سلام
با اینکه یکم دیر اما من سرانجام فرصت کردم و بازی دریم فال را تمام کردم..
باید بگم اگر چه دریم فال نسبت به شماره ی قبلش یعنی The Longest Journey کمبود های زیادی داشت اما با تمام این وجود بازی خوبی بود...
بگزارید در ابتدا کمی در مورد نقاط قوت دریم فال صحبت کنم... بنظر من بزرگترین نقطه ی قوت دریم فال صداگذاری و موسیقی عالی اون بود که در جذاب شدن بازی و دوست داشتنی شدن شخصیت های آن سهم بسیار عمده ای داشت...دریم فال دارای چندین قطعه موسیقی متن بسیار زیبا بود که تاثیر زیادی در القاء حس بازی داشت ضمن اینکه صدای تمامی شخصیت های بازی بسیار گیرا ، مناسب و بی نقص بود... دریم فال اگر چه گرافیک چندان خیره کننده و زرق و برق داری نداشت اما در کل گرافیک خوب و قابل قبولی داشت که محیط های زیبا و دلپذیری را در بازی خلق کرده بود...
اما داستان دریم فال.. داستان دریم فال از نقاط قوت بازی محسوب میشه و من میتونم داستان دریم فال را در یک جمله اینگونه توصیف کنم :
داستانی جذاب و فوق العاده با پایانی نا امید کننده و غیر منتظره...
از دید من دریم فال داستان بسیار جذاب و منسجمی داشت و حداقل من در این یکی دو سال اخیر یک چنین داستانی پر محتوایی کمتر در یک بازی دیده بودم ...در کل از اون داستان هایی بود که در پایان بازی فرد را به فکر کردن وا میداره...داستان دریم فال در مورد 3 شخصیت به نام های Zoe ، April و Kian هست که هر یک در بازی در ابتدا مسیر و هدف جداگانه ای را دنبال می کنند اما دریم فال در طول بازی به زیبایی هر چه تمام تر مسیر این 3 شخصیت را به هم پیوند میزنه و ماجرای بسیار جذابی برای مخاطب رقم میزنه ...
با این وجود نحوه ی پایان بازی بسیار غیر منتظره و مایوس کننده بود ..و در نهایت دریم فال بسیاری از سوالات و ابهامات ایجاد شده در طول بازی را بدون جواب باقی گذاشت.. بخصوص که در خاتمه سرنوشت هر 3 شخصیت اصلی بازی در هاله ای از باقی ماند ...
بدون شک هدف Funcom از این نحوه ی پایان، ساختن دنباله ای برای ادامه ی داستان دریم فال بوده..
دریم فال مانند هر بازی ادونچر دیگری دارای یکسری معماهایی هم هست که باید گفت یکی از دیگری آسانتر هستند..در دریم فال از معماهای جذاب ، گیرا و بیاد ماندنی شماره ی قبلی یعنی The Longest Journey اصلا خبری نیست و کلا تمامی معماهای بازی را براحتی و بدون هیچگونه مشکل خاصی میتوان حل کرد...بنوعی میتوان گفت بیشتر معما های دریم فال تداعی کننده ی دستور عمل پخت غذا در کتاب های آشپزیست که به شما دستورعمل پخت غذا داده میشه و شما هم اون را مو به مو اجرا میکنید...در مورد حل بیشتر معماهای دریم فال نیز شما تنها بایستی دستور عمل ها را اجرا کنید و نیاز چندانی به فکر کردن ندارید
دریم فال همچنین دارای یک سیستم مبارزه ای بسیار بسیار پیش پا افتاده و مبتدیانه نیز هست که گه گاه در بخش هایی از بازی به مبارزه با دشمنان میپردازید...پیروزی در این مبارزه ها از آب خوردن هم آسان تره...تنها کاری که باید بکنید کلید چپ و راست ماوس را چندین بار فشار دهید تا براحتی هر چه تمام تر حریفتان را شکست دهید...
مدت زمان بازی دریم فال چیزی بین 10 تا 15 ساعت به طول می انجامه که میتونم بگم چیزی بیش از نیمی از مدت زمان بازی به صحبت ها ی مابین شخصیت ها و کاراکتر های بازی اختصاص داره... این صحبت های پی در پی و مداوم میتونه بخصوص برای کسانی که از این صحبت ها چیزی به اون صورت نمی فهمند ویا سر در نمیارند کسل کننده و خسته کننده بشه..البته با کلید راست ماوس میشه این دیالوگ ها را رد کرد اما گوش دادن به این صحبت ها برای فهمیدن و درک کردن داستان بازی بسیار ضرورت داره...به همین دلیل کسانی که به زبان انگلیسی تا حدودی تسلط دارند بیشتر میتونند از این بازی و داستان آن لذت ببرند... تا بعد:cheesygri