PlayStation Dreams

bc.png
Dreams​
سازنده: Media Molecule​
ناشر: Sony Interactive Entertainment​
پلتفرم: PlayStation 4​
تاریخ عرضه: 16 آوریل 2019​
سبک: Sand Box​
هنگامی که شرکت «مدیا مولکول» در جریان رویداد رونمایی از کنسول پلی‌استیشن 4، تصاویر عجیبی از شخصیت‌هایی که درحال نواختن موسیقی و... نمایش داد، هیچ کس تصور نمی‌کرد که این تصاویر مربوط به عنوانی باشد که در آینده Dreams نامیده می‌شود.​
سپس در مراسم بزرگ E3 سال 2015 بود که شرکت سونی با نمایش این عنوان برای نخستین بار، طرفداران را با یکی از عجیب‌ترین و درعین حال خلاقانه‌ترین آثار ساخته شده روی این پلتفرم آشنا کرد. هدف شما در دریمز ساخت و ساز است و تنها محدودیتی که با آن مواجه می‌شوید، میزان خلاقیت خود خواهد بود! در ادامه به برخی از ویژگی‌های موجود در این اثر می‌پردازیم. این بازی فعلا در Early Access به سر می‌برد. به این معنا که ویژگی‌ها و محتوای آن کامل نبوده و به مرور زمان، چیزهای جدیدی به آن افزوده می‌شود. درحال حاضر برای تهیه این عنوان کافی‌ست تا مبلغی معادل 29.99 دلار بپردازید اما هنگامی که بازی به صورت کامل عرضه شود، هزینه خرید آن به 59.99 دلار افزایش پیدا می‌کند. لازم به ذکر است که خریداران نسخه 30 دلاری بدون پرداخت مبلغی اضافه می‌توانند از ویژگی‌های بازی در هنگام عرضه نهایی استفاده کنند.​
dreams-bc2.jpg
یکی از بخش‌هایی که در بازی اصلی وجود دارد اما به علت ماهیت Early Access دریمز، در نسخه فعلی موجود نیست، بخش داستانی است. طبق صحبت‌های سازنده، این بخش شامل 3 خط داستانی با گیم‌پلی متفاوت و اهدافی تازه می‌شود و به منظور آشنا کردن بازیکن با ویژگی‌های مختلف بازی طراحی خواهد شد. البته نباید انتظار حالت داستانی پیچیده و گسترده‌ای را داشته باشید.​
dreams-bc.png
تمرکز اصلی «دریمز» روی بخش گیم‌پلی است. برای درک بهتر این اثر بد نیست بدانید که دریمز فراتر از یک بازی عمل می‌کند. این عنوان بیشتر شبیه محیطی برای آزمودن خود در زمینه ساخت بازی‌، فیلم، صحنه‌ها و یا به طور کلی، ایده‌هایی‌ست که در ذهن شما می‌گذرد. هرچند که امکان تجربه ساخته‌های دیگران نیز برای شما مهیا شده تا درصورت عدم تمایل به ساخت و ساز، از ساخته‌های دیگران لذت ببرید. برخلاف دیگر ساخته‌ی این تیم، یعنی Little Big Planet، شما در ساخت سبک‌های مختلف محدودیت خاصی ندارید. به ساخت عنوانی اول شخص فکر می‌کنید؟ آیا به تولید فیلم‌های کوتاه علاقه‌مند هستید؟ نواختن موسیقی و ساخت قطعه‌های جدید حرفه شما به حساب می‌آید؟ دریمز پاسخ به تمام این پرسش‌ها را می‌دهد. شما می‌توانید آن چیزی را بسازید که همیشه علاقه داشتید.​
در نگاه اول، ممکن است کنترل و نحوه ساخت و ساز بازی دشوار به نظر برسد، اما این اثر با ارائه روش‌های ساده و قابل فهم، قسمت‌های آموزشی کامل و یک کامیونیتی فعال و همکار، می‌تواند افرادی که حتی علاقه‌ای به این سبک ندارند را نیز جذب کند.​
پرسش و پاسخ
سؤال: تا چه زمانی می‌تونم Dreams رو به قیمت 30 دلار تهیه کنم؟
جواب: مدیامولکول تاریخ دقیقی برای این مورد اعلام نکرده، اما به صراحت گفته که برای مدتی محدود می‌تونید Early Access رو خریداری کنید و بعد از اون، بازی غیر قابل خرید می‌شه تا زمانی که نسخه کامل عرضه بشه.​
سؤال: بعد از خرید نسخه ارلی اکسس، برای تجربه نسخه کامل آیا باید 30 دلار اضافه بپردازم؟
جواب: خیر. درصورت تهیه این نسخه، برای همیشه مالک بازی خواهید شد و تمامی ویژگی‌های جدید را به صورت رایگان دریافت می‌کنید.​
سؤال: من تاحالا بازی نساختم. آیا دریمز نیاز به دانش برنامه نویسی داره؟​
جواب: خیر. دریمز برای همه طراحی شده. حتی اگر علاقه و استعداد ساخت بازی نداشته باشید، این عنوان باعث پیشرفت شما می‌شه.​
سؤال: برای تجربه دریمز حتماً باید کنترلرهای Move و دوربین پلی‌استیشن بخرم؟
جواب: خیر. استفاده از دو مورد یاد شده می‌تواند باعث ایجاد تجربه‌ای متفاوت شود اما با استفاده از کنترلرهای خود کنسول نیز می‌توانید به آسانی از تمامی ویژگی‌های این اثر استفاده کنید.​
با افزوده شدن ویژگی‌های جدید، پست اول آپدیت می‌شود.

با تشکر از کاربر @esm nadaram بابت تصاویر زیبایی که از مرحله ساخته شده خودش فرستاده.

آخرین ویرایش:
من بهشون ایمیلم دادم ولی بهم.......(کاملش hello@mediamolicule.com فکر کنم) ندادن تازه با دوتا اکانت ثبت نام کردم:| چه وضعشه چندساله دارن میسازنش الان امدن بتای public دادن
ببخشید ولی خیلی سوزش داره وقتی چند روز برای ساختن یه چیزی تو بازی وقت بزاری و طراحی کنی اخرش هیچی بهت ندنx-(x-(x-( میخواستم باهاش metal gear n313 به سبک کارتونی بسازم همه چیشم اماده بود:-w اضن کسی گرفته؟
.......................................................
تو چند صفحه قبل دیدم بعضی از دوستان میگن وجود این بازی رو درک نمیکنن خیلی شرمنده ولی باید بگم این دوستان ما ذوق یا استعداد هنری ندارن یه وقت بد نگیرید:D
کسی بجز future گیرش نیومد؟:D

کسی بجز future گیرش نیومد؟:D
واقعا بی احترامی به مخاطبه، سابقه نداشته این مسخره بازیا تو فرست پارتی های سونی، والا اگه میومدن بتا رو برای کسایی که بازی رو پیش خرید کردن هم میزاشتن والا قانع کننده تر بود از این کارایی که اینا دارن میکنن

• Like
Reactions: jhoobin
واقعا بی احترامی به مخاطبه، سابقه نداشته این مسخره بازیا تو فرست پارتی های سونی، والا اگه میومدن بتا رو برای کسایی که بازی رو پیش خرید کردن هم میزاشتن والا قانع کننده تر بود از این کارایی که اینا دارن میکنن
بدترش اینه که ایمیلم دادم جوابم ندادن دیگه بگین بیا..........:-" دیگه:D الان من با اسنیکی که طراحی کردم چیکار کنم(شما هم یه کارایی کرده بودی نه؟:D) تا روز عرضه صبر کنم اخرشم ببینم که پول ندارم بخرم8-} این چه وضعشه(:|

• Like
Reactions: vaan 2
مثل اینکه تعداد کسایی که تو بتا ثبت نام کردن، خیلی از چیزی که پیشبینی شده بود بیشتر بود، برا همین خیلیا نتونستن تو بتا شرکت کنن. ولی خب خبر خوب دارم، اونم اینه که بتا به مدت 2 هفته تمدید شده و دارن سعی می‌کنن به کسایی که کد نگرفتن هم کد برسونن.

یه سری کد امروز فرستاده می‌شه. هم برای US، هم برای EU. یه سری دیگه هم 19 ژانویه، ینی دو روز دیگه، برای EU. و موج آخر ارسال کد هم 23 ژانویه می‌شه، برای US.

Dreams Creator Beta Update

امیدوارم به هممون کد برسه. به شخصه تو عمرم به این اندازه منتظر تجربه بتای یه بازی نبودم.

سلام
بچه ها براى كد بايد ثبت نام كنيم يا كار خاصى انجام بديم؟ يا اينكه خودشون به ايميلى كه براى psn id هست ميفرستن؟
اگر جايى بايد ثبت نام كنيم ميشه لينكش رو بديد؟ خيلى دوست دارم اين بازى رو :((

سلام
بچه ها براى كد بايد ثبت نام كنيم يا كار خاصى انجام بديم؟ يا اينكه خودشون به ايميلى كه براى psn id هست ميفرستن؟
اگر جايى بايد ثبت نام كنيم ميشه لينكش رو بديد؟ خيلى دوست دارم اين بازى رو :((
الان دیگه نمیشه ثبت نام کرد بسته شده:D

• Like
Reactions: .:miladamiri:.
و باز هم كد نصيبه من نشد.

@jhoobin

ميگما، ساختو سازش درسته راحته و ميشه تقريبا هرچيزي رو ساخت ولي اينجور كه من ميخوندم نياز به تمرين داره تا دستت بياد،

اينجور نيست كه مثلا داخل يه هفته بتوني متال گير ريميك كني :D

طول ميكشه يه مدتي شايد چندين ماه

• Like
Reactions: jhoobin
و باز هم كد نصيبه من نشد.

@jhoobin

ميگما، ساختو سازش درسته راحته و ميشه تقريبا هرچيزي رو ساخت ولي اينجور كه من ميخوندم نياز به تمرين داره تا دستت بياد،

اينجور نيست كه مثلا داخل يه هفته بتوني متال گير ريميك كني :D

طول ميكشه يه مدتي شايد چندين ماه
میدونم همون اول گفتم طراحیش کارتونی هست که کار راحت تر بشه AAA که هم برا من زوده و هم برای این بازی:D توی استریم ها متوجه شدم چیزی میخوام بسازم این بازی همه قابلیتاش داره قشنگ میتونم باهاش یه شخصیت درست کنم که عین اسنیک راه بره:D

• Like
Reactions: esm nadaram
ایده جالبیه ولی بتای دریمز شامل قوانین کپی رایت نمیشه؟:-?:D
میشه:D اتفاقا game informer از کارگردان بازی پرسید میشه باهاش star wars ساخت گفت میشه ولی نکنید چون دیزنی...:D
ولی اگه کونامی بخاطر یه ریمیک کارتونی بیاد سراغم دیگه خیلی ضایع هست نیست؟ اگه امد میرم سراغ انچارتد که از اونم یه طراحی اماده دارم:D
من اماده ام که ایدم برای mgs رو دریمز پیاده کنم یه کمیکم ازش دارم:D

ایده جالبیه ولی بتای دریمز شامل قوانین کپی رایت نمیشه؟:-?:D
ظاهرا اگه بازي مشابه خارجي داشته باشه رو با تغيير اسم پابليش كنيد مشكلي پيش نمياد.
مثلا اگه يه بازي بسازيد شبيه mario باشه ميتونيد با يه تغيير كوچيك داخل اسمش مثل maario- nario اون رو پابليش كن.

@jhoobin

اسمه بازيت رو بذار metal gear liquid:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or