PlayStation Dreams

bc.png
Dreams​
سازنده: Media Molecule​
ناشر: Sony Interactive Entertainment​
پلتفرم: PlayStation 4​
تاریخ عرضه: 16 آوریل 2019​
سبک: Sand Box​
هنگامی که شرکت «مدیا مولکول» در جریان رویداد رونمایی از کنسول پلی‌استیشن 4، تصاویر عجیبی از شخصیت‌هایی که درحال نواختن موسیقی و... نمایش داد، هیچ کس تصور نمی‌کرد که این تصاویر مربوط به عنوانی باشد که در آینده Dreams نامیده می‌شود.​
سپس در مراسم بزرگ E3 سال 2015 بود که شرکت سونی با نمایش این عنوان برای نخستین بار، طرفداران را با یکی از عجیب‌ترین و درعین حال خلاقانه‌ترین آثار ساخته شده روی این پلتفرم آشنا کرد. هدف شما در دریمز ساخت و ساز است و تنها محدودیتی که با آن مواجه می‌شوید، میزان خلاقیت خود خواهد بود! در ادامه به برخی از ویژگی‌های موجود در این اثر می‌پردازیم. این بازی فعلا در Early Access به سر می‌برد. به این معنا که ویژگی‌ها و محتوای آن کامل نبوده و به مرور زمان، چیزهای جدیدی به آن افزوده می‌شود. درحال حاضر برای تهیه این عنوان کافی‌ست تا مبلغی معادل 29.99 دلار بپردازید اما هنگامی که بازی به صورت کامل عرضه شود، هزینه خرید آن به 59.99 دلار افزایش پیدا می‌کند. لازم به ذکر است که خریداران نسخه 30 دلاری بدون پرداخت مبلغی اضافه می‌توانند از ویژگی‌های بازی در هنگام عرضه نهایی استفاده کنند.​
dreams-bc2.jpg
یکی از بخش‌هایی که در بازی اصلی وجود دارد اما به علت ماهیت Early Access دریمز، در نسخه فعلی موجود نیست، بخش داستانی است. طبق صحبت‌های سازنده، این بخش شامل 3 خط داستانی با گیم‌پلی متفاوت و اهدافی تازه می‌شود و به منظور آشنا کردن بازیکن با ویژگی‌های مختلف بازی طراحی خواهد شد. البته نباید انتظار حالت داستانی پیچیده و گسترده‌ای را داشته باشید.​
dreams-bc.png
تمرکز اصلی «دریمز» روی بخش گیم‌پلی است. برای درک بهتر این اثر بد نیست بدانید که دریمز فراتر از یک بازی عمل می‌کند. این عنوان بیشتر شبیه محیطی برای آزمودن خود در زمینه ساخت بازی‌، فیلم، صحنه‌ها و یا به طور کلی، ایده‌هایی‌ست که در ذهن شما می‌گذرد. هرچند که امکان تجربه ساخته‌های دیگران نیز برای شما مهیا شده تا درصورت عدم تمایل به ساخت و ساز، از ساخته‌های دیگران لذت ببرید. برخلاف دیگر ساخته‌ی این تیم، یعنی Little Big Planet، شما در ساخت سبک‌های مختلف محدودیت خاصی ندارید. به ساخت عنوانی اول شخص فکر می‌کنید؟ آیا به تولید فیلم‌های کوتاه علاقه‌مند هستید؟ نواختن موسیقی و ساخت قطعه‌های جدید حرفه شما به حساب می‌آید؟ دریمز پاسخ به تمام این پرسش‌ها را می‌دهد. شما می‌توانید آن چیزی را بسازید که همیشه علاقه داشتید.​
در نگاه اول، ممکن است کنترل و نحوه ساخت و ساز بازی دشوار به نظر برسد، اما این اثر با ارائه روش‌های ساده و قابل فهم، قسمت‌های آموزشی کامل و یک کامیونیتی فعال و همکار، می‌تواند افرادی که حتی علاقه‌ای به این سبک ندارند را نیز جذب کند.​
پرسش و پاسخ
سؤال: تا چه زمانی می‌تونم Dreams رو به قیمت 30 دلار تهیه کنم؟
جواب: مدیامولکول تاریخ دقیقی برای این مورد اعلام نکرده، اما به صراحت گفته که برای مدتی محدود می‌تونید Early Access رو خریداری کنید و بعد از اون، بازی غیر قابل خرید می‌شه تا زمانی که نسخه کامل عرضه بشه.​
سؤال: بعد از خرید نسخه ارلی اکسس، برای تجربه نسخه کامل آیا باید 30 دلار اضافه بپردازم؟
جواب: خیر. درصورت تهیه این نسخه، برای همیشه مالک بازی خواهید شد و تمامی ویژگی‌های جدید را به صورت رایگان دریافت می‌کنید.​
سؤال: من تاحالا بازی نساختم. آیا دریمز نیاز به دانش برنامه نویسی داره؟​
جواب: خیر. دریمز برای همه طراحی شده. حتی اگر علاقه و استعداد ساخت بازی نداشته باشید، این عنوان باعث پیشرفت شما می‌شه.​
سؤال: برای تجربه دریمز حتماً باید کنترلرهای Move و دوربین پلی‌استیشن بخرم؟
جواب: خیر. استفاده از دو مورد یاد شده می‌تواند باعث ایجاد تجربه‌ای متفاوت شود اما با استفاده از کنترلرهای خود کنسول نیز می‌توانید به آسانی از تمامی ویژگی‌های این اثر استفاده کنید.​
با افزوده شدن ویژگی‌های جدید، پست اول آپدیت می‌شود.

با تشکر از کاربر @esm nadaram بابت تصاویر زیبایی که از مرحله ساخته شده خودش فرستاده.

آخرین ویرایش:
آقا ما این دو ساعت نشستیم با سه تا دوستان ایده ها رو ریختیم وسط کانسپت کار رو در آوردیم>:D<، ایده های مختلف گیم پلی دادیم، فقط سناریو و دیالوگ نویسیش میمونه قبل شروع کار، موسیقی و صدا گذاری و اینا رو که خود بازی صد در صد در اختیار میزاره، !

فقط اینو میتونم لیک کنم که بازی سوروایوره چند نفره است:D;))

مغزم سوخت، هنوزم سر حرفم هستم، چیزایی که ساختن بدون محتوا و قطعا کوتاهه، ولی تنوع چیزایی که میشه توش ساخت مغزم رو منفجر کرد،

اگه چند نفر پایه پیدا کنم حتما بازی رو میگیرم، چون تنهایی غیر ممکنه، واقعا فرصت خوبیه، خصوصا تو کشور های خدا زده ای مثل ما آدم فرصت کنه استعداد هاش رو نشون بده!
بازی 60 دلاره ؟! :-?:Dx_x

جدا از بخش ساخت و سازش، دقت كردين چقدر گرافيك بازي اللخصوص نور پردازي بازي چقد شاخه؟!!
مثلا همون مرحله كلبه برفيه ، وزش باد رو درختا يا بوته ها خيلي عالي بود.

------

فقط اون محيط اولي رو دريابيد كه از لحاظ عظمت چقدر قشنگه و با جزييات

Ps: داخل مديا ملوكول هم كيس هاي خوبي يافت ميشه ، مخصوصا اوليه :D

آخرین ویرایش:
بازی 60 دلاره ؟! :-?:Dx_x
احتمال قریب به یقین، ولی کاش فری تو پلی بود و شیوه دیگه ای برای در آمد زایی داشت.

جدا از بخش ساخت و سازش، دقت كردين چقدر گرافيك بازي اللخصوص نور پردازي بازي چقد شاخه؟!!
مثلا همون مرحله كلبه برفيه ، وزش باد رو درختا يا بوته ها خيلي عالي بود.

------

فقط اون محيط اولي رو دريابيد كه از لحاظ عظمت چقدر قشنگه و با جزييات

آخری شوهی یوشیدا رو ساخت! :D

فقط آخرین سوال برای من این میشه که چند نفر میتونن روی کنسول های خودشون روی یه بازی کار کنن؟

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: esm nadaram

فقط آخرین سوال برای من این میشه که چند نفر میتونن روی کنسول های خودشون روی یه بازی کار کنن؟
اینطور بهت بگم برای LBP بیش از یک میلیون مرحله ساخته شد ، تازه اون خیلی توی این مورد تبلیغ نداشت ، ولی این رکورد میرنه ، شاید وارد کتاب رکوردها هم بشه .

• Like
Reactions: vaan 2

منظورت اگه همزمان باشه كه به صورت انلاين همزمان باهم بازي بسازن فكر كنم تا ٤ نفر به صورت انلاين باشه( منبعي ندارم از خودم ميگم :D)

--------------

دوستان فريم ريت بازي رو خودشون ميتونن تايين كنن( ٣٠-٦٠-٩٠ fps)

• Like
Reactions: vaan 2
درود،
پخش موج اول کدهای بتا برای اکانت‌های اروپا از الان آغاز شد:D
اکانت‌های آمریکا هم می‌بایست تا ساعت 12:30 امشب منتظر باشن تا کد براشون ارسال بشه.

درصورتی که کد براتون نیومد امیدتون رو از دست ندید. موج‌های دیگری هم در کار هست:)) :D

ادیت: موج بعدی 14 ژانویه پخش می‌شه :D نگران نباشید، فوقش گیرتون نمیاد :D

آخرین ویرایش:
کد من اومد! برم ببینم چه کردن توی این شونصد سالی که بازی ندادن :D
خوشبحالت :(

واسه من كه چيزي نيومد، ولي اونايي كه موفق شدن بياين اينجا از بازي بگيد ، از مراحلي كه ساختن تا ........

از nda هم نترسيد :D

از سمت پلی استیشن برای من فقط این دو تا پیام میاد.

Thank you for your PlayStation®Store purchase

Wallet Transaction Notification: Funds Added

بعید میدونم، این کد بتا هم برام بیاد

از سمت پلی استیشن برای من فقط این دو تا پیام میاد.

Thank you for your PlayStation®Store purchase

Wallet Transaction Notification: Funds Added

بعید میدونم، این کد بتا هم برام بیاد
گفتن اگه دوشنبه هم نصيبتون نشد ، يه ايميل بديد به مديا ملوكول ( آدرس ايميل درست يادم نيست فكر كنم hello@mediamolicule باشه)
تا بهمون كد بده.

به زبون ديگه بايد عجزو التماس كنيم

آخرین ویرایش:
گفتن اگه دوشنبه هم نصيبتون نشد ، يه ايميل بديد به مديا ملوكول ( آدرس ايميل درست يادم نيست فكر كنم hello@mediamolicule باشه)
تا بهمون كد بده.

به زبون ديگه بايد عجزو التماس كنيم
من بهشون ایمیلم دادم ولی بهم.......(کاملش hello@mediamolicule.com فکر کنم) ندادن تازه با دوتا اکانت ثبت نام کردم:| چه وضعشه چندساله دارن میسازنش الان امدن بتای public دادن
ببخشید ولی خیلی سوزش داره وقتی چند روز برای ساختن یه چیزی تو بازی وقت بزاری و طراحی کنی اخرش هیچی بهت ندنx-(x-(x-( میخواستم باهاش metal gear n313 به سبک کارتونی بسازم همه چیشم اماده بود:-w اصن کسی گرفته؟
.......................................................
تو چند صفحه قبل دیدم بعضی از دوستان میگن وجود این بازی رو درک نمیکنن خیلی شرمنده ولی باید بگم این دوستان ما ذوق یا استعداد هنری ندارن یه وقت بد نگیرید:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: esm nadaram

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or