Multi Platform Dragon Age: Origins

سلام !

بازي Dragon Age يكي از بازي هايي بود كه در زمان اولين نمايش خود در سال 2004 بسيار سر و صدا كرد اما خيلي وقت بود از بازي خبري نبود تا اينكه بعد از اينكه EA استوديو Bioware رو مال خود كرد اعلام كرد كه بازي هنوز در دست ساخت هست و در GDC 2008 اعلام شد كه بازي در سال 2009 عرضه ميشود .

Matt Atwood يكي از مسئولان Bioware هست بالاخره رسما اعلام كرد كه بازي قبل از April 2009عرضه ميشود

وي ميگه زماني كه شما چنين اظهار نظري ميكنيد : اين يك بازي RPG كه همه منتظرشند . شما بايد شديدا تلاش كنيد و بر روي ان بسيار زمان بذاريد

Atwood اضافه ميكنه : من فكر ميكنم ما كاري ميكنيم كه باعث افتخار خودمون و هيجان شديد طرفدارانمان شده . همچنين Atwood قول داده اطلاعات جديد به زودي عرضه بشود

Dragon Age بازي بود كه به اعتقاد خيلي ها جانشين درست و كامل Baldur's Gate هست

همانطور كه ميدانيد بازي براي PC فقط تاييد شده و از سال 2004 قرار بود فقط بر روي PC منتشر شود .Atwood هم تاييد كرده كه بازي براي PC هست اما در مورد اينده و انحصاري بودنش چيزي نگفته
dragonage.jpg

ممنون از کسری

دوستان من تو سر يكي از باس فايتهاي بازي گير كردم...
باس فايت آخرتو قسمت tower of mage (circule mage )i بعد از تموم شدن همه روياها....
خيلي قويه اصلا مهلت نمي ده....
كلاس : warrior Dalish Elf
فكر كنم بد كلاس انتخاب كردم , فقط رفتم تو كاره archer و .... ( از دست اين LeGoLaS ....!!!! ) :cheesygri
كسي روش خاصي واسه كشتنش نمي دونه؟
راستي يه spell هم كه يه تيكه كاغذه از يه mage گرفتم فكر كنم با اون بايد... نمي دونم....؟!؟

سلام
توی orzamar از lord حمایت کنی بهتره یا prince ؟
یه سوال دیگه این سنگ starfang رو کجا باید پیدا کنم ؟

زیاد فرقی نمیکنه از کدوم حمایت کنی . فقط یکی دو ماموریت کوچک شاید هر کدوم داشته باشن که چندان مهم نیست .

سنگ starfang هم فکر کنم باید warden's keep رو نصب کرده باشی . بعد از اتمام wardeen's keep به صورت تصادفی از آسمان سقوط میکنه و میتونی بری برداریش

آقایون من غول اول بازی رو گیر کردم ! تکنیک خاصی می خواد برای بردن یا بیشتر کم کردن خون طرف ؟

ogre رو میگی دیگه . نه تکنیک خاصی نداره . کاراکترهای ranged رو دور ازش نگه دار . سعی کن دنبال الستار و دو نفر دیگه بره . از health poultices برای زنده موندن استفاده کن. اگر خیلی سخته ، درجه سختی بازی رو پایین بیار از نو شروع کن چون مبارزه های سختتر از این زیاد داره.

دوستان من تو سر يكي از باس فايتهاي بازي گير كردم...
باس فايت آخرتو قسمت tower of mage (circule mage )i بعد از تموم شدن همه روياها....

sloth یا Uldred

در کل خیلی از وقتها باید چند جور مختلف امتحان کنی تا ببینی کدوم روش بهتر جواب میده . استفاده از health و lyrium برای کاراکترهایی که لازم دارن .

ترکیب party هم خیلی مهمه . بدون mage کارت خیلی سخت میشه . داشت یه healer مثل وین و یه damager مثل موریگان و یه تانک مثل الستار مهمه .

برای الستار shiled و weapon ها رو باید بری جلو و dexterity اش رو بالا ببری و str هم تا حدی که بتونه armor ها رو بپوشه

تو مبارزه با uldred میتونی از Litany of Andralla برای اینکه abomination بیشتری رو نیاره کمک کنی . uldread میخواد mage ها رو تبدیل به abomination کنه که با Litany of Andralla قابل deny شدن هست

bazi naghsh afarini hast ya na!!!

salam aghayon man dir be dir be sayt sar mizanam man az demosh kheyli khosham omad vali hanoz nafahmidam bazi naghsh afarini hast ya na age nist man beram bekharam agaram hast ke nakharam vali demosh kheyli khaf bod:confused:

salam aghayon man dir be dir be sayt sar mizanam man az demosh kheyli khosham omad vali hanoz nafahmidam bazi naghsh afarini hast ya na age nist man beram bekharam agaram hast ke nakharam vali demosh kheyli khaf bod:confused:
سلام دوست عزیز بازی نقش آفرینیه !!!! شرمنده :دی
اگه منظورت اون یارو اژدها هستش که به نظر من سعی کن از Spell سنگ کردن Wynne (اسم دقیق اسپل یادم نیست ) استفاده کنی ... البته اگه کلا توی بازی Health Potion هات کمه حتما تعدادشوننو ببر بالا ی 200 300 تا چون واقعا لازمه ....

سلام
کسی فابل ارجینال بازی رو داره، هر کاری میکنم پچ 1.2 نصب نمیشه یعنی اصلا بازی رو پیدا نمی کنه!!!;)
لینک dlc های کرک شده رو می ذارید؟ من تورنت نمی تونم دانلود کنم:((:(
با تشکر:cool:

اقا ممنون از كمك همتون...
تازه فهميدم چقدر تو انتخاب كلاسها اشتباه كردم...
سر اون باس فايت خودم كنترل تنها mage ام رو به عهده گرفتم و واقعا مي شه از بازي لذت برد و اون باس فايت هم راحت رد شد...
راستي تو كمپ كه ميريم اين يارو بچه دورف مي تونه سلاحها رو آپگريد كنه...
من انواع سنگها رو دارم اما تو اون مربع خالي و مي نويسه no item اونجا بايد چي بزارم؟

اقا ممنون از كمك همتون...
تازه فهميدم چقدر تو انتخاب كلاسها اشتباه كردم...
سر اون باس فايت خودم كنترل تنها mage ام رو به عهده گرفتم و واقعا مي شه از بازي لذت برد و اون باس فايت هم راحت رد شد...
راستي تو كمپ كه ميريم اين يارو بچه دورف مي تونه سلاحها رو آپگريد كنه...
من انواع سنگها رو دارم اما تو اون مربع خالي و مي نويسه no item اونجا بايد چي بزارم؟
توجه داشته باش که همه ی سلاح ها آپدیت نمیشوند مثل بعضی شمشیر ها و عصا ها !
یه نکته ی دگه هم هست که همیشه یک راهزن قوی در گروهتان داشته باشید .... ( حد اقل وقتی که دارید Map رو Explore میکنید ) چون بعضی از صندوقچه هایی که قفل هستند واقعا پول ها و اجناس قیمتی زیادی دارند .....(به نظر خودم اگه اون یارو Assassin که میخواد بکشتتون رو ببخشید و به گروهتون راه بدید خیلی بهتره تا اینکه بکشیدش !)

سلام
توی orzamar از lord حمایت کنی بهتره یا prince ؟
یه سوال دیگه این سنگ starfang رو کجا باید پیدا کنم ؟
این شهاب سنگ مال Warden Keep dlc هست، من هم با اینکه 500 مگ دانلود کردم ولی هنوز نتونستم فعالش کنم (باید یه بار دیگه دانلود کنم) :(
به فلمث من inferno هم زدم ولی زیاد تاثیری نداشت . نمیدونم شاید به خاطر این بود که magic زیادی نداشتم و spell ام ضعیف بود . ولی کلا به نظر میاد فلمیث fire resistance بالایی داره
به غولهای بازی بهتره جادوی ترکیبی بزنیم من اول یه دونه Death Hex و بعد Death Cloud به فلمث زدم تقریبا یک پنجم هلثش پرید :biggrin1: برای غول آخر هم همین ترکیب رو 9 بار اجرا کردم (تقریبا مث یه چیته ولی خب چه میشه کرد :p )

آخرین ویرایش:
سلام
کسی می تونه بگه exe اصلی بازی چند مگه ، برای من بدون کرکه یعنی بازی رو دستکاری کردن و نمی شه پچ نصب کرد ! الان exe خود بازیه من 9.45 مگه .
لطفا سریع جواب بدین:blushing::praying:
------------------------------------------
لینک غیر تورنت و رپید شیر dlc های کرک شده رو هم بذارین ممنون می شم ،با اونی که من دانلود کردم فقط نصف dlc ها فعال میشن!!!
:rose::thanks:

از اونجا كه بازي بسي طولاني هست و راه به راه دشمن مياد و ما هم خيلي درس داريم و دلمون مي خواد بازي هم بكنيم تصميم گرفتم چيت بزنم اين جوري مبارزه هاي تكراري رو سريع رد مي كنم و داستان رو دنبال ميكنم وقتم هم نميره.به شما هم اينو پيشنهاد مي كنم.

از اونجا كه بازي بسي طولاني هست و راه به راه دشمن مياد و ما هم خيلي درس داريم و دلمون مي خواد بازي هم بكنيم تصميم گرفتم چيت بزنم اين جوري مبارزه هاي تكراري رو سريع رد مي كنم و داستان رو دنبال ميكنم وقتم هم نميره.به شما هم اينو پيشنهاد مي كنم.
البته این پیشنهاد شمات چون بازی اونقدر ها هم وقت نمیگیره ...من با اینکه دارم برای کنکور میخونم و حدودا روزی 2 تا 3 ساعت بازی میکنم 2.5 هفته ای بازی رو تموم کدم که برای یک بازی نقش افرینی با این وسعت یه زمان معقوله ! در ضمن یه پیشنهادی بهت میکنم....هچ وقت تو زندگیت به فکر چیت نباش

سلام
کسی می تونه بگه exe اصلی بازی چند مگه ، برای من بدون کرکه یعنی بازی رو دستکاری کردن و نمی شه پچ نصب کرد ! الان exe خود بازیه من 9.45 مگه .
دقیقش رو بخوام بهت بگم:
9.48 (9,950,440 bytes)​
http://www.4shared.com/file/171542873/b833dfc3/daorigins.html
البته این پیشنهاد شمات چون بازی اونقدر ها هم وقت نمیگیره ...من با اینکه دارم برای کنکور میخونم و حدودا روزی 2 تا 3 ساعت بازی میکنم 2.5 هفته ای بازی رو تموم کدم که برای یک بازی نقش افرینی با این وسعت یه زمان معقوله ! در ضمن یه پیشنهادی بهت میکنم....هچ وقت تو زندگیت به فکر چیت نباش
من نمیگم هیچوقت نمیزنم، راستش برای Risen که حال & حوصله نداشتم چیت میزدم چون ارزش بیشتر از 15 ساعت از وقت آدم رو نداره ولی 2 برابر این مدت طول میکشه خیلی وقتا هم نمیزنم اما وقتی بازی گلابی میشه حس می‌کنم زدم :cheesygri ولی خداییش من اهل زدن نیسم :دی

آخرین ویرایش:
دقیقش رو بخوام بهت بگم:
9.48 (9,950,440 bytes)​

من نمیگم هیچوقت نمیزنم، راستش برای Risen که حال & حوصله نداشتم چیت میزدم چون ارزش بیشتر از 15 ساعت از وقت آدم رو نداره ولی 2 برابر این مدت طول میکشه خیلی وقتا هم نمیزنم اما وقتی بازی گلابی میشه حس می‌کنم زدم :cheesygri ولی خداییش من اهل زدن نیسم :دی
حالا عماد خوبه که تو توی Risen حداقل 15 ساعت ارزشو دیدی ...(خیلیا اونم ندیدن که منم قاتیشونم :دی )
ولی من کلا به چیت اعتقاد ندارم ..... آدم باید بازی رو خودش بره تا مرد بشه (!!!!!!!!!!!) :biggrin1::-"

دقیقش رو بخوام بهت بگم:
9.48 (9,950,440 bytes)​

آقا ممنون :thanks:
با exe خودم درست شد فقط از توی رجیستری باید دستکاری می کردم:
Code:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Bioware\Dragon Age. There is a string called 'Path' that has the path to DAO. Which in my case is 'D:\Dragon Age

با تشکر:rose:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or