Multi Platform Dragon Age: The Veilguard

سازنده
Bioware
تاریخ انتشار
October 31, 2024
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
dragon-age-veilguard-eacom-coming-soon-16x9.jpg.adapt.crop191x100.1200w.jpg
--------------------------------------------
سازنده: Bioware
ناشر: Electronic Arts
تاریخ عرضه: 31 اکتبر 2024 (10 آبان 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------
تاپیک جامع دنیای دراگون ایج: Dragon Age Universe [ پست اول خوانده شود.]
اطلاعات
  • هنگام کاراکتر سازی میتوانید از 6 بکگراند یکی را انتخاب بکنید که در دیالوگها و گیمپلی تاثیر دارند، از کلاغهای آنتیوا تا گری واردنها.​
  • میتوانید به عنوان یک انسان، الف، دوارف یا کناری بازی کنید.​
  • شما میتوانید شخصیت اصلی خود در دراگون ایج اینکوئیزیشن را دوباره بسازید و تصمیمات کلیدی از بازی قبلی بگیرید که در Veilguard تاثیر گذار است.​
  • بازی اپن ورلد نیست و ساختاری Mission-Based و نسبتا خطی دارد. البته هر منطقه جاهای مختلفی برای گشت و گذار دارد که میتوانید به آن برگردید.​
  • سایز گروهی که با ماموریتهای میروند 3 نفر هست، پلیر به علاوه 2 همراه.​
  • برخلاف دراگون ایج های قبلی نمیتوانید کنترل همراهان خود را مستقیم به دست بگیرید اما میتوانید به آنها فرمان صادر کنید.​
  • Romance در بازی وجود دارد و اگر شما برای کاراکتری اقدام نکنید ممکن است او با شخص دیگری از گروه شما رابطه برقرار کند.​
  • همراهان شما ماموریتهای مخصوص خود را دارند که همگی با خط داستانی اصلی نیز مرتبط هستند.​
  • هر Companion دسترسی به 5 ابیلیتی دارد، ولی پلیر تنها با 3 ابیلیتی میتواند وارد مبارزه بشود.​
  • ماکزیموم لولی که میتوانید به آن برسید 50 هست.​
  • آهنگساز این قسمت هانس زیمر خواهد بود.​
تریلرها
-------------

آخرین ویرایش:
- هر companion دسترسی به 5 تا ابیلیتی داره، ولی شما فقط با 3 تاش میتونی وارد مبارزه بشی

- در Veilguard قرار نیست companion هاتون فقط برای شما عشوه بیان و دلبری کنن و امکانش هست جذب بقیه اعضای تیمتون بشن و با آنها وارد رابطه romantic بشن

- جنسیت نقشی در تعیین روابط دوستانه و عاشقانه بازی نخواهد کرد

How Romance And Relationships Work In Dragon Age: The Veilguard

1720679666947.jpeg

1720679678791.jpeg

جدای از اینکه خود بازی چه شرایطی داره ، این تریلر واقعا خوب بود.
به نظرم این رو باید اول نشون میدادن.

برای دوستانی که نسخه های قبل رو بازی نکردن این تریلر بد اسپویل داره ها.
خود دانید.
البته چیزی از قبل نمیگه ولی اگه میخواید اونها رو بازی کنید نبینین ، توضیح بدم خودش اسپویله.

جدای از اینکه خود بازی چه شرایطی داره ، این تریلر واقعا خوب بود.
به نظرم این رو باید اول نشون میدادن.

برای دوستانی که نسخه های قبل رو بازی نکردن این تریلر بد اسپویل داره ها.
خود دانید.
البته چیزی از قبل نمیگه ولی اگه میخواید اونها رو بازی کنید نبینین ، توضیح بدم خودش اسپویله.
ارزش داره وقت بزارم نسخه قبلی رو بازی کنم؟

اگه المان های RPG رو درست حسابی پیاده کرده باشن به راحتی +90 ـه .
اینجور که پیداست واسه شخصیتا هم قشنگ سنگ تموم گذاشتن Good old Bioware 8->

اون Bioware قدیمی که خیلی وقته دیگه نیست ولی این نسل جدید هم روی مسیر درستیه، بازی المان‌های قدیمی RPG مثل یک ترکیب Party Based دانجن کرالر یا سیستم پخته برگرفته از TTRPG را نداره. بازی مشخصه که کاملاً action focus هست ولی خب جمع و جوره، به نظر میاد سیستم customize قوی داشته باشه ، خوشحالم که شنیدم خبری از side mission های تکراری نیست. ولی برای رسیدن به متا 90 باید خیلی narrative قوی داشته باشه، به نظرم روی 80 یا 84 بیفته.

در هر صورت مهم ترین دلیل من برای خرید این بازی یه چیزه:

1723756076625.png

فوق العاده.
ببین ضعیف ترین نسخش رو که ما به عنوان طرفدارهای سری میگیم INQUISITION باشه خودش Goty شده. (البته دعوا بین نسخه دوم و ایشونه ولی خب بماند)
دیگه خودت حساب کن با چی طرفی.
Origins رو که رسما فضاییها اومدن تو بایوور ساختن و رفتن.
=========
بچه ها کمر بستن به قصد اسپویل ولی شما دقت نکن :))

آره، پیشنهادم اینه که نسخه GOTY بازی سوم DAI را با اکسپنشن Trespasser بری، با اینکه بازی تو بعضی قسمت‌ها بد میره روی مخ ولی خوب میتونه lore برات باز کنه

تاپیک بازی چرا اینقدر خلوته ؟ ی rpg به این خوبی هم گرافیکش خوبه هم گیم پلیش درسته مبارزات ریل تایم کامل شده بر عکس قبلیا اما مشخصا روی بخشای نقش افرینی دیگش مثل رومانسش خیلی وقت گذاشتن .

تاپیک بازی چرا اینقدر خلوته ؟ ی rpg به این خوبی هم گرافیکش خوبه هم گیم پلیش درسته مبارزات ریل تایم کامل شده بر عکس قبلیا اما مشخصا روی بخشای نقش افرینی دیگش مثل رومانسش خیلی وقت گذاشتن .
طراحی شخصیت ها بازی نچسبه به غیر مسائل ووک از طرفی حس می کنم بازی از اون اتمسفر دارک نسخه های قبلی مخصوصا اوریجین فاصله گرفته بعد تجربه بد دراگون ایج 2 و 3 مگر اینکه تا بازی بیاد و بتونه موفق ظاهر بشه تا هایپی ایجاد بکنه تریلر ها هم همچین هایپی برای من نداشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or