Multi Platform Dragon Age: Origins

سلام !

بازي Dragon Age يكي از بازي هايي بود كه در زمان اولين نمايش خود در سال 2004 بسيار سر و صدا كرد اما خيلي وقت بود از بازي خبري نبود تا اينكه بعد از اينكه EA استوديو Bioware رو مال خود كرد اعلام كرد كه بازي هنوز در دست ساخت هست و در GDC 2008 اعلام شد كه بازي در سال 2009 عرضه ميشود .

Matt Atwood يكي از مسئولان Bioware هست بالاخره رسما اعلام كرد كه بازي قبل از April 2009عرضه ميشود

وي ميگه زماني كه شما چنين اظهار نظري ميكنيد : اين يك بازي RPG كه همه منتظرشند . شما بايد شديدا تلاش كنيد و بر روي ان بسيار زمان بذاريد

Atwood اضافه ميكنه : من فكر ميكنم ما كاري ميكنيم كه باعث افتخار خودمون و هيجان شديد طرفدارانمان شده . همچنين Atwood قول داده اطلاعات جديد به زودي عرضه بشود

Dragon Age بازي بود كه به اعتقاد خيلي ها جانشين درست و كامل Baldur's Gate هست

همانطور كه ميدانيد بازي براي PC فقط تاييد شده و از سال 2004 قرار بود فقط بر روي PC منتشر شود .Atwood هم تاييد كرده كه بازي براي PC هست اما در مورد اينده و انحصاري بودنش چيزي نگفته
dragonage.jpg

ممنون از کسری

سلام به همه دوستان.
من زیاد بازی نکردم ؛ مگر چندتا بازی که داستان خیلی خوبی داشتن: مکس پین و وارکرفت و اساسینز کرید و از اینا !!!
دراگون ایج هم چون خیلی سر و صدا کرد اومدم سراغش؛ این رو از پیش گفتم چون ممکنه سوالام خنده دار باشه ;)
اگر لطف کنید و جواب بدین ، ممنون میشم.

1- هنوز بازی رو تموم نکردم، اونجایی هستم که باید بریم ملکه رو نجات بدیم ... شنیدم بازی چهار تا پایان داره؛ این چهار تا پایان چطوری تعیین میشن؟ یعنی از یه مرحله به بعد میشه پایان رو تغییر داد یا اینکه باید از اول بازی کرد ؟!
2- دموی هر چهار تا پایان توی اینترنت هست که بشه دانلود کرد و دید ؟
3- توی عکس های دوستان از تیمشون ، یه سگ و یه موجود سنگی هم دیده میشد؛ اینا رو از کجا باید پیدا میکردم؟! اساسا نفرات تیم توی پایان بازی تاثیر دارن؟
4- بازی چندتا DLC رسمی داره؟ برای نصب DLC ها باید اصل بازی هم روی سیستم باشه؟
5- DLC های رسمی به پیشرفت داستان ارتباط دارن؟ اون پنج تا انیمیشن کوتاه چی ؟! ربط دارن به قضیه؟
6- DLC ها رو باید بعد از Awakening بازی کرد یا قبلش؟
7- DLC های غیر رسمی رو کیا میسازن و به چه درد میخورن؟! شبیه فن فیکشن هستن یعنی؟!
8- لیست کامل DLC های رسمی رو لطف میکنین ... ؟! به خصوص اونایی که کمپین های جدید به بازی اضافه میکنن.
9- توی help که من داشتم میگفت توی اون جنگله باید یا اون جادوگر رو بکشی یا اون درخته؛ یا مثلا گاردین و های دراگون ... اما فکر کنم من هیچکدوم از این چهار تا رو نکشتم!!! توی داستان تاثیر میذارن؟!
10- اینم برای اینکه لیست ده تایی کامل بشه ... احمقانه ترین سوال ممکنه درحالی که دارم بازی رو تموم میکنم : Rune ها رو چطور میشه استفاده کرد؟! اون بچه دورف الان کجاست که کمک کنه؟

تشکر >:d<

سلام عزیز !
1. بازی 4 تا پایان نداره و پایاناش متفاوته ! بستگی به هر تصمیمی که توی قسمت های مختلف گرفتی داره ! یک سری نوشته میاد آخر بازی که توضیح میده تصمیماتت چه نتیجه ای داشته !
2. به صورت دمو دو مدل تموم میشه ! که خودت متوجهش می شی !
3.یه قسمت از بازی میتونی بین داشتن یک سگ و اینکه ردش کنی بره یکی رو انتخاب کنی ! که فک کنم ردش کردی رفته !
بله تعداد افراد پارتیت توی قسمت آخر تاثیر داره !
4. تعدادش رو نمیدونم فقط خیلی زیادن ! فک کنم 15 20 تایی بشن !: آره باید بازی روی سیستم باشه !d
5. به پیشرفت داستان اصلی نه DLC های داستانی یه شاخه جدید به داستان اضافه میکنن
6. باید Origins رو تموم کرده باشی یا بین داستان Origins البته اونایی رو که من می دونم !
7. فن های بازی می سازن ، بیشتر زره و اسلحه و چیزایه کوچیک کوچیکه !
8. ............
9. حتما یه کاری کردی !!! :d
10. واسه انچنت کردن سلاحات ! میادش نترس !
یه سوال تو به Book-e.mihanblog.com سر نمیزدی ؟!:)):)):)):))

من یه سری لوح سنگی نقشدار گرفتم که مثل اینکه برای آپگرید سلاح حا هستش.اسمشون هم Rune هستش.چطوری باید ازشون استفاده کنم؟

باید توی کمپ بری پیش اون دوتا دورف ها !
با پسره حرف بزن. میگه Enchanting بعد برو Enchant کن سلاحات رو !
البته فقط اونایی که Enchant Slot دارن ( وقتی روشون توی Inventory نگه میداری زیرتوضیحاتشون چندتا مربع کوچیک کشیده که تو خالین) رو میتونی Enchant کنی !

سلام
یه سوال داشتم
combat training مربوط به elf ها(warior) چطوری اضافه میشه
کلا من تا لول 8 رسیدم ولی هیچ skill رو نداده خیلی وقته تا اون مورد رو زیاد کنم
ممنون

سلام
کسی می دونه از کجا می شه تمام dlc ها را دانلود کرد؟
یا اگه می شه دوستان لینک بزارند;)

:arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd:

Dragon age DLC :

[HF]
Leliana's Song

Darkspawn Chronicles

Return to Ostagar

Stone Prisoner

Warden's Keep

Bonus Items
Feastday Pack

BlightBlood

Bregan's Bow & Pearl of the Anointed

Bulwark of the True King

اگه خواستی اون 5 تای آخری رو هم توی یه لینک دانلود کنی :

[RS]

DLC Warden's Keep

DLC The Stone Prisoner

The Stone Prisoner
Warden's Keep
The Edge
Embri's Many Pockets
Helm of the Deep
The Lucky Stone
The Lion's Paw
Amulet of the War Mage
The Wicked Oath
Memory Band
Feral Wolf Charm
Guildmaster's Belt
Band of Fire
Dalish Promise Ring
Blood Dragon Armour
Collector's Edition. 3 Items

اعتبار یادتون نره

زحمتش رو دوستمون A.T.HELLBOY کشیدن !

سلام
یه سوال داشتم
combat training مربوط به elf ها(warior) چطوری اضافه میشه
کلا من تا لول 8 رسیدم ولی هیچ skill رو نداده خیلی وقته تا اون مورد رو زیاد کنم
ممنون
هر چند تا لول یکی میتونی اضافه کنی بهشون ! شما لول آپ کن می بینی خودت ! :دی

سلام به همه دوستان.
من زیاد بازی نکردم ؛ مگر چندتا بازی که داستان خیلی خوبی داشتن: مکس پین و وارکرفت و اساسینز کرید و از اینا !!!
دراگون ایج هم چون خیلی سر و صدا کرد اومدم سراغش؛ این رو از پیش گفتم چون ممکنه سوالام خنده دار باشه ;)
اگر لطف کنید و جواب بدین ، ممنون میشم.

1- هنوز بازی رو تموم نکردم، اونجایی هستم که باید بریم ملکه رو نجات بدیم ... شنیدم بازی چهار تا پایان داره؛ این چهار تا پایان چطوری تعیین میشن؟ یعنی از یه مرحله به بعد میشه پایان رو تغییر داد یا اینکه باید از اول بازی کرد ؟!
2- دموی هر چهار تا پایان توی اینترنت هست که بشه دانلود کرد و دید ؟
3- توی عکس های دوستان از تیمشون ، یه سگ و یه موجود سنگی هم دیده میشد؛ اینا رو از کجا باید پیدا میکردم؟! اساسا نفرات تیم توی پایان بازی تاثیر دارن؟
4- بازی چندتا DLC رسمی داره؟ برای نصب DLC ها باید اصل بازی هم روی سیستم باشه؟
5- DLC های رسمی به پیشرفت داستان ارتباط دارن؟ اون پنج تا انیمیشن کوتاه چی ؟! ربط دارن به قضیه؟
6- DLC ها رو باید بعد از Awakening بازی کرد یا قبلش؟
7- DLC های غیر رسمی رو کیا میسازن و به چه درد میخورن؟! شبیه فن فیکشن هستن یعنی؟!
8- لیست کامل DLC های رسمی رو لطف میکنین ... ؟! به خصوص اونایی که کمپین های جدید به بازی اضافه میکنن.
9- توی help که من داشتم میگفت توی اون جنگله باید یا اون جادوگر رو بکشی یا اون درخته؛ یا مثلا گاردین و های دراگون ... اما فکر کنم من هیچکدوم از این چهار تا رو نکشتم!!! توی داستان تاثیر میذارن؟!
10- اینم برای اینکه لیست ده تایی کامل بشه ... احمقانه ترین سوال ممکنه درحالی که دارم بازی رو تموم میکنم : Rune ها رو چطور میشه استفاده کرد؟! اون بچه دورف الان کجاست که کمک کنه؟

تشکر >:d<
یکسری جواب ها رو دوستمون داد من هم اون های رو که می نوم جواب می دم
1) این رو نمی دونم چون با اینکه 60 ساعت گیم پلی دارم روی nightmare هنوز تموم نکردم به خاطر dlc
2) توی youtube باید search کنی 100% هست
3)شخصیت هایی که بهت اضافه می شند این ها هستند
alistar,morrigan.liena
alistar و morrigan که اضافه می شند leina هم اول بازی باهاش برخورد می کنی اون هم می تونه اضافه شه
می مونه سگه! توی dalish camp پیداش می کنی روی map می شه تقریبا شرق نقشه که روی نقشه برات علامت گذاشتم شماره 1
quest هم این بود می گه سگ زخمی شده برو واسش فلان گیاه رو پیدا کن
wayne هم توی cirlce tower بهت اضافه می شه که می شه روی نقشه تقریبا غرب شماره 2
اون glome یا غول سنگی (shale) هم باید dlc بریزی و dlc stone prisoner رو باید بریزی و تقریبا جنوب غرب نقشه توی honnleath پیداش می کنی شماره 3
oghren (واریور کوتوله) هم توی orazammer پیداش میکنی جای آدم کوتوله ها توی زیر زمین
quest هم این بود که زمانی برای bhelen باید بری deep road و branka رو پیدا کنی همراهیت می کنه
orazammer هم غرب نقشه شماره 4
یک کارکتر دیگه هم هست به اسم zevran که یک جای توی بازی به عنوان مزدور میاد شما رو بکشه که وقتی شکستش دادی می تونی بیاریش توی تیمت
4) باری 23 تا dlc داره کلی حالا کدوم رسمی کدوم غیر رسمی نمی دونم. بله باید بازی اصلی باشه. قسمت آخر سوالت رو هم نمی دونم
5) dlc اگر ربط هم داشته باشه که نمی دونم از طریق کارکتر ها باید تاثیر گذار باشه
6)awanking قضیش جداست و توی other campagian هست ولی اون dlc ها توی نقشه اصلی origin اضافه می شند
7) هم که دوستمون جوابت رو دادند
8)اینم dlc ها و لینک رپیدشیر کل dlc ها توی این هست

Code:
http://rapidshare.com/files/406290730/LeapDA23DLC2011.part1.rar 
http://rapidshare.com/files/406295959/LeapDA23DLC2011.part2.rar 
http://rapidshare.com/files/406300743/LeapDA23DLC2011.part3.rar 
http://rapidshare.com/files/406313428/LeapDA23DLC2011.part4.rar 
http://rapidshare.com/files/406320248/LeapDA23DLC2011.part5.rar 
http://rapidshare.com/files/406327770/LeapDA23DLC2011.part6.rar 
http://rapidshare.com/files/406337501/LeapDA23DLC2011.part7.rar 
http://rapidshare.com/files/406345213/LeapDA23DLC2011.part8.rar
Code:
installation instructions: 
================= 

* Load up DAupdater.exe, found in 'Dragon Age\bin_ship' 
* Click 'Select DAZips' 
* Browse to the extracted folder and CTRL-A or CTRL-Click all files. 
* The list in DAupdater will be po **** ted. CTRL-Click on all files in the list. 
* Click 'Install Selected' 
* Open with notepad \My Documents\BioWare\Dragon Age\Settings\AddIns.xml 
* Search for all RequiresAuthorization="1"> and replace them with RequiresAuthorization="0"> 
* Save, and run the game 

List of included DLCs: 
=============== 
-Leliana's Song 
Assume the role of Leliana, a young bard involved in a criminal ring  that deals in political secrets. Accompanying her mentor Marjolaine on a  high-risk mission, Leliana soon finds herself entangled in a game of  intrigue that she cannot escape with just her beauty, charm, or stealth.  The only way out of this game is to kill or be killed. 

-Feastday Gifts and Pranks 
Throughout Thedas, the great holiday of Satinalia is marked by sumptuous  feasts, wild celebration, and naming the town fool as ruler for a day.  Amid the feasting, it is customary for friends, lovers, and traveling  companions to exchange gifts and pranks. 

- The Darkspawn Chronicles  
You now fight as the Darkspawn! The city of Denerim, jewel of Ferelden,  girds itself for war. As a hurlock vanguard, you alone hold the power to  make thralls of your fellow darkspawn and drive them into the heat of  battle. Heed the archdemon's call--Denerim must burn! 

- Return To Ostagar 
Your memories of the battle of Ostagar will haunt you for years to come.  It laid waste to your order and claimed the lives of many great men and  women. 

Now, there are rumors that a fellow survivor of the battle has escaped  from captivity and is seeking the Grey Wardens' help. The time has come  for the Grey Wardens to make their return to Ostagar and exact their  revenge upon the darkspawn. 

- The Stone Prisoner 
The darkspawn-infested village of Honnleath holds a secret: the  forgotten stone figure at the town's heart is a powerful golem frozen in  time. the creature and reveal a storied quest to unlock its power and  mysterious past. 

- Warden's Keep 
Some claim the fortress of Soldier's Peak is corrupted and overrun by  demons. Others whisper of betrayal and the spirits of murdered Grey  Wardens. Whatever the truth, Soldier's Peak is no place for the living. 

Relive the darkest hour of the Grey Wardens with all-new content that  adds to the main Dragon Age: Origins campaign. This downloadable  adventure reveals secrets hidden for generations, and includes unique  achievements, unlockable character abilities, powerful items, and much  more! 

- Blood Dragon Armor 
Commissioned by an infamous Nevarran dragon hunter, this armor was  crafted in a time when dragons had almost been hunted to extinction.  Infused with their blood, the armor gained notoriety after the hunter  died at the hands of men rather than the dragons it was designed to  protect him from. 

- The Lucky Stone 
This old stone, set in a golden ring, has been an aid and companion to  dozens of adventurers across innumerable years. Its trip to Ferelden was  long and convoluted. Some say it has a life of its own. 

- Memory Band 
- Feral Wolf Charm 
- Guildmaster's Belt 
- Band of Fire 
- Dalish Promise Ring 
- Collector's Edition (Adds 3 items: Bergen's Honor, Grimoire of the Frozen Wastes, Final Reason) 
- The Edge 
- Embri's Many Pockets 
- Helm of the Deep 
- The Lion's Paw 
- Mark of Vigilance 
- Amulet of the War Mage 
- The Wicked Oath 

"The Stone Prisoner" and "Warden's Keep" add substantial gameplay, 
including new character abilities, areas, quests and a new party member, the golem Shale. 
The rest of the DLC files were mostly provided as promotional material to buyers of various versions of the game, 

and only provide access to some new items in-game.
اطلاعات بیشتر هم خواستی باز این لینک رو ببین قشنگ همه چیز رو واسه دانلود گذشاته
http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=4272986&sid=85a8537d2352263bb669d754226dd40b
9) ازلحاظ داستان نمی دونم من درخت رو نگه داشتم بقیه رو هم کشتم اون 4 تا گارد هم فقط armor داشتند و یک quest کامل شد
10) rune هم می روی توی party camp که می شه بالا گوشه سمت چپ یکم دایره طلای هم دورشه کنار پدرش ایستاده! البته شما سلاحی هم که انتخاب می کنی باید جای خالی واسه rune داشته باشه
این هم نقشه
ee88dd76471c4c7c849f.jpg

یک چیز جالب هم دیدم مخ morrigan رو زدم یک بار هم باهاش خوابیدم! :)) عکس هم گرفتم حرکت به قدری حرفه ای بود 10 پوینت داد یک achivement هم باز کرد
این هم عکس جای خوبش
اینم عکس خودش نگن یارو خالی بسته

آخرین ویرایش:
یک چیز جالب هم دیدم مخ morrigan رو زدم یک بار هم باهاش خوابیدم! :)) عکس هم گرفتم حرکت به قدری حرفه ای بود 10 پوینت داد یک achivement هم باز کرد
این هم عکس جای خوبش
b081f6055f3c40cbb363.jpg
اینم عکس خودش نگن یارو خالی بسته
6a1d40da378b42dabf12.jpg

شما می تونی توی بازی هم با موریگان هم با لیلیانا رابطه عشقی داشته باشی ، که هر کدومش یه آچیومنت آزاد میکنه !
پس مطمئن باش کسی بهت نمی گه خالی بستی ! :دی
این عکسا هم تاپیک رو سنگین کرده ! (عکس های توی اسپویلر هم لود می شن)

تشکر فراوان از Crystal Vamp و progamer . بالاخره تونستم بازی رو تموم کنم!!!

progamer @
شما باید آدم خوش شانسی باشی! طبق بررسی های من ، 2-3 جای بازی هست که میشه با موریگان و لیلیانا رابطه داشت؛ اما من بازی رو تموم کردم، بدون اینکه حتی یه بار ... :d
Crystal Vamp @
من بازی رو این طوری تموم کردم که علی رغم میل باطنیم، الیستار زد لوگین رو کشت!
موریگان هم چون من نذاشتم با الیستار بخوابه ، ول کرد رفت!
بعدش هم یه بار با کاراکتر خودم ارچ دیمن رو کشتم، یه بار هم با الیستار؛ همین دو حالت فقط اتفاق میفته؟! دموهاشون خیلی با هم فرقی نداشتن!!
اگر من بذارم الیستار با موریگان بخوابه، دموی پایان بازی تغییر میکنه یا نوشته های آخرش؟
اگر لوگین زنده میموند و اون ارچ دیمن رو میشکت چی ؟!
من توی یه تاپیکی خوندم که توی اون ساعت های آخر بازی که موریگان درخواست میده با الیستار بخوابه، اگر الیستار نباشه، میره سر وقت لوگین و اگر اونم نباشه ، به کاراکتر ما پیشنهاد میده ...
هیچکدوم از این اتفاقات، دموی جدیدی ایجاد نمیکنه؟!

آخرین ویرایش:
تشکر فراوان از Crystal Vamp و progamer . بالاخره تونستم بازی رو تموم کنم!!!

progamer @
شما باید آدم خوش شانسی باشی! طبق بررسی های من ، 2-3 جای بازی هست که میشه با موریگان و لیلیانا رابطه داشت؛ اما من بازی رو تموم کردم، بدون اینکه حتی یه بار ... :d
Crystal Vamp @
من بازی رو این طوری تموم کردم که علی رغم میل باطنیم، الیستار زد لوگین رو کشت!
موریگان هم چون من نذاشتم با الیستار بخوابه ، ول کرد رفت!
بعدش هم یه بار با کاراکتر خودم ارچ دیمن رو کشتم، یه بار هم با الیستار؛ همین دو حالت فقط اتفاق میفته؟! دموهاشون خیلی با هم فرقی نداشتن!!
اگر من بذارم الیستار با موریگان بخوابه، دموی پایان بازی تغییر میکنه یا نوشته های آخرش؟
اگر لوگین زنده میموند و اون ارچ دیمن رو میشکت چی ؟!
من توی یه تاپیکی خوندم که توی اون ساعت های آخر بازی که موریگان درخواست میده با الیستار بخوابه، اگر الیستار نباشه، میره سر وقت لوگین و اگر اونم نباشه ، به کاراکتر ما پیشنهاد میده ...
هیچکدوم از این اتفاقات، دموی جدیدی ایجاد نمیکنه؟!
ببین موریگان اول به خودت پیشنهاد میده اگه قبول نکنی میره سراغ بقیه ! اگه اون کسی که موریگان باش خوابیده آرچ دیمن رو بکشه ، نمیمیره ! مثلا اگه شما باش خوابیده باشی بعد شما آرچ دیمن رو بکشی نمیمیری ! و .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or