DreamFall:The Longost Journey

آقا این بازی این همه مشتاق داره چرا تاپیک نداره؟
بخ قول محمدرضا(که نمیدونم چرا کم پیدا شده:(()این بازی هم کم مونده بیاد و حیفه تاپیک نداشته باشه.
زین پس!همه بحثها راجه به این بازی تو این تاپیک خواهد بود.
به عنوان اولین پست بگم که این بازی شماره دوم بازیه The Longest Journey هست که وقتی اومد غوغایی به پا کرد.واسه همین خیلیا چشم امید به این بازی بستن!البته نسخه قبل کامل ادونچر بوده ولی گویا نسخه جدید رگه هایی از اکشن هم داره.بازی توسط استودیوی Funcom ساخته میشه و توسط Aspyr منتشر میشه(اخرین کار این شرکت Stubbs بود).
بازی قراره 17 April منتظر شه که میشه 8 روز دیگه که میشه دوشنبه هفته ی بعد.میشه امیدوار بود آخر هفته بعد این بازی به نظر خیلی خوب تو ایران قابل تهیه باشه.
در ضمن قراره که OST های این بازی جداگانه هم عرضه میشه،پس میشه امیدوار بود مثل نسخه ی اول اط نظر موسیقی و صدا بازی در حد خیلی خوبی باشه...

سلام
اول از همه از خلیل جان و فرشین جان و بقیه دوستان بخاطر راهنماییاشون ممنونم

اما در هر صورت مشکل از درایور کارت گرافیک بود و Dreamfall با آخرین درایور انویدیا که 84.21 باشه مشکل داره...اما چیزی که برای من عجیبه اینه که دریم فال حدود یک ماه بعد از این نسخه از درایور اومده و حداقل اگه نمی تونستند مشکل دریم فال با این درایور را حل کنند میتونستند در Manual و یا Readme بازی یک اشاره ای به این مشکل بکنند...

ضمن اینکه یکی از معدود بازی هاییه که میبینم تبلیغ کارت های ATI را میکنه اما بنظرم بازی خیلی سبکیه و حتی با FX 5200 هم با سرعت خوبی میشه اجراش کرد...

در مورد بازی هم هنوز زوده نظر بدم فقط تا اینجا میتونم بگم که گرافیک خیره کننده ای نداره ;) البته در حال حاضر باید یک فکری هم برای درایور کارت گرافیکم بکنم چون درایوری که الان نصب کردن از توی موزه آثار باستانی پیداش کردم و با باری Oblivion راندمان خوبی نداره...;)

آخرین ویرایش:
آقا شرمنده اینجا هم جاش نیست، ولی من می خوام تاپیک بزنم پیغام می ده که نمی تونید تاپیک بزنید این موضوع توسط مدیر پاک شده و از این حرفها!!... باید چیکار کنم!؟

نوشته شده توسط Hellknight:
آقا شرمنده اینجا هم جاش نیست، ولی من می خوام تاپیک بزنم پیغام می ده که نمی تونید تاپیک بزنید این موضوع توسط مدیر پاک شده و از این حرفها!!... باید چیکار کنم!؟
ورودت رو خوش آمد میگم
دوست عزیز بهتره در اینطور موارد به یکی از مدیران پیغام خصوصی بدین و مشکلتون رو مطرح کنید

در این مورد هم همونطور که در پیغام اومده تاپیک مورد نظر شما پاک شده

نوشته شده توسط Hellknight:
دوست عزیز سلام
منم همین مشکل رو دارم مدیران هم نتونستن این مشکل رو حل کنند همش میگفتن مشکل از منه حالا مطمئن شدم که مشکل از اوناست آقا اشکان کجایی که ببینی

منم بازی رو گرفتم دقیقا با درایور جدید مشکل داره متاسفانه
ولی بازی نسبتا قشنگ است

سلام
بچها من این بازی رو خریدم مال شرکت تکین(Tcc one) هستش نصبش که میکن اخرای نصبش که cd6میزارم وقتی که میخواد تموم بشهerrorمیده میگه فایلversion خرابه کسی میتونه این فایلو برام بزاره توی cd6 هستش هجمشم خیلی کمه ممنون میشم

نوشته شده توسط ngn:
سلام
بچها من این بازی رو خریدم مال شرکت تکین(Tcc one) هستش نصبش که میکن اخرای نصبش که cd6میزارم وقتی که میخواد تموم بشهerrorمیده میگه فایلversion خرابه کسی میتونه این فایلو برام بزاره توی cd6 هستش هجمشم خیلی کمه ممنون میشم
براي من هم چنين مشكلي پيش اومد اين فايل خرابه
بايد اخري نصب كه ارور داد كامپيوتر رو Restart كني كه فايل هاي بازي از بين نره من هم اينطوري كردم بازي بدون مشكل تا اخر اجرا شد

سلام...
اما در مورد دریم فال تا اینجایی که بازی کردم باید بگم که یکی از آسون ترین بازی هایی بوده که در عمرم بازی کردم. و از این جهت خیلی نا امید کنندست..:( .

در مورد معماهاش باید بگم اصلا اسم معما روش نمیشه گذاشت و حل کردنش اصلا نیازی به فکر کردن نداره...و در بازی خودش بهت میگه که باید چیکار کنی و این اصلا جالب نیست...

سیستم مبارزه ایش را که دیگه نگو که فاجعست و بیشتر به جوک شبیهه تا جنگیدن...حریف مقابلت می ایسته که تو بزنیش و در مقابل هیچ واکنش قابل توجهی هم انجام نمیده...واقعا دشمن ها و حریفان تا اینجایی که من بازی کردم کتک خور های حرفه ای و خوبی هستند

اما با این تفاصیل باید بگم که روی صدای شخصیت ها و دیالوگ هایی که بینشون ردو بدل میشه بسیار خوب کار شده و از نکات مثبت بازی محسوب میشه...در مورد گرافیک هم با اینکه نسبتا گرافیک سبکی داره و به اون صورت خیره کننده نیست اما در سطح خوب و قابل قبولی قرار داره ..

در مورد داستان هم تا بازی را تمام نکنم نمی تونم ابراز نظر کنم...اما تا اینجاش بد نبوده..;)

is some one going to tell about story?
71.gif

سلام بازی رو تموم کردم از این آسون تر نمیشد
تنها chapter 5 یه قسمتش سخت بود اونم نه زیاد
ولی داستان بازی خیلی زیبا بود از اون بازیهایی بود که فقط داستان داشت همین
ولی در کل ارزش تموم کردنش رو داشت

براي من هم چنين مشكلي پيش اومد اين فايل خرابه
بايد اخري نصب كه ارور داد كامپيوتر رو Restart كني كه فايل هاي بازي از بين نره من هم اينطوري كردم بازي بدون مشكل تا اخر اجرا شد
چطوری میشه؟؟؟
اینطوری که بازی رو باید از اول ریخت...

من یه مشکله اساسی دارم تو این بازی!:(
من dvd این بازی رو گرفتم و درایو ویندوزم هم 3 گیگ خالی داره و اوله نصب که agreement رو قبول میکنم یه راست میگه هاردتون جا نداره!!!؟؟؟:eek:
فکر میکنم این بازی میخواد یه راست خودشو بریزه تو درایو ویندوز!
اگه کسی بتونه راهه حلی به من نشون بده خیلی ازش ممنون میشم.

نوشته شده توسط mohammad_66:
من یه مشکله اساسی دارم تو این بازی!:(
من dvd این بازی رو گرفتم و درایو ویندوزم هم 3 گیگ خالی داره و اوله نصب که agreement رو قبول میکنم یه راست میگه هاردتون جا نداره!!!؟؟؟:eek:
اگه کسی بتونه راهه حلی به من نشون بده خیلی ازش ممنون میشم.
بايددرايو ويندوز 6 گيگ جاي خالي داشته باشه بعد از اون ميتوني درايوي كه ميخواي توش بريزي انتخاب كني

سلام.

خیلی از دوستان دنبال داستان بازی هستند من خودم به شخصه بازی رو تموم نکردم ولی توی فولدری که بازی نصب شده یه فایل Manual هست که تا حدود خیلی کمی در باره داستان بازی که تا حدودی شماره قبلی بازی در اون دخیله رو ، گذاشته. میدونم خیلی کامل نیست ولی خودم سعی میکنم تا چند روز آینده اگه وقت کنم داستان بازی رو به محض اینکه بازی رو تموم کردم بزارم.

اینم داستان بازی البته ناقصش.

من یه مشکله اساسی دارم تو این بازی!
من dvd این بازی رو گرفتم و درایو ویندوزم هم 3 گیگ خالی داره و اوله نصب که agreement رو قبول میکنم یه راست میگه هاردتون جا نداره!!!؟؟؟
اگه کسی بتونه راهه حلی به من نشون بده خیلی ازش ممنون میشم

این مشکل رو باید از توی رجیستری ویندوز درست کنی.

Go to Start -> Run:
Type RegEdit

Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion

On the right side is something called: ProgramFilesDir

*Write down the current path of the ProgramFilesDir, you'll need to change it back after install*

Change this value to a drive that contains 7+ gigs of space

Install Dreamfall

*Go back into the Registry, to ProgramFilesDir, and change it's value back to what it originally was.*

Don’t mess up your registry by doing anything else

وقتی به مسیری که گفتم رفتی میبینی نوشته :

C:\Program Files که باید اون رو Edit کنی.مثلا بنویس به جاش :

E:\

در واقع درایوی که توش حدود 7 گیگی فضای خالی داری.حالا میتونی بازی رو نصب کنی.بعد از اینکه بازی رو نصب کردی دوباره اون رو به حالت اصلیش برگردون و با اون جا بنویس C:\Program Files .

با این کار مشکلت حل میشه.اگه باز نتونستی بگو برات عکس بگیرم بزارم تا کارت راه بیفته.

خداحافظ

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or