Multi Platform Dragon Age: Origins

سلام !

بازي Dragon Age يكي از بازي هايي بود كه در زمان اولين نمايش خود در سال 2004 بسيار سر و صدا كرد اما خيلي وقت بود از بازي خبري نبود تا اينكه بعد از اينكه EA استوديو Bioware رو مال خود كرد اعلام كرد كه بازي هنوز در دست ساخت هست و در GDC 2008 اعلام شد كه بازي در سال 2009 عرضه ميشود .

Matt Atwood يكي از مسئولان Bioware هست بالاخره رسما اعلام كرد كه بازي قبل از April 2009عرضه ميشود

وي ميگه زماني كه شما چنين اظهار نظري ميكنيد : اين يك بازي RPG كه همه منتظرشند . شما بايد شديدا تلاش كنيد و بر روي ان بسيار زمان بذاريد

Atwood اضافه ميكنه : من فكر ميكنم ما كاري ميكنيم كه باعث افتخار خودمون و هيجان شديد طرفدارانمان شده . همچنين Atwood قول داده اطلاعات جديد به زودي عرضه بشود

Dragon Age بازي بود كه به اعتقاد خيلي ها جانشين درست و كامل Baldur's Gate هست

همانطور كه ميدانيد بازي براي PC فقط تاييد شده و از سال 2004 قرار بود فقط بر روي PC منتشر شود .Atwood هم تاييد كرده كه بازي براي PC هست اما در مورد اينده و انحصاري بودنش چيزي نگفته
dragonage.jpg

ممنون از کسری

یه سوال از دوستانی که reviwe بازی در gametrailer رو دیدن دارم
اخر ریویو یه زنه(فکر کنم موریگان باشه) تو برف داره به اژدها برق میزنه کیه؟؟اونجا کجاست؟؟

من تو orzamar قسمت deep road گیر کردم ، ماموریت های خود orzamar رو انجام دادم بقیه ماموریت ها مربوط به deep road میشه . تو تا منطقه هست تو deep road که پر از darkspawn ه من هر دو رو پاکسازی کردم اما به هیچ کدوم از ماموریت ها برخورد نکردم همه سوراخ سمبه هارو هم گشتم اما هیچ مسیری جدیدی پیدا نکردم!!!
کمک مک ک :confused::eek::biggrin1:

من تو orzamar قسمت deep road گیر کردم ، ماموریت های خود orzamar رو انجام دادم بقیه ماموریت ها مربوط به deep road میشه . تو تا منطقه هست تو deep road که پر از darkspawn ه من هر دو رو پاکسازی کردم اما به هیچ کدوم از ماموریت ها برخورد نکردم همه سوراخ سمبه هارو هم گشتم اما هیچ مسیری جدیدی پیدا نکردم!!!
کمک مک ک :confused::eek::biggrin1:
شما اون broodmother رو کشتی؟؟

اين هم پچ ورژن 1.02 كه به تازگي از سوي BioWare پخش شده. اين پچ با حجم 37 مگابايت خيلي از مشكلات گرافيك و گيم پلي بازي رو حل مي كنه.

Download Patch V 1.02

Patch details:

Many of the fixes affecting balance, gameplay, or plot scripting are already included in the Xbox 360 and PlayStation®3 versions of Dragon Age: Origins.
You do not need to download patches prior to Patch 1.02a. Downloading Patch 1.02a contains all previous patches. Downloading Patch 1.02a will provide you with all patch data available.
Balance

• Daggers now apply 0.5 points of damage per additional point in dexterity and 0.5 points of damage per additional point in strength, as originally intended. This increases dagger damage for high-dexterity characters.
  • During combat, mana or stamina reserves now correctly regenerate more quickly when reserves are low. This allows players to occasionally use an talent or spell in the later stages of lengthy fights.
  • When exploring, mana and stamina now regenerate more quickly at higher character levels. This reduces downtime between fights.
  • The spells Force Field, Crushing Prison, Cone of Cold, and Blizzard now have shorter durations and/or longer cooldowns. This ensures that combatants can no longer stun-lock each other by repeatedly casting the same spell.
  • The cooldowns for several low-level sustained abilities are now shorter. This ensures that players are not penalized for accidentally deactivating them.
  • Certain battles were not scaling properly, resulting in excessively difficult fights. They now scale as intended.
  • Enemy corpses now drop health poultices and money more appropriately, resulting in less clutter in the player's inventory.
Gameplay

• In rare cases, enemy corpses were selectable when they contained no loot. This no longer occurs.
  • Party members whose combat tactics were set to defensive behavior no longer stop attacking after using a spell or talent.
  • In rare cases, combat tactics conditions could fail to determine whether a character had enough mana or stamina to use an ability. This no longer occurs.
  • The Rally talent no longer repeats its audio effect if it is active during certain conversations.
  • The Rally talent no longer deactivates upon area transitions or conversations.
  • The Shimmering Shield spell now deactivates when the character is out of mana.
Plot *Spoiler Warning*

• Promotional downloadable content items now remain in the player's inventory when standard items are removed at the end of the dwarf noble origin.
  • Repeatedly talking to Duncan after gathering the vials in the Korcari Wilds but not the treaties no longer provides duplicate experience.
  • Leliana's personal plot can now be completed if the player substantially increased her approval (through gifts) before talking to her.
  • During the siege of Redcliffe, enemies are no longer able to spawn in locations that would break the plot.
  • Bann Teagan no longer disappears when he is supposed to be accessible during Urn of Sacred Ashes.
PC Specific

• Controlling a summoned creature (like a ranger's pets) during certain special area transitions no longer results in odd behavior.
  • Creating a character in a custom module did not create a folder for saves. This could result in corruption of main campaign saves. This no longer occurs.
  • In some cases, the class icon was set incorrectly for characters imported from the downloadable Character Creator. This no longer occurs.
  • The options menu now includes a setting to automatically download previously purchased content that is not currently installed.
  • After installing new downloadable content, the game now always reminds the user to restart the game.
  • The icons for some promotional downloadable content items were missing. They now appear correctly.
  • The screenshot upload GUI would stop working from time to time on the client. There was a memory override that was fixed. It is a client fix. It doesn't affect the other problems we have seen on the server
اين هم لينك دانلود كرك اين پچ
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_dragon_age_origins.shtml

نكته: وقتي وارد صفحه مورد نظر شديد حتما بر روي Dragon Age: Origins v1.02 [MULTI8] No-DVD/Fixed EXE كليك كنيد تا كرك همين پچ رو دانلود كنيد.

به نظرز شما برای عرضه ی یه همچین پچی دیر نیست ... خیلیا بازی رو تموم کردن ...
( البته یه موضوع دیگه هم میتونه این باشه که این پچ رو برای کسانی عرضه کرده که قصد دارن توی تعطیلات این بازی رو بخرن)

ببخشید دوستان
نسخه بازی شما چجوریه؟؟منظورم اینکه اینیستال میکنه بعد کرک یا نه فقط کپی میکنه؟؟
بعد اول که گیم رو اجرا میکنید بعد از اومدم لوگوی bioware دمویی چیزی نشون میده؟؟

ببخشید دوستان
نخیر جانم بعد از لوگوی BioWare هیچ گونه دمویی نشون نمیده مستقیم میره تو منو.

به نظرز شما برای عرضه ی یه همچین پچی دیر نیست ... خیلیا بازی رو تموم کردن ...
( البته یه موضوع دیگه هم میتونه این باشه که این پچ رو برای کسانی عرضه کرده که قصد دارن توی تعطیلات این بازی رو بخرن)
البته این Patch تقریبآ یه 15 روزی میشه که اومده.
چند نکته رو هم باید به خاطر داشت مثلآ اینکه بازیهای RPG معمولآ فروششون نسبت به سبک هایه دیگه ممکنه یه مقدار فرق کنه یه جورایی اهسته و پیوسته تر به فروش میرن .چه برسه به این بازی که بازی خوبی هم شده ومدت زمان بیشتری فروش خواهد کرد.
نکته دیگه اینکه بهر حال این بازی جزء کارنامه BioWare محسوب میشه و باید به هرحال تکمیلش کنه حتی اگر دیر بشه (هر چند به نظر من دیر نیومده)
نکته بعدی اینکه هنوز خیلی ها هستن که بازی رو انجام ندادن مثل خودم که به خاطر مشغله تازه دارم بازی رو شروع میکنم وخوشحالم از اینکه حداقل تو این مدت پچ برایه بازی اومده.
خیلیها هم هستن که میخوان دوباره بازی رو با یه نژاد و class دیگه انجام بدن.

آخرین ویرایش:
شما تا حالا تو deep چند تا مکان ازاد کردی؟؟
دو تا که تو جفتش فقط darkspawn بود!
image-7ADA_4B31D8B0.jpg
ببخشید دوستان
بازی من خودش کپی می کنه . بعد از لوگو دراگون قرمزه حرکت می کنه بعدشم منو میاد.
-----------------------
این پچ 1.2 رو من 1 هفتس نصب کردم ، اولش بازی رو نمی شناخت ولی از تو رجیستری درست کردمش;)

با تشکر:biggrin1:

دو تا که تو جفتش فقط darkspawn بود!
image-7ADA_4B31D8B0.jpg
با تشکر:biggrin1:

شما تو همون قسمت دوم (سمت چپیه) برو وقتی که میری جلو (منظورم اینه که میری تو مکانی که اونجاست) وقتی که میرسی به تهش یه راه هست که نوشته میره به سمت deep road برو اون تو
حالا اگه شد برات عکس میزارم

پ.خ:میشه بپرسم چجوری از ریجیستری درست کردی؟؟

شما تو همون قسمت دوم (سمت چپیه) برو وقتی که میری جلو (منظورم اینه که میری تو مکانی که اونجاست) وقتی که میرسی به تهش یه راه هست که نوشته میره به سمت deep road برو اون تو
حالا اگه شد برات عکس میزارم

پ.خ:میشه بپرسم چجوری از ریجیستری درست کردی؟؟

Code:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Bioware\Dragon Age. There is a string called 'Path' that has the path to DAO. Which in my case is 'D:\Dragon Age
من همه اون قسمت هارو رفتم ، فکر کنم به جز محل ورورد دو راه دیگه برای خروج داره که تو هر کدوم می رم می ره تو مپ deep road و دوباره همون محل های توی عکس بالا...;):(

تا اونجایی که من یادمه توی کریدینز کراس قبل از اینکه به بن بست برسی سمت راست یه راه مخفی وجود داره که باید بری اونجا! البته من قبلش از اون لرده نقشه گرفته بودم و اون دوارفه که دنبال زنش میگشت رو هم با خودم برده بودم. یعنی باید یه کوئستی داشته باشی تا این راه باز باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or