا بازی رو تهیه کنن و احتمالا ایران رو به یکی از کشورهایی که بازی توش فروش خوبی داشته تبدیل کنن، تشکر به عمل بیاریم.
:d
فعلا نمره من تا الان 9 از 10 هست ...
;;)

آخرین ویرایش:
اقا راستی جا داره از تلاش این دوست عزیز که با نمرشون به تنهایی منجر شدن، تعداد زیادی در همین جا بازی رو تهیه کنن و احتمالا ایران رو به یکی از کشورهایی که بازی توش فروش خوبی داشته تبدیل کنن، تشکر به عمل بیاریم.:d

جمله بنديت و استفاده ي بسيار به جات از كلمات افقي داخل حلقت
الان چي كار كنيم ؟ دست بزنيم واست خوشحال شي ؟ ميخواي بگيم كسي بالاي 5 نده عزيزم ؟

به نظر من یه فیکسی که سازنده می‌تونه خیلی سریع برای بازی بده قابلیت خاموش کردن سیستم‌های پایداریه، ولی در کل بعد این یکی دو ساعتی که بازی کردم خوشم اومد.
فکر کنم به راحتی میتونه نا امید کننده ترین بازی سال باشه :(

دیگه این خیلی خیلی خیلی خیلی اغراقه! مثل اینه که یک تو دانشگاه یه درسی رو از 20 بشه 15 بعد بره از غصه خودکشی کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or