Multi Platform Dragon Age: Origins

سلام !

بازي Dragon Age يكي از بازي هايي بود كه در زمان اولين نمايش خود در سال 2004 بسيار سر و صدا كرد اما خيلي وقت بود از بازي خبري نبود تا اينكه بعد از اينكه EA استوديو Bioware رو مال خود كرد اعلام كرد كه بازي هنوز در دست ساخت هست و در GDC 2008 اعلام شد كه بازي در سال 2009 عرضه ميشود .

Matt Atwood يكي از مسئولان Bioware هست بالاخره رسما اعلام كرد كه بازي قبل از April 2009عرضه ميشود

وي ميگه زماني كه شما چنين اظهار نظري ميكنيد : اين يك بازي RPG كه همه منتظرشند . شما بايد شديدا تلاش كنيد و بر روي ان بسيار زمان بذاريد

Atwood اضافه ميكنه : من فكر ميكنم ما كاري ميكنيم كه باعث افتخار خودمون و هيجان شديد طرفدارانمان شده . همچنين Atwood قول داده اطلاعات جديد به زودي عرضه بشود

Dragon Age بازي بود كه به اعتقاد خيلي ها جانشين درست و كامل Baldur's Gate هست

همانطور كه ميدانيد بازي براي PC فقط تاييد شده و از سال 2004 قرار بود فقط بر روي PC منتشر شود .Atwood هم تاييد كرده كه بازي براي PC هست اما در مورد اينده و انحصاري بودنش چيزي نگفته
dragonage.jpg

ممنون از کسری

بچه ها با این تعریفایی که شما کردین من دارم سکته میکنم ! میخوام حتما بازی کنم :eek:
راستش همیشه کنسول باز بودم :دی
تازه pcـیم قابلیت اجرای بازی پیدا کرده!
میتونم با این سیستم بازیش کنم؟
cpu E5300 2.6
vga 9500 GT 1gig
2gig ram
فقط خدا کنه برام سخت نباشه :دی

مرسی

سلام
یه سوال: این DLC هایی که برای بازی اومده چه جوریه؟ یعنی منظورم اینه که فقط یه سری quest و محیط جدید آزاد میکنه یا چیز دیگه ای هم داره
ممد " nameless " یه توضیحاتی داده ، چند صفحه آخر رو ببین ، پیداش میکنی .
شاید تو طرفداران rpg هم نوشته باشه .
بچه ها با این تعریفایی که شما کردین من دارم سکته میکنم ! میخوام حتما بازی کنم
راستش همیشه کنسول باز بودم
تازه pcـیم قابلیت اجرای بازی پیدا کرده!
میتونم با این سیستم بازیش کنم؟
cpu E5300 2.6
vga 9500 GT 1gig
2gig ram
فقط خدا کنه برام سخت نباشه
اینکه سیستمت اجراش میکنه یا نه رو نمیدونم . ولی بازیش هم برای ps3 و هم x360 اومده .
اگر کنسول بازی با همون بازیش کن .

یه سوال: این DLC هایی که برای بازی اومده چه جوریه؟ یعنی منظورم اینه که فقط یه سری quest و محیط جدید آزاد میکنه یا چیز دیگه ای هم داره

ممنون
DLC های رسمی تو اونایی که من گرفتم 2تاشون 2تا کوئست و منطقه جدید آزاد میکنن و بقیه یه سری آیتم به اینونتوریت اضافه میکنن!
ملت هم بیکار ننشستن و دستاورد های ارزشمند خودشون در زمینه مودسازی (از جمله N*de Characters :دی ، ست های آیتم جدید ، چهره و فیزیک متفاوت کاراکترها و ... )رو در اینجا قرار دادن!
چیزای جالبی داره! Megan Fox در نقش موریگان مثلا :دی

مگه آخر بازي هركي نميره دنبال كاره خودش و شخصيت اول بازي ( legolas ! :smile: ) تنها مي مونه...
پس باقيه كوئستها يي كه با dlc اضافه مي شه بدون كمك انجام مي شه؟!

مگه آخر بازي هركي نميره دنبال كاره خودش و شخصيت اول بازي ( legolas ! :smile: ) تنها مي مونه...
پس باقيه كوئستها يي كه با dlc اضافه مي شه بدون كمك انجام مي شه؟!

نه بازی که تموم میشه برت میگردونه به کمپ با همه تجهیزاتی که تا آخر بازی جمع کردی و همه یارات (تو توضیحش نوشته که این بازه زمانی مال قبل از کوئست نهاییه) اونوقت از توی کمپ میتونی بری سراغ DLC ها ....

کمک!
من الان تو Fade ـی هستم که Sloth Demon برام ردیف کرده! (وسط ماموریت Cricle of Magi). چیکار کنم از اینجا خلاص بشم؟ قاطی کردم دیگه! میگه باید بقیه اعضای گروهتو پیدا کنی. کسی اینجا رو رد کرده خواهشا یه کمکی چیزی.:biggrin1:

کمک!
من الان تو Fade ـی هستم که Sloth Demon برام ردیف کرده! (وسط ماموریت Cricle of Magi). چیکار کنم از اینجا خلاص بشم؟ قاطی کردم دیگه! میگه باید بقیه اعضای گروهتو پیدا کنی. کسی اینجا رو رد کرده خواهشا یه کمکی چیزی.:biggrin1:

باید به این صورت شه مپ:
image-D66E_4B39DCEE.jpg
یعنی به ترتیب همه قسمتها رو برو!

دوستان ، من اینجاها گیر کردم. واقعا نمی دونم باید چکار کنم.نهچیزی رو نقشه هست نه می دونم که باید کجا برم.
1) Arl of redcliffe
تا اونجایی پیش رفتم که با جک و جونورها جنگیدم تو اون سالنی که درهاش موقع جنگیدن با جونورها با یه هاله آبی رنگ بسته شده بود. بعد رفتم پیش اون زنه که پیش چند نفر دیگه بود و خم شده بود روی زمین و فکر می کنم داشت گریه می کرد و اگه اشتباه نکنم دنبال پسرش می گشت.باهاش حرف زدم بعدش فکر کنم پسرش رو هم یه جایی پیدا کردم اما بعدش دیگه نمی دونم باید چکار کنم. چون با زنه مجددا صحبت کردم بلند شد و رفت وایستاد پیش دو نفر دیگه و همین. دیگه باهاش هم نمی تونم حرف بزنم.
2) Nature of the beast
تا اونجا رفتم که با Lady of the Forest حرف زدم و اون غیب شد و یعدش هم با جونور ها حرف زدم و با چند تا هم جنگیدم و دیگه نمی دونم چکار کنم.
3) Paragon of her Kind
این کوئست رو هم کلا نمی دونم چکار کنم.

در چهار قسمت این بخش چهار قدرت مختلف بدست میاری که باید ازشون در راه رسیدن به sloth demon استفاده کنی ... یکی قابلیت موش شدن هستش که میتونی باهاش از سوراخ های کوچیک عبور کنی .....
یکی قابلیت تبدیل شدن به روح هستش که میتونی درهای مخفی موجود در fade رو باز کنی ...
یکی قابلیت عبور از آتش هستش که به یه اسکلت تبدیل میشی که به راحتی از آتش عبور میکنه .....

آخری هم قابلیت تبدیل شدن به یک غول سنگی رو بهت میده که باهاش میتونی در های قفل رو بشکنی ... با این قابلیت ها باید تمام demon هایی که در تک تک قسمت ها وجود داره رو از بین ببری تا شکل تصویر مانند عکسی که دوستمون گذاشت بشه ...
( در مورد آزاد کردن دوستات هم باید بگم که در 3تا از قسمت ها اعضای گروهت اسیر شدن و باید نجاتشون بدی.... همین ....! )
تا اونجایی پیش رفتم که با جک و جونورها جنگیدم تو اون سالنی که درهاش موقع جنگیدن با جونورها با یه هاله آبی رنگ بسته شده بود. بعد رفتم پیش اون زنه که پیش چند نفر دیگه بود و خم شده بود روی زمین و فکر می کنم داشت گریه می کرد و اگه اشتباه نکنم دنبال پسرش می گشت.باهاش حرف زدم بعدش فکر کنم پسرش رو هم یه جایی پیدا کردم اما بعدش دیگه نمی دونم باید چکار کنم. چون با زنه مجددا صحبت کردم بلند شد و رفت وایستاد پیش دو نفر دیگه و همین. دیگه باهاش هم نمی تونم حرف بزنم.
2) Nature of the beast
تا اونجا رفتم که با Lady of the Forest حرف زدم و اون غیب شد و یعدش هم با جونور ها حرف زدم و با چند تا هم جنگیدم و دیگه نمی دونم چکار کنم.
3) Paragon of her Kind
دوست عزیز اگه بتونی متن objective ( ماموریت ) هاتو بذاری راحت تر میشه کمکت کرد ....

آخرین ویرایش:
دوستان ، من اینجاها گیر کردم. واقعا نمی دونم باید چکار کنم.نهچیزی رو نقشه هست نه می دونم که باید کجا برم.
1) Arl of redcliffe
2) Nature of the beast
3) Paragon of her Kind
شما سعی کن متن کوئست ها رو بخونی که ببینی باید چیکار بکنی. کسی نمیتونه به طور دقیق کمکت کنه. چون بستگی داره به کاری که قبلا کردی. مثلا توی اولی شاید باید بری میج ها رو بیاری شاید باید بری و اون پسره رو بکشی. بقیش هم همینطوره.
همونطور که تو عکس بالا هست اول باید 5 قسمت وسطی رو بری بعد توی اون سه تای پایینی تو هر کدوم یکی از یارات هستن که آخرش هم میری وسطیه. این قسمت بازی خیلی جالبه چون باید بری تو کالبدهای دیگه و ...

من کوئست Nature of the beast رو تموم کردم اما کوئست Arl of redcliffe رو نتونستم.عکسش رو می ذارم تا در صورت امکان راهنمایی کنید:
1262179045.jpg
میرم که با Arl Eamon حرف بزنم. اما اون در حالی که پیش یه مرده و مادر اون بچه وایستاده ، جوابی نمیده.
من این قابلیت های Persuasion و Caning و Intimidation رو باید از کجا بیارم؟ توی Skill هستش؟چه جوری باید ازشون استفاده کنم تا طرف رو متقاعد کنم ؟

آخرین ویرایش:
من کوئست Nature of the beast رو تموم کردم اما کوئست Arl of redcliffe رو نتونستم.عکسش رو می ذارم تا در صورت امکان راهنمایی کنید:
1262179045.jpg
میرم که با Arl Eamon حرف بزنم. اما اون در حالی که پیش یه مرده و مادر اون بچه وایستاده ، جوابی نمیده.
من این قابلیت های Persuasion و Caning و Intimidation رو باید از کجا بیارم؟ توی Skill هستش؟چه جوری باید ازشون استفاده کنم تا طرف رو متقاعد کنم ؟
دوست عزیز در حقیقت شما مامریت arl of redcliffe رو تموم کردی و باید سایر ماموریت های The Blight رو تموم کنی ( a paragon of her kind ) و بعد سراغ آرل ایمون بیای باهاش صحبت کنی ...

سلام
تو مأموریتی که مربوط به " anvil " میشه ( تو orzamar )، به barka کمک کنم تا anvil رو بدست بیاره یا به caradin تا نابودش کنه ؟
اگر به caradin کمک کنم ، " موریگان 5- و اون دورفی که همرامه 10- میگیرن تو رابطشون با من .
سود و زیان کمک به هر کدوم از اون 2 تا چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or