Multi Platform Dragon's Dogma 2

DD 2.PNG
بالاخره بعد ماه ها حدس و گمان در سالگرد 10 سالگی این بازی ، امشب کپکام در یک رویداد اختصاصی از نسخه دوم بازی رونمایی کرد.

DD2 از موتور بازیسازی اختصاصی کپکام (RE Engine) توسع داده خواهد شد.
موتوری که نسل جدید نسخه های Resident Evil و همینطور DMC را در کارنامه درخشانش داره.

کارگردان بازی هیدیاکی ایتسونو ، کارگردان و تهیه کننده نسخه پیشین DD و همینطور عناوین تحسین شده نسخه دوم تا پنجم DMC هستن.

متن بالا موقتی هست و بعدا بروز میشه.

آپدیت میشه...

چیزی از جزئیات آپدیت بعدی و QoLهای داخلش نگفتن؟

Screenshot_20260610-011340_Samsung Browser.jpg

اینا بخشی از تغییراتی هستن که فردا اعمال میشن با آپدیت. قطعا پچ نوت کامل میاد همراه با انتشار آپدیت. آپدیت بزرگ بعدی هم آخر آگست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AM!R
من یکی دیگه هیچ امیدی نداشتم ولی بالاخره اکسپنشن تایید شد [-o< :x

Dragon's Dogma 2: Dark Arisen - Announcement Trailer​

View attachment Dragon s Dogma 2_ Dark Arisen - Announcement Trailer_720p.mp4

dragons-dogma-2-dark-arisen-expansion-releases-october-v0-4we267x5l96h1.jpg
====================

هنوز چیزی نگفتن ولی این تگ Dark Arisen اگه 50 درصد ویژگیهای همین اکسپنشن برای نسخه اول هم بهبود و محتوا داشته باشه قشنگ باید جشن گرفت.
چون نسخه اول هم عملا با اکسپنشن لجندری شد ، قبلش کلی مشکل داشت.

احتمالا این وسط تا انتشار یه رونمایی ازش میزارن ولی حیف که دیگه ایتسونو نیست :(
ولی خب اکسپنشن نسخه اول کار Kento Kinoshita بود.
اگه اینبار هم کار خودش باشه و کپکام مسئولیت ip رو داده دستش باید دوبار جشن گرفت :D \m/
من هنوز بکاپ این و بلک میث رو نگه داشتم به امید معرفی dlc... امیدوارم فرجی بشه :D
فرجی شد :))

آخرین ویرایش:

View attachment 409050

اینا بخشی از تغییراتی هستن که فردا اعمال میشن با آپدیت. قطعا پچ نوت کامل میاد همراه با انتشار آپدیت. آپدیت بزرگ بعدی هم آخر آگست.
حالا اینارو فیکس میکنی کپکام؟🙄
من که بالای ۱۰۰ ساعت تایم پلی ام بود ، کلی اولش که پیاده طی طریق میکردیم و بعدا با اون گاری ها بهتر شده بود ولی کلا نبود فست تراول درست حسابی رو مخ بود، چقدر هم پاون ها خودشون میرفتن از ارتفاع میوفتادن می‌مردند!🙄 خب یه خط کد میخواست ai اونا که احمق خودتو نَکُش! تازه من توی بهمن ، چند ماه بعد از انتشار پلی دادم اون اوایل کلی مشکل دیگه داشته.
ببین چقدر اصل بازی و دنیاش و ایده ش باحال بوده و کشش داشته که با این مشکلات تا آخر پلی دادم و تازه پایان مخفی ش که آسمون قرمز میشد هم دیدم.😊

• Like
Reactions: m.d.makan

View attachment 409050

من اکانت بازی یکی دو هفته پیش قیمت مناسب پیدا کردم برای ps5 گرفتم ولی هنوز پلی ندادم :D این آپدیته قضیش چیه برای همه پلتفرما رایگان در اختیار قرار میگیره؟

من اکانت بازی یکی دو هفته پیش قیمت مناسب پیدا کردم برای ps5 گرفتم ولی هنوز پلی ندادم :D این آپدیته قضیش چیه برای همه پلتفرما رایگان در اختیار قرار میگیره؟

آره آپدیتا رایگانن. فقط اکسپنشن Dark Arisen که اکتبر میاد پولیه.

• Like
Reactions: mostafawarcraf

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or