Multi Platform Dragon Age: Origins

سلام !

بازي Dragon Age يكي از بازي هايي بود كه در زمان اولين نمايش خود در سال 2004 بسيار سر و صدا كرد اما خيلي وقت بود از بازي خبري نبود تا اينكه بعد از اينكه EA استوديو Bioware رو مال خود كرد اعلام كرد كه بازي هنوز در دست ساخت هست و در GDC 2008 اعلام شد كه بازي در سال 2009 عرضه ميشود .

Matt Atwood يكي از مسئولان Bioware هست بالاخره رسما اعلام كرد كه بازي قبل از April 2009عرضه ميشود

وي ميگه زماني كه شما چنين اظهار نظري ميكنيد : اين يك بازي RPG كه همه منتظرشند . شما بايد شديدا تلاش كنيد و بر روي ان بسيار زمان بذاريد

Atwood اضافه ميكنه : من فكر ميكنم ما كاري ميكنيم كه باعث افتخار خودمون و هيجان شديد طرفدارانمان شده . همچنين Atwood قول داده اطلاعات جديد به زودي عرضه بشود

Dragon Age بازي بود كه به اعتقاد خيلي ها جانشين درست و كامل Baldur's Gate هست

همانطور كه ميدانيد بازي براي PC فقط تاييد شده و از سال 2004 قرار بود فقط بر روي PC منتشر شود .Atwood هم تاييد كرده كه بازي براي PC هست اما در مورد اينده و انحصاري بودنش چيزي نگفته
dragonage.jpg

ممنون از کسری

دوستان اون پکی که زره و این جور چیزا اضافه میکرد رو بدید. چون اون لینک رپیدشیری که دوستمون داده بود رو من امروز میخواستم دانلود کنم که Error میده و نمیشه دانلود کرد.
rapidshare.com/files/327281078/wasd.part1.rar
rapidshare.com/files/327281078/wasd.part2.rar
rapidshare.com/files/327281078/wasd.part3.rar
این ها لینک هایی بود که دوستمون دادن.

لطفاً یه لینک دیگه بزارید ازشون.

ممنون.;)

در مورد اون آپگرید اشتباهی کاریش نمیشه کرد ... اگه خیلی برات مهمه تنها راهش اینه برگردی به سیو قبلی ... در مورد Zevran ام باید بگم کاراکتر خیلی بدردبخوریه اینم که تو قفل باز کردن تخصص نداره بخاطر تمرکز آپگریداش روی تخصص assassin هستش اگه بتونی پشت دشمن بذاریش که بک استب کنه از هر warrior ای بیشتر دمج میزنه ...

قابلیت قفل باز کردن همون اول هستش تو قسمت توانایی های اصلی rough اسمش الان یادم نیست توضیحاتشو تو صفحه آپگرید بخونی خودش میگه ... در ضمن للیانا از همون اول تو قفل باز کردن وارده میتونی اونو بذاری تو گروهت
اعوذ بالله من اشیطان الرجیم
مشکل شد دو تا :biggrin1:
للیانا کیه؟؟؟اصلا تو گروهم نیست
من تا وقتی موریگان هست طرف زن دیگه ای نمیرما :دی:flowers:

دوستان اون پکی که زره و این جور چیزا اضافه میکرد رو بدید. چون اون لینک رپیدشیری که دوستمون داده بود رو من امروز میخواستم دانلود کنم که Error میده و نمیشه دانلود کرد.
http://thepiratebay.org/torrent/5154694/Dragon_Age_Origins_DLC.ShareReactor
دو تا DLC با یه عالمه ایتم(BLOOD DRAGON ARMOR plate):love:

اعوذ بالله من اشیطان الرجیم
مشکل شد دو تا :biggrin1:
للیانا کیه؟؟؟اصلا تو گروهم نیست
من تا وقتی موریگان هست طرف زن دیگه ای نمیرما :دی:flowers:
للیانا توی lothering هستش (همون شهری که بعد از جنگ ostagar میرسی بهش) توی اون شهره دو تا همراه میتونی برداری یکیش استنه که توی قفس بیرون شهر زندانیه و اول باید آزادش کنی ... اون یکیم للیاناس که توی Bar هستش و خودش ازت میخواد که بیاد همراهت ... در زمینه از کار انداختن تله ها و بازکردن قفلا کارش درجه یکه البته اگه از lothering بدون این دوتا بری دیگه نمیتونی پیداشون کنی چون جفتشون توی حمله دارک اسپاون به شهر میمیرن و دیگه حتی نمیتونی به شهر برگردی ...

سلام
میشه loghain رو وارد گروه کرد ، بونه اینکه alistar رو از دست بدیم ؟ چجوری ؟
-----
پ.ن : این flemeth رو از کجا پیدا کنم ؟ در رابطه با چیزی که موریگان ازم میخواد .

سلام
میشه loghain رو وارد گروه کرد ، بونه اینکه alistar رو از دست بدیم ؟ چجوری ؟
-----
پ.ن : این flemeth رو از کجا پیدا کنم ؟ در رابطه با چیزی که موریگان ازم میخواد .
نه نمیشه یا باید loghain او بکشی یا آلیستر از گروهت میره اصولا کشتنش به صرفه تره ... جدا از اینکه آدم دلش خنک میشه آلیستر تانک خیلی بهتریه تا loghain ...

کلبه flemeth روی نقشه مشخصه برای اون کوئسته میتونی باهاش حرف بزنی و خودش کلیدو بهت میده یا میتونی بکشیش و کلیدو ازش بگیری ...

للیانا توی lothering هستش (همون شهری که بعد از جنگ ostagar میرسی بهش) توی اون شهره دو تا همراه میتونی برداری یکیش استنه که توی قفس بیرون شهر زندانیه و اول باید آزادش کنی ... اون یکیم للیاناس که توی Bar هستش و خودش ازت میخواد که بیاد همراهت ... در زمینه از کار انداختن تله ها و بازکردن قفلا کارش درجه یکه البته اگه از lothering بدون این دوتا بری دیگه نمیتونی پیداشون کنی چون جفتشون توی حمله دارک اسپاون به شهر میمیرن و دیگه حتی نمیتونی به شهر برگردی ...
بسمک العظیم والاعظم :biggrin1:
چه کنم حالا؟یعنی کلا باید قید قفل باز کردن رو بزنم؟؟؟استن تو گروهمه ولی للیانا نیست :-"
حالا یه سوال دیگه:blushing:
من zathrian رو بردم پیش بانوی جنگل بعدش نمیدونم زنه میخواست محاکمه اش کنه یا یه همچین چیزی اون از من کمک خواست منم نامردی نکردم گفتم تو تحت حمایت منی :biggrin1: بعد با هزار زور و زحمت این گرگ نما های بی ریخت رو کشتم بعدش وقتی با zathrian صحبت میکنم و ازش یه چیزایی در مورد این که اگه تو بمیری چه اتفاقی میفته می پرسم که بعدش یه سری درخت و جک و جونور بهم حمله میکنن که چون من خونم بعد از اون مبارزه کم بوده خیلی سریع میمیرم :(
مشکل از کجاست؟:confused:

بسمک العظیم والاعظم :biggrin1:
چه کنم حالا؟یعنی کلا باید قید قفل باز کردن رو بزنم؟؟؟استن تو گروهمه ولی للیانا نیست :-"
حالا یه سوال دیگه:blushing:
من zathrian رو بردم پیش بانوی جنگل بعدش نمیدونم زنه میخواست محاکمه اش کنه یا یه همچین چیزی اون از من کمک خواست منم نامردی نکردم گفتم تو تحت حمایت منی :biggrin1: بعد با هزار زور و زحمت این گرگ نما های بی ریخت رو کشتم بعدش وقتی با zathrian صحبت میکنم و ازش یه چیزایی در مورد این که اگه تو بمیری چه اتفاقی میفته می پرسم که بعدش یه سری درخت و جک و جونور بهم حمله میکنن که چون من خونم بعد از اون مبارزه کم بوده خیلی سریع میمیرم :(
مشکل از کجاست؟:confused:

برا قفل مفلا تنها راهش اینه که از zevran استفاده کنی ... باز کردن قفلا یا از کار انداختن تله ها خودش یه دنیا exp میده ...
والا من نمیدونم دقیقا چیکار کردی که اینطوری شده ولی تو اینجا باید یا طرف zathrian رو بگیری و گرگ نماها رو بکشی تا نفرینو از بین ببره یا طرف گرگ نماها رو بگیری و zathrian رو شیکست بدی بعد قانعش کنی نفرینو از بین ببره ... یه راه دیگم اینه که اگه cunning بالایی داشته باشی گرگ نماها رو راضی کنی که بیخیال از بین بردن نفرین بشن و برین همه الفارو بکشین ... تو راه سوم به جای یه لشکر الف تیرانداز موقع جنگ بهت یه لشکر گرگ نما میده ...
راه دوم آسون تره چون zathrian فقط دوتا درخت احضار میکنه فقط بعدش با حرف زدن رازیش کن و نفرینو از بین ببر تا همون لشکر الفای تیراندازو بهت بده ... خدایی تو جنگ آخر داشتن یه گروه دوربرد خیلی کارو راحت میکنه ...

برا قفل مفلا تنها راهش اینه که از zevran استفاده کنی ... باز کردن قفلا یا از کار انداختن تله ها خودش یه دنیا exp میده ...
والا من نمیدونم دقیقا چیکار کردی که اینطوری شده ولی تو اینجا باید یا طرف zathrian رو بگیری و گرگ نماها رو بکشی تا نفرینو از بین ببره یا طرف گرگ نماها رو بگیری و zathrian رو شیکست بدی بعد قانعش کنی نفرینو از بین ببره ... یه راه دیگم اینه که اگه cunning بالایی داشته باشی گرگ نماها رو راضی کنی که بیخیال از بین بردن نفرین بشن و برین همه الفارو بکشین ... تو راه سوم به جای یه لشکر الف تیرانداز موقع جنگ بهت یه لشکر گرگ نما میده ...
راه دوم آسون تره چون zathrian فقط دوتا درخت احضار میکنه فقط بعدش با حرف زدن رازیش کن و نفرینو از بین ببر تا همون لشکر الفای تیراندازو بهت بده ... خدایی تو جنگ آخر داشتن یه گروه دوربرد خیلی کارو راحت میکنه ...
مشکل اینه که zevran هیچ قفلی رو باز نیکنه :sick:

seed بالایی داره راحت دانلود می شه...
آره داره خوب دانلود میشه.
مشکل اینه که zevran هیچ قفلی رو باز نیکنه :sick:
آره بی اُرزس (درست نوشتم ؟ :دی ). من خودم این کارا رو انجام میدادم. البته من خودم هم Dual Weapon بودم و اون قابلیت قفل باز کردنم روی 4 بود. :دی
در کل به خودت متّکی باش :دی

بچه ها يه كم درباره اين بازي توضيح ميدين بعد براي 360 هم است:biggrin1:
تا جایی که من شنیدم انحصاری برای pc بود الان نمیدونم سازنده هاش از انحصار خارجش کردن یا نه :biggrin1:
آره بی اُرزس (درست نوشتم ؟ :biggrin1: )
نه غلطه :دی عرضه درسته
لبته من خودم هم Dual Weapon بودم و اون قابلیت قفل باز کردنم روی 4 بود. :biggrin1:
در کل به خودت متّکی باش :biggrin1:
کدوم قابلیت رو باید واسه کاراکترم بگیرم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or