Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

دراگون hinterlands رو در مبارزه دوم شکست دادم.ولی رو حالت نرمال.مبارزه با اژدها تو این بازی قابل قیاس با دراگونای آبکی اسکایرم نیست.یه 30 ساعت باری کردم ولی فکر نکنم یک سوم بخش داستانی رو هم تموم کرده باشم از بس این بازی فوق العاده است اصلا دوس ندارم تموم شه.میخوام تا میتونم بخش های فرعی رو تموم کنم.سرزمینا و مناطق و ساختمونایی که در مراحل فرعی پیدا میشن خیلی خیلی فوق العاده ان.

یک فروند سوال هم برای من پیش اومده :دی این بازی Armor و Shield و Sword درست حسابیش کجاس :دی هر جایی رو زیر و رو میکنم چیز مالی پیدا نمیشه :دی برای کلاس rouge و mage ـم Unique Weapon های تقریباً خوبی ردیف کردم ولی برای خودم (کلاس warior ، شمشیر + سپر :دی) چیز درست و حسابی ای گیر نمیاد :دی Armor ها بدرد بخوراش همه شبیه همه (فک کنم Vanguard ـه) و به جز رنگ فرق خاصی ندارن :دی Sword هم چیز درست و حسابی ای پیدا نمیشه ، الان از نظر Health خطش تا اون آخر ماخرا پره ولی Melee ـم اون اولاس :دی توی بازی مشکل خاصی فعلاً توی مبارزات نداشتم ، دراگون 2 لول بالاتر از خودمم زمین گیر کردم ولی خب با این دم و تشکیلاتی که دارم یه مقدار زیادی طول میکشه :دی خلاصه اگه لوکیشنی هست ، کرفت آیتمی هست یا هر چیزی یه راهنمایی کنید ببینم از کجای این دنیای درندشت میشه آیتم های درست و حسابی پیدا کرد :دی لول 16 هم می باشم :دی

یک فروند سوال هم برای من پیش اومده :دی این بازی Armor و Shield و Sword درست حسابیش کجاس :دی هر جایی رو زیر و رو میکنم چیز مالی پیدا نمیشه :دی برای کلاس rouge و mage ـم Unique Weapon های تقریباً خوبی ردیف کردم ولی برای خودم (کلاس warior ، شمشیر + سپر :دی) چیز درست و حسابی ای گیر نمیاد :دی Armor ها بدرد بخوراش همه شبیه همه (فک کنم Vanguard ـه) و به جز رنگ فرق خاصی ندارن :دی Sword هم چیز درست و حسابی ای پیدا نمیشه ، الان از نظر Health خطش تا اون آخر ماخرا پره ولی Melee ـم اون اولاس :دی توی بازی مشکل خاصی فعلاً توی مبارزات نداشتم ، دراگون 2 لول بالاتر از خودمم زمین گیر کردم ولی خب با این دم و تشکیلاتی که دارم یه مقدار زیادی طول میکشه :دی خلاصه اگه لوکیشنی هست ، کرفت آیتمی هست یا هر چیزی یه راهنمایی کنید ببینم از کجای این دنیای درندشت میشه آیتم های درست و حسابی پیدا کرد :دی لول 16 هم می باشم :دی

این Armorهاش که تنوعش زیر خط فقره :| دقیقا کلا 3 نوع شاید آرمور متنوع تو هر کلاسی داشته باشه و بقیشون فوقش به جای یه تیکه پارچه تبدیل به یه تیکه آهن میشه و رنگاش فرق میکنه :| مگر اینکه یه 2 تا Unique پیدا کنی که یکم فرق کنن

منم لول 16م و تا اینجای کار بهترین چیزایی که پیدا کردم و خیلی خوب بودن یکی کل Hissing Waste رو زیر و رو کن پر لوت و آیتمای خفنیه پشیمون نمیشی حتی یه جای خوب برا XP فارمه که البته برا لول من و تو زیادم بدرد نمیخوره >_<

من تو Hissing واسه خودم یه Bow Schematic پیدا کردم که با اختلاف زیادی تا الان بهترین Bowییه که دیدم :d

تو همون Hissing Waste یه فروشندست که خودش نیست و سگش نگهبانی میده اونم تا اینجای کار بهترین Armor Schematic رو به من فروخته (البته از همشونم گرونتره :d )

emprise du lion هم سخت ترین منطقه بازیه (زیاد سخت نیست ولی نسبت به بقیه سخت تره) و پر از آیتما و لوت های بدرد بخور و جدیده که خیلی بدرد ساختن آرمور و اسلحه میخورن و اینکه من تازه حدود یه ساعته اونجا رفتم و با پرک Deft Hands یه در رو باز کردم یه سلاح خیلی خفن واسه Two Handed ها پیدا کردم :d

من حدود 40000 تا پول داشتم نمیدونستم چیکار کنم باهاش :d نصفش فقط خرج اون فروشنده تو Hissing شده بازم میتونستم چیز خفن ازش بخرم ولی گفتم یه پولی تو جیبم باشه :d

دوستان الان لولم 9 شده من و کلاسمم warrior two hands هستش با نژاد qunari و تا به اینجا برای ارتقا شخصیتم همیشه مربع رو میزدم که اتوماتیک خودش ارتقا بده. الان چه ‍‍پیشنهادی برای نحوه ارتقا توانایی هام و خرج کردن امتیازی که بخار لول آپ بهم میده دارید؟ و اینکه باتوجه به کلاسم من فقط باید همون درخت warrior two hands رو کامل کنم دیگه؟ کلا اون بخش چندتا درخت دیگه هم داره که اصلا نمیدونم چیه(battle master , vanguard)و سوال دیگم اینه که فق باید یک درخت رو انتخاب کنیم و ارتقا دهیم؟ ممنون میشم دوستان اگه راهنماییم کنید:)
الان یه مشکل دیگه هم دارم:( اومده خودکار ironbull رو ارتقا داده اما تو درخت warrior with shield که هیچکدوم از توانایی هاش قابل استفاده نیست و رمز رنگه! چجوری میشه درستش کرد؟
نه اتفاقا ! همه شاخه ها رو میتونی اپگرید کنی و لازم نیست روی یه شاخه فکوس کنی
تنها فرقایی که ایجاد میکنه مثلا اگر میخوای با سپر و شمشیر بری خب دیگه شاخه مربوط به two handed رو upgrade نمیکنی که Point ها هدر نره ولی در حالت کلی همه شاخه ها چیزهای مورد نیاز دارن. یه شاخه spec هم هست که خیلی تاثیر داره و مهمه توی نبردها
میتونی skill های باز شده رو همه رو reset کنی . قسمت اهنگری یه مغازه هست که به صورت ستونه . از اون میتونی یه گردنبند مربوط به ریست کردن skill ها رو بگیری.

دقیقا مشکل منم اینه.تبرها بد نیستن ولی شمشیر خوب گیر نمیاد اصلا.یه عکس از کاراکترت بذار ببینم با من لول 14 چقدر فرق داره

احسان خیلی راحت و صریح بهت میگم که بهترین Armor و Shield و Sword کل این بازی رو فقط میتونی با کرفت کردن بدست بیاری :دی پروفورمنسی که کرفت کردن داره تو بهترین لوت های بازی هم نمیتونی پیدا کنی. اصولا بهترین متریال های کرفت کردن هم فقط و فقط متعلق به Dragon ها و بعضا یه سری چیز های نایاب و سخت هست. :دی

بالاتر هم بهت گفتم بهترین متریال ها متعلق به کشتن و شکار اژدهایان بازی هست :دی یه سری متریال بهت میداد که خب مسلما اسماشون رو یادم رفته ولی خب زیاد سخت نیست و اول همش Dargon Bone و Dragon Skin و ... هست :دی فقط و فقط هم باید کرفت کنی :دی

من آخرین و فول ترین لول اژدهای بازی رو هم که کشتم و عملا سخت ترین باس کل بازی بود بازم ایتم هایی که بهم داد اصلا و ابدا در حد چیز هایی که کرفت کرده بودم نبود :دی خلاصه ماجرا اینکه خودت بساز و الکی نگرد :دی بخصوص در لول های پایین تر بهترین کار ساختن هست تا گرفتن :دی

با کرفت کردن بهترین شمشیر ها و Armor ها از لحاظ Stats رو بدست میارید، ولی یه چیزی بگم از همین الان خیالتون راحت بشه! از نظر ظاهری واقعا شخصی سازی تو بازی سطح پایینی داره، اکثر Armor ها شبیه به هم و همون overcoatـن و فقط جزئیاتشون متفوته!

برای armor، بهترین Schematics ها رو Dog vendor تو hissing wasted می فروشه، اگه پرک Rare stocks رو هم از josephine داشته باشید دیگه بهترین Schematics رو می تونید ازش بخرید. با آیتم هایی هم که از Dragon drop می شه می تونید بهترین Stats ها رو بگیرید ولی خب امکان داره این Dragon bones و ... ویژگی هایی بهتون بدن که نخواید. مثلا ممکنه دنبال Cold resistance باشید ولی تمامی Material هایی که از Dragon ها دراپ می شه بهتون fire resistance می ده. اینجا دیگه باید برید دنبال material های level 3 که ویژگی مورد نظر رو هم بهتون می دن. ولی از لحاظ مقدار Armor و Damage، این Material هایی که از Dragon دراپ می شن چون Tier 4 هستن بهترین نتیجرو بهتون می دن.
یک نکته رو هم در مورد masterwork تو کرفت کردن Armor بهتون بگم اگه Warrior هستید (و اگه Reaver نیستید). از Masterwork هایی که 10% به Statsـتون اضافه می کنن استفاده نکنید چون زیاد فایده ای نداره، در عوض برید Masterwork silverite گیر بیارید که Guard on hit بگیرید. برای Warrior ها بهترین ویژگیه

one handed sword درست حسابی هم بازی نداره ولی one handed axe چرا، برای one handed weapon باید مرحله Sand and ruin رو توی Hissing wastes برید، تو یکی از غارهایی که می رید Schematics مربوط به Serpent's Rage رو می گیرید که One handed weapon Tier 3 هستش، باز اینو با Dragon bones کرفت کنید تا بهترین Damage رو بگیرید.

shield ها هم که همشون چرتن :d بین schematics های مربوط به shield های Tier 3 بگردید هر کدوم خوشگل تر بود با Dragon materials کرفتش کنید :d

تا قبل از این Update اخیر یه معضل دیگه هم بود، اونم این بود که رنگ آیتم هایی که با dragon materials کرفت می کردی به غایت افتضاح بودن :d تو این آپدیت اخیر می شه رنگ ایتم ها رو عوض کرد.

اینم champion و Knight Enchanter خودم :d

آخرین ویرایش:
اژدهای crestwood رو هم در اولین مبارزه زدم.با اینکه لول 13 بود ولی از دراگون hinterlands بسیار راحتر بود.60 درصد خونشو به تنهایی تموم کردم.باب کلاس خودم بود.میرفتم زیر شکمش بهش ضربه میزدم وقتی میخواستم با پا بزنه منو سپر میگرفتم.خیلی خیلی راحت بود.

واقعا درست گقته بود اونجا که دیدم نوشته بود آسون ترین کلاس بازی همین Knight Enhancerه و سخت ترینش Two-Handed Warrior.
یکم با Vivi بازی کردم... لامصب تنهایی دراگون میزنه...
درضمن بهترین زرهی که من پیدا کردم (نساختم)، از دراگون دوم Emprise بود و بهترین اسلحه های دو دستی هم یکی رو از فروشنده توی اسکای هولد خردیم، اون یکی رو رو هم بعد از ماموریت What Pride... بهم داد.
ولی بازم همه اینا به گرد پای چیزایی که میشه ساخت هم نمی رسن.

آقا یه سوال :d

کنار این یه مغازه هست (مغاره؟ :d ) قراره کسی توش باشه که نیست؟ چون به این جاها که چیزی میفروشن میخوره (سمت چپی )

یه سوال دیگه

این پایین کنار Bonny انگار یه فروشنده باید باشه برا شماها هست؟

آقا یه سوال :d

کنار این یه مغازه هست (مغاره؟ :d ) قراره کسی توش باشه که نیست؟ چون به این جاها که چیزی میفروشن میخوره (سمت چپی )

یه سوال دیگه

کنار bonny یه استبل هست که میتونی اسب های دیگه بخری اون استبل تو نقشه با یه آیکون مثل آیکون فروشنده ها نمایش داده میشه.

کنار bonny یه استبل هست که میتونی اسب های دیگه بخری اون استبل تو نقشه با یه آیکون مثل آیکون فروشنده ها نمایش داده میشه.

استبل رو میدونم منظورم دقیقا کنارشه چسبیده بهش مثل عکس اولی

چون یه آیتم میخواستم تو نت گشتم دیدم یه یارو میفروشه که زدن کنار بونی هستش و عکسش انداخته بودن و دقیقا کنارش بود

- - -ویرایش - - -

ماشالله باگ و گلیچ زیاد داره گفتم نکنه اینم یکیش باشه :d نمونشم همین عکسم خیلی وقته Specializeم رو انتخاب کردم ولی هنوز آیکن 2 تاشون تو نقشه هستن و کسی جای اون آیکنا نیست :d

در مورد Armor ها اینطور که فهمیدم بهترین آرمور بازی برای کلاس Warrior اگه نژاد انسان ورداشتین Templar Armor ـه اگه باقی نژاد ها هستین Battlemaster Armor ـه :دی پولتون رو برای باقی آرمور ها هدر ندین :دی Schematics جفتشون رو هم می تونید توی Hissing Wasted از Dog vendor بخرید :دی
گفتم بگم اگه برای کسی سوال پیش اومد بی خود وقتشو تلف نکنه :دی

یه سوال دیگه

برای من هست :دی

آخرین ویرایش:
استبل رو میدونم منظورم دقیقا کنارشه چسبیده بهش مثل عکس اولی

چون یه آیتم میخواستم تو نت گشتم دیدم یه یارو میفروشه که زدن کنار بونی هستش و عکسش انداخته بودن و دقیقا کنارش بود

- - -ویرایش - - -

ماشالله باگ و گلیچ زیاد داره گفتم نکنه اینم یکیش باشه :d نمونشم همین عکسم خیلی وقته Specializeم رو انتخاب کردم ولی هنوز آیکن 2 تاشون تو نقشه هستن و کسی جای اون آیکنا نیست :d

مال منم اینجوریه.کسی نمیدونه کجا میتونم یه شمشیر خوب گیر بیارم.از تبر خوشم نمیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or