Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

به نظر من دراگونای واقعی بازی از دراگون استورم کاست به این ور رو میشن.دراگون هیسینگ ویست عجب سگ جون بود.منی که همش از راحتی دراگونای بازی صحبت میکردم سر دراگون هیسینگ ویست مجبور شدم واسه 15 درصد آخر خون دراگون حالت کژوال رو فعال کنم.البته یه ذره از خونش مونده بود که دوباره آوردم رو نرمال.با کمال تعجب دیدم با این کار خون دراگونم اضاف شد ولی در هر حال رو همون نرمال کشتمش.
دراگونای Emprise چقدر از این سخت ترن؟

آخرین ویرایش:
به نظر من دراگونای واقعی بازی از دراگون استورم کاست به این ور رو میشن.دراگون هیسینگ ویست عجب سگ جون بود.منی که همش از راحتی دراگونای بازی صحبت میکردم سر دراگون هیسینگ ویست مجبور شدم 15 درصد آخر خون دراگون رو رو حالت کژوال تموم کنم.البته یه ذره از خونش مونده بود که دوباره آوردم رو نرمال.با کمال تعجب دیدم با این کار خون دراگونم اضاف شد ولی در هر حال رو همون نرمال کشتمش.
اون سه تا همشون راحتن :d آخری که بالاترین لول را داشت، تنها اژدهایی بود که برای زدنش با خودم Knight Enchanter بردم و از همه ازدها ها هم راحت تر زدمش :d Hissing wates برای من سخت ترین بود

بچه ها مى خواستم بدونم اگه ديسك بازيو عوض كنم سيوهام ميپره.ديسكى كه باهاش بازيو تموم كردم ريجن دو هست و اكانتم ريجن يك،الان مي خوام برا dlc هاى بازى ديسكم رو با يه ريجن يك عوض كنم.به نظرتون از اول شروع ميشه يا ميتونم ادامه بدم بازيمو از همونجا؟آخه هنوز چنتا منطقه رو پاكسازى نكردم.ممنون ميشم راهنماييم كنين.

Sent from my iPhone using Tapatalk

به نظر من دراگونای واقعی بازی از دراگون استورم کاست به این ور رو میشن.دراگون هیسینگ ویست عجب سگ جون بود.منی که همش از راحتی دراگونای بازی صحبت میکردم سر دراگون هیسینگ ویست مجبور شدم واسه 15 درصد آخر خون دراگون حالت کژوال رو فعال کنم.البته یه ذره از خونش مونده بود که دوباره آوردم رو نرمال.با کمال تعجب دیدم با این کار خون دراگونم اضاف شد ولی در هر حال رو همون نرمال کشتمش.

من دیروز هم اژدهای Hissing Waste هم highland ravager که خفن ترینشونه رو هر کدوم کمتر از 5 دقیقه طول کشید :d

این Dragon Slaying Rune ها شاهکار میکنن :d

فقطم با کاراکتر خودم داشتم میزدمشون که Archerئه و یه تیرکمون پیدا کردم به حای یه تیر 3 تا تیر میزنه یه Master Dragon Slaying Rune هم انداختم تنگش عین بنز اژدها هارو ترکوند :d

تازه دارم میفهمم اینایی که تو نت تو 4-5 ثانیه اژدها میزنن چجوریه :d

همه دراگونا رو ترکوندم دلم تنگ میشه :(

دوستان نسخه دولوکس چی اضافه داره؟ چون آپگرید کردن به قابلیتای اون نسخه الان 30 دلار آف داره می خوام ببینم می ارزه بگیرمش یا نه؟ شده 6.99 دلار

سلام دوستان لطفا بگین پاور برای مرحله اخر از کجا گیر بگیارم. همه ریفتها رو بستم دیگه نمیدونم از کجا پاور گیر بیارم راهنمایی کنین.سوال دوم هم اینکه اگر مراحل inner circle رو برم پاور میده یا نه؟

سلام دوستان لطفا بگین پاور برای مرحله اخر از کجا گیر بگیارم. همه ریفتها رو بستم دیگه نمیدونم از کجا پاور گیر بیارم راهنمایی کنین.سوال دوم هم اینکه اگر مراحل inner circle رو برم پاور میده یا نه؟
کلا همه ماموریت های فرعی پاور میده، سعی کنین اونا رو انجام بدین!

دراگون آخر رو هم زدم.فقط 5 تا 7 دقیقه وقت برد.به نظر من سخترینش همون دراگون هیسینگ ویست بود.
یه سوال؟کشتن 10 دراگون تروفی نداره؟به من که ترفی نداد

آخرین ویرایش:
سلام دوستان یه سوال مبتدیانه داشتم اول بازی رفتم تو منوی inventory و شخصیتی که خودم ساختمو با اون زنه که همرام بود سوئیچ کردم حالا تو همون منو هر کاری میکنم و میام رو شخصیتی که خودم ساختم وبعد از منو میام بیرون دوباره همون زنه هست آیا این باگه یا راه دیگه ای است ازتون خواهش میکنم جواب سوالمو بدین؟؟؟؟؟

دراگون آخر رو هم زدم.فقط 5 تا 7 دقیقه وقت برد.به نظر من سخترینش همون دراگون هیسینگ ویست بود.
یه سوال؟کشتن 10 دراگون تروفی نداره؟به من که ترفی نداد
فک کنم داره . برای منم نداد. تروفیاش خیلی باگ داره. چندتا ار تروفیایی که باید میگرفتم رو اصلا نداد. کلی هم وقت صرفش کردم ...

سلام دوستان یه سوال مبتدیانه داشتم اول بازی رفتم تو منوی inventory و شخصیتی که خودم ساختمو با اون زنه که همرام بود سوئیچ کردم حالا تو همون منو هر کاری میکنم و میام رو شخصیتی که خودم ساختم وبعد از منو میام بیرون دوباره همون زنه هست آیا این باگه یا راه دیگه ای است ازتون خواهش میکنم جواب سوالمو بدین؟؟؟؟؟
شخصیتی که میسازی رو دیگه نمیشه عوض کرد . همون تا اخره بازی میمونه . به جز خودت که اصلی هست میتونی بقیه رو برای party انتخاب کنی ...
دقیقا مشکلت رو نمیگیرم چی هست D:

دوستان نسخه دولوکس چی اضافه داره؟ چون آپگرید کردن به قابلیتای اون نسخه الان 30 دلار آف داره می خوام ببینم می ارزه بگیرمش یا نه؟ شده 6.99 دلار
The Dragon Age: Inquisition Deluxe Edition Includes:

The Skyhold Throne fashioned from an ancient dragon skull
Red Hart Halla, a great-horned beast mount
The fearsome Bog Unicorn mount
World of Thedas digital soundtrack

فک کنم داره . برای منم نداد. تروفیاش خیلی باگ داره. چندتا ار تروفیایی که باید میگرفتم رو اصلا نداد. کلی هم وقت صرفش کردم ...

شخصیتی که میسازی رو دیگه نمیشه عوض کرد . همون تا اخره بازی میمونه . به جز خودت که اصلی هست میتونی بقیه رو برای party انتخاب کنی ...
دقیقا مشکلت رو نمیگیرم چی هست D:

The Dragon Age: Inquisition Deluxe Edition Includes:

The Skyhold Throne fashioned from an ancient dragon skull
Red Hart Halla, a great-horned beast mount
The fearsome Bog Unicorn mount
World of Thedas digital soundtrack

همون شخصیتی که خودم ساختم رفتم تو منوی inventory با اون زنه که همرام بود سوئیچ کردم و الان در اصل دارم با اون زنه که همرام بود بازی میکنم و شخصیتی که خودم ساختم شده یار کمکیم و هر کاری میکنم سوئیچ میکنم میام رو شخصیتی که خودم ساختم ولی وقتی باز میام بیرون از inventory با همون زنه دارم بازی میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or