Multi Platform Dragon Age: Origins

سلام !

بازي Dragon Age يكي از بازي هايي بود كه در زمان اولين نمايش خود در سال 2004 بسيار سر و صدا كرد اما خيلي وقت بود از بازي خبري نبود تا اينكه بعد از اينكه EA استوديو Bioware رو مال خود كرد اعلام كرد كه بازي هنوز در دست ساخت هست و در GDC 2008 اعلام شد كه بازي در سال 2009 عرضه ميشود .

Matt Atwood يكي از مسئولان Bioware هست بالاخره رسما اعلام كرد كه بازي قبل از April 2009عرضه ميشود

وي ميگه زماني كه شما چنين اظهار نظري ميكنيد : اين يك بازي RPG كه همه منتظرشند . شما بايد شديدا تلاش كنيد و بر روي ان بسيار زمان بذاريد

Atwood اضافه ميكنه : من فكر ميكنم ما كاري ميكنيم كه باعث افتخار خودمون و هيجان شديد طرفدارانمان شده . همچنين Atwood قول داده اطلاعات جديد به زودي عرضه بشود

Dragon Age بازي بود كه به اعتقاد خيلي ها جانشين درست و كامل Baldur's Gate هست

همانطور كه ميدانيد بازي براي PC فقط تاييد شده و از سال 2004 قرار بود فقط بر روي PC منتشر شود .Atwood هم تاييد كرده كه بازي براي PC هست اما در مورد اينده و انحصاري بودنش چيزي نگفته
dragonage.jpg

ممنون از کسری

دوستان ممنون از جوابتون اون جا رو رد كردم و همه رو متحد كردم و ...
الن توي اين quest موندم prepare for thr landsmeet هرچي ميگردم چيزي روي نقشه نيست ؟
ممنون اگه جواب بدين

خوشبختانه arl of redcliftt رو تا حدودی به مرحله اتمام رسوندم.

حالا این دوتا کار مونده:

1261837805.jpg

▬▬▬▬▬▬
1261850552.jpg

لطفاً دوستان راهنمایی کنن.;)

R.P.G
خب شما اینطور که معلومه هنوز با Dwarf ها متحد نشدی، از راه Frostback mountain برو به orzammar و به کوتوله ها برای پیدا کردن یه پادشاه جدید کمک کن

ati4870
مکان خود landsmeet توی نقشه داخلی شهر denerim ـه ولی اگه عکس یا متن quest رو بنویسی بهتر میشه نظر داد ;)

بعدشم تو ویچر یه شانی بود که هیچکس به گرد پاش نمیرسه:biggrin1:
راستی یه چیز جالب به نظر من همین شخصیت‌های شانی/لیلیانا و موریگان/تریس هستند که پرسونای یکسانی دارند، مثلا شانی و لیلینا هر دوشون خیلی مهربون هستن و دوس دارن به بقیه کمک کنند هر چقدر هم زندگی سختی داشته باشن باز هم یه جنبه آسیب‌پذیر همیشگی در وجودشون باقی میمونه و در مواقعی که رقیب پیدا کنن به شدت غیرتی میشن :دی

آخرین ویرایش:
راستی یه چیز جالب به نظر من همین شخصیت‌های شانی/لیلیانا و موریگان/تریس هستند که پرسونای یکسانی دارند، مثلا شانی و لیلینا هر دوشون خیلی مهربون هستن و دوس دارن به بقیه کمک کنند هر چقدر هم زندگی سختی داشته باشن باز هم یه جنبه آسیب‌پذیر همیشگی در وجودشون باقی میمونه و در مواقعی که رقیب پیدا کنن به شدت غیرتی میشن :biggrin1:
به شدت تایید میشه!:biggrin1:
من فعلا با شخص شخیص موریگان ملاقات نکردم:biggrin1: ولی شانی رو تایید میکنم.مثلا اونجایی که به شهر حمله میکنن به گرالت میگه برو من حواسم به مریضا هست:love:زوج فوق العاده ایی هستن خداییش:biggrin1:
مامان بزرگ شانی رو یادته چقدر غر میزد:biggrin1:

خب شما اینطور که معلومه هنوز با Dwarf ها متحد نشدی، از راه Frostback mountain برو به orzammar و به کوتوله ها برای پیدا کردن یه پادشاه جدید کمک کن
میشه بگید چطور باید متحدشون کنم ؟
به پادشاه Harrowmont کمک کردم.

سلام دوستان.
خوب من هم بازي رو تموم كردم.
نمره ي من به بازي.9
گرافيك:8
داستان:9.5
گيم پلي:9.5
موسيقي:9
حالا ميخوام از اول برم يه جور ديگه تمومش كنم.

:hide: خب پیش کی برم ؟:biggrin1:
یکی دیگه بود فکر کنم اسمش Lord Helm بود. پیشش رفتم عین بت، فقط زر زر میکرد، سودی نداشت.:biggrin1:
پیش Harrowmont دیگه.:biggrin1: مگه خودت نمیگی بهش کمک کردی شاه شد؟!
البته منم چون به Harrowmont کمک کردم نیروهاشو فرستاد. اون یکی Lord Helm رو نمیدونم قضیش چیه! *

پیش Harrowmont دیگه.:biggrin1: مگه خودت نمیگی بهش کمک کردی شاه شد؟!
البته منم چون به Harrowmont کمک کردم نیروهاشو فرستاد. اون یکی Lord Helm رو نمیدونم قضیش چیه! *
:laughing::laughing: حرف تو دهنم میزاری چرا ؟ :biggrin1:
مگه من گفتم که من شاهش کردم ؟ گفتم انگار شاه بود. :laughing:

یکی راهنمایی کنه جون ما. گیر کردم شدید !:(

:laughing::laughing: حرف تو دهنم میزاری چرا ؟ :biggrin1:
مگه من گفتم که من شاهش کردم ؟ گفتم انگار شاه بود. :laughing:

یکی راهنمایی کنه جون ما. گیر کردم شدید !:(
اگه بخوای به هارووماند کمک کنی باید بری به Dust town و رئیس اون خلاف کارا رو ( که اسمشو یادم نیست) بکشی .... بعدش باید برای Deep Roads و یه سری ماموریت هم اونجا انجام بد ....بعدش هارروماند میشه پادشاه و....

اگه بخوای به هارووماند کمک کنی باید بری به Dust town و رئیس اون خلاف کارا رو ( که اسمشو یادم نیست) بکشی .... بعدش باید برای Deep Roads و یه سری ماموریت هم اونجا انجام بد ....بعدش هارروماند میشه پادشاه و....
آقا من کلاً خودم اشتباه کرده بودم. میشه گفت تا حدودی درست رفته بودمش.:biggrin1:
الان که دوباره کارا رو انجام دادم، برای اینکه بتونم Harrowmont رو پادشاه بکنم و باهاش ارتباط برقرار بکنمباید اعتمادشو کسب میکردم، 1- چنتا جنگ مثل گلادیاتور ها در Assmbly شهر کوتوله ها. 2- کشتن Jary یه همچین اسمی داشت که زن هم بود. (این دو کار رو انجام دادم)

الان هم توی Deep Road هستم که Broodmother (درسته ؟ :biggrin1:) رو کشتم. چقدر مونده تا این کار a paragorn kind تموم بشه ؟

آقا من کلاً خودم اشتباه کرده بودم. میشه گفت تا حدودی درست رفته بودمش.:biggrin1:
الان که دوباره کارا رو انجام دادم، برای اینکه بتونم Harrowmont رو پادشاه بکنم و باهاش ارتباط برقرار بکنمباید اعتمادشو کسب میکردم، 1- چنتا جنگ مثل گلادیاتور ها در Assmbly شهر کوتوله ها. 2- کشتن Jary یه همچین اسمی داشت که زن هم بود. (این دو کار رو انجام دادم)

الان هم توی Deep Road هستم که Broodmother (درسته ؟ :biggrin1:) رو کشتم. چقدر مونده تا این کار a paragorn kind تموم بشه ؟
خوب حالا که برود مادر رو کشتی دیگه زیاد نمونده همون راه پشت سر برود رو ادامه بده تو راهت دار اسپاون و گلم وجود داره..همه رو بکش....بعد به یکی می رسی به نام کریدین.....اونجا دو تا راه داری...به هر حال آخرش بر می گردی به شهر و اونجا شاه رو خودت انتخاب میکنی(فکر کنم بستگی نداره به اینکه کی رو قبلا باهاش کار کردی.)(آخه من انتخاب کردم که با کریدین همکاری کنم..و به هرومنت کمک نکردم..به اون یکی کمک کردم.)خلاصه اینکه اصل ماجرا همون برود مادر بود حالا که زدیش چیز زیدی از کوئست نمونده... .

خوب حالا که برود مادر رو کشتی دیگه زیاد نمونده همون راه پشت سر برود رو ادامه بده تو راهت دار اسپاون و گلم وجود داره..همه رو بکش....بعد به یکی می رسی به نام کریدین.....اونجا دو تا راه داری...به هر حال آخرش بر می گردی به شهر و اونجا شاه رو خودت انتخاب میکنی(فکر کنم بستگی نداره به اینکه کی رو قبلا باهاش کار کردی.)(آخه من انتخاب کردم که با کریدین همکاری کنم..و به هرومنت کمک نکردم..به اون یکی کمک کردم.)خلاصه اینکه اصل ماجرا همون برود مادر بود حالا که زدیش چیز زیدی از کوئست نمونده... .
Harrowmont رو پادشاه کردم حالا هم توی کار Landsmeet ام.

چیزی نمونده تموم بشه.

یه سوال: این DLC هایی که برای بازی اومده چه جوریه؟ یعنی منظورم اینه که فقط یه سری quest و محیط جدید آزاد میکنه یا چیز دیگه ای هم داره

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or