Multi Platform Dragon Age: Origins

سلام !

بازي Dragon Age يكي از بازي هايي بود كه در زمان اولين نمايش خود در سال 2004 بسيار سر و صدا كرد اما خيلي وقت بود از بازي خبري نبود تا اينكه بعد از اينكه EA استوديو Bioware رو مال خود كرد اعلام كرد كه بازي هنوز در دست ساخت هست و در GDC 2008 اعلام شد كه بازي در سال 2009 عرضه ميشود .

Matt Atwood يكي از مسئولان Bioware هست بالاخره رسما اعلام كرد كه بازي قبل از April 2009عرضه ميشود

وي ميگه زماني كه شما چنين اظهار نظري ميكنيد : اين يك بازي RPG كه همه منتظرشند . شما بايد شديدا تلاش كنيد و بر روي ان بسيار زمان بذاريد

Atwood اضافه ميكنه : من فكر ميكنم ما كاري ميكنيم كه باعث افتخار خودمون و هيجان شديد طرفدارانمان شده . همچنين Atwood قول داده اطلاعات جديد به زودي عرضه بشود

Dragon Age بازي بود كه به اعتقاد خيلي ها جانشين درست و كامل Baldur's Gate هست

همانطور كه ميدانيد بازي براي PC فقط تاييد شده و از سال 2004 قرار بود فقط بر روي PC منتشر شود .Atwood هم تاييد كرده كه بازي براي PC هست اما در مورد اينده و انحصاري بودنش چيزي نگفته
dragonage.jpg

ممنون از کسری

یه High Dragon فوق العاده قوی (به جرات میگم قویترین دشمن بازی!) هست که به هیچ وجه نمیشه از نزدیک کشتش. یعنی کاملا غیر ممکنه! چون هر چقدرم Health داشته باشی بعد از یکی دو دقیقه بالاخره میگیرتت و میخوره!:biggrin1: ولی من با Morrigan کشتمش.:-" تازه اونم موقعی که لول 11 بودم.:-" به این صورت که این اژدها فقط تو دو قسمت میتونست بایسته منم هی از اینور میرفتم اونور چندتا میزدمش. اینم تا پرواز میکرد میومد طرف من دوباره میرفتم اون طرفش و ...:-":biggrin1:

Morrigan و کلا Mage رو خیلی قوی ساختن. و Spell زدن هم لذت خیلی بیشتری نسبت به Melee داره تو این بازی که جزو معدود مشکلاتش است.

یه High Dragon فوق العاده قوی (به جرات میگم قویترین دشمن بازی!) هست که به هیچ وجه نمیشه از نزدیک کشتش. یعنی کاملا غیر ممکنه! چون هر چقدرم Health داشته باشی بعد از یکی دو دقیقه بالاخره میگیرتت و میخوره!:biggrin1: ولی من با Morrigan کشتمش.:-" تازه اونم موقعی که لول 11 بودم.:-" به این صورت که این اژدها فقط تو دو قسمت میتونست بایسته منم هی از اینور میرفتم اونور چندتا میزدمش. اینم تا پرواز میکرد میومد طرف من دوباره میرفتم اون طرفش و ...:-":biggrin1:

Morrigan و کلا Mage رو خیلی قوی ساختن. و Spell زدن هم لذت خیلی بیشتری نسبت به Melee داره تو این بازی که جزو معدود مشکلاتش است.
سلام
من نمی دونم این high Dragon و felemeth چه مرگشون شده بود ! وقتی تقریبا 40% از جونشون کم شد بی حرکت واستادن منم راحت با melee کشتمشون!!:confused::eek:
البته high dragon وقتی با shale بهش slam میزدم یه ضربه ای می زد!؟؟!؟!!؟

کلا اگه استراتژی حمله ات همونی باشه که 2-3 صفحه پیش گفته شد به راحتی میشه شکستش داد .... به نظر من ساده ترین بین این اژدها ها ( High Dragon و Flemeth و Archdeamon ) همون یارو Arch Deamon بود که عین .....مرد !

یه مشکلی که توی هر دو بازی Risen و DA وجود داره اینه که Mage در نهایت میتونه خیلی خوف تر از Warrior بشه شاید این یه تمایل توی خود سازنده‌های RPG باشه که اعتقاد دارن توانایی ذهنی از قوای جسمی باید برتر باشه و از این چرت‌و‌پرتا :biggrin1: از Piranha bytes که این چیزا بعید نیس ولی من انتظار بالانس بیشتری از Bioware داشتم
مثلا با خواندن Tome یه توانایی جدید بدست میارید، برای Mage این واقعا عالیه حتی تا آخر بازی اگر هر 7 تا کتاب رو هم بخونید و Max lvl باشید باز هم میتونید استراتژی های جدید و قدرتمند رو امتحان کنید ولی با Warrior به مرحله ای میرسید که این توانایی‌ها دیگر برای شما "بی‌خاصیت" هست و بازی Perk جدیدی برای ارائه نداره آخرش مث من مجبور میشید Warrior رو روی تاکتیک بذارید و کنترل Morrigan رو به عهده بگیرید
گذشته از همه ی این حرف ها اگه گزینه ی Arcane Warrior رو انتخاب کنی اصلا نیازی به کلاس Warrior نداری اصلا .... من خودم تنها Warrior ی که استفاده میکردم همون Alistar بود (که چون Tank فوق العاده ای بود ازش استفاده میکردم)
-------------
افسوس که بازی مث آبلیموین armor شیشه‌ای نداره :biggrin1:
امان از دست آدم .......

گذشته از همه ی این حرف ها اگه گزینه ی Arcane Warrior رو انتخاب کنی اصلا نیازی به کلاس Warrior نداری اصلا .... من خودم تنها Warrior ی که استفاده میکردم همون Alistar بود (که چون Tank فوق العاده ای بود ازش استفاده میکردم)
اگر mage قویترین در بازی باشه که هست من بهتون اطمینان میدم که Arcane Warriorقویترین کلاس در کل بازی هست. اونایی که استفاده کردن احتمالا منظور من رو خوب می فهمن.
یه توضیح فقط در همین حد بدم که High Dragon و Flemeth و Archdeamonرو بدون مشکل خاصی داغون کردیم. Flemeth رو از زمانی که سلامتیش تقریبا نصف بود یه تنه بدون دردسر زدمش.
با این کلاس شما هم یه mage خفن میشین هم یه warrior خفن. دیگه چی میخواین از یک کلاس.
اگه شما درست بدونید که چه موقع از شمشیر و چه موقع از Spell استفاده کنید از پس خیلی از دشمنای بازی برمیایین

آخرین ویرایش:
دوستان یک سوال - چیزی وجود نداره که بتونیم دیالوگ های بازی رو به صورت فارسی داشته باشیم ؟
من یک راه رو بلدم و اونم اینه که برید و زبان یاد بگیرید اونوقت دیالوگ های بازی رو در ذهن خودتون به صورت فارسی خواهید داشت .

دوستان یک سوال - چیزی وجود نداره که بتونیم دیالوگ های بازی رو به صورت فارسی داشته باشیم ؟
تنها راهی که برای این کار ممکنه وجود داشته باشه مراجعه به شرکت های فارسی سازی مثل نوین پندار و یا ارینوس هستش که بازی هارو فارسی میکنن .... مطمئنا اگر اونها بازی رو فارسی کنن حد اقل میتونی صدای دیالوگ های شخصیت های دیگه رو فارسی بفهمی ( به جز شخصیت اصلی بازی که صامت حرف میزنه ) ... حالا برای اینکه بفهمی میخوان فارسیش کنن یا میتونی به سایت های این دو شرکت سر بزنی ....

تنها راهی که برای این کار ممکنه وجود داشته باشه مراجعه به شرکت های فارسی سازی مثل نوین پندار و یا ارینوس هستش که بازی هارو فارسی میکنن .... مطمئنا اگر اونها بازی رو فارسی کنن حد اقل میتونی صدای دیالوگ های شخصیت های دیگه رو فارسی بفهمی ( به جز شخصیت اصلی بازی که صامت حرف میزنه ) ... حالا برای اینکه بفهمی میخوان فارسیش کنن یا میتونی به سایت های این دو شرکت سر بزنی ....
آره منم همین نظر رو دارم ولی بازی تا حدودی مورد داره. (خودت که میدونی ؟:-" :biggrin1:)

دارینوس رفتم ولی خبری در این مورد نرده بود ! نوین پندار هم که سایتش دل درد داره انگار. به هم ریخته !!

منم فكر كنم ديگه رسيدم آخراي بازي تازه رسيدم اونجايي كه مي تونم از بين ارتش هايي كه جمع كردم هركدومو خواستم انتخاب كنم...
برا كشتن اون اژدها كه هي بالا شهر رو اعصاب آدم پرواز مي كنه!!! :cheesygri استراتژي خاصي هست؟
راستي شما چه طوري تونستيد ارتش گرگنماها رو بياريد واسه جنگ اونجا كه دوتا راه بيشتر نداره ي قلم nature spirirt رو درمياريد كه ارتش الفها ميان يا سر دسته الفها رو راضي مي كنيم بياد خودكشي !! :biggrin1: كه باز همه گرگ نماها نفرينشون از بين مي ره آهدم مي شن در كل گرگ نما از اين مرحله بيرون نمياد كه نمياد! :cheesygri

منم فكر كنم ديگه رسيدم آخراي بازي تازه رسيدم اونجايي كه مي تونم از بين ارتش هايي كه جمع كردم هركدومو خواستم انتخاب كنم...
برا كشتن اون اژدها كه هي بالا شهر رو اعصاب آدم پرواز مي كنه!!! :cheesygri استراتژي خاصي هست؟
راستي شما چه طوري تونستيد ارتش گرگنماها رو بياريد واسه جنگ اونجا كه دوتا راه بيشتر نداره ي قلم nature spirirt رو درمياريد كه ارتش الفها ميان يا سر دسته الفها رو راضي مي كنيم بياد خودكشي !! :biggrin1: كه باز همه گرگ نماها نفرينشون از بين مي ره آهدم مي شن در كل گرگ نما از اين مرحله بيرون نمياد كه نمياد! :cheesygri
البته من خودم Elf ها رو متحد کردم ولی مشخص بود چیکار باید بکنی دیگه!
اون یارو رئیس الف ها رو که میاری پیش گرگ نماها باید یه جوری دیالوگها رو انتخاب کنی که همه بریزن سر یارو بکشنش. همون اول هم گزینش فکر کنم بود. در واقع کار سخت تر این بود که نکشی یارو رو.:biggrin1:

سلام دوستان.
من يه مشكل دارم:
من الان در ORZAMMAR (درست نوشتم؟)هستم و از اون لورد هم حمايت كردم رفتم پيشش گفت برو JARVIA رو پيدا كن و بكشيش. من رفتم dusttown بعد با يه زني حرف زدم بهم اطلاعات داد.كه بايد يه finger-bone پيدا كني!!حالا من نميدونم چي كار كنم.
ممنون ميشم كمك كنيد.

سلام دوستان.
من يه مشكل دارم:
من الان در ORZAMMAR (درست نوشتم؟)هستم و از اون لورد هم حمايت كردم رفتم پيشش گفت برو JARVIA رو پيدا كن و بكشيش. من رفتم dusttown بعد با يه زني حرف زدم بهم اطلاعات داد.كه بايد يه finger-bone پيدا كني!!حالا من نميدونم چي كار كنم.
ممنون ميشم كمك كنيد.
دقیقا یادم نیست اونجا چی کار کردم ....ولی رفتم از هرکسی مه توی DustTown بود درباره جارویا سوال کردم و یه دفعه وقتی وارد یه مغازه شدم اونجا یه سری سرباز بهم حمله کردن و وقتی کشتمشون اون ring مورد نظر رو داشتن ....با استفاده از ring میتونی بری به مخفیگاه جاویا ...
( برای اتفاده از ring باید بری پیش یه دیوار مرموز که در dsut town هستش و روش کلیک کنی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or