Multi Platform Dragon's Dogma 2

DD 2.PNG
بالاخره بعد ماه ها حدس و گمان در سالگرد 10 سالگی این بازی ، امشب کپکام در یک رویداد اختصاصی از نسخه دوم بازی رونمایی کرد.

DD2 از موتور بازیسازی اختصاصی کپکام (RE Engine) توسع داده خواهد شد.
موتوری که نسل جدید نسخه های Resident Evil و همینطور DMC را در کارنامه درخشانش داره.

کارگردان بازی هیدیاکی ایتسونو ، کارگردان و تهیه کننده نسخه پیشین DD و همینطور عناوین تحسین شده نسخه دوم تا پنجم DMC هستن.

متن بالا موقتی هست و بعدا بروز میشه.

آپدیت میشه...

دوستان این بازی سبکش مثل The Chronicles of Narnia هستش ؟به راگنارک میرسه ؟

Narnian tarinat: Velho ja leijona (2005) ⭐ 6.9 | Adventure, Family, Fantasy

نه اما میتونی اون مجموعه رو تو بازی توسط یارهات (Pawn) رول پلی کنی.

اگه از راگنارک منظورت Gow Ragnarok هست که سوال بعدی لطفا.
این دوتا هیچ سنخیتی با هم ندارن.

DD2 بیشتر RPGعه که ویژگیهای مختص به خودش رو داره که تو هم سبکهای غربیش نمیبینیم.
علاوه بر خودت تعدادی رو به عنوان یار همراه داری که کمکت میکنن.
جستجو (اکسپلور کردن) خیلی جذابه ، مبارزاتش فوق العادست و کلا تو مواردی از این دست فوق العادست.

در مقابل داستان اونچنانی نداره ، فقط یه چیزی هست که کار رو راه بندازه.
برای تجربش هم نیاز به بازی کردن نسخه قبلی نداری.

الان برای پی اس ۵ فریم ریت رو بالا بردن یا نه؟ راهی هست ۶۰ فریم بشه ؟

نه همچنان. اگه تجهیزات مناسب داشته باشی انگار ۴۰فریم رو میتونی بگیری. من خیلی به این قرتی بازیا وارد نیستم ولی توی ردیت که اینطوری میگفتن :D

نه اما میتونی اون مجموعه رو تو بازی توسط یارهات (Pawn) رول پلی کنی.

اگه از راگنارک منظورت Gow Ragnarok هست که سوال بعدی لطفا.
این دوتا هیچ سنخیتی با هم ندارن.

DD2 بیشتر RPGعه که ویژگیهای مختص به خودش رو داره که تو هم سبکهای غربیش نمیبینیم.
علاوه بر خودت تعدادی رو به عنوان یار همراه داری که کمکت میکنن.
جستجو (اکسپلور کردن) خیلی جذابه ، مبارزاتش فوق العادست و کلا تو مواردی از این دست فوق العادست.

در مقابل داستان اونچنانی نداره ، فقط یه چیزی هست که کار رو راه بندازه.
برای تجربش هم نیاز به بازی کردن نسخه قبلی نداری.
مثل Dragon Age: The Veilguard قراره بیاد ؟

دوستان بازی ارزش خرید و تجربه و داره ؟ قیمتش استور ایکس باکس ترکیه شده حدود 28-9 دلار

من خودم هنو بازی نکردمش اما میتونم بگم با این قیمت اگه به سبک رول پلیینگ علاقه داری قطعا ارزش خرید داره. بازم بچه‌ها میتونن بهتر راهنمایی کنن.

سلام بر دوستان
میخوام این بازی رو روی pc بازی کنم( توسط cdkey اشتراکی)
اولین باره میخوام این کارو کنم، اگر کسی میدونه چطوره ممنون میشم توضیح بده ...
آفلاینه دیگ؟

خوب من هفته پیش بازیو تهیه کردم
نسخه Ps5

اول بگم که خیلی منتظر بازی بودم ولی شرایطش زمانی که منتشر شد خوب نبود اصلا

چون میدونم خیلیا منتظر هستن ببینن بازی قابل Play دادن هست پس از بعد فنی میگم.

بازی خیلی بهبود پیدا کرده و من قبل خرید بازی کلی Reddit بالا و پایین کردم و ویدیو دیدم تا مطمئن شدم.

اول از همه یک لطفی در حق خودتون بکنید و همون اول از داخل منو RT خاموش کنید.
بعد هم motion blur و بعد میتونید انتخاب کنید مکس روی 30 فریم باشه یا متغییر ، برای من متغییر بهتر بود ولی همین گزینه مکس 30 فریم هم خیلی خوبه چون اون اوایل وجود نداشت!!
هنوز 60 فریمی در کار نیست و معلوم هم نیست کی اضافه بشه اصلا ولی بازی واقعا روان هست و حالت متغییر شاید چیزی نزدیک به 50 بشه دقیقا نمیدونم.

گزینه 120 HZ هم اضافه شده که اگه مانیتور یا TV شما پشتیبانی بکنه عالیه

من تاحالا با هیچ باگی روبرو نشدم و فعلا همچی آروم درست پیش رفته که خوب بایدم اینطور باشه بعد 4 یا 5 ماه از انتشار و امیدوارم همینطور پیش بره.

گرافیک بازی خوبه و محیط ها و طراحی ها هم خیلی زیباست.

از گیم پلی بازی بگم، دیدید که چقدر همه بازیا داره شبیه هم میشن؟ عناوین یوبیسافت که همه مثل هم هستن؟ خوب این بازی اینطوری نیست و واقعا متفاوته اما یکسری اصول رعایت کرده.
یک سیستمی هست به اسم Pawn که واقعا جالبه هر پلیر یک Pawn اصلی و دوتا Pawn اضافه داره و شما یک تیم چهار نفر تشکیل میدید
Pawn اصلی که همیشه با شما هست اما فرعی ها رو میشه مدام تغییر داد و شما همش ترکیبی جدید و لول بالاتر امتحان می کنید حتی میتونید Pawn خودتون برای پیلر های دیگه قرار بدید، شما میتونید برای Pawn خودتون یک request انتخاب کنید و برای انجام اون به بقیه پلیر ها جایزه بدید و اینطوری تجربه Pawn خودتون هم بالاتر میره و امتیاز میگیره و به نفع شماست، هیچکدام از این ویژگی ها نیاز به PS Plus نداره.

شب های بازی واقعا تاریک و خطرناک و بعضا موجودات متفاوتی داره.
همیشه یک Camp kit همراه داشته باشید که ترجیحا داخل Inventory خودتون یا Pawn اصلی باشه چون زیاد پیش میاد Pawn ها از دره یا کوه یا یک ارتفاع عادی پرت شن پایین و این یک ایراد اصلی بازیه و Damage fall بازی واقعا شوخی نیست به راحتی خودتون یا Pawn ها آسیب میبینید.سیستم بالا رفتن از صخره و کوه به خوبی عنوانی مثل Skyrim نیست اما کارایی خودشو داره پس مراقب باشید.
از آیتم ها استفاده کنید همش نگهشون ندارید به غیر بعضی آیتم های خاص که باید فکر شده استفاده بشن مثل Wakestone یا Ferrystone

مبارزات بازی خیلی جالبی داره و برای مثال جنگیدن با یک Cyclops و بالا رفتن ازش و فرو کردن شمشیر داخل چشمش یک حالیه
از طرفی استفاده از مهارت ها تایمی نیست و تا جایی که Stamina دارید امکان پذیر هست برخی از این مهارت ها بیشتر شبیه به بازی های اکشن ماجراجویی تا یک RPG که این نکته خیلی خوبیه

در کل بازی واقعا خوبی هست و معلومه وقت و انرژی براش گذاشته شده و بین این همه بازی AAA شبیه هم یک عنوان متفاوت و قوی هست فقط کاش بازی اول بهینه می شد و بعد انتشار پیدا می کرد یا همین ماه با این شرایط تازه منتشر می شد و یکسری رفتار ها مثل micro transactions از Capcom سر نمی زد.

آخرین ویرایش:
خب TGS هقته بعده و به احتمال زیاد اکسپنشن اونجا معرفی میشه.
ولی قبل از اون امروز یک آپدیت خوب برای بازی اومد:
Casual mode اضافه شد که خب مشخصه و انتخاب سختی بازیه برای پلیرهای تازه کار.
آپدیت پرفورمنس هم داریم و بار پردازشی روی CPU روی کنسولها و هم PC کمتر شده.
مثل اینکه فریم دهی مخصوصا تو شهرها خیلی بهتر شده.
مشکلات مربوط به کرش کردن و... رو کاهش دادن و...

Dragon's Dogma 2 - To all Dragon's Dogma 2 players on Steam - Title Update - Steam News

=========
نکته جالبش اینه که همه دنبال اضافه شدن Hard Mode بودن ولی مود Easy - Casual اضافه شد :D
احتمالا سختی هارد با اکسپنشن معرفی میشه.
ببینیم کپکام تو TGS چیکار میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or