DreamFall:The Longost Journey

آقا این بازی این همه مشتاق داره چرا تاپیک نداره؟
بخ قول محمدرضا(که نمیدونم چرا کم پیدا شده:(()این بازی هم کم مونده بیاد و حیفه تاپیک نداشته باشه.
زین پس!همه بحثها راجه به این بازی تو این تاپیک خواهد بود.
به عنوان اولین پست بگم که این بازی شماره دوم بازیه The Longest Journey هست که وقتی اومد غوغایی به پا کرد.واسه همین خیلیا چشم امید به این بازی بستن!البته نسخه قبل کامل ادونچر بوده ولی گویا نسخه جدید رگه هایی از اکشن هم داره.بازی توسط استودیوی Funcom ساخته میشه و توسط Aspyr منتشر میشه(اخرین کار این شرکت Stubbs بود).
بازی قراره 17 April منتظر شه که میشه 8 روز دیگه که میشه دوشنبه هفته ی بعد.میشه امیدوار بود آخر هفته بعد این بازی به نظر خیلی خوب تو ایران قابل تهیه باشه.
در ضمن قراره که OST های این بازی جداگانه هم عرضه میشه،پس میشه امیدوار بود مثل نسخه ی اول اط نظر موسیقی و صدا بازی در حد خیلی خوبی باشه...

سلام;)

T0_-1_1347786.JPG

با اینکه یکم دیر اما من سرانجام فرصت کردم و بازی دریم فال را تمام کردم..:-"

باید بگم اگر چه دریم فال نسبت به شماره ی قبلش یعنی The Longest Journey کمبود های زیادی داشت اما با تمام این وجود بازی خوبی بود...

بگزارید در ابتدا کمی در مورد نقاط قوت دریم فال صحبت کنم... بنظر من بزرگترین نقطه ی قوت دریم فال صداگذاری و موسیقی عالی اون بود که در جذاب شدن بازی و دوست داشتنی شدن شخصیت های آن سهم بسیار عمده ای داشت...دریم فال دارای چندین قطعه موسیقی متن بسیار زیبا بود که تاثیر زیادی در القاء حس بازی داشت ضمن اینکه صدای تمامی شخصیت های بازی بسیار گیرا ، مناسب و بی نقص بود... دریم فال اگر چه گرافیک چندان خیره کننده و زرق و برق داری نداشت اما در کل گرافیک خوب و قابل قبولی داشت که محیط های زیبا و دلپذیری را در بازی خلق کرده بود...

T0_-1_1347791.JPG

اما داستان دریم فال.. داستان دریم فال از نقاط قوت بازی محسوب میشه و من میتونم داستان دریم فال را در یک جمله اینگونه توصیف کنم :
داستانی جذاب و فوق العاده با پایانی نا امید کننده و غیر منتظره...

از دید من دریم فال داستان بسیار جذاب و منسجمی داشت و حداقل من در این یکی دو سال اخیر یک چنین داستانی پر محتوایی کمتر در یک بازی دیده بودم ...در کل از اون داستان هایی بود که در پایان بازی فرد را به فکر کردن وا میداره...داستان دریم فال در مورد 3 شخصیت به نام های Zoe ، April و Kian هست که هر یک در بازی در ابتدا مسیر و هدف جداگانه ای را دنبال می کنند اما دریم فال در طول بازی به زیبایی هر چه تمام تر مسیر این 3 شخصیت را به هم پیوند میزنه و ماجرای بسیار جذابی برای مخاطب رقم میزنه ...

با این وجود نحوه ی پایان بازی بسیار غیر منتظره و مایوس کننده بود ..و در نهایت دریم فال بسیاری از سوالات و ابهامات ایجاد شده در طول بازی را بدون جواب باقی گذاشت.. بخصوص که در خاتمه سرنوشت هر 3 شخصیت اصلی بازی در هاله ای از باقی ماند ...
بدون شک هدف Funcom از این نحوه ی پایان، ساختن دنباله ای برای ادامه ی داستان دریم فال بوده..

T0_-1_1347796.JPG

دریم فال مانند هر بازی ادونچر دیگری دارای یکسری معماهایی هم هست که باید گفت یکی از دیگری آسانتر هستند..در دریم فال از معماهای جذاب ، گیرا و بیاد ماندنی شماره ی قبلی یعنی The Longest Journey اصلا خبری نیست و کلا تمامی معماهای بازی را براحتی و بدون هیچگونه مشکل خاصی میتوان حل کرد...بنوعی میتوان گفت بیشتر معما های دریم فال تداعی کننده ی دستور عمل پخت غذا در کتاب های آشپزیست که به شما دستورعمل پخت غذا داده میشه و شما هم اون را مو به مو اجرا میکنید...در مورد حل بیشتر معماهای دریم فال نیز شما تنها بایستی دستور عمل ها را اجرا کنید و نیاز چندانی به فکر کردن ندارید

دریم فال همچنین دارای یک سیستم مبارزه ای بسیار بسیار پیش پا افتاده و مبتدیانه نیز هست که گه گاه در بخش هایی از بازی به مبارزه با دشمنان میپردازید...پیروزی در این مبارزه ها از آب خوردن هم آسان تره...تنها کاری که باید بکنید کلید چپ و راست ماوس را چندین بار فشار دهید تا براحتی هر چه تمام تر حریفتان را شکست دهید...

مدت زمان بازی دریم فال چیزی بین 10 تا 15 ساعت به طول می انجامه که میتونم بگم چیزی بیش از نیمی از مدت زمان بازی به صحبت ها ی مابین شخصیت ها و کاراکتر های بازی اختصاص داره... این صحبت های پی در پی و مداوم میتونه بخصوص برای کسانی که از این صحبت ها چیزی به اون صورت نمی فهمند ویا سر در نمیارند کسل کننده و خسته کننده بشه..البته با کلید راست ماوس میشه این دیالوگ ها را رد کرد اما گوش دادن به این صحبت ها برای فهمیدن و درک کردن داستان بازی بسیار ضرورت داره...به همین دلیل کسانی که به زبان انگلیسی تا حدودی تسلط دارند بیشتر میتونند از این بازی و داستان آن لذت ببرند... تا بعد:cheesygri

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام فرزاد.
میگم شما که این همه نوشتی یکم بیشتر و کاملترش میکردی میدادیش میدادیش بهزاد بزنه رو صفحه ی اول سایت
(در جهت بهبودی سایت)
72.gif
72.gif
:-" :-" :-"

کسی نسخه ی شماره ی یک این بازی رو داره؟ یا میدونه از کجا میشه تهیه کرد؟ خواهشا راهنمایی کنید...
من فقط 1-2 تا تورنت ازش دیدم اون هم باید 1 سال بذاری برا دانلود ...

درود بر همه اقا ما وقت نکردیم قبلا این بازی انجام بدیم مثل اینکه بازی جذابی باشه
کسی می دونه میشه رو ویندوز 7 اجراش کرد یا نه
اگه نشه هم EXE های جدیدش رو میشه روی نت پیدا کرد

درود بر همه اقا ما وقت نکردیم قبلا این بازی انجام بدیم مثل اینکه بازی جذابی باشه

روی 7 که بعیده اجرا بشه چون بازی خیلی قدیمیه و اصلا اون موقع ویندوز هفتی وجود نداشته!

بسیار زیبا و یونیکه, حتما بازی کنید ولی قبلش شماره یکش رو برید تا سرگذشت April براتون مشخص بشه و خط داستانی دستتون بیاد

چند ساله بیصبرانه منتظر نسخه بعدی و احتمالا پایانیشم

• Like
Reactions: Farh@d

فكر نمي كنم مشكلي واسه اجراي بازي رو 7 باشه چون اونقدرام قديمي نيست بازي.
به عنوان مثال شما نمي تونيد نرم افزارهاي ويندوز 98 رو روي 7 اجرا كنيد چون ويندوز 16 بيتي هست ولي xp و 7 هر دو تاشون نسخه هاي 32 بيت و 64 بيت دارن و اونقدر هم فاصله زماني ندارن كه كل تكنولوژيشون عوض شده باشه نهايت اينكه گزينه compatibility رو انتخاب مي كنيد.

امروز بین بازی هام چشمم به این بازی خورد, خلاصه نصبش کردم اونم از روی 6 تا سی دی! :laughing: در حالت عادی روی سون 64 بیت اجرا نمیشه و باید compatibility رو xp sp3 بزارید. قبلش هم پچ 1.03 با کرکش رو از gamecopyworld.com بگیرید.
جالبه که دسته xbox360 رو میشناسه و هیچ تنظیمی لازم نیست انجام بدید. :d

البته یه چیز بگم بازی در حد تیم ملی دیالگ داره ها! ولی خوب اونجور که یادمه چندان سخت نیست و راحت میشه فهمید

من که خیلی این بازی را دوست داشتم الان 5 سال گذشته هنوز خبری از نسخه جدید نیست هنوز اون صحنه دراماتیک آخربازی را یادمه. پس کی میخوان ادامه اش بدن؟ )x)x)x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or