Multi Platform Dragon Age: Origins

سلام !

بازي Dragon Age يكي از بازي هايي بود كه در زمان اولين نمايش خود در سال 2004 بسيار سر و صدا كرد اما خيلي وقت بود از بازي خبري نبود تا اينكه بعد از اينكه EA استوديو Bioware رو مال خود كرد اعلام كرد كه بازي هنوز در دست ساخت هست و در GDC 2008 اعلام شد كه بازي در سال 2009 عرضه ميشود .

Matt Atwood يكي از مسئولان Bioware هست بالاخره رسما اعلام كرد كه بازي قبل از April 2009عرضه ميشود

وي ميگه زماني كه شما چنين اظهار نظري ميكنيد : اين يك بازي RPG كه همه منتظرشند . شما بايد شديدا تلاش كنيد و بر روي ان بسيار زمان بذاريد

Atwood اضافه ميكنه : من فكر ميكنم ما كاري ميكنيم كه باعث افتخار خودمون و هيجان شديد طرفدارانمان شده . همچنين Atwood قول داده اطلاعات جديد به زودي عرضه بشود

Dragon Age بازي بود كه به اعتقاد خيلي ها جانشين درست و كامل Baldur's Gate هست

همانطور كه ميدانيد بازي براي PC فقط تاييد شده و از سال 2004 قرار بود فقط بر روي PC منتشر شود .Atwood هم تاييد كرده كه بازي براي PC هست اما در مورد اينده و انحصاري بودنش چيزي نگفته
dragonage.jpg

ممنون از کسری

با warriorعمرا نمی شه بازی روتموم کرد!من 2-3 هفته با این کلاس بازی کردم..همه مراحل رو رد کردم اما نتونستم آرچ دیمون رو بکشم دوباره از اول با میج شروع کردم!
ولی هیج raceای qunariنمی شه من از stenبیشتر از همه خوشم میاد!کسی مدی سراغ دارهکه بشه توش qunariشد؟
من بازی رو با human warrior تموم کردم رو normal، برای کشتن archdemon هم wyne , liliana , alistair تو گروهم بودن که این الیستر نامرد نذاشت ضربه آخرو خودم به آرچدمون بزنو و کشتش!
منم کشورو دادم دست آنورا:biggrin1:

اونجا یه قسمت جنگل هست که مه داره وقتی میری تو مه دوباره برمیگردی سر جای اولت برای اینکه بتونی از این مه رد بشی یا باید با اون پیرمرد دیوونه هه که نزدیکای قبرستون چادر داره حرف بزنی یا با اون درخته که آواز میخونه هر کدومشون یه ماموریت بهت میدن که در ازاش بهت یه چیزی بدن که بتونی درختای دیگه رو گول بزنی تا بذارن از توی مه رد بشی
آها مرسی :love:

آقا من بازی رو دوباره میخوام برم ...گویا چندتایی شخصیت از دستم دررفته ...
میتونید بگید هر کدوم رو کجا میتونم ببینم ؟
اگه Approval ـت با Zaven (?)خیلی بالا باشه بازم بهت خیانت میکنه ؟
=-=-=-=-=-=-=-=
ویرایش:
یه سوال دیگه
آلیستر روابطش باهام زیاد خوب نیست
تا حالا منفی 23 تا از روابطمون کم شده :biggrin1:
چه کنم دوباره باهام خوب بشه؟؟؟
توی بعضی از تصمیمات به نظر اون عمل کن ...میتونی بهش Gift هم بدی ...توی کمپ هم که میری باهاش حرف بزن ...میتونی دلشو به دست بیاری :دی

آخرین ویرایش:
این الیستر نامرد نذاشت ضربه آخرو خودم به آرچدمون بزنو و کشتش!
منم کشورو دادم دست آنورا:biggrin1:
البته میشه یه کاری کرد که خودت بزنی مثل من اون که زیاد با الیستر دوست نباشی میتونی بزنی

تا حالا منفی 23 تا از روابطمون کم شده
یه سری چیز تو بازی هست که اسمش هدیه بهش بده تا درست بشه یا باهاش حرف بزن ( البته خوب ) تا بهتر بشه

یه سوال دیگه
تا حالا منفی 23 تا از روابطمون کم شده :دی
چه کنم دوباره باهام خوب بشه؟؟؟

آلیستر دوتا هدیه داره که خیلی approval شو میبره بالا ... یکی گردنبنده مادرشه که تو میز تو دفتر آرل ایمونه یکیم سپر دانکنه که تو مخفیگاه گری واردناس البته سپررو تا اواخر بازی نمیتونی پیدا کنی ... غیر از این تو هدایا هرچیز تراشیده شده از سنگ و چوبی رو مثل مجسمه بهش بدی خیلی کیفور میشه ...

اگه Approval ـت با Zaven (?)خیلی بالا باشه بازم بهت خیانت میکنه ؟

توی اون تیکه خیانت توی دنریم اگه Approval شو از وقتی عضو شده باشه هیچی بالا نبرده باشی اونجا میره طرف دشمن اگه یکم بالا برده باشی خیانت نمیکنه ولی کمکیم نمیکنه ... اگه خیلی بالا برده باشی وایمیسه و کنارت میجنگه ...

آخرین ویرایش:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=913094&postcount=425

جوابمو کسی داد؟ :دی

کسی میگه Blood Mage چیه ؟ :">
Blood Mage یکی از تخصص های(Specialization) کلاس Mage هست.هر کلاس چهار تا تخصص داره و در هنگام رسیدن به Level های 7 و 14 میتونی تخصص هاتو انتخاب کنی.(حداکثر دوتا).انتخاب تخصص ها جدا از چند امتیاز خاص چندتا Spell جدید نیز برات باز میکنه.
پ.ن:چکار میکنه این Megan Fox:دی

آلیستر دوتا هدیه داره که خیلی approval شو میبره بالا ... یکی گردنبنده مادرشه که تو میز تو دفتر آرل ایمونه یکیم سپر دانکنه که تو مخفیگاه گری واردناس البته سپررو تا اواخر بازی نمیتونی پیدا کنی ... غیر از این تو هدایا هرچیز تراشیده شده از سنگ و چوبی رو مثل مجسمه بهش بدی خیلی کیفور میشه ...
یه سری چیز تو بازی هست که اسمش هدیه بهش بده تا درست بشه یا باهاش حرف بزن ( البته خوب ) تا بهتر بشه

آقایون ضمن تشکر باید بگم که من این هدیه ها رو چه طوری باید بهشون بدم؟؟؟
توی حرف زدن باهاشون گزینه ای هست؟؟؟ آخه وقتی میخوام ازشون استفاده کنم و روش راست کلیک میکنم دیدن اطلاعات و DESTROY فقط روشن هستن و هدیه دادن DISABLE هست :confused:

برای دادن هدیه یه بار I رو بزن و برو رو شخصیتی که می خوای بهش هدیه بدی بعد هدیه رو بکش ببر رو شخصیت مورد نظر

در مورد حرف زدنم بگم بستگی به موقعیت داره و باید زبان انگلیسیت تا حد متوسط باشه و گرنه مثل بقیه بازیها از پیش تعیین شده نیست

==

که تو مخفیگاه گری واردناس البته سپررو تا اواخر بازی نمیتونی پیدا کنی ... غیر از این تو هدایا هرچیز تراشیده شده از سنگ و چوبی رو مثل مجسمه بهش بدی خیلی کیفور میشه ...
این کجاست من پیداش نکردم

این کجاست من پیداش نکردم

برای گرفتن این سپره (که خدایی سپر خیلی خفنیه) اول باید Riordan (همون گری واردنی که هاو اسیرش کرده بود) رو نجات بدی بعد از نجاتش و بعد از اینکه از قلعه فرار کردی میتونی تو دفتر آرل ایمون ببینیش اونجا باهاش در مورد Grey Warden Cache صحبت کن تا بهت کلیدشو بده ... محلش ساختمون Warehouse توی Denerim Market District هستش ... اتاق پشت قفسه مخفی شده ... با اینکه از همون اول بازیم میشه رفت اونجا ولی نمیشه از اون قفسه هه رد شد باید حتما اینکارو انجام بدی ... برای equip کردنشم حتما مثل شمشیر sten اول باید هدیه بدیش بعدش خواستی میتونی خودتم equip کنیش

) وقتی شخصیتم اپگرید میشه و باید تو یک منو قدرت هاشو افزایش بدیم 6 تا گزینه میاد و من نمیدون کدومشون را باید بهش اضافه کنم . یعنی نمیدونم این 6 تا هر کدومشون چیکار میکنن لطفا یکی توضیح بده
هر کدوم رو اضافه کنی فرق نداره اما اگر بر حسب کلاس که هستی اضافه کنی خیلی تاثیرش بهتره
مثلا اگه Mage باشی رو magic باید تکیه کنی یا اگه Warrior رو گزینه اول

یک شخصیت جدید به اسم لیانا به گروهم اضافه شده که همونطور که گفتید میتونید درهای قفل را باز کنه ولی بعضی از درهار هر کاری میکنم نمیتونه باید چیکار کنم
باید لول آپ بشه

تعداد شهر ها توی بازی زیاده من باید از کدوم شهر شروع به انجام ماموریت ها کنم
اگه خط داستانی بازی رو فقط می خوای ماموریت های Blight رو باید بری

ترتیبی هست یا دل به خواهی میتونم هر کدوم رو که خاستم انجام بدم ؟؟؟؟4) بعضی از ایتم ها هیچ استفاده ای ندارند من باید با اونها چیکار کنم ؟؟؟ 5) به نظرتون یک گروه قوی شامل چه نژاد ها با چه قدرت هایی باید باشه برای بازدهی بالا ؟؟؟منتظر پاسختون هستم . خدانگهدار ......
نه ترتیبی نیست هر کدوم رو رفتی فرق نمیکنه
می تونی اون ایتم های بدرد نخور رو بفروشی

گروه قوی
دو تا Warrior من بیشتر با (الیستر و خودم می رفتم)
دو تا هم جادوگر Wayne - morigan

برای دادن هدیه یه بار I رو بزن و برو رو شخصیتی که می خوای بهش هدیه بدی بعد هدیه رو بکش ببر رو شخصیت مورد نظر

در مورد حرف زدنم بگم بستگی به موقعیت داره و باید زبان انگلیسیت تا حد متوسط باشه و گرنه مثل بقیه بازیها از پیش تعیین شده نیست
مرسی
زبانم هم در حد متوسط هست خدا رو شکر :دی

دوستان من کاراکترم رو به دو تا شمشیر مجهز کردم و تا تونستم براش کمبو های two weapons گرفتم اما یه بار اشتباه کردم یه کمبو برای two handed wepoan گرفتم که الان به کارم نمیاد
چه طور میتونم عوضش کنم؟؟؟
در ضمن این مردک الف rouge هست رو ای کاش میکشتم :biggrin1: آخه نمیتونه قفل ها رو باز کنه
باید چه قابلیتی براش بگیرم که بتونه این کار رو انجام بده؟:confused:

دوستان من کاراکترم رو به دو تا شمشیر مجهز کردم و تا تونستم براش کمبو های two weapons گرفتم اما یه بار اشتباه کردم یه کمبو برای two handed wepoan گرفتم که الان به کارم نمیاد
چه طور میتونم عوضش کنم؟؟؟
در ضمن این مردک الف rouge هست رو ای کاش میکشتم :biggrin1: آخه نمیتونه قفل ها رو باز کنه
باید چه قابلیتی براش بگیرم که بتونه این کار رو انجام بده؟:confused:

در مورد اون آپگرید اشتباهی کاریش نمیشه کرد ... اگه خیلی برات مهمه تنها راهش اینه برگردی به سیو قبلی ... در مورد Zevran ام باید بگم کاراکتر خیلی بدردبخوریه اینم که تو قفل باز کردن تخصص نداره بخاطر تمرکز آپگریداش روی تخصص assassin هستش اگه بتونی پشت دشمن بذاریش که بک استب کنه از هر warrior ای بیشتر دمج میزنه ...

قابلیت قفل باز کردن همون اول هستش تو قسمت توانایی های اصلی rough اسمش الان یادم نیست توضیحاتشو تو صفحه آپگرید بخونی خودش میگه ... در ضمن للیانا از همون اول تو قفل باز کردن وارده میتونی اونو بذاری تو گروهت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or