Multi Platform Dragon Age: Origins

سلام !

بازي Dragon Age يكي از بازي هايي بود كه در زمان اولين نمايش خود در سال 2004 بسيار سر و صدا كرد اما خيلي وقت بود از بازي خبري نبود تا اينكه بعد از اينكه EA استوديو Bioware رو مال خود كرد اعلام كرد كه بازي هنوز در دست ساخت هست و در GDC 2008 اعلام شد كه بازي در سال 2009 عرضه ميشود .

Matt Atwood يكي از مسئولان Bioware هست بالاخره رسما اعلام كرد كه بازي قبل از April 2009عرضه ميشود

وي ميگه زماني كه شما چنين اظهار نظري ميكنيد : اين يك بازي RPG كه همه منتظرشند . شما بايد شديدا تلاش كنيد و بر روي ان بسيار زمان بذاريد

Atwood اضافه ميكنه : من فكر ميكنم ما كاري ميكنيم كه باعث افتخار خودمون و هيجان شديد طرفدارانمان شده . همچنين Atwood قول داده اطلاعات جديد به زودي عرضه بشود

Dragon Age بازي بود كه به اعتقاد خيلي ها جانشين درست و كامل Baldur's Gate هست

همانطور كه ميدانيد بازي براي PC فقط تاييد شده و از سال 2004 قرار بود فقط بر روي PC منتشر شود .Atwood هم تاييد كرده كه بازي براي PC هست اما در مورد اينده و انحصاري بودنش چيزي نگفته
dragonage.jpg

ممنون از کسری

سلام منم همین مشکل رو دارم ولی متوجه نمی شم این کد رو باید چیکار کنم میشه یه توضیحی بدی؟

شما اون صفحه run تو منوی استارت باز کن بعد توش بنویس regedit
یعد ریجستری ویندوزت باز میشه.
این گزینرو از سمت چپ پیدا کن HKEY_LOCAL_MACHINE
بعد بازش کن و این گزینرو پیدا کن SOFTWARE
بعد بازش کن و bioware رو پیدا کن و dragon age باز کن.
سمت راست صفحه چندتا نوشته میاد.
رو صفحه سمت راست کلیک راست کن و new بعد گزینه string value رو انتخاب کن بعد نام اون فایلی که ساختیو بزار Path بعدش رو فایلی که ساختی دابل کلیک کن و یک صفحه میاد که مسیر بازیتو میخواد اون مسیرو میدی بعد حله:cheesygri
امیدوارم خوب توضیح داده باشم.

اینم مسیر کلی
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BioWare\Dragon Age

شما اون صفحه run تو منوی استارت باز کن بعد توش بنویس regedit
یعد ریجستری ویندوزت باز میشه.
این گزینرو از سمت چپ پیدا کن HKEY_LOCAL_MACHINE
بعد بازش کن و این گزینرو پیدا کن SOFTWARE
بعد بازش کن و bioware رو پیدا کن و dragon age باز کن.
سمت راست صفحه چندتا نوشته میاد.
رو صفحه سمت راست کلیک راست کن و new بعد گزینه string value رو انتخاب کن بعد نام اون فایلی که ساختیو بزار Path بعدش رو فایلی که ساختی دابل کلیک کن و یک صفحه میاد که مسیر بازیتو میخواد اون مسیرو میدی بعد حله:cheesygri
امیدوارم خوب توضیح داده باشم.

اینم مسیر کلی
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BioWare\Dragon Age
دستت درد نکنه این مشکل بر طرف شد ولی هنوز هم awakening نصب نمی شه! تا می خواد شروع به نصب کنه بدون این که اروری بده از برنامه نصب میاد بیرون مینویسه inistallation failed موقع نصب پچ هم همین اتفاق می افته .
من awakening می خوام !:biggrin1: help !

ممنون.اونجا رو رد کردم ولی بعدش دو تا اتاق کوچیک هست سمت چپ و راست و یه اتاق بزرگ روبرو که وقتی میرم جلو دوباره کلی اسکلت از اتاقا میریزن رو سرم و نمیشه کشتشون.چی کار کنم؟

ممنون.اونجا رو رد کردم ولی بعدش دو تا اتاق کوچیک هست سمت چپ و راست و یه اتاق بزرگ روبرو که وقتی میرم جلو دوباره کلی اسکلت از اتاقا میریزن رو سرم و نمیشه کشتشون.چی کار کنم؟
کاری نداره که من تو معبد کلا نمردم اگه سختته بزار رو easy یا یه بار دیگه از اول شروع کن اگه با اینا مشکل داشته باشی ویدرفنگ رو می خوای چی کار کنی؟
من که high dragon رو درجه سختی night mare اونم وقتی لول11 بودم کشتم چی کار کردم؟:biggrin1:

ویندوزم xp هست فکر نکنم مشکل از ویندوز باشه یه دیگه بازی رو میری زم ببینم چی میشه.

کاری نداره که من تو معبد کلا نمردم اگه سختته بزار رو easy یا یه بار دیگه از اول شروع کن اگه با اینا مشکل داشته باشی ویدرفنگ رو می خوای چی کار کنی؟
من که high dragon رو درجه سختی night mare اونم وقتی لول11 بودم کشتم چی کار کردم؟:biggrin1:

ویندوزم xp هست فکر نکنم مشکل از ویندوز باشه یه دیگه بازی رو میری زم ببینم چی میشه.
عجیبه نمیدونم مشکل چیه.رو نرمال هست بازی.شاید تو تاکتیک یارام اشتباه میکنم.همشون میرن جلو زود میمیرن و من تنها میمونم.
راستی من الان لول 8 هستم و میج برداشتم شاید لولم کمه؟همه رو هم روی magic و willpower گذاشتم.

عجیبه نمیدونم مشکل چیه.رو نرمال هست بازی.شاید تو تاکتیک یارام اشتباه میکنم.همشون میرن جلو زود میمیرن و من تنها میمونم.
راستی من الان لول 8 هستم و میج برداشتم شاید لولم کمه؟همه رو هم روی magic و willpower گذاشتم.
یادمه من اینجارو خودمو healer گذاشتم! راستی یارای همراهت کیان؟
بگو شاید تو چیدن تاکتیک کمکت کنیم;)

witherfang رو کشتم.لامصب چقدر سخت بود.
اوا چرا بدبختو کشتیش؟؟؟ این جاشو میشه به سه روش رفت اول اینکه با این گرگ ها متحد بشی بری الف ها رو نابود کنی که نامردیه! دومیش اینه که بریز این گرگ نما ها و witherfang رو بکشی که اینم نامردیه;) بهترین راهش اینه که بری رئیس الف ها رو بیاری بعد که در محضر گرگ ها باش حرف بزنی تبدیل میشه به 4 تا درخت بزرگ بعد نابودش که کنی طلسمی که روی witherfang و اون گرگنما ها انجام داده بود رو باطل میکنه و خودش و witherfang رو میکشه ولی اون گرگنما ها به آدم تبدیل میشن که به نظرم این پایان از بقیش قشنگ تر بود!
همراهام alistair-morrigan-sten هستن.یه تاکتیک خوب برای اینا بگید.
کلاس هیروی خودت چیه؟ به Wynne رسیدی؟ اگه نه مرحله بعدی برو یک راست سراغ اون(توی اون قلعه هست که باید از دریا بری تا بش برسی) چون اگه اونو برنداری عمرا بتونی به این راحتی جلو بری ، برای موریگان اون جادو های فریز کننده رو تا لول آخر آپ کن همچنین یه جادو هم هست که دشمن رو برای 20 ثانیه بی حرکت نگه میداره ، اون رو هم حتما بگیر برای Sten هم اون مهارت های یک شمشیر با دو دست رو بگیر که خیلی خوب جواب میده ، در ضمن سعی کن اسلحه هات رو هم Enchant کنی و خون هات رو هم الکی هدر نده که توی آینده خیلی بدرد میخوره اگه ترتیب رفتن مراحل بازی رو هم میگفتی بهتر میشد.

اوا چرا بدبختو کشتیش؟؟؟ این جاشو میشه به سه روش رفت اول اینکه با این گرگ ها متحد بشی بری الف ها رو نابود کنی که نامردیه! دومیش اینه که بریز این گرگ نما ها و witherfang رو بکشی که اینم نامردیه;) بهترین راهش اینه که بری رئیس الف ها رو بیاری بعد که در محضر گرگ ها باش حرف بزنی تبدیل میشه به 4 تا درخت بزرگ بعد نابودش که کنی طلسمی که روی witherfang و اون گرگنما ها انجام داده بود رو باطل میکنه و خودش و witherfang رو میکشه ولی اون گرگنما ها به آدم تبدیل میشن که به نظرم این پایان از بقیش قشنگ تر بود!
کلاس هیروی خودت چیه؟ به Wynne رسیدی؟ اگه نه مرحله بعدی برو یک راست سراغ اون(توی اون قلعه هست که باید از دریا بری تا بش برسی) چون اگه اونو برنداری عمرا بتونی به این راحتی جلو بری ، برای موریگان اون جادو های فریز کننده رو تا لول آخر آپ کن همچنین یه جادو هم هست که دشمن رو برای 20 ثانیه بی حرکت نگه میداره ، اون رو هم حتما بگیر برای Sten هم اون مهارت های یک شمشیر با دو دست رو بگیر که خیلی خوب جواب میده ، در ضمن سعی کن اسلحه هات رو هم Enchant کنی و خون هات رو هم الکی هدر نده که توی آینده خیلی بدرد میخوره اگه ترتیب رفتن مراحل بازی رو هم میگفتی بهتر میشد.
اتفاقا رئیس الفها رو آوردم ولی تبدیل به درخت نشد!!!بعد با هم کشتیمشون.
من mage هستم.ممنون از پاسخ.

راستی من الان لول 9 هستم ولی نمیتونم arcane warriorv رو انتخاب کنم چی کار باید بکنم؟
باز شده واست؟ اگه نشده تو همون معبد نزدیک چشمه اب یه بطری شیشه ای هست که یه روح توش اسیر شده اونو به ارامش برسون تا بهتarcane warrior یاد بده.راستی اسپشیال دیگه ای که نگرفتی؟؟چون اون موقع باید تا لول 14 صبر کنی.ولی به نظر من arcane warrior رو نگیر اگه یه چیز از دراگن ایج یاد گرفته باشم اینه که ارکین واریور مذخرفترین اسپل های بازی رو داره.

سلام من بازی را بازی کردم ولی در این کوست گیر کردم کل نقشه را وجب به وجب گشتم ولی نتوانستم بفهمم که باید چیکار کنم اینم عکس کوستم
1261850552.jpg.html

لطفان کمکم کنید:(:praying:
moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or